Voetbalshop.nl

3.7

Bestellen

2.1

Service

4.2

Prijs

2.6

Levering

36.7%

Zou hier weer kopen

Voetbalshop.nl

Voetbal is veruit de meest populaire sport in Nederland. Jongens en meiden staan al op 4-jarige leeftijd op het voetbalveld om allemaal achter de bal aan te rennen. Soms komt ook de keeper het doel uit om ook achter de bal aan te gaan, terwijl de vaders en moeders langs de zijlijn staan te schreeuwen. Een sport die er al van jongs af aan met de paplepel wordt ingegoten, is meer dan alleen een spelletje en daarom heb je de juiste uitrusting nodig. Op Voetbalshop.nl vind je alles voor op het voetbalveld. Wil je eerst zeker weten dat de webshop alleen de hoogste kwaliteit biedt? Zoek dan niet verder. Op NederlandReview vind je reviews van klanten die al eerder gekocht hebben bij Voetbalshop.nl.


Over Voetbalshop.nl

De webshop van Voetbalshop.nl heeft alles op het gebied van voetbal. Je vindt er voetbalschoenen, shirtjes, broekjes, trainingspakken, tassen, mutsen, voetballen, scheenbeschermers en nog zoveel meer. De webshop werd opgericht door Badge, een specialist in voetbalmerchandise. De webshop van Voetbalshop.nl was de eerste van zijn soort en heeft een uitgebreid assortiment fanartikelen van alle grote voetbalclubs. Voetbalshop.nl geeft extra aandacht aan marketing via radio en tv-reclames, maar ook door middel van advertenties in tijdschriften, zoals VI - Voetbal International, wil de webshop meer bekendheid opbouwen. De website heeft onlangs nog een make-over gehad om klanten nog beter van dienst te zijn.




Waarom Voetbalshop.nl?

– De webshop heeft gedetailleerde filterfuncties om het winkelen nog makkelijker te maken.
– Er zijn vaak acties met kortingen.
– De webshop verkoopt producten van topmerken als Adidas, Nike en Puma.
– Je kunt bij Voetbalshop.nl terecht voor kinderkleding en kleding voor volwassenen. 
– De webshop verkoopt kleding voor spelers, keepers, scheidsrechters en supporters.
– De verzending voor alle bestellingen is gratis.
– Bestel je voor 23:00? Dan heb je de volgende dag alles in huis.
– Ook zijn artikelen gratis te retourneren. 
– De webshop heeft het Thuiswinkel waarborg
– Betalen kan via iDeal, PayPal, MasterCard, Maestro, Visa, Bancontact en AfterPay.


Klantenservice Voetbalshop.nl

De webshop heeft een uitgebreide klantenservice. Je kunt bij de klantenservice informatie vinden over de webshop zelf, veelgestelde vragen, verzending, betalen, bereikbaarheid, retourneren, garantie, klachten, veilig winkelen, spaarpunten en cadeaukaarten. Wil je contact opnemen met de webshop? Dan kun je mailen naar klantenservice@voetbalshop.nl of op werkdagen van 11:00 tot 16:00 bellen op 0348 437811. De webshop heeft ook een speciale WhatsApp functie. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06-19771972 en je krijgt binnen 30 minuten een reactie. De webshop is ook te vinden op Facebook!


De webshop heeft ook een bezoekaders:
Badge Direct BV
Edisonweg 6
3442 AC Woerden


Wat vind jij van Voetbalshop.nl?

Heb jij jouw voetbalschoenen gekocht bij Voetbalshop.nl en scoor jij nu elke week een doelpunt? Zijn jouw keepershandschoenen van Voetbalshop.nl en houd jij nu alle ballen tegen? Schrijf dan een recensie op NederlandReview over de webshop. Zijn de zoekfilters makkelijk te gebruiken? Werd jouw bestelling snel geleverd? Geef jouw beoordeling van de webshop en vertel over jouw ervaringen.


