NederlandReview

    Ervaringen websa

    Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site.

    Over websa

    Websa is een full service bedrijf voor haar klanten welke op zoek zijn naar interieur, exterieur en op wonen en leven gerichte producten. De ambities zijn altijd om plezier te hebben in wat ze doen en ook om zich volledig te richten op de klanten.

    De belangrijkste uitgangspunten zijn betrouwbaarheid, persoonlijk, service en toegankelijkheid. Ze willen graag duidelijk zijn in de afspraken en de communicatie. Het is voor iedereen helder. Ook willen ze persoonlijk zijn en met passie over hun producten communiceren. Natuurlijk is het ook belangrijk om een goede service te leveren. Ze hoeven niet per se de grootste te zijn, maar willen wel de verwachtingen van hun klanten overtreffen. Websa is er voor jou! De service vertaalt zich ook in toegankelijkheid. Je kunt ze op alle mogelijke manieren benaderen.


    Het bedrijf biedt haar klanten volop voordelen, waaronder:
    - De producten zijn op voorraad
    - De klantenservice is goed bereikbaar
    - Vandaag besteld voor 17 uur is morgen in huis
    - Ze hebben een eigen showroom
    - Veilige betaalmethodes
    - Een eigen spaarprogramma
    - Een ruim assortiment
    - Goede stevige verpakking voor de verzending
    - Verzending met track and trace
    - Lid van webshop Keurmerk stichting

    De Lampe Berger Lamp zit in het assortiment van websa, maar hoe gebruik je die eigenlijk?

    Diensten van websa

    Het bedrijf heeft een ruim aanbod van producten. Denk hierbij onder andere aan:
    - Huisparfums
    - Wonen
    - Sport
    - Tuin
    - Baby's & Kids
    - Tassen
    - geschenksets
    - Sieraden

    Klachten, tips en complimenten over websa

    Wanneer je een klacht hebt dan is het goed om dit kenbaar te maken. Op die manier kan het opgelost worden. Er kan altijd wel een keer wat mis gaan. Het is dan simpelweg belangrijk om een goede oplossing te krijgen voor het probleem. Wanneer een bedrijf hierin slaagt dan zal je tevredenheid alleen maar meer omhoog gaan. Toch?

    Heb jij ervaring met websa?

    Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

    Lees hier de beoordelingen van klanten die bij websa hun interieur hebben verfraaid. Hoe ervaren zij de kwaliteit van de huisparfums, hangmatten, geschenksets e.d.?

    websa
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

    4.8
    48% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over websa

    Uw beoordeling

    Lamp te groot, door zichttermijn kunnen retourneren en omruilen!

    Ik had een lamp besteld bij websa, echt heel mooi qua kleur. Maar toen hij werd bezorgd, was hij veel te groot voor mijn kamer. Echt erg balen! Hij was wel heel mooi nog steeds, dus ik heb geprobeerd er wat van te maken. Dan maar op de grond, misschien in die andere hoek, en toen maar in de slaapkamer, maar hij was overal gewoon te groot. Superbalen!

    Maar gelukkig hebben ze bij websa een zichttermijn en ik was bang dat ik te laat was, want ik had de lamp dus overal uitgeprobeerd en was daar wel een paar weken zoet mee voordat ik echt definitief besloot dat het gewoon niet zou passen.

    En ze waren bij websa heel coulant en ik kon de lamp gewoon retourneren! Echt heel fijn. Ik heb nu een kleinere lamp uitgekozen die misschien wel mooier is, die ik eerst niet had gezien.

    Eind goed, al goed!

    Door: Melissa27-09-2016
    gkiyqzrwoa02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Lampe Berger navulling

    Ik was huiverig na het lezen van de reviews hier. Maar dat was gelukkig niet nodig want ik ben perfect geholpen!
    Ik had zondagavond 3 geuren besteld waarvan er 1 niet voorradig was.
    Ik ben netjes gebeld door de klantenservice dat dit 2 weken kon duren. Hierna werd mij een alternatief geboden voor een andere geur. Prima oplossing!
    Zondag besteld, vandaag alles in huis.

    Top service!
    Geen smoezen of vage praktijken.
    Ik zou hier zo weer bestellen!

    Door: Andrea16-01-2020
    kboghhechn02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prachtige spullen

    Echt prachtige spullen, qua design ook helemaal iets voor mij.

    Logisch wel dat daar een groot prijskaartje aan hangt, maar ik moet daar wel echt voor sparen. Maar dan heb je ook wat!!

