NederlandReview

    Ervaringen websa

    Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site.

    Over websa

    Websa is een full service bedrijf voor haar klanten welke op zoek zijn naar interieur, exterieur en op wonen en leven gerichte producten. De ambities zijn altijd om plezier te hebben in wat ze doen en ook om zich volledig te richten op de klanten.

    De belangrijkste uitgangspunten zijn betrouwbaarheid, persoonlijk, service en toegankelijkheid. Ze willen graag duidelijk zijn in de afspraken en de communicatie. Het is voor iedereen helder. Ook willen ze persoonlijk zijn en met passie over hun producten communiceren. Natuurlijk is het ook belangrijk om een goede service te leveren. Ze hoeven niet per se de grootste te zijn, maar willen wel de verwachtingen van hun klanten overtreffen. Websa is er voor jou! De service vertaalt zich ook in toegankelijkheid. Je kunt ze op alle mogelijke manieren benaderen.


    Het bedrijf biedt haar klanten volop voordelen, waaronder:
    - De producten zijn op voorraad
    - De klantenservice is goed bereikbaar
    - Vandaag besteld voor 17 uur is morgen in huis
    - Ze hebben een eigen showroom
    - Veilige betaalmethodes
    - Een eigen spaarprogramma
    - Een ruim assortiment
    - Goede stevige verpakking voor de verzending
    - Verzending met track and trace
    - Lid van webshop Keurmerk stichting

    De Lampe Berger Lamp zit in het assortiment van websa, maar hoe gebruik je die eigenlijk?

    Diensten van websa

    Het bedrijf heeft een ruim aanbod van producten. Denk hierbij onder andere aan:
    - Huisparfums
    - Wonen
    - Sport
    - Tuin
    - Baby's & Kids
    - Tassen
    - geschenksets
    - Sieraden

    Klachten, tips en complimenten over websa

    Wanneer je een klacht hebt dan is het goed om dit kenbaar te maken. Op die manier kan het opgelost worden. Er kan altijd wel een keer wat mis gaan. Het is dan simpelweg belangrijk om een goede oplossing te krijgen voor het probleem. Wanneer een bedrijf hierin slaagt dan zal je tevredenheid alleen maar meer omhoog gaan. Toch?

    Heb jij ervaring met websa?

    Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

    Lees hier de beoordelingen van klanten die bij websa hun interieur hebben verfraaid. Hoe ervaren zij de kwaliteit van de huisparfums, hangmatten, geschenksets e.d.?

    websa
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    5.4
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Lamp te groot, door zichttermijn kunnen retourneren en omruilen!

    Ik had een lamp besteld bij websa, echt heel mooi qua kleur. Maar toen hij werd bezorgd, was hij veel te groot voor mijn kamer. Echt erg balen! Hij was wel heel mooi nog steeds, dus ik heb geprobeerd er wat van te maken. Dan maar op de grond, misschien in die andere hoek, en toen maar in de slaapkamer, maar hij was overal gewoon te groot. Superbalen!

    Maar gelukkig hebben ze bij websa een zichttermijn en ik was bang dat ik te laat was, want ik had de lamp dus overal uitgeprobeerd en was daar wel een paar weken zoet mee voordat ik echt definitief besloot dat het gewoon niet zou passen.

    En ze waren bij websa heel coulant en ik kon de lamp gewoon retourneren! Echt heel fijn. Ik heb nu een kleinere lamp uitgekozen die misschien wel mooier is, die ik eerst niet had gezien.

    Eind goed, al goed!

    Door: Melissa 27-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Lampe Berger navulling

    Ik was huiverig na het lezen van de reviews hier. Maar dat was gelukkig niet nodig want ik ben perfect geholpen!
    Ik had zondagavond 3 geuren besteld waarvan er 1 niet voorradig was.
    Ik ben netjes gebeld door de klantenservice dat dit 2 weken kon duren. Hierna werd mij een alternatief geboden voor een andere geur. Prima oplossing!
    Zondag besteld, vandaag alles in huis.

    Top service!
    Geen smoezen of vage praktijken.
    Ik zou hier zo weer bestellen!

    Door: Andrea 16-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prachtige spullen

    Echt prachtige spullen, qua design ook helemaal iets voor mij.

    Logisch wel dat daar een groot prijskaartje aan hangt, maar ik moet daar wel echt voor sparen. Maar dan heb je ook wat!!

    Door: Lotte Wentingh 07-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Hangmat in de sale

    In de sale van Websa een hangmat voor 35 gekocht. Prachtig ding en ik was blij met de korting, daar had ik stiekem een beetje op gewacht. De kwaliteit is echt top, de hangmat erg groot!

    Door: Lieke 27-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    lampe berger olie.

    22 februari besteld nog steeds niet geleverd op 31/3. Meermaals contact gehad (nadat wij een bericht stuurden).
    Telkens met smoesjes aan het lijntje gehouden. Ook geld terug storten is nog niet gebeurd na 2 verzoeken. Antwoorden niet op mail.

