VI - voetbal international

5.1

Bestellen

5.3

Service

6.2

Prijs

5.1

Levering

44.4%

Zou hier weer kopen

VI - voetbal international

Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze dan makkelijk van het abonnement afkomen, of ging dit gepaard met veel ongemak en ergernissen? Op deze pagina lees je wat Voetbal International precies doet en wat de ervaringen van andere lezers met dit blad zijn.
 

Over Voetbal International

 
Voetbal International is het langstlopende voetbalblad van Nederland. Het blad is opgericht in 1965. In 2013 bracht het blad haar 2500e nummer uit. Het blad is ooit opgericht door een journalist die samen met een directeur van een dagblad het plan verder uitwerkte. Het eerste nummer van Voetbal International (VI) werd gedrukt op tabloidformaat. Het blad kostte toen nog 55 cent per nummer.
 
Door de jaren heen is het blad sterk gegroeid. Voetbal International heeft nu veel meer lezers dan het aan het begin had. Inmiddels heeft het blad een oplage van bijna 116.000 stuks. De laatste jaren daalt de oplage van VI wel sterk.
 
Voetbal International is een interessant voetbaltijdschrift. In de periode 2000 tot 2013 was Johan Derksen hoofdredacteur van dit blad. Inmiddels is hij met pensioen en wordt zijn functie vervuld door Thijs van Veghel en Tom van Hulsen. Het blad wordt nu uitgegeven door WP Sports Media.

 

Diensten VI

 
Voetbal International is een interessant tijdschrift dat de lezers voornamelijk informeert over nieuws uit de voetbalwereld. Het blad wordt eens per week uitgebracht. Naast de wekelijkse uitgaven heeft het blad ook zogenaamde seizoensspecials. Als de Nederlands competitie begint komt het blad met een speciale editie met daarin het wedstrijdschema voor dit seizoen en informatie over de spelers.
 
Voetbal International is voornamelijk een voetbaltijdschrift. Het uitbrengen van een interessant voetbaltijdschrift is echter niet de enige dienst die het bedrijf biedt. Voetbal International biedt ook internetradio aan.
 
Naast het uitgeven van een voetbaltijdschrift, het aanbieden van internetradio heeft Voetbal International natuurlijk ook een website met daarop het laatste voetbalnieuws, achtergrondverhalen en wedstrijdschema’s. Op de website zijn ook veel voetbal gerelateerde audio- en videobestanden te vinden. Naast de website en het voetbalmagazine heeft het bedrijf ook een app voor zowel Android als iOS besturingssystemen.
 

Klachten Voetbal International

 
Als je niet tevreden bent over de diensten die Voetbal International je biedt, dan kan je dit op verschillende manieren duidelijk maken. Het ligt er natuurlijk wel even aan waar je klacht precies over gaat. Als het voetbaltijdschrift op het verkeerde adres wordt bezorgd, dan zal je je tot de klantenservice moeten richten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het niet eens bent met de inhoud van VI. In dat geval doe je er beter aan om contact op te nemen met de redactie. Als je de klantenservice wilt spreken dan kan je telefonisch contact met de klantenservice opnemen. Dit kan op iedere werkdag tussen 08:30 en 17:00. Bellen kan tegen een lokaal tarief.
 
Contact opnemen met de redactie kan via de website van Voetbal International. Ook is het mogelijk om een ouderwetse brief naar de redactie te sturen.
 
Heb je zelf een abonnement op VI (gehad)? Deel je ervaringen op deze site. Andere bezoekers van deze site die op zoek zijn naar een leuk voetbaltijdschrift kunnen dan beter beoordelen of ze een abonnement op dit voetbaltijdschrift moeten nemen, of beter voor een ander blad kunnen kiezen. 


Ook een fan van VI voetbal international of vindt u na het lezen deze bladen helemaal niks? Hoe de levertijd? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

VI abonnement- opzeggen kan niet - in strijd met wetgeving

Is hieronder al uitgebreid gemeld, VI schend de NL wetgeving, abonnement wort eenvoudig online geregeld, opzeggen niet, heb email gestuurd, no reply, illegale praktijken. Gewoon niet OK. Verder is het eerder gemelde gedoe met elke keer opnieuw inloggen ook niet van deze tijd, wat een onzin!

H

Happy Family

28-11-2023

0

Tijdschrift abonnement

Helaas erin getrapt een 3 jarig abonnement te nemen waar je nooit vanaf komt ondanks dat in 1,5 jaar meer dan de helft niet bezorgd is. Vi service op de meldingen dramatisch, schuiven het alleen maar af op PostNL. Wat onzin is want mijn andere Tijdschriften die op de woensdag door PostNL worden bezorgd komen wel altijd aan. Wil je dus de vi lezen koop hem dan in de winkel, stuk goedkoper als een abonnement

P

Paul van Rijn

14-10-2023

0

VI PRO, onduidelijke facturen, onredelijke incassokosten.

Lekker een incasso van 4x de aankoopprijs sturen voor onduidelijke facturen na een onduidelijke opzegmaand. Voor het gebruik van VI Pro van 25/11/2022 dat ik op 12/12/2022 (3 weken later) heb opgezegd heb ik 36 euro betaald, omdat er onduidelijke facturen worden gestuurd en ik in de veronderstelling was aan mijn betaalverplichtigen te hebben voldaan.

V

Viktor

09-02-2023

0

VI Pro

D

D. Lammerts

21-09-2022

0

Geen

Ik vind het verschrikkelijk dat Wilfred Genee en Johan Derksen misselijk makende sexuele teksten gebruiken zoals gijl, klaarkomen etc. Dit is zeer ongepast in de tijd waar sexueel overschrijdend gedrag dagelijks aan de orde is. Waarschijnlijk denken ze dat ze grappig zijn maar het is echt walgelijk ?

R

Rita Feld

17-02-2022

0

Niet leuk

Echt niks aan, wist ik veel dat het over mannen ging die tegen ballen aan schoppen.

J

John

07-12-2021

0

dom blad

dom tvprogramma, dom blad. ik hou van voetbal, maar daar heeft dit niks mee te maken

H

Henk

13-01-2016

1

Voetbal

Ik ben fan van het programma en dan heb je ook het blad natuurlijk. En dat is net zo leuk.

B

Bas

29-09-2015

0

superfan

Ik ben superfan van VI op rol 7 en heb sinds kort een abonnement op voetbal international van mijn vrouw gekregen. ik wist niet dat in de tablet tijd een blad nog zo leuk kon zijn. Echt superleuk om te lezen en ik blijf goed bij met de competitie op deze manier. dank VI! (en vrouwlief)

M

Mike t.

08-08-2015

0