NederlandReview

    Ervaringen websa

    Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site.

    Over websa

    Websa is een full service bedrijf voor haar klanten welke op zoek zijn naar interieur, exterieur en op wonen en leven gerichte producten. De ambities zijn altijd om plezier te hebben in wat ze doen en ook om zich volledig te richten op de klanten.

    De belangrijkste uitgangspunten zijn betrouwbaarheid, persoonlijk, service en toegankelijkheid. Ze willen graag duidelijk zijn in de afspraken en de communicatie. Het is voor iedereen helder. Ook willen ze persoonlijk zijn en met passie over hun producten communiceren. Natuurlijk is het ook belangrijk om een goede service te leveren. Ze hoeven niet per se de grootste te zijn, maar willen wel de verwachtingen van hun klanten overtreffen. Websa is er voor jou! De service vertaalt zich ook in toegankelijkheid. Je kunt ze op alle mogelijke manieren benaderen.


    Het bedrijf biedt haar klanten volop voordelen, waaronder:
    - De producten zijn op voorraad
    - De klantenservice is goed bereikbaar
    - Vandaag besteld voor 17 uur is morgen in huis
    - Ze hebben een eigen showroom
    - Veilige betaalmethodes
    - Een eigen spaarprogramma
    - Een ruim assortiment
    - Goede stevige verpakking voor de verzending
    - Verzending met track and trace
    - Lid van webshop Keurmerk stichting

    De Lampe Berger Lamp zit in het assortiment van websa, maar hoe gebruik je die eigenlijk?

    Diensten van websa

    Het bedrijf heeft een ruim aanbod van producten. Denk hierbij onder andere aan:
    - Huisparfums
    - Wonen
    - Sport
    - Tuin
    - Baby's & Kids
    - Tassen
    - geschenksets
    - Sieraden

    Klachten, tips en complimenten over websa

    Wanneer je een klacht hebt dan is het goed om dit kenbaar te maken. Op die manier kan het opgelost worden. Er kan altijd wel een keer wat mis gaan. Het is dan simpelweg belangrijk om een goede oplossing te krijgen voor het probleem. Wanneer een bedrijf hierin slaagt dan zal je tevredenheid alleen maar meer omhoog gaan. Toch?

    Heb jij ervaring met websa?

    Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

    Lees hier de beoordelingen van klanten die bij websa hun interieur hebben verfraaid. Hoe ervaren zij de kwaliteit van de huisparfums, hangmatten, geschenksets e.d.?

    websa
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    5
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Lamp te groot, door zichttermijn kunnen retourneren en omruilen!

    Ik had een lamp besteld bij websa, echt heel mooi qua kleur. Maar toen hij werd bezorgd, was hij veel te groot voor mijn kamer. Echt erg balen! Hij was wel heel mooi nog steeds, dus ik heb geprobeerd er wat van te maken. Dan maar op de grond, misschien in die andere hoek, en toen maar in de slaapkamer, maar hij was overal gewoon te groot. Superbalen!

    Maar gelukkig hebben ze bij websa een zichttermijn en ik was bang dat ik te laat was, want ik had de lamp dus overal uitgeprobeerd en was daar wel een paar weken zoet mee voordat ik echt definitief besloot dat het gewoon niet zou passen.

    En ze waren bij websa heel coulant en ik kon de lamp gewoon retourneren! Echt heel fijn. Ik heb nu een kleinere lamp uitgekozen die misschien wel mooier is, die ik eerst niet had gezien.

    Eind goed, al goed!

    Door: Melissa27-09-2016
    gkiyqzrwoa02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Lampe Berger navulling

    Ik was huiverig na het lezen van de reviews hier. Maar dat was gelukkig niet nodig want ik ben perfect geholpen!
    Ik had zondagavond 3 geuren besteld waarvan er 1 niet voorradig was.
    Ik ben netjes gebeld door de klantenservice dat dit 2 weken kon duren. Hierna werd mij een alternatief geboden voor een andere geur. Prima oplossing!
    Zondag besteld, vandaag alles in huis.

    Top service!
    Geen smoezen of vage praktijken.
    Ik zou hier zo weer bestellen!

    Door: Andrea16-01-2020
    kboghhechn02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prachtige spullen

    Echt prachtige spullen, qua design ook helemaal iets voor mij.

    Logisch wel dat daar een groot prijskaartje aan hangt, maar ik moet daar wel echt voor sparen. Maar dan heb je ook wat!!

    Door: Lotte Wentingh07-12-2016
    ricsyhznsb02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Hangmat in de sale

    In de sale van Websa een hangmat voor 35 gekocht. Prachtig ding en ik was blij met de korting, daar had ik stiekem een beetje op gewacht. De kwaliteit is echt top, de hangmat erg groot!

    Door: Lieke27-01-2017
    Kees Faber01-05-2020

    Op grond van mijn ervaring met Websa heb ik een wat misprijzende review geplaatst . Inmiddels heeft Websa zich gerevancheerd door mijn bestelling te annuleren en mijn betaling te restitueren. Geschil opgelost.

    krxfbntpmo02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geurkaars

    Geen verbeterpunten

    Door: Klara06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vluv bal

    Ik heb helaas alleen maar minpunten. Product werd maar niet geleverd. Alle interactie moest vanuit mij komen. Elke week kreeg ik opnieuw te horen dat het product geleverd zou worden, maar ik heb nooit iets ontvangen.

    Toen ik mijn geld terug wilde kreeg ik weer steeds opnieuw te horen dat ze het zouden overmaken, maar ik ontving niks. Na meer dan 2 maanden wachten op mijn product, heb ik ook nog eens meer dan een maand op mijn geld moeten wachten. Waarbij wachten de lading niet dekt, ik ben er maanden lang actief mee bezig geweest.