In de webshop van Voetbalshop.nl vind je alles voor op het voetbalveld. Wil je weten wat de ervaringen zijn van klanten? Lees hier hun reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (30)

Adidas scheidsrechter schoenen

Ik heb contact gehad met klant service en ik heb met hun gesproken om de product te retourneren en na dat dat alles heb ik verteld en dat schoenen is echt hard en droog van binnen, en door deze schoenen krijg krappen en overal krassen. Heb hun gevraagd dat de schoenen is al 2 keer gebruikt om te proberen en moet ik wassen, maar ze zeggen doe maar retourneren. Op het zelfde dag heb de schoenen terug want is niet schoon, Hoe kan ik schoenen proberen zonder dragen en spelen?? O N ( 1007635305 )

R

Reda

12-04-2024

0

Gaan levering, Wel betaald. Schijt aan de klant

Ik ben bijna € 100,- kwijt aan een bestelling die niet is afgeleverd waarvan zij doodleuk zeggen dat dat wel zo is. Na 2,5 week discussies met Voetbalshop.nl zeggen ze doodleuk dat DHL zegt dat ons pakket is afgeleverd en dat ze er niets aan kunnen doen. Helaas na meerdere pogingen gedaan te hebben om een fatsoenlijk antwoorde te krijgen geen resultaat. Het komt er op neer dat ze de klant de schuld geven. Zeer kwalijke zaak ! LET OP bij deze shop !!!

D

Danny

05-02-2024

0

Voetbalshirt

Bestelling nooit ontvangen. Wel een bevestigingsmail gehad. En betaalverzoek via klarna. Zelf na 2 weken contact opgenomen. Geen begrip, geen hulp en geen excuses. Zeer slechte ervaring.

D

Daphne

04-11-2023

0

Voetbalschoenen besteld, nooit ontvangen

Een setje voetbalschoenen besteld, bestelling verzonden, en op de dag van bezorging netjes een mail dat de order correct was bezorgd. Nou waren we die dag niet thuis, en hebben dus niks ontvangen. Bij de buren was ook niks afgegeven. Een paar mails verder komt het er op neer dat als DHL zegt dat het bezorgd is, dit het eindstation blijkt. We hebben nergens voor getekend, geen pakket aangetroffen,en waar het dan wel gebleven is weet niemand. Ik zit met de factuur en zonder de gekochte producten. Mailverkeer was zeer onproffesioneel, en zonder meedenken in oplossingen. Ik weet wel dat ik dit bedrijf in de toekomst moet vermijden.

R

Roy van goor

24-08-2023

0

Voetbalschoenen

Voetbalschoenen gekocht hier. Na 1 wedstrijd neus kapot. Servicemelding gemaakt maar je wordt hier afgescheept. Jammer dat ze niet mee willen denken in een oplossen. De algemene voorwaarden zijn ook vaag waardoor ze onder elke klacht uit kunnen. Ik haal hier regelmatig wat en heb nooit klachten maar door deze matige en stugge afhandeling koop ik hier nooit meer wat.

M

Maikel Teunissen

29-03-2023

0

Nike voetbalschoenen

Nike schoenen gekocht van bijna 300 euro. Na twee wedstrijden gingen ze kapot. Voetbalshop gebeld maar was gebruikersschade ook al na twee weken. We konden wel de schoenen opsturen maar dat zou lang duren. Het lijkt wel of je tegen een computer praat. Nike gebeld die vertelde dat dit gewoon garantie zou moeten zijn maar dat Voetbalshop het moet oplossen. Men adviseerde ook om voortaan rechtstreeks bij de Nike shop te kopen als je geen gedoe wilt met Voebalshop. Dus laatste keer besteld bij Voetbalshop. Service is echt heel slecht!!

T

Theo

16-03-2023

0

Special Carnavalsshirt MVV

Begin februari special carnavalsshirt van MVV gekocht als collectors item. Ontvangen en netjes opgeborgen in de kast. Gisteren liet ik deze aan kennis zien en zag dat er een weeffout over de hele breedte van het shirt loopt. Ik heb dit netjes uitgelegd in een bericht aan voetbalshop.nl en het antwoord dat ik kreeg was dat ik met het shirt ergens in was blijven hangen en dat dit buiten de garantie valt. Het shirt kostte €69,99 dat achteraf weggegooid geld blijkt te zijn. Van een zaak als voetbalshop.nl verwacht je toch enige service, maar dit blijkt totaal niet zo te zijn. Dit was dan ook mijn eerste alsook mijn laatste bestelling bij dit bedrijf. Raad voetbalshop.nl dan ook niet aan! Wilde géén ster geven maar dat ging niet!

L

Ludo

06-03-2023

0

2 Nike trainingspakken

Had 2 trainingspakken besteld en heb erg lang moeten wachten. Heb een inncomplete levering gehad. Mijn mails worden inmiddels genegeerd. Een hele waardeloze service en zeer shandalig hoe ze met klanten omgaan. Ik zal dit op elke website waar ik maar kan dit kenbaar gaan maken en iedereen aanstoten om niet te bestellen bij deze oplichters!

D

Don

06-02-2023

0

Nike Superfly 9 Elite

Slecht gehandeld qua levertijden, (door een "systeemfout", bestelling niet op tijd binnen gekregen.) Geen oplossing gezocht door klantenservice. Aangegeven dat de datum doorslaggevend was.

A

Aaron

06-02-2023

0

voetbal handschoenen

voor 19uur morgen in huis, na 19uur helemaal niks in huis na 5dagen... twee keer mailen, geen reaktie, bellen... amtwoord apparaat... ga hier nooit meer wat bestellen.

R

Rogier

31-01-2023

0

Voetbslschoenen

Voetbalschoenen besteld, duurde erg lang ( was wel vooraf aangegeven door voetbalshop) wil daarom op gegeven moment irder annuleren, geen probleem. Maar wacht nu al 2 weken en 3 toezeggingen per e-mail op mijn geld.

M

Michiel

18-09-2022

0

Voetbalschoenen

Inmiddels wacht ik een week op mijn voetbalschoenen terwijl die binnen een dag in huis zouden zijn. Krijg geen reactie via klantenservice en via Whatsapp. Bestel nooit bij voetbalshop!

A

Alain

07-09-2022

0

Kleding

2e poging…wederom geen communicatie noch update over de status van bestelde producten. Wanneer ik inlog zie ik bij de status van bestelde producten staan; (al sinds afgelopen vrijdag 2-9) ‘bezig met verwerken’ (vandaag maandag 5-9). Vóór 19u besteld volgende dag geleverd?! Die vlieger gaat dus bij hun écht niet op. Dit was de eerste keer precies hetzelfde verhaal na 2 weken nog niets ontvangen had ik het destijds geannuleerd. Denk dat ik t deze keer weer ga annuleren. Slechte zaak.

L

Louise Esmee Hoyer

05-09-2022

0

Adidas Copa sense.1 gras

Zeer ontevreden over de service die geleverd is door voetbalshop.nl Na retourzending van het artikel een onterechte afwijzing en zonder duidelijke communicatie. Super ontevreden, ik zou zeggen koop je artikelen bij een andere webshop. Hier wordt geen service geleverd en de problemen bij de klant gelegd!!! DRAMA

B

B van Dorst

22-04-2022

0

Voetbalschoenen

Bestellen voor 23:00 is morgen in huis... Oh nee toch niet, 3 dagen later pas geleverd... 4 paar besteld (om te passen en kijken wat goed zit). Vervolgens zonder enig bericht maar 1 paar geleverd krijgen. Nee voor mij geen voetbalshop meer.

J

Jannes

04-04-2022

0

Voetbalshirt

Logos vallen van het shirt af, moet zelf de retourkosten betalen. waardeloze klantenservice.

T

Toine van Tricht

31-03-2022

0

Trainingspak

Het pakket zou door DHL geleverd zijn, maar er was niemand thuis, dus niets ontvangen. Het enige wat voetbalshop zegt is dat het pakket geleverd is volgens de GPS. De koerier zal vast aan de deur geweest zijn, maar wat heeft hij met het pakket gedaan? Wij hebben het in ieder geval niet in ontvangst genomen en voetbalshop doet hier verder niets mee...wat een klantenservice

E

Esmee van Veenendaal

08-03-2022

0

Voetbal outfit

Outfit vlot besteld en betaald. Toch niets ontvangen. 4x gemaild om te informeren maar geen reactie. Hier niets bestellen. Zeer teleurgesteld.

L

Laura Mommens

17-02-2022

0

Hoofdband

Bestelling geplaats. Niets ontvangen. Customer Service reageert niet. Geld zie ik niet meer terug. Hier niets kopen

V

Veronique

03-02-2022

0

Schoenen

Wat een slechte communicatie. Eerst mij beschuldigen van dat ik schoenen heb gehouden terwijl de zendingen bleken achteraf even zwaar te zijn, dus heb alles retour gestuurd. En daarna nog steeds aanmaningen van afterpay omdat het verder niet opgepakt wordt Ben echt blij dat ik niet vooraf betaald heb en geen schoenen bij hun gekocht heb. NOOIT MEER

S

Sjoerd van Belle

09-10-2021

0