NederlandReview

  Ervaringen Viper Medical

  Bent u op zoek naar medische producten en bent u bij Viper Medical aangekomen? Misschien is deze medische webshop wel geheel nieuw voor u, maar zou u er wel graag meer over te weten willen komen. Hier op NederlandReview kunt u alle reviews van klanten lezen, om zo uw eigen beslissing te nemen. En heeft u al ervaring met Viper Medical, dan is uw review of beoordeling uiteraard ook van harte welkom!

  Over Viper Medical

  Viper Medical is een webshop waar medische producten worden verkocht. Ze zijn in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk. Sinds 1 april 2011 leveren zij online medische verbruiksartikelen en hulpmiddelen aan ziekenhuizen, maar ook facilitaire bedrijven zoals apothekers en instellingen. Zij dragen zorg voor deze leveringen in Nederland, België en Luxemburg. Een gedeelte van het assortiment is ook door particulieren te bestellen. Als u als klant een product in het assortiment mist, zet Viper Medical alles op alles om datzelfde of een vergelijkbaar product te vinden en aan te kunnen bieden. Doordat zij in goed contact staan met hun leveranciers kunnen ze snel inspelen op uw verzoeken en/of wensen. Volgens Viper Medical ligt hun kracht niet alleen in het bovengenoemde of een snelle levering. Ook ligt dat volgens hen aan het prijsniveau en de hoge kwaliteit van de door hun aangeboden producten.

  Viper -ft. Klass-A - Allo Papa 

  Diensten

  Viper Medical is gevestigd in Groningen en verkoopt via de webshop medische producten aan onder andere ziekenhuizen en instellingen. U kunt bij hen terecht voor bijvoorbeeld diagnostische instrumenten, waaronder otoscopen, stethoscopen, dermatoscopen en meer. Daarnaast verkopen zij ook verbruiksartikelen zoals handschoenen, scharen, pincetten, spuiten en naalden etc. Alles op het gebied van medische producten is bij hen te verkrijgen. Een gedeelte van hun producten is ook voor particulieren te koop. Als u eerst eens langs zou willen komen om de producten bijvoorbeeld eerst te kunnen bekijken, dan is dat mogelijk. Wel vragen zij u van tevoren even een afspraak te maken, zodat er altijd iemand aanwezig zal zijn om u te kunnen ontvangen.


  Klachten

  Het is bij medische producten van essentieel belang dat alles in orde is. Dus logischerwijs kunt u met klachten en eventuele problemen op werkdagen van 8.30 t/m 17.00 uur telefonisch contact met Viper Medical opnemen. Uiteraard kunt u hen ook via de e-mail bereiken.

  Bent u ergotherapeut, apotheker, verloskundige of heeft u een ander medisch beroep en heeft u al vaker van de diensten van Viper Medical gebruik gemaakt?

  Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw bevindingen via deze weg met andere (potentiele) klanten zou willen delen. Ook voor de reviews en bevindingen van anderen kunt u hier uiteraard terecht. Op deze wijze helpt u elkaar een duidelijk beeld over dit bedrijf te krijgen.

  Lees de echte reviews en ervaringen van klanten van ViperMedical. Kun je hier veilig medische producten bestellen? Is deze webshop betrouwbaar?

  Viper Medical
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Viper Medical

  Uw beoordeling

  Geweldig bedrijf

  Zo vriendelijk en hulpzaam, word er erg blij van!

  Door: James Kuipers10-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geweldig bedrijf

  Besteld om 15:00 uur en had het de volgende dag om 9 uur bezorgd.
  Net jes verpakt en voor een scherpe prijs. Word erg blij van zo'n webshop!

  Door: Jan bakker09-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Spullen gekocht voor in mijn praktijk

  Al jaren heb ik mijn eigen dokterspraktijk. Door veelvuldig gebruik waren de nodige producten in mijn praktijk echter aan vervanging toe. Zo moest er onder meer een nieuwe onderzoeksbank komen. De huidige onderzoeksbank heb ik overgenomen van de dokter die voor mij op de praktijk zat, maar nu moet ik toch echt een nieuwe zien te vinden. Contact gehad met wat leveranciers en zij verwezen me vrijwel allemaal door naar Viper Medical. Dus ik ben direct gaan kijken en dit was precies wat ik zocht. Het aanbod is groot en de prijs is niet al te hoog. Ik heb twee onderzoeksbanken gekocht en ook nog diverse andere producten. Alles werd een paar dagen later in één keer bij de praktijk afgeleverd. De kwaliteit is ook goed. Nu kan mijn praktijk er weer een aantal jaren tegenaan.

  Door: Dhr. Hermans13-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Viper Medical een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Viper Medical. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Viper Medical actief?

  Viper Medical is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Elektronica, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Viper Medical gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.