    Ik zou hier nooit bestellen.

    Door: Vera01-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zibal

    Ik wou graag een zitbal maar wist niet precies wat ik moest hebben. De klantenservice was goed op de hoogte van de producten.
    Deze is ook de volgende dag geleverd. :)

    Door: Anoniem11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lampe Berger

    Netjes geleverd.
    Ik ga hier zeker meer komen.
    Aardig personeel!

    Door: Joost18-03-2020
    v06-04-2020

    geen contact te krijgen, er wordt gevraagd je tel achter te laten zodat je terug gebeld wordt, maar dat gebeurd niet, na het verzenden van de mail, krijg ik een antwoord dat er binnen 10 werkdagen een reactie zal komen? Nee voor mij de laatste keer.

    hwvokuhskz02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lampe Berger

    Netjes de volgende dag geleverd.

    Door: Smit14-04-2020
    phohshznvt02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Amazonas Hangmat Standaard Madera Sku: Z-AZ-4030100

    Gelukkig is het geld van mijn bestelling gisteren teruggestort nadat ik eindelijk weer telefonisch contact met Phil heb gekregen.
    De aanhouder wint blijkbaar.
    Phil putte zich uit in verontschuldigingen.
    Dus, geef deze webshop toch maar weer een kans, vlgs Phil wordt achter de schermen hard gewerkt om het klantcontact en de communicatie te verbeteren.

    Door: Marijke15-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Amazonas Hangmat Standaard Madera Sku: Z-AZ-4030100

    11 mei besteld.
    Na 4 weken gemaild, waar blijft bestelling? Vlgs Phil Scholtens wegens Corona vertraagd, na email wisseling en coulance van mijn kant om bestelling niet te annuleren, mailt Phil NIET meer terug, is telefoonnummer UIT de lucht, blijkt Websa NIET (meer?) aangesloten bij KEURMERK WEBWINKELS en kan ik fluiten naar mijn geld? Ik zet er mijn RECHTSBIJSTAND verzekering op als ik voor 1 augustus mijn geld niet retour heb.
    Oplichters? Lijkt er op, Website is nog gewoon in de lucht. TRAP ER NIET IN.

    Door: Marijke Verdult14-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tuinmeubel hangmat houder

    Besteld en nooit ontvangen. Oplichters!!
    Geen gehoor geen geld terug en nooit mijn bestelling ontvangen.
    Ik ga hier een zaak van maken!
    Bestel aub niet bij websa want het zijn oplichters en lees goed alle recensies, ik ben zeker niet de enige.

    Door: Irena 14-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Venta hygiene middel

    Ik heb dit product 24 maart besteld en betaald.
    Nog niets ontvangen helaas en ook geen betaling teruggestort.
    Het bedrijf laat zelf ook niets horen en is per telefoon ook niet meer bereikbaar.

    Door: Jan Mulder11-06-2020
    Gerrit Slaager11-07-2020

    Geachte heer Mulder, wij als Venta vinden het uitermate vervelend dat u geen Venta Hygiëne middel heeft ontvang, Venta Benelux Wil u graag helpen, neem even contact met ons op. Groet Gerrit Slaager, Directeur Venta Benelux.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Hangmat

    Ik heb via Bol.com bij hun een hangmat gekocht betaald maar nooit geleverd. vele malen gemaild en gebeld maar geen geld terug en geen hangmat geleverd dus ik raad aan geen zaken met dit bedrijf te doen

    Door: Menno van Kommer19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Lampe Berger geurflacon met navulling

    Bestellen simpel maar winkel blijkt niet te kunnen leveren. Heeft niets op voorraad. Verwacht dat ik blijf wachten of bestelling ooit nog wordt uitgevoerd. Heb mijn geld terug gevraagd. Geen reactie.
    Winkel houdt zich telefonisch onbereikbaar.

    Door: K. Faber28-04-2020
    wuxloymawn02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Lampe berger

    Geen enkel pluspunt. OPLICHTERS. Er wordt van alles beloofd maar je ontvangt geen bestelling en geen geld retour. December lampe berger besteld. Half april nog geen geld terug Phil beloofd steeds dat het onderweg is maar ik ontvang of hoor niets.

    Door: Jacqueline 16-04-2020
    ksmmvrvhap02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    lampe berger navulling

    producten niet op voorraad in tegenstelling wat er op de site vermeld wordt, geen contact mogelijk, moeten zeuren om mijn geld terug te krijgen voor mij nooit meer!

    Door: v z15-04-2020
    erggobauvu02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Lampe berger olie en lamp

    Wacht al vanaf half dec. 2019 (dus bijna 4 mnd) op flessen lampenolie en lamp. Op mijn mails steeds antwoord dat het nog niet geleverd is door fabrikant. Uiteindelijk gemaild dat ik geld retour wens en nu wordt er niet meer gereageerd en telefonisch niet bereikbaar. "Dankjewel" Phil Scholten voor het STELEN van paar honderd euro.

    Door: AE van Avesaath07-04-2020
    vuezoldsow02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    lampe berger olie.

    22 februari besteld nog steeds niet geleverd op 31/3. Meermaals contact gehad (nadat wij een bericht stuurden).
    Telkens met smoesjes aan het lijntje gehouden. Ook geld terug storten is nog niet gebeurd na 2 verzoeken. Antwoorden niet op mail.

    Door: Juul 31-03-2020
    AE van Avesaath07-04-2020

    Bij mij idem. Wacht al vanaf half dec. en toen ik te kennen gaf geld retour te willen, geen reacties meer en telefonisch niet bereikbaar.

    ezbjdjnovf02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over websa

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is websa een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 28 ervaringen geplaatst over websa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is websa actief?

    websa is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Sport & Outdoor, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van websa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.