NederlandReview

    Ervaringen WENZ

    Kleding of woonaccessoires kopen bij WENZ? Lees dan eerst wat klanten die u voorgingen van dit bedrijf vinden. Zijn zij tevreden over WENZ? Hoe ging het bestellen, was de levering in orde en hanteert het bedrijf goede prijzen? Wat voor service biedt men? Allemaal vragen waarop u graag antwoord krijgt voor u besluit iets bij een bepaalde webwinkel te kopen. Met NederlandReview komt u er gemakkelijk achter wat anderen van Wenz vinden. Op basis van hun goede of slechte beoordelingen kunt u eenvoudig uw keuze maken.

    Over WENZ

    WENZ is een webwinkel in kleding, schoenen en accessoires, zowel voor dames als voor heren, en woonaccessoires. Wenz richt zich met name op trends en actuele ontwikkelingen in de mode. Naast dames- en herenbovenkleding heeft Wenz onder andere onderkleding, nachtkleding en sokken in het assortiment. Op het gebied van woonaccessoires moet u denken aan artikelen als woonstoffen (badtextiel, beddengoed, gordijnen en tapijten), verlichting, decoratieve elementen als vazen en sculpturen, maar ook klokken en tuinaccessoires, meubels, huishoudelijke apparaten en keukenartikelen. In alle categorieën vindt u een subcategorie Sale met afgeprijsde artikelen.

    Wenz | Markenvideo

    Diensten

    WENZ wil het u makkelijk maken bij hen te winkelen. Zo heeft de website allerlei pagina's met tips op het gebied van aanschaf en onderhoud en kan de klant zijn of haar lichaamsmaten invoeren om de juiste maat te berekenen. Behalve via de webwinkel kan men ook met een thuisgestuurde catalogus bestellen. De artikelen uit de catalogus kunnen via een online bestelbon, telefonisch of per fax besteld worden. Verder is er een nieuwsbrief en kunnen bekeken artikelen op de website onthouden worden, zodat u verder kunt winkelen en hier later naar kunt terugkeren. Betalen kan met iDEAL, PayPal, creditcard, een bij de bestelling gevoegde acceptgiro of onder rembours, dat wil zeggen dat u afrekent met de bezorger. Levering wordt uitgevoerd via DHL of KIALA.


    Als u op een werkdag voor 12:00 uur bestelt, worden de artikelen doorgaans de volgende dag bezorgd als u gebruikmaakt van de vierentwintiguursservice, waarvoor u een extra bedrag betaalt. Hoe snel de normale bezorging gaat, valt helaas niet zo snel te achterhalen op de website maar blijkt af te hangen van de beschikbaarheid van het artikel. Bij genoeg voorraad kan dit drie tot vijf dagen zijn, maar bij een artikel met beperkte voorraad kan een levertijd van vijf weken genoemd worden.

    Onderaan de website staat vermeld: “Alle prijzen zijn inclusief BTW Verzendkosten € 5,95 per bestelling”. Wie dat leest als 'inclusief BTW én verzendkosten' komt bedrogen uit; er zou een punt tussen BTW en Verzendkosten moeten staan, want de verzendkosten worden bij het aanklikken van een artikel bij de prijs opgeteld. WENZ ontving in 2010 voor het eerst het Certificaat Thuiswinkel Waarborg.

    Klachten

    Het is op de website niet onmiddellijk duidelijk waar u met klachten terecht kunt. Onder Contact staat vermeld hoe u contact op kunt nemen met de klantenservice, maar voor specifieke informatie over de klachtenprocedure moet u kleine lettertjes lezen en op het woord 'hier' klikken, zonder dat dit woord gemarkeerd is als link door een afwijkende tekstkleur of onderstreping; u wordt dan doorverwezen naar het onderdeel klachten in de algemene voorwaarden.

    WENZ belooft in die algemene voorwaarden om klachten binnen veertien dagen te beantwoorden. Wordt de klacht niet naar uw tevredenheid opgelost, dan kunt u naar de Geschillencommissie Thuiswinkel Waarborg. U betaalt daar wel een bedrag voor, dat u terugkrijgt als u in het gelijk gesteld wordt. Een andere mogelijkheid is om uw klacht voor te leggen aan een geschillenorgaan via het ODR-platform van de Europese Commissie.

    NederlandReview is benieuwd naar uw ervaringen met Wenz

    .
    Heeft u gewinkeld bij dit postorderbedrijf, vul dan een beoordeling in en help andere mogelijke kopers. Want hoe meer mensen een review geven, des te vollediger wordt het beeld dat bezoekers van onze website van Wenz krijgen.

    Lees hier de beoordelingen van echte klanten die een weborder deden bij WENZ. Hoe snel is de levertijd, kun je retourneren en wat zijn de aanbiedingen?

    WENZ
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    5.2
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pasvorm is hier tenminste normaal

    Superleuke webwinkel, het is echt helemaal mijn smaak. Mooie merken.
    Pasvorm is hier gelukkig gewoon normaal. Ik vind het altijd erg vervelend als ik kleding bestel en het valt ineens veel kleiner (of groter, maar veel vaker kleiner) uit dan dat je zou kunnen verwachten.

    Hier is een M tenminste gewoon een M.

    Door: Babette30-01-2017
    Anneriet van Vliet25-04-2020

    Zit al 5 weken op een bestelling te wachten. Kreeg na contact met de klanten service dat de bestelling eind mei wordt verwacht. Dat is na 2 maanden!!!!! Dat wordt niet vermeld als je de bestelling plaatst

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Zwarte sneakers

    Geweldige sneakers,Zwart en blauw gekocht, goede pasvorm en licht. Geen spijt van mijn aankoop

    Door: Letitia Jap-A-Joe13-10-2019
    Middendorp20-08-2020

    Wit U mij uitschrijven uit uw systeem vwb catalogi van Wenz. Klantnr. 0133269/10. Met vriendelijke groeten en dank voor de te nemen moeite.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nog geen

    Gelukkig alleen info gevraagd wilde een artikel bestellen. Kreeg te horen dat ik minimaal voor 50 euro moest bestellen. Zou dus gedwongen worden om meer te kopen dan nodig. Dit is voor mij een bedrijf wat klanten oplicht. Niets kopen dus. Zie slechte reviews

    Door: Mich Hakewessel21-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    shirt 69,99 is oke

    Beloofd was 15,00 Euro korting, 5,95 Euro gratis verzending en modieuze handtas van 20 Euro gratis.
    Handtas nooit gekregen bij navraag kon dat ook nu niet meer.
    Wat je beloofd moet je doen !

    Door: Margot van Tilborg16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Huispak

    Alles duurt veeeeeel te lang. Het leveren van de artikelen , reacties van de klantenservice enz.
    Een gesprek met klantenservice kan via de mail gerust 4 weken duren.

    Door: Chantalle Meijer28-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Bestelling

    Ik plaats een bestelling en er werd beloofd na 3a4dagen levering.na 10dagen nog steeds niks en ik bel.daar wisten ze nog niet of mijn bestelling vertrokken was.bel binnen 14 dagen eens terug werd er gezegd.ik moet mijn bestelling niet meer

    Door: Van der veken01-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Heel slechte communicatie!

    Ik bestel hier nooit meer!

    Door: A. Otten 28-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Heel slechte communicatie!

    Ik zou bij dit bedrijf niks bestellen! Aangezien de pagina niet goed werkte nam ik contact op via de mail. Mij werd beloofd de bestelling handmatig in te voeren en alsnog mijn schoenen te verzenden. Vervolgens hoor ik weer 3 weken niks en nog steeds geen schoenen. Uiteindelijk krijg ik via de chat contact met een medewerker. Ik leg haar mijn verhaal uit en vervolgens als antwoord: ik kan uw mail niet met vinden...... fijn. Weer doe ik mijn verhaal en zoals ik al dacht zijn de schoenen inmiddels uitverkocht! Als men meteen had gedaan wat beloofd was, was dit niet gebeurd! Dus Wenz.nl, voor mij nóóit meer!

