NederlandReview

    Ervaringen Voordeeldrogisterij

    Wanneer je echt voor de bekende merken gaat op het gebied van drogisterij artikelen zoals bijv. Maybelline, Dove, Dreft, Gilette, Dr. van der Hoog, etc. moet je daar het nodige voor betalen. Een grote inkoper op deze markt is Voordeeldrogisterij. Doordat zij zo groot inkopen kunnen zij deze producten goedkoper aanbieden dan elders. Wat de ervaringen van klanten met deze webshop zijn lees je hier bij NederlandReview.

    Over Voordeeldrogisterij


    Voordeeldrogisterij is een onderdeel van Heyting eBusiness. Zij hebben meerdere webshops in hun beheer waaronder Voordeeldrogisterij. Hier kun je een ruim assortiment A-merk producten vinden op het gebied van schoonmaak, gezondheid en verzorging tegen lage prijzen. Bovenop deze lage prijzen zijn er ook altijd extra scherpe aanbiedingen te vinden en kortingsacties waardoor je van nog meer voordeel kunt profiteren.

    Van mooie groei naar snelle groei voor Voordeeldrogisterij

    Diensten


    In de webshop van Voordeeldrogisterij kun je de artikelen die ze aanbieden vinden in de onderstaande categorieën:

    • Mooi & Verzorgd
    • Make-up & Geuren
    • Baby & Kind
    • Gezond & Intiem
    • Huis & Schoonmaak
    • Elektronica
    • Speelgoed
    • Actie

    Wanneer je specifiek naar iets op zoek bent is het ook mogelijk om boven op de website de afbeelding van de loep aan te klikken. Er komt dan een zoekveld tevoorschijn waarin je datgene wat je zoekt in kunt vullen. Klik op de loep en je ziet meteen de zoekresultaten staan. Wanneer dit er meerdere zijn kun je de volgorde waarop deze getoond worden veranderen bijvoorbeeld op prijs, naam of relevantie.

    Spaarprogramma


    Wanneer je een bestelling bij Voordeeldrogisterij doet ontvang je voor iedere euro die je besteedt 1 spaarpunt (waarde € 0,05). Deze kun je inwisselen voor korting op je volgende bestelling. Door op ‘Mijn account’ in te loggen en dan naar ‘Mijn spaarpunten’ te gaan kun je zien hoeveel punten je hebt en via e-mail vrienden/vriendinnen uitnodigen voor het sparen van extra punten. Zij krijgen dan een e-mail van Voordeeldrogisterij om kennis te komen maken en als zij iets bestellen krijg jij hiervoor 20 punten per bestelling.

    Levering en betaling


    Je kunt bestellingen die je doet bij Voordeeldrogisterij thuis af laten leveren, maar ook afhalen in Zwolle is mogelijk. Wanneer je vóór 21.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze met uitzondering van zondag dezelfde dag nog verzonden. Bestel je voor € 50,- of meer dan betaal je geen verzendkosten, daaronder kost dit € 4,95. Je kunt bij hen betalen op vele manieren betalen, o.a. door een vooruitbetaling per bank te doen, via PayPal, iDeal, GiroPay, etc.

    Klachten


    Wanneer je op- en aanmerkingen of klachten hebt over de producten of diensten van Voordeeldrogisterij dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan per e-mail, online contactformulier, telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur of per post. Binnen één week krijg je uitsluitsel van hen over jouw klacht. Voor het geven van suggesties over hoe zij je nog beter van dienst kunnen zijn kun je ook het online contactformulier gebruiken.

    Wat is jouw mening over Voordeeldrogisterij?


    Kon jij bij Voordeeldrogisterij die producten vinden die jij zocht en was de prijs hiervan beduidend lager dan elders of zijn ze toch niet zo goedkoop als verwacht? Vertel ons er alles over zodat anderen beter weten wat zij kunnen verwachten!

    Zijn de klanten van Voordeeldrogisterij blij met de prijzen van de producten die zij aanbieden en hoe ervaart men de klantenservice van dit bedrijf?

    Voordeeldrogisterij
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    3.2
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Voordeeldrogisterij

    Uw beoordeling

    Wella Pro Series conditioner

    4 a 5 jaar geleden een geweldige conditioner gekocht +/- 6 flessen bij de DA, die in ons dorp stopte.
    Heel internet afgezocht, maar in alle bekende drogisterijen NIET verkrijgbaar. Nooit geweten dat er zoveel merken en verpakkingen zijn. Totdat ik de VOORDEELDROGISTERIJ tegen kwam, buitengewone klantenservice, gelijk maar 9 flessen besteld, altijd jammer van de portokosten, je mag het ook ophalen in Zwolle, dat is te ver.
    Heb de Nederlandse versie besteld, het is de Turkse geworden. Er zit wel een losse sticker op: Buiten bereik van kinderen houden. Ik weet hoe het werkt, veel ervaring heb ik niet met bestellen via internet ( dit zal de 3e keer zijn.) maar ik ben SUPER TEVREDEN. Wat wel opvalt, als er iets mis gaat dan gelijk een heel verhaal, wat er mis is gegaan dan Nu iets positiefs.
    Wat er allemaal GOED is gegaan.


