Weekendbee

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Weekendbee

Heb je nieuwe sportkleding nodig? Hecht je waarde aan duurzaamheid? Dan is het wellicht een idee om een kijkje in de webshop van Weekendbee te nemen. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze organisatie bekend zijn.


Wat is Weekendbee?


Weekendbee is een online winkel voor duurzame sportkleding. Het bedrijf is gevestigd in Finland. Deze webshop is in het leven geroepen om duurzame keuzes eenvoudiger te maken. Ze stellen alleen kleding te verkopen van de beste merken op het gebied van duurzaamheid. De selectie van bedrijven waarmee ze samenwerken, wordt uitgekozen op basis van specifieke duurzaamheidscriteria. De kleding wordt omschreven als stijlvol en comfortabel. Er wordt ingezet op hoge kwaliteit.


Bestellen


Weet jij al wat je wil gaan kopen? Dan is het mogelijk om de productnaam in te voeren in de zoekbalk op de homepage. Als je er nog niet uit bent kun je ook eerst even rondkijken. Als je op een categorie klikt zie je welke artikelen er worden aangeboden. Via afbeeldingen krijg je een goede indruk van hoe een artikel eruitziet. Je ziet welke prijs er betaald moet worden. Er kan een kleur en maat gekozen worden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Zo kan er onder andere via Mastercard, Visa en PayPal betaald worden. Alle betaalmethodes staan vermeld op de website van Weekendbee.


Verzendinformatie


Bij een minimale bestelwaarde van € 50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten € 4,90. Dit geldt eveneens voor retourzendingen. Voor vragen over verzendingen kan een e-mail gestuurd worden naar info@weekendbee.nl. De artikelen worden bezorgd door transportbedrijf FedEx. De levertermijn ligt tussen de 5 en 7 dagen. Weekendbee geeft aan niet verantwoordelijk te zijn voor leveringen die vertraagd zijn. Dit wordt gezien als overmacht.


Retourneren en ruilen


Ben je onverhoopt ontevreden over je aankoop? Wil je toch liever een andere kleur of maat? Dan is het mogelijk om te retourneren of te ruilen. De termijn is hiervoor vastgesteld op 30 dagen. Ze herinneren er graag aan dat logistieke handelingen, milieu impact veroorzaken. Ze vragen daarom om goed na te denken voordat je definitief een bestelling plaatst. Er wordt graag advies gegeven zodat je een goed product kunt kopen. Een retourpakket zal aan de retourvoorwaarden moeten voldoen. Zo zal het item teruggestuurd moeten worden in de originele staat. Het moet ongebruikt, ongewassen en nieuw zijn. De bestelling zal eveneens teruggezonden moeten worden in de originele doos.


Klantenservice


Klanten zijn altijd welkom om contact op te nemen. Klanttevredenheid staat naar eigen zeggen hoog in het vaandel. De klantenservice is tijdens werkdagen te bereiken. De openingstijden zijn van 08:00 tot 16:00 uur. Er wordt aangegeven dat ze vragen zo snel mogelijk zullen beantwoorden. Er zijn meerdere contactmogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld een e-mail gestuurd worden. Een andere optie is een WhatsApp bericht sturen naar +358 40 6280442. Er kan ook een bericht gestuurd worden via social media platforms Instagram of Facebook.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Weekendbee? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. We stellen het enorm op prijs als jij deze wilt delen via een review. Wat heb je bijvoorbeeld gekocht? Ben je tevreden met je aankoop? Ga je in de toekomst vaker iets via deze webshop bestellen? Is jouw order op tijd bij je afgeleverd? Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview een objectief en onafhankelijk platform kan blijven.   


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)