    Door: Anita Otten28-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Wenz is een waardeloos bedrijf.

    Slechte ervaringen met dit bedrijf. Ik raad aan hier niet iets te bestellen.

    Door: c hollander01-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Geen levering door reorganisatie magazijn

    Op 23-02-2017 bestelling geplaatst waarvan alles op voorraad is. Diverse mails gestuurd en dan wordt de klacht in behandeling genomen waarvan je bericht krijgt en vervolgens niets meer hoort. Klantenservice gebeld en zegt hieraan niets te kunnen doen en geen leverdatum te kunnen geven daar er een reorganisatie van het magazijn aan de gang is en er veel fout gaat. Vervolgens mijn order bekeken en zou onderweg zijn. Nadat is was doorverbonden omdat ik de leverdatum wilde weten blijkt mijn bestelling niet onderweg te zijn! Er wordt een notitie gemaakt en men gaat het bekijken. Dit is echt niet klantvriendelijk! Wel de order accepteren het bedrag ervoor accepteren en vervolgens hier totaal geen service tegenover willen en kunnen zetten. Bij dit bedrijf zal ik dus nooit meer een bestelling p,aatsen.

    Door: Jenny08-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Geen levering door reorganisatie magazijn

    Op 23-02-2017 bestelling geplaatst waarvan alles op voorraad is. Diverse mails gestuurd en dan wordt de klacht in behandeling genomen waarvan je bericht krijgt en vervolgens niets meer hoort. Klantenservice gebeld en zegt hieraan niets te kunnen doen en geen leverdatum te kunnen geven daar er een reorganisatie van het magazijn aan de gang is en er veel fout gaat. Vervolgens mijn order bekeken en zou onderweg zijn. Nadat is was doorverbonden omdat ik de leverdatum wilde weten blijkt mijn bestelling niet onderweg te zijn! Er wordt een notitie gemaakt en men gaat het bekijken. Dit is echt niet klantvriendelijk! Wel de order accepteren het bedrag ervoor accepteren en vervolgens hier totaal geen service tegenover willen en kunnen zetten. Bij dit bedrijf zal ik dus nooit meer een bestelling p,aatsen.

    Door: Jenny08-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Leuke dameskleding te koop

    Ik mag graag op het internet kijken naar kleding en kan me daar uren mee vermaken. Paar dagen geleden kwam ik op de site van Wenz terecht en hier had ik nog nooit eerder van gehoord. Toen ik eenmaal aan het kijken was, zag ik direct een aantal leuke dingen. Bestelling geplaatst en de kleding afgeleverd. Kleding was iets te groot, maar kon het zonder problemen terugsturen en kreeg een nieuwe maat toegezonden. Prijs is in mijn ogen conform de markt en het bestellen via de website is echt heel makkelijk. Toevoegen aan je winkelmand, account aanmaken, betalen en het product heb je binnen een paar dagen in huis.

    Door: Miranda Heuvel05-01-2017
    Sylvia Dietzenbacher14-04-2020

    Zojuist geprobeerd 4 corrigerende slips te bestellen. Gaat niet bedrag is te laag, 25 euro, dat loont zich niet. U kunt wel 2 x bestellen ???????? Ben al heel lang klant heb vorige week nog slippers besteld van bijna 80 euro, nu dus nooit meer. Wie verplicht mij 2 x een verpakking te bestellen voordat het zich loont voor WENZ. Mooi niet dus!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over WENZ

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is WENZ een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 12 ervaringen geplaatst over WENZ. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is WENZ actief?

    WENZ is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging, Wonen, Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WENZ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.