    Door: Corrie van Arendonk16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    niet gekregen

    dit is een oplichters bedrijf wel besteld maar niet gekregen dus wil mensen waarschuwen koop hier niks je word verneukt ik koop hier niks meer en hoop dat het meer mensen doen want deze bedrijf is niet te vertrouwen

    Door: renate boltendal17-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    8 colgate tandapast

    Ik heb in vrijdag 7 mei 8 tandpast van colgate. Ik heb geen pakket gekregen. Ik betaal alles voor zend. 8 dagen en niets. Ik heb geanuleerd. En ik heb gekocht . Van ander plaats. Ik koop niets meer and deze winkel. Zeer slecht .

    Door: Andre Ferro20-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    keukentrapje

    Keukentrapje leek wel aardig, dus besteld, zou binnen 5 dagen worden geleverd. Niet dus! Week later gebeld, oh ja dat trapje komt binnen 10-15 werkdagen aan. Moest ik zelf dus achterkomen, ja later die middag nog even een mail van oh ja de bestelling loopt vertraging op.
    Trapje kwam afgelopen zaterdag aan. (2 weken te laat). Een veel te klein ding om een volwassene op te laten staan. Flut. Dus gelijk retourzending aangevraagd. Die vervolgens werd geweigerd omdat we het ding uit het plastic hebben gehaald. Staat in hun voorwaarden. Gebeld: een mevrouw die steeds door mij heen praatte vertelde mij dat het Europese recht van Herroeping niet geldt bij Voordeeldrogisterij. Bij deze een goede raad voor de potentiele klant: zoek even verder. Dit is een bedrijf wat erop uit is om u geld afhandig te maken en weigert enige service te verlenen. Bezint eer ge begint..... Maak niet dezelfde fout als wij deden, maar kijk even verder naar een betrouwbaar bedrijf!

    Door: Frits01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Persil wasmiddel

    Ruim 4 weken na levering nog steeds in limbo.
    Wel contact gehad en levering bleek zoekgeraakt, geboden alternatief was niet afdoende dus geld teruggevraagd nog niet ontvangen.
    Contact komt maar matig tot stand, lange responsetijd en inhoudelijk van weinig waarde.

    Wat een ongelofelijk waardeloze club, dit is gewoon oplichterij.

    Door: Melle 04-01-2021
    Eef30-01-2021

    Hier precies hetzelfde verhaal. Maar bij dhl is er nooit een pakket ontvangen van deze voordeeldrogist. Dus ik weet wel waar het probleem ligt. Pure diefstal. Aangifte volgt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bestelling geannuleerd

    De 1e bestelling geannuleerd en blijf van afterpay aanmaningen ontvangen omdat voordeeldrogisterij nergens op reageert.
    Bestel hier niks!

    Door: Sandra 25-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wokpan

    Bestel hier aub niks!
    Wij hadden via bol.com een wokpan besteld, pan blijkt niet te werken op inductie, netjes verpakt in originele verpakking maar krijgen geen geld retour. Oplichters !!

    Door: Jeroen Verhaeg27-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Telefoon fiets houder

    Ik wilde voorzichtig met mij telefoon op de fiets zitten en heb daarom een telefoonhouder gekocht.
    Het is erg frappant dat deze van zulke slechte kwaliteit was dat daardoor mijn telefoon helemaal stuk op de grond viel. Het is toch bizar dat je iets koopt wat bescherming zou moeten bieden en dat het juist het tegenovergestelde doet?
    Weg telefoon, ik moet nu een nieuwe kopen en het enige wat ik terug kreeg was de waarde van de telefoonhouder die ik toch al moest weggooien.
    Duurste aankoop ooit.

    Door: Sarah09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    4 flessen Dethol

    Zeer slecht 2 maanden moeten wachten op artikelen, krijg zeer slecht contact met ze, info lezen ze nooit en op de klantenservice geven ze ook geen antwoordt.
    oplichters, geen track en trace elke keer melding dat het pakketje onderweg was, toen het excuus dat het verkeerde adres erop stond.

    Ik bestel er nooit meer.
    Nu gevraagd of ik korting kan krijgen voor het lange wachten, wat denk je, natuurlijk geen antwoordt.

    Door: karin22-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Aftershave en glazen watergeefvogels

    3 Artikelen besteld. 2 Maal mail dat vanwege Corona vertraging is. Derde mail dat het alle 3 de bestelde artikelen niet kunnen worden geleverd, met een creditfactuur in de mail. Binnen 10 werkdagen geld terug op rekening.
    Helaas nog na 3 weken nog steeds niets ontvangen. Vanwege Corona ook problemen bij administratie.
    Beloftes na belofte, maar geen oplossing.

