Aqualeven

Alle reviews

Aqualeven

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aquarium kompleet

  Snelle levering. Een product was bij levering defect door transportschade. Werd meteen vakkundig opgelost en een nieuwe toegestuurd. Alleen maar lof voor deze firma.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super service, aanrader!

  Had met spoed een opvoerpomp voor het aquarium nodig met een lastige maat i.v.m. aansluiten op 32 mm PVC. Dankzij speciale koppelstukken past het perfect! Aanrader

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aquarium en accesoires

  Slechte communicatie en belofte na belofte dat de producten verzonden worden, maar dit gebeurt maar niet.

Anderen bekeken ook

Autobench.nl
2 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

Online Honden Speciaalzaak
1 reviews

Ben jij als hondeneigenaar op zoek naar reviews van ervaringen met deze webshop? Of heb je hier aankopen gedaan die je graag zou willen beoordelen?...

DierenwinkelXL
4 reviews

Heeft u een huisdier en bent u opzoek naar voeding, speelgoed, medicatie en verzorging of accessoires? Zoek dan niet langer en kom langs op www.die...

Dierenbeschermingshop
5 reviews

Dierenbeschermingshop: een goed leven voor alle dieren. Je hebt een schat van een huisdier wat je goed wilt verzorgen. Tegelijkertijd wil je ook da...

Aqualeven

Wanneer je een aquarium hebt of aan wilt schaffen, dan wil je natuurlijk zorgen dat je vissen het prima naar hun zin hebben en daarvoor heb je allerlei spullen nodig. Zo moet er een passende aquariumpomp in zitten en de nodige filters en dergelijke. Voor advies over wat je precies nodig bent en de aanschaf van deze spulletjes kun je terecht bij Aqualeven. De mening van klanten over dit bedrijf lees je hier.

Over Aqualeven 
Bij Aqualeven kun je terecht voor aquaria in vele verschillende maten en soorten met de daarbij behorende accessoires en benodigdheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een aquariumpomp, -verlichting, filters, etc. In de webshop vind je kwalitatief hoogstaande merken als Oase, Superfish, BiOrb, Colombo, etc. Zij hebben ook een showroom in Zuidwolde waar je terecht kunt voor advies, vragen en ondersteuning. Ook kun je hier een reparatie laten uitvoeren of hulp krijgen bij het vervangen van een onderdeel. Bij Aqualeven vind je ook Vijverleven, de andere tak van dit bedrijf, dus ook voor vijvers kun je bij hen terecht. Hierover vind je meer informatie op de desbetreffende website.


6 uur lang genieten van een aquarium op je beeldscherm

Diensten 
In de webshop van Aqualeven vind je verschillende aquaria en toebehoren verdeeld over de volgende categorieën:

 • Aquariums
 • Aquariumfilters
 • Aquarium pompen
 • Aquarium toebehoren
 • Onderdelen
 • Aquarium decoratie

Wanneer je niet kunt vinden wat je zoekt, of niet zeker weet wat je nodig hebt voor jouw aquarium, dan kun je altijd contact opnemen via de email, telefoon of via een chatbericht, de medewerkers van Aqualeven helpen je graag verder met een deskundig advies. Als je zelf het assortiment wilt komen bekijken kun je langskomen bij de showroom in Zuidwolde die van woensdag t/m zaterdag geopend is aan de Industrieweg 40. De precieze openingstijden staan op de website.

Levering en betaling 
Je bestelling in de webshop kun je zelf op komen halen in de showroom, maar je kunt hem ook laten verzenden. Wanneer je voor € 50,- of meer besteld zijn de verzendkosten gratis, tenzij het een groot pakket is. De bestelling wordt in het algemeen binnen 24 uur opgestuurd. Je kunt bij Aqualeven betalen met iDeal, PayPal of Creditcard.

Klachten 
Als je een klacht indient wordt deze binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord. Duurt dit voorzienbaar langer, dan krijg je binnen deze tijd een bericht met een indicatie van de tijd die het nog gaat duren voor je een uitvoerig antwoord krijgt. Als de klacht onderling niet opgelost wordt dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. Hiervan is de uitspraak bindend, er zijn ook kosten aan verbonden die door de consument betaald dienen te worden. Ook is het mogelijk om je klacht aan te melden bij het Europees ODR platform.

Laat hier jouw review over Aqualeven achter! 
Heb jij al eens een aankoop bij Aqualeven gedaan? Dan horen wij graag alles over jouw ervaringen met dit bