NederlandReview

  Ervaringen Voordeeldrogisterij

  Wanneer je echt voor de bekende merken gaat op het gebied van drogisterij artikelen zoals bijv. Maybelline, Dove, Dreft, Gilette, Dr. van der Hoog, etc. moet je daar het nodige voor betalen. Een grote inkoper op deze markt is Voordeeldrogisterij. Doordat zij zo groot inkopen kunnen zij deze producten goedkoper aanbieden dan elders. Wat de ervaringen van klanten met deze webshop zijn lees je hier bij NederlandReview.

  Over Voordeeldrogisterij


  Voordeeldrogisterij is een onderdeel van Heyting eBusiness. Zij hebben meerdere webshops in hun beheer waaronder Voordeeldrogisterij. Hier kun je een ruim assortiment A-merk producten vinden op het gebied van schoonmaak, gezondheid en verzorging tegen lage prijzen. Bovenop deze lage prijzen zijn er ook altijd extra scherpe aanbiedingen te vinden en kortingsacties waardoor je van nog meer voordeel kunt profiteren.

  Van mooie groei naar snelle groei voor Voordeeldrogisterij

  Diensten


  In de webshop van Voordeeldrogisterij kun je de artikelen die ze aanbieden vinden in de onderstaande categorieën:

  • Mooi & Verzorgd
  • Make-up & Geuren
  • Baby & Kind
  • Gezond & Intiem
  • Huis & Schoonmaak
  • Elektronica
  • Speelgoed
  • Actie

  Wanneer je specifiek naar iets op zoek bent is het ook mogelijk om boven op de website de afbeelding van de loep aan te klikken. Er komt dan een zoekveld tevoorschijn waarin je datgene wat je zoekt in kunt vullen. Klik op de loep en je ziet meteen de zoekresultaten staan. Wanneer dit er meerdere zijn kun je de volgorde waarop deze getoond worden veranderen bijvoorbeeld op prijs, naam of relevantie.

  Spaarprogramma


  Wanneer je een bestelling bij Voordeeldrogisterij doet ontvang je voor iedere euro die je besteedt 1 spaarpunt (waarde € 0,05). Deze kun je inwisselen voor korting op je volgende bestelling. Door op ‘Mijn account’ in te loggen en dan naar ‘Mijn spaarpunten’ te gaan kun je zien hoeveel punten je hebt en via e-mail vrienden/vriendinnen uitnodigen voor het sparen van extra punten. Zij krijgen dan een e-mail van Voordeeldrogisterij om kennis te komen maken en als zij iets bestellen krijg jij hiervoor 20 punten per bestelling.

  Levering en betaling


  Je kunt bestellingen die je doet bij Voordeeldrogisterij thuis af laten leveren, maar ook afhalen in Zwolle is mogelijk. Wanneer je vóór 21.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze met uitzondering van zondag dezelfde dag nog verzonden. Bestel je voor € 50,- of meer dan betaal je geen verzendkosten, daaronder kost dit € 4,95. Je kunt bij hen betalen op vele manieren betalen, o.a. door een vooruitbetaling per bank te doen, via PayPal, iDeal, GiroPay, etc.

  Klachten


  Wanneer je op- en aanmerkingen of klachten hebt over de producten of diensten van Voordeeldrogisterij dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan per e-mail, online contactformulier, telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur of per post. Binnen één week krijg je uitsluitsel van hen over jouw klacht. Voor het geven van suggesties over hoe zij je nog beter van dienst kunnen zijn kun je ook het online contactformulier gebruiken.

  Wat is jouw mening over Voordeeldrogisterij?


  Kon jij bij Voordeeldrogisterij die producten vinden die jij zocht en was de prijs hiervan beduidend lager dan elders of zijn ze toch niet zo goedkoop als verwacht? Vertel ons er alles over zodat anderen beter weten wat zij kunnen verwachten!

  Zijn de klanten van Voordeeldrogisterij blij met de prijzen van de producten die zij aanbieden en hoe ervaart men de klantenservice van dit bedrijf?

  Voordeeldrogisterij
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  2.6
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2.4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  4 flessen Dethol

  Zeer slecht 2 maanden moeten wachten op artikelen, krijg zeer slecht contact met ze, info lezen ze nooit en op de klantenservice geven ze ook geen antwoordt.
  oplichters, geen track en trace elke keer melding dat het pakketje onderweg was, toen het excuus dat het verkeerde adres erop stond.

  Ik bestel er nooit meer.
  Nu gevraagd of ik korting kan krijgen voor het lange wachten, wat denk je, natuurlijk geen antwoordt.

  Door: karin 22-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Aftershave en glazen watergeefvogels

  3 Artikelen besteld. 2 Maal mail dat vanwege Corona vertraging is. Derde mail dat het alle 3 de bestelde artikelen niet kunnen worden geleverd, met een creditfactuur in de mail. Binnen 10 werkdagen geld terug op rekening.
  Helaas nog na 3 weken nog steeds niets ontvangen. Vanwege Corona ook problemen bij administratie.
  Beloftes na belofte, maar geen oplossing.