    Door: Peter van Zanten07-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    15 lampen

    incomplete levering. 10 van de 15 lampen ontvangen. Ben nu exact 4 weken bezig om mijn geld terug te krijgen!!!

    Door: Jacco14-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    wegwerp handschoenen, tuinkist enz.

    Op 26 maart 2020 heb ik online producten gekocht via Voordeeldrogisterij. Ik heb het tijdens de bestelling ook met IDEAL betaald. Per direct heb ik ook betaalbewijs ontvangen op mijn e-mail.

    Echter heb ik tot op heden niets meer vernomen betreft de levering van mijn bestelling. Ik kijk elke dag mijn e-mails en ook mijn SPAM (ongewenste e-mail).

    Ik bel sinds maandag 30 maart 2020 naar de telefoonnummer 038-460 71 21. Dat is de telefoonnummer van Voordeeldrogisterij, maar niemand beantwoord de telefoon. Ik ben ook niet terug gebeld.

    Op 01 april 2020 heb ik via de site van Voordeeldrogisterij een e-mail gestuurd betreft de levering van mijn bestelling. Ook hierop heb ik ook geen reactie gekregen. Chat op de site werkt ook niet! Ik kan Voordeeldrogisterij niet bereiken.

    Als ik dit had geweten, had ik nooit wat besteld.

    Ik wil mijn geld terug!

    Door: ceylan bozkurt02-04-2020
    Raoul Sandra10-04-2020

    Heyting Ebusiness (voordeeldrogisterij.nl, voordeligscheren.nl, voordeligwassen.nl, shavingspecialist.nl, drogisterijdeals.nl, drogistblog.nl, ...) is een star en niet klantvriendelijke dozenschuiver.  Je krijgt heel wat spamreclame toegestuurd, maar geen artikelen die je besteld én betaald heb.  Aan het aantal verschillende koopsites die van dezelfde firma te zien ruikt dit al naar onduistere zaakjes. Voor de verjaardag van de kleine (10 jaar) had ik er (ruim op tijd, 3 weken er voor) een drakenknuffel besteld met nog veel andere leuke dingen er bij (meer dan dubbel van minimum om geen verzendkosten te moeten betalen).  Iets niet in voorraad … wachten … elk contact zo klantonvriendelijk als maar kan zijn.  Die knuffel moest wachten op al de rest!  Een week voor de verjaardag dan maar de knuffel een 2de keer afzonderlijk besteld én betaald, mét verzendkosten.  Drie keer raden.  De verjaardag is vandaag … volgende week (of maand of jaar, who knows?) zal ik wellicht met 2 drakenknuffels opgescheept zitten die geen enkel nut meer hebben.  Een verjaardag kun je nu eenmaal niet verzetten. Deze firma krijgt van mij het label ‘Den AliExpress van het Noorden’.  Alhoewel … van AliExpress krijg ik altijd mijn goederen toegestuurd, van deze weet ik dit helaas nog altijd niet. Gisteren kon ik zelfs niet meer inloggen op mijn account op de site voordeeldrogisterij.nl.  ‘s Avonds heb ik hen dan maar een bericht gestuurd dat de grote bestelling mag geannuleerd worden en ik mijn geld terug wil.  Het vervolg zal ik hier komen posten.  Misschien volgende week, misschien volgende maand, misschien volgend jaar.  Of misschien helemaal niet.  Who knows.

    klaas-jan26-08-2020

    Schrijven blijft een ding....

    klaas-jan26-08-2020

    Schrijven blijft een ding....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Mondmaskers (6x12)

    Ik had op uw site 72 mondmaskers besteld om aan het UZ Gent te leveren, gezien ze vanwege de plotse ontwikkelingen inzake COVID-19 er niet voldoende in voorraad hadden, en ik een bevriende verpleger en zijn hulpteam wou bijstaan. In uw omschrijving van het product stelt u: "Bescherm uzelf en anderen tegen besmettelijke ziekmakers met deze eenvoudig te gebruiken mondkapjes." Dit is geenszins het geval. Het zijn simpelweg stofmaskers.

    Dit is niet enkel onethisch en misleidend; het is ronduit crimineel en levensbedreigend. Ik eis een terugbetaling vanwege uw wangedrag.

    Ik ga sowieso uw volkomen bespottelijk gedrag op Google Review, Facebook, en Instagram duidelijk maken, maar die negentig euro wil ik terug. Het was voor een goed doel, zoals u kan zien aan het afleveringsadres, en dit blijkt dus compleet in het water te zijn gevallen.

    Schaam jullie diep.

    Door: Rick Brands24-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is Voordeeldrogisterij een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Voordeeldrogisterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Voordeeldrogisterij actief?

    Voordeeldrogisterij is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apotheken & Drogisterijen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voordeeldrogisterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.