VI - voetbal international

Alle reviews

VI - voetbal international

57% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  VI PRO, onduidelijke facturen, onredelijke incassokosten.

  Lekker een incasso van 4x de aankoopprijs sturen voor onduidelijke facturen na een onduidelijke opzegmaand.

  Voor het gebruik van VI Pro van 25/11/2022 dat ik op 12/12/2022 (3 weken later) heb opgezegd heb ik 36 euro betaald, omdat er onduidelijke facturen worden gestuurd en ik in de veronderstelling was aan mijn betaalverplichtigen te hebben voldaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  VI Pro

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen

  Ik vind het verschrikkelijk dat Wilfred Genee en Johan Derksen misselijk makende sexuele teksten gebruiken zoals gijl, klaarkomen etc. Dit is zeer ongepast in de tijd waar sexueel overschrijdend gedrag dagelijks aan de orde is. Waarschijnlijk denken ze dat ze grappig zijn maar het is echt walgelijk 🤮

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet leuk

  Echt niks aan, wist ik veel dat het over mannen ging die tegen ballen aan schoppen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  dom blad

  dom tvprogramma, dom blad.
  ik hou van voetbal, maar daar heeft dit niks mee te maken

  Waardeloos blad, staat alleen maar onzin in. Klantenservice is om te huilen. Geen duidelijkheid omtrent je ‘abonnement’ als je hem opzegt, zeggen ze dat je nog 3 maanden abonnement hebt, vervolgens zeggen ze nee nee, nog tot december 2021 en wordt je doodgegooid met betalingsmailtjes. Oplichters.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voetbal

  Ik ben fan van het programma en dan heb je ook het blad natuurlijk. En dat is net zo leuk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  superfan

  Ik ben superfan van VI op rol 7 en heb sinds kort een abonnement op voetbal international van mijn vrouw gekregen. ik wist niet dat in de tablet tijd een blad nog zo leuk kon zijn. Echt superleuk om te lezen en ik blijf goed bij met de competitie op deze manier. dank VI! (en vrouwlief)

Anderen bekeken ook

Reisboekwinkel de Zwerver
3 reviews

Reisboekenwinkel de Zwerver: Reisgidsen en kaart voor waar je reis ook heengaat. Wil jij het liefst in een boek lezen en kijken als je je reis voo...

Geeektech.com
79 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Luisterboeken.nl
2 reviews

Luisterboeken.nl: Al luisterend lees je de leukste boeken. Lezen is heerlijk, alleen heb je niet altijd zin om een boek vast te houden, voor j...

Gezinnig
2 reviews

Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten...

VI - voetbal international

Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze dan makkelijk van het abonnement afkomen, of ging dit gepaard met veel ongemak en ergernissen? Op deze pagina lees je wat Voetbal International precies doet en wat de ervaringen van andere lezers met dit blad zijn.
 
Over Voetbal International 
Voetbal International is het langstlopende voetbalblad van Nederland. Het blad is opgericht in 1965. In 2013 bracht het blad haar 2500e nummer uit. Het blad is ooit opgericht door een journalist die samen met een directeur van een dagblad het plan verder uitwerkte. Het eerste nummer van Voetbal International (VI) werd gedrukt op tabloidformaat. Het blad kostte toen nog 55 cent per nummer.
 
Door de jaren heen is het blad sterk gegroeid. Voetbal International heeft nu veel meer lezers dan het aan het begin had. Inmiddels heeft het blad een oplage van bijna 116.000 stuks. De laatste jaren daalt de oplage van VI wel sterk.
 
Voetbal International is een interessant voetbaltijdschrift. In de periode 2000 tot 2013 was Johan Derksen hoofdredacteur van dit blad. Inmiddels is hij met pensioen en wordt zijn functie vervuld door Thijs van Veghel en Tom van Hulsen. Het blad wordt nu uitgegeven door WP Sports Media.

 


Diensten VI 
Voetbal International is een interessant tijdschrift dat de lezers voornamelijk informeert over nieuws uit de voetbalwereld. Het blad wordt eens per week uitgebracht. Naast de wekelijkse uitgaven heeft het blad ook zogenaamde seizoensspecials. Als de Nederlands competitie begint komt het blad met een speciale editie met daarin het wedstrijdschema voor dit seizoen en informatie over de spelers.
 
Voetbal International is voornamelijk een voetbaltijdschrift. Het uitbrengen van een interessant voetbaltijdschrift is echter niet de enige dienst die het bedrijf biedt. Voetbal International biedt ook internetradio aan.
 
Naast het uitgeven van een voetbaltijdschrift, het aanbieden van internetradio heeft Voetbal International natuurlijk ook een website met daarop het laatste voetbalnieuws, achtergrondverhalen en wedstrijdschema’s. Op de website zijn ook veel voetbal gerelateerde audio- en videobestanden te vinden. Naast de website en het voetbalmagazine heeft het bedrijf ook een app voor zowel Android als iOS besturingssystemen.
 
Klachten Voetbal International 
Als je niet tevreden bent over de diensten die Voetbal International je biedt, dan kan je dit op verschillende manieren duidelijk maken. Het ligt er natuurlijk wel even aan waar je klacht precies over gaat. Als het voetbaltijdschrift op het verkeerde adres wordt bezorgd, dan zal je je tot de klantenservice moeten richten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het niet eens bent met de inhoud van VI. In dat geval doe je er beter aan om contact op te nemen met de redactie. Als je de klantenservice wilt spreken dan kan je telefonisch contact met de klantenservice opnemen. Dit kan op iedere werkdag tussen 08:30 en 17:00. Bellen kan tegen een lokaal tarief.
 
Contact opnemen met de redactie kan via de website van Voetbal International. Ook is het mogelijk om een ouderwetse brief naar de redactie te sturen.
 
Heb je zelf een abonnement op VI (gehad)? Deel je ervaringen op deze site. Andere bezoekers van deze site die op zoek zijn naar een leuk voetbaltijdschrift kunnen dan beter beoordelen of ze een abonnement op dit voetbaltijdschrift moeten nemen, of beter voor een ander blad kunnen kiezen. 

Ook een fan van VI voetbal international of vindt u na het lezen deze bladen helemaal niks? Hoe de levertijd? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen bij NederlandReview!

}