  Door: Peter van Zanten 07-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  15 lampen

  incomplete levering. 10 van de 15 lampen ontvangen. Ben nu exact 4 weken bezig om mijn geld terug te krijgen!!!

  Door: Jacco 14-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  wegwerp handschoenen, tuinkist enz.

  Op 26 maart 2020 heb ik online producten gekocht via Voordeeldrogisterij. Ik heb het tijdens de bestelling ook met IDEAL betaald. Per direct heb ik ook betaalbewijs ontvangen op mijn e-mail.

  Echter heb ik tot op heden niets meer vernomen betreft de levering van mijn bestelling. Ik kijk elke dag mijn e-mails en ook mijn SPAM (ongewenste e-mail).

  Ik bel sinds maandag 30 maart 2020 naar de telefoonnummer 038-460 71 21. Dat is de telefoonnummer van Voordeeldrogisterij, maar niemand beantwoord de telefoon. Ik ben ook niet terug gebeld.

  Op 01 april 2020 heb ik via de site van Voordeeldrogisterij een e-mail gestuurd betreft de levering van mijn bestelling. Ook hierop heb ik ook geen reactie gekregen. Chat op de site werkt ook niet! Ik kan Voordeeldrogisterij niet bereiken.

  Als ik dit had geweten, had ik nooit wat besteld.

  Ik wil mijn geld terug!

  Door: ceylan bozkurt 02-04-2020
  Raoul Sandra 10-04-2020

  Heyting Ebusiness (voordeeldrogisterij.nl, voordeligscheren.nl, voordeligwassen.nl, shavingspecialist.nl, drogisterijdeals.nl, drogistblog.nl, ...) is een star en niet klantvriendelijke dozenschuiver.  Je krijgt heel wat spamreclame toegestuurd, maar geen artikelen die je besteld én betaald heb.  Aan het aantal verschillende koopsites die van dezelfde firma te zien ruikt dit al naar onduistere zaakjes. Voor de verjaardag van de kleine (10 jaar) had ik er (ruim op tijd, 3 weken er voor) een drakenknuffel besteld met nog veel andere leuke dingen er bij (meer dan dubbel van minimum om geen verzendkosten te moeten betalen).  Iets niet in voorraad … wachten … elk contact zo klantonvriendelijk als maar kan zijn.  Die knuffel moest wachten op al de rest!  Een week voor de verjaardag dan maar de knuffel een 2de keer afzonderlijk besteld én betaald, mét verzendkosten.  Drie keer raden.  De verjaardag is vandaag … volgende week (of maand of jaar, who knows?) zal ik wellicht met 2 drakenknuffels opgescheept zitten die geen enkel nut meer hebben.  Een verjaardag kun je nu eenmaal niet verzetten. Deze firma krijgt van mij het label ‘Den AliExpress van het Noorden’.  Alhoewel … van AliExpress krijg ik altijd mijn goederen toegestuurd, van deze weet ik dit helaas nog altijd niet. Gisteren kon ik zelfs niet meer inloggen op mijn account op de site voordeeldrogisterij.nl.  ‘s Avonds heb ik hen dan maar een bericht gestuurd dat de grote bestelling mag geannuleerd worden en ik mijn geld terug wil.  Het vervolg zal ik hier komen posten.  Misschien volgende week, misschien volgende maand, misschien volgend jaar.  Of misschien helemaal niet.  Who knows.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Mondmaskers (6x12)

  Ik had op uw site 72 mondmaskers besteld om aan het UZ Gent te leveren, gezien ze vanwege de plotse ontwikkelingen inzake COVID-19 er niet voldoende in voorraad hadden, en ik een bevriende verpleger en zijn hulpteam wou bijstaan. In uw omschrijving van het product stelt u: "Bescherm uzelf en anderen tegen besmettelijke ziekmakers met deze eenvoudig te gebruiken mondkapjes." Dit is geenszins het geval. Het zijn simpelweg stofmaskers.

  Dit is niet enkel onethisch en misleidend; het is ronduit crimineel en levensbedreigend. Ik eis een terugbetaling vanwege uw wangedrag.

  Ik ga sowieso uw volkomen bespottelijk gedrag op Google Review, Facebook, en Instagram duidelijk maken, maar die negentig euro wil ik terug. Het was voor een goed doel, zoals u kan zien aan het afleveringsadres, en dit blijkt dus compleet in het water te zijn gevallen.

  Schaam jullie diep.

  Door: Rick Brands 24-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Voordeeldrogisterij

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Voordeeldrogisterij een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Voordeeldrogisterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Voordeeldrogisterij actief?

  Voordeeldrogisterij is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Apotheken & Drogisterijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voordeeldrogisterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.