NederlandReview

  Ervaringen Vondel Watches

  Iedereen wil er graag goed uitzien, en daarom koop je naast kleding ook accessoires die daarbij passen. Een accessoire wat daarnaast ook heel handig is, is een horloge. Wanneer je van een horloge houdt met een luxe uitstraling die niet heel groot en zwaar is, kijk dan eens naar de horloges van Vondel. Dit zijn minimalistische modellen die bij vrijwel iedere stijl passen. Wat de ervaring is van andere mensen die een horloge van dit merk kochten lees je hier bij NederlandReview.

  Over Vondel

  Vondel is een jong Amsterdams merk dat ‘minimalistische horloges ontwerpt met hoogwaardige materialen’. De inspiratie is de hoofdstad zelf Amsterdam, eenvoudig en bescheiden maar met een luxe uitstraling. De oprichter van het merk is Ruben van Kuetsem. De naam Vondel past goed bij het merk, omdat de klassieke Amsterdamse dichter Vondel heette, en het merk ook een klassieke uitstraling heeft. Daarnaast denkt iedereen bij de naam Vondel meteen aan Amsterdam, dus ook dat paste goed bij het merk.


  Een dagje Vondelpark, Amsterdam

  Diensten

  De horloges van Vondel vallen op door het minimalistische design. Het uurwerk is slechts 5,8 millimeter dik, en door het gebruik van lichte metalen, draagt het prettig. Ze zijn daarnaast heel gedetailleerd afgewerkt. De horloges hebben een waterbestendigheid van 3 atm (30M), dit betekent dat het horloge ‘spatwaterdicht’ is. Dat het horloge niet tegen grote hoeveelheden water bestand is, zit hem ook in het dunne design, en het gebruik van lichte materialen. Ondanks de luxe uitstraling van de horloges, zijn ze zeer betaalbaar.

  In het assortiment van Vondel horloges kun je kiezen uit een aantal heren- en een aantal damesmodellen. Ieder uurwerk wordt gekenmerkt door de 3 onder elkaar staande kruizen, die zo bekend zijn van de paaltjes van Amsterdam.

  Wanneer je een horloge van Vondel aanschaft, hoef je geen verzendkosten te betalen. De betaling van je bestelling kun je doen met iDeal, Creditcard of Paypal.

  Klachten

  Mocht het horloge defect zijn bij ontvangst, neem dan direct (binnen 24 uur) contact op met de klantenservice van Vondel per e-mail of via de contactpagina. Zij zorgen voor een correcte afhandeling van de klacht. Je hebt altijd het recht om je horloge binnen 14 dagen terug te sturen. Stuur dan vooraf een e-mail naar info@vondeldesign.com en vermeld je ordernummer. Op het uurwerk zelf heb je standaard 2 jaar garantie.

  Jouw review hier!

  Heb jij al een Vondel horloge aangeschaft? Dan kun jij hier iets over vertellen, bijvoorbeeld hoe het draagcomfort is, en of het uiterlijk voldoet aan de verwachting, etc. Deel jouw mening hier, zodat andere consumenten daarmee geholpen worden.

  Altijd stijlvol op tijd met een horloge van Vondel? Wat is jouw ervaring met dit merk, en wat is die van anderen? Lees en vertel er hier alles over!

  Vondel Watches
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vondel Watches

  Uw beoordeling

  Betaalbare horloges

  Persoonlijk vind ik het belangrijk om er verzorgd uit te zien en er netjes bij te lopen. Daarbij spelen accoissoires wat mij betreft een cruciale rol. Horloges zijn van de accessoires die net de finishing touch kunnen geven. Maar het probleem met horloges is dat ze vaak of veel te duur zijn, of juist een verkeerde uitstraling hebben. Daarom koop ik zo nu en dan een horloge bij vondel watches. De horloges die ze daar maken zijn wat mij betreft precies de horloges zijn precies de horloges die ik zoek. Erg betaalbaar (waar vind je nog een net en goed horloge voor minder dan 100 euro) en met de juiste uitstraling. Het bestellen verloopt altijd prima. Dit bedrijf heeft een beperkt assortiment horloges en dat is eigenlijk ook wel prettig. Zo voorkom je dat je nodeloos lang aan het zoeken bent en uiteindelijk heb je toch wat je nodig hebt. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een mooi horloge.

  Door: Aleyna Leenaars05-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Vondel Watches een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Vondel Watches. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vondel Watches actief?

  Vondel Watches is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vondel Watches gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.