NederlandReview

  Ervaringen Aqualeven

  Wanneer je een aquarium hebt of aan wilt schaffen, dan wil je natuurlijk zorgen dat je vissen het prima naar hun zin hebben en daarvoor heb je allerlei spullen nodig. Zo moet er een passende aquariumpomp in zitten en de nodige filters en dergelijke. Voor advies over wat je precies nodig bent en de aanschaf van deze spulletjes kun je terecht bij Aqualeven. De mening van klanten over dit bedrijf lees je hier.

  Over Aqualeven

  Bij Aqualeven kun je terecht voor aquaria in vele verschillende maten en soorten met de daarbij behorende accessoires en benodigdheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een aquariumpomp, -verlichting, filters, etc. In de webshop vind je kwalitatief hoogstaande merken als Oase, Superfish, BiOrb, Colombo, etc. Zij hebben ook een showroom in Zuidwolde waar je terecht kunt voor advies, vragen en ondersteuning. Ook kun je hier een reparatie laten uitvoeren of hulp krijgen bij het vervangen van een onderdeel. Bij Aqualeven vind je ook Vijverleven, de andere tak van dit bedrijf, dus ook voor vijvers kun je bij hen terecht. Hierover vind je meer informatie op de desbetreffende website.


  6 uur lang genieten van een aquarium op je beeldscherm

  Diensten


  In de webshop van Aqualeven vind je verschillende aquaria en toebehoren verdeeld over de volgende categorieën:

  • Aquariums
  • Aquariumfilters
  • Aquarium pompen
  • Aquarium toebehoren
  • Onderdelen
  • Aquarium decoratie

  Wanneer je niet kunt vinden wat je zoekt, of niet zeker weet wat je nodig hebt voor jouw aquarium, dan kun je altijd contact opnemen via de email, telefoon of via een chatbericht, de medewerkers van Aqualeven helpen je graag verder met een deskundig advies. Als je zelf het assortiment wilt komen bekijken kun je langskomen bij de showroom in Zuidwolde die van woensdag t/m zaterdag geopend is aan de Industrieweg 40. De precieze openingstijden staan op de website.

  Levering en betaling


  Je bestelling in de webshop kun je zelf op komen halen in de showroom, maar je kunt hem ook laten verzenden. Wanneer je voor € 50,- of meer besteld zijn de verzendkosten gratis, tenzij het een groot pakket is. De bestelling wordt in het algemeen binnen 24 uur opgestuurd. Je kunt bij Aqualeven betalen met iDeal, PayPal of Creditcard.

  Klachten


  Als je een klacht indient wordt deze binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord. Duurt dit voorzienbaar langer, dan krijg je binnen deze tijd een bericht met een indicatie van de tijd die het nog gaat duren voor je een uitvoerig antwoord krijgt. Als de klacht onderling niet opgelost wordt dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. Hiervan is de uitspraak bindend, er zijn ook kosten aan verbonden die door de consument betaald dienen te worden. Ook is het mogelijk om je klacht aan te melden bij het Europees ODR platform.

  Laat hier jouw review over Aqualeven achter!


  Heb jij al eens een aankoop bij Aqualeven gedaan? Dan horen wij graag alles over jouw ervaringen met dit bedrijf, schrijf daarom hier ook jouw review! Daarmee help je anderen om zich een beeld te vormen van de betrouwbaarheid van Aqualeven.

  Vind je bij Aqualeven alle accessoires die je nodig hebt voor je aquarium en geven ze daarbij een adequaat advies volgens de mening van hun klanten?

  Aqualeven
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Aqualeven

  Uw beoordeling

  Super service, aanrader!

  Had met spoed een opvoerpomp voor het aquarium nodig met een lastige maat i.v.m. aansluiten op 32 mm PVC. Dankzij speciale koppelstukken past het perfect! Aanrader

  Door: Johan van Weeren18-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Aqualeven een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Aqualeven. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Aqualeven actief?

  Aqualeven is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aqualeven gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.