    Door: Juul 31-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Geurtjes

    Bestelling gedaan van huis geurtjes.
    Blijkt dat de levering wat langer duurde, maar daar moest ik zelf achter komen na 4 weken ik kon de geurtjes wel ergens anders krijgen de volgende dag dus heb de bestelling geannuleerd dat zou gebeuren volgens phil scholtens en ik zou mijn geld terug krijgen, nu na 2 maanden en een hoop emails versturen heb ik nog steeds mijn geld niet terug op mijn laatste email kreeg ik zelfs geen antwoord meer.
    Pluspunten?
    Eeeeeeehhhhhhhhh NEE

    Door: G. 26-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lampe Berger

    Netjes geleverd.
    Ik ga hier zeker meer komen.
    Aardig personeel!

    Door: Joost 18-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Producten lampe berger 20 december vorig jaar.

    Op 20 december 2019 voor €61,80 producten besteld en tot op de dag van vandaag niet geleverd. Vraag al maanden telefonisch en per mail of ik mijn geld terug kan krijgen en dit werd meerdere malen beloofd. Vandaag 25 maart 2020 nog steeds mijn geld niet terug en krijg ik op mijn mails geen reactie meer! Ik raad dit bedrijf niet aan!

    Door: Jet 25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Lamper Berger Huisparfum

    Na ruim 2 maanden wachten blijkt het product wat ik heb besteld niet leverbaar. Ik heb hier veelvuldig contact over gehad met Websa, iedere keer weer met de toezegging dat zij mijn bestelling zouden leveren binnen een week waarna het uiteindelijk weer stil bleef. Geen update van de levering, geen voorstel voor een andere oplossing, geen excuses, gewoon helemaal niets. Nu krijg ik een e-mail, als ik voor de zoveelste keer naar mijn bestelling vraag, dat het geld van mijn bestelling wordt teruggestort. Wederom zonder uitleg of iets.
    Ik vind het echt waardeloos om zo’n ruim assortiment aan Lampe Berger Parfums op je website te koop aan te bieden maar er geen een te kunnen leveren. En daarna er ook totaal niet over te communiceren, echt een heel, heel slechte service! Ik zal hier nooit meer iets bestellen maar dat maakt toch niet uit, een bestelling van Websa wordt toch nooit geleverd,

    Door: Nellie Bee 12-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lampe Berger

    Het heeft even geduurd, diverse keren contact gehad, maar uiteindelijk is de “situatie” netjes afgehandeld!

    Door: Clarine van der Ree 04-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Geurolie

    Mail gehad dat de geurolie nog niet leverbaar was, duurt nu heel lang.
    Gemaild dat ik het geld terug wou maar naar steeds niks gehoord .
    Als ik het zo hier lees ga ik even melding bij kassa doen .

    Door: Marjan Van veen 31-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Geurolie

    Geurolie besteld, levertijd drie werkdagen. Vooruit betaald via PayPal.
    Natuurlijk kwam de levering niet, ook geen bericht dat er vertraging is ofzo... Ze hebben toch echt mijn mailadres! Na een mailtje een antwoord dat de bestelling snel geleverd zou worden, er was nog een product niet leverbaar.
    Na ruim een week na dit contact begonnen met meldingen versturen naar de klantenservice, die allemaal glansrijk werden genegeerd. Dan maar een keer bellen.... inderdaad, het product was nog steeds niet leverbaar. Waarom de klant dan niet informeren? Waarom de meldingen negeren?
    Ik heb de bestelling geannuleerd, ben benieuwd of- en wanneer ik mijn geld terug kan verwachten.

    Ik raad niemand aan om bij deze webshop producten te bestellen!

    Door: Ron 20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zitzak

    Slechtste webwinkel ooit. Als je hier iets bestelt is het de vraag of je het ooit zal ontvangen. Ik heb de order afgezegd toen het er na twee weken nog niet was. Ze hebben steeds andere smoesjes

    Door: Elin 08-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lampe Berger Huisparfum

    Lampe Berger Huisparfum

    zeer lang wachten en nog steeds niks.
    hier bestellen nooit meer.!!!!!!!!!
    Ik raad iedereen aan bol.com veel beter en SNELLER.

    Door: Simone Verhoeven 10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lampe Berger Huisparfum

    Bestelling gedaan en betaald op 24 mei. Voor 21 u besteld volgende dag in huis. Mail gekregen van bevestiging bestelling en ordernummer. Daarna niks meer. Vaak gebeld, maar steeds n bandje dat ik iets kan inspreken, alle medewerkers niet bereikbaar. 2x ingesproken met terugbelverzoek. Vandaag 1 juni. Helaas nog steeds geen artikel gekregen, geen mail , geen track and trace, geen telefoontje.

    Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.
    Nog nooit megemaakt, bestel alles online.

    Door: Elly Bos 01-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over websa

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is websa een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over websa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is websa actief?

    websa is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Sport & Outdoor, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van websa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.