    Door: Lotte Wentingh07-12-2016
    ricsyhznsb02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Hangmat in de sale

    In de sale van Websa een hangmat voor 35 gekocht. Prachtig ding en ik was blij met de korting, daar had ik stiekem een beetje op gewacht. De kwaliteit is echt top, de hangmat erg groot!

    Door: Lieke27-01-2017
    Kees Faber01-05-2020

    Op grond van mijn ervaring met Websa heb ik een wat misprijzende review geplaatst . Inmiddels heeft Websa zich gerevancheerd door mijn bestelling te annuleren en mijn betaling te restitueren. Geschil opgelost.

    krxfbntpmo02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Bestelling Websa

    De eerste keer dat ik hier bestelde duurde het ook al ontzettend lang, erachteraan gebeld en uiteindelijk kreeg ik de bestelling. Daarom gaf ik ze voordeel van de twijfel. Dit kan ik nu niet meer zeggen. In juli weer een bestelling geplaatst via Afterpay, dan krijg je van Websa een mailtje dat wanneer je de bestelling betaald de bestelling pas verwerkt wordt. Dit vind ik al bijzonder raar als je juist kiest voor Afterpay. Maar betaald want ja ik wou de bestelling graag ontvangen. En dan begint het, je hoort niks meer van ze. Geen bevestigingsmailtje. Bellen hoef je niet te proberen want je krijgt ze niet te pakken. Ik heb ze gemaild en ook al Afterpay ingeschakeld, dat ik deze manier van zaken doen niet vond kunnen. Toen kreeg ik van Phil Scholtens een mailtje terug. Eerst werd vermeld dat de bestelling begin augustus verzonden zou worden. Maar weer wachten en naar 1,5 week weer gemaild te hebben, kreeg ik als antwoord: dat de artikelen niet eens op voorraad waren en ik weer 2 weken zou moeten wachten. Ik heb Afterpay ingeschakeld en gezegd dat ik per direct de bestelling wou annuleren en ook Websa (Phil) gemaild maar ja daar heb ik niet eens meer een reactie van gekregen, hoe verwonderlijk!!! Dat op hun site alleen goede reviews staan is gewoon mensen bedonderen want ze verdienen niet eens 1 ster.

    Door: Lilian25-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    cotton Ball lights

    Begin Juli 2021 mijn bestelling geplaatst, maar naar verschillende keren gevraagd waar mijn bestelling nu eindelijk blijft, kreeg ik steeds antwoord dat het de week erop zou komen...NIET DUS!!
    Daarna kreeg ik weer een mail van Phil, met de verontschuldiging dat hij zelfs niet wist wanneer de bestelling er zou zijn !!
    Terwijl op de site stond dat ze voorradig waren...! Uiteindelijk heb ik de bestelling gecanceld, en gevraagd dat ze me mijn geld terug storten.
    Weer een mail terug gekregen van Phil Scholtens , met de mededeling dat de credit betaling door pay.nl word uitgevoerd, en binnen 5 dagen.... Wat denkt u zelf naar herhaalde mails nog niet mijn geld terug! A.U.B bestel niet bij WEBSA..!


    Door: Carin 17-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zibal

    Ik wou graag een zitbal maar wist niet precies wat ik moest hebben. De klantenservice was goed op de hoogte van de producten.
    Deze is ook de volgende dag geleverd. :)

    Door: Anoniem11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lampe Berger

    Netjes geleverd.
    Ik ga hier zeker meer komen.
    Aardig personeel!

    Door: Joost18-03-2020
    v06-04-2020

    geen contact te krijgen, er wordt gevraagd je tel achter te laten zodat je terug gebeld wordt, maar dat gebeurd niet, na het verzenden van de mail, krijg ik een antwoord dat er binnen 10 werkdagen een reactie zal komen? Nee voor mij de laatste keer.

    hwvokuhskz02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Eva Solo

    Mooie kwaliteit producten. Erg snel geleverd.

    Door: Anoniem29-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lampe Berger

    Netjes de volgende dag geleverd.

    Door: Smit14-04-2020
    phohshznvt02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Standaard voor hangmat

    Op 16/05/21 een houten standaard voor een hangmat besteld dewelke na 14 dagen zou geleverd zou worden. Daar wij na 3 weken nog niets mochten ontvangen mail gestuurd. Reactie gekregen dat zij de standaard zelf nog niet hadden ontvangen maar dat hij uiterlijk een week later opgestuurd zou worden... Ondertussen zijn wij 2 maanden verder, hebben zij te kennen gegeven nog steeds niet over de standaard te beschikken en weigeren zij onze betaling terug te storten. Ik kan begrijpen dat een bestelling niet kan worden afgerond zoals verwacht,maar dan betaal je het ontvangen bedrag terug lijkt mij logisch.

