NederlandReview

  Ervaringen Vijverleven

  Hou je eigenlijk niet van al dat groen in je tuin? Vind je het altijd maar een gedoe om het allemaal bij te houden? Dan kan een vijver een slimme oplossing zijn om je tuin toch nog een gezellige sfeer te geven. Je zult nu misschien denken dat een vijver juist meer onderhoud nodig heeft, dit is echter verre van waar. Tegenwoordig hebben de meeste vijvers een pomp die de vijver schoonhoudt. Daar hoef je verder niets meer aan te doen. Wil je jouw vijver helemaal gezellig maken, dan kun je er ook nog een aantal vissen in doen. Makkelijker kan het bijna niet. Je kunt alle benodigdheden voor je vijver online vinden in de webshop van Vijverleven. Lees natuurlijk wel eerst hier de reviews van klanten die hun vijver al in de tuin hebben staan.

  Over Vijverleven

  De webshop van Vijverleven wordt gerund door de Stam Vijverhandel, de vijverspecialist met jaren ervaring in het aanleggen van vijvers. Het begon allemaal met een fysieke winkel in Meppel, maar de producten zijn nu ook online te bestellen. Vijverleven is niet de enige webshop van Stam Vijverhandel, ze hebben ook een gespecialiseerde webshop voor aquariums met de naam Aqualeven. Door de vakkennis die de medewerkers bij Stam Vijverhandel hebben opgebouwd, worden alleen de topmerken op het gebied van vijvers verkocht in de webshop. Ze verkopen merken als Oase, Pontec, Hozelock, Velda, Colombo en Sanikoi.


  Zit je in de tuin bij je vijver? Luister dan naar het nummer Across The Pond van Mojo!

  Diensten Vijverleven

  De kennis van de medewerkers van Vijverleven wordt ingezet om de klanten ze goed mogelijk te helpen en te adviseren. In de webshop kun je alles vinden voor je vijveraanleg, vijverdecoratie, vijveronderhoud en al je vijveronderdelen en vijverbenodigdheden. De webshop heeft overigens ook speciale online acties en kortingen. Bij alle bestellingen vanaf 49,- is de verzending gratis en je hebt meestal al je artikelen de volgende dag in huis. Ook betalen is altijd veilig met iDeal, MisterCash, achteraf betalen, overboeking of PayPal.

  Klachten Vijverleven

  De klantenservice van Vijverleven hoort graag van klanten. Of het nu gaat om een klacht, een vraag of als je op zoek bent naar advies. Je kunt altijd contact opnemen met Vijverleven. Op de website staan alle contactgegevens vermeld. Je kunt het bedrijf altijd mailen, gebruikmaken van het telefoonnummer of met een medewerker spreken via de chat. Ze kunnen je natuurlijk het beste helpen als je langsgaat bij de winkel, die sinds kort in Zuiderwolde te vinden is.

  Openingstijden:

  Maandag: gesloten
  Dinsdag: gesloten
  Woensdag: 10:00-21:00
  Donderdag: 10:00-18:00
  Vrijdag: 10:00-18:00
  Zaterdag: 10:00-16:00
  Zondag: gesloten

  Jouw ervaringen met Vijverleven

  Zit jij nu vaker in de tuin om te kunnen genieten van je nieuwe vijver? Kijk jij elke avond even bij de nieuwe goudvissen die in je vijver rondzwemmen? Schrijf dan een recensie en geef jouw beoordeling van Vijverleven. Nieuwe klanten willen meer weten over jouw ervaringen met het bedrijf. Door jouw mening te geven, kun je hen helpen om een nieuwe vijver te kopen. Vertel ze alles over de kwaliteit van de producten, de betrouwbaarheid van de webshop en de service van de medewerkers.

  Wat vinden klanten van de kwaliteit van de producten van Vijverleven? Is het betrouwbaar? Lees hier de reviews over de ervaringen van klanten.

  Vijverleven
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vijverleven

  Uw beoordeling

  vijverbenodigdheden

  kan ik het juiste e-mail adres krijgen van uw firma
  dank u

  Door: dusart sonja08-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Colombo Alparex 2500

  Goed koop , snel,

  Door: Esther30-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Vijverleven een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Vijverleven. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vijverleven actief?

  Vijverleven is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vijverleven gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.