    Door: Moons Gretel11-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Hangmat standaard

    Na 4 weken nog geen levering. Diverse beloftes via telefoon en mail ontvangen voor verzending. Websa komt beloftes tot op heden niet na.

    Door: Geert25-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Geurkaars

    Geen verbeterpunten

    Door: Klara06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vluv bal

    Ik heb helaas alleen maar minpunten. Product werd maar niet geleverd. Alle interactie moest vanuit mij komen. Elke week kreeg ik opnieuw te horen dat het product geleverd zou worden, maar ik heb nooit iets ontvangen.

    Toen ik mijn geld terug wilde kreeg ik weer steeds opnieuw te horen dat ze het zouden overmaken, maar ik ontving niks. Na meer dan 2 maanden wachten op mijn product, heb ik ook nog eens meer dan een maand op mijn geld moeten wachten. Waarbij wachten de lading niet dekt, ik ben er maanden lang actief mee bezig geweest.

    Ik zou hier nooit bestellen.

    Door: Vera01-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Amazonas Hangmat Standaard Madera Sku: Z-AZ-4030100

    Gelukkig is het geld van mijn bestelling gisteren teruggestort nadat ik eindelijk weer telefonisch contact met Phil heb gekregen.
    De aanhouder wint blijkbaar.
    Phil putte zich uit in verontschuldigingen.
    Dus, geef deze webshop toch maar weer een kans, vlgs Phil wordt achter de schermen hard gewerkt om het klantcontact en de communicatie te verbeteren.

    Door: Marijke15-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Amazonas Hangmat Standaard Madera Sku: Z-AZ-4030100

    11 mei besteld.
    Na 4 weken gemaild, waar blijft bestelling? Vlgs Phil Scholtens wegens Corona vertraagd, na email wisseling en coulance van mijn kant om bestelling niet te annuleren, mailt Phil NIET meer terug, is telefoonnummer UIT de lucht, blijkt Websa NIET (meer?) aangesloten bij KEURMERK WEBWINKELS en kan ik fluiten naar mijn geld? Ik zet er mijn RECHTSBIJSTAND verzekering op als ik voor 1 augustus mijn geld niet retour heb.
    Oplichters? Lijkt er op, Website is nog gewoon in de lucht. TRAP ER NIET IN.

    Door: Marijke Verdult14-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tuinmeubel hangmat houder

    Besteld en nooit ontvangen. Oplichters!!
    Geen gehoor geen geld terug en nooit mijn bestelling ontvangen.
    Ik ga hier een zaak van maken!
    Bestel aub niet bij websa want het zijn oplichters en lees goed alle recensies, ik ben zeker niet de enige.

    Door: Irena 14-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Venta hygiene middel

    Ik heb dit product 24 maart besteld en betaald.
    Nog niets ontvangen helaas en ook geen betaling teruggestort.
    Het bedrijf laat zelf ook niets horen en is per telefoon ook niet meer bereikbaar.

    Door: Jan Mulder11-06-2020
    Gerrit Slaager11-07-2020

    Geachte heer Mulder, wij als Venta vinden het uitermate vervelend dat u geen Venta Hygiëne middel heeft ontvang, Venta Benelux Wil u graag helpen, neem even contact met ons op. Groet Gerrit Slaager, Directeur Venta Benelux.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Hangmat

    Ik heb via Bol.com bij hun een hangmat gekocht betaald maar nooit geleverd. vele malen gemaild en gebeld maar geen geld terug en geen hangmat geleverd dus ik raad aan geen zaken met dit bedrijf te doen

    Door: Menno van Kommer19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Lampe Berger geurflacon met navulling

    Bestellen simpel maar winkel blijkt niet te kunnen leveren. Heeft niets op voorraad. Verwacht dat ik blijf wachten of bestelling ooit nog wordt uitgevoerd. Heb mijn geld terug gevraagd. Geen reactie.
    Winkel houdt zich telefonisch onbereikbaar.

    Door: K. Faber28-04-2020
    wuxloymawn02-05-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    FAQ

    Is websa een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 33 ervaringen geplaatst over websa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is websa actief?

    websa is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Sport & Outdoor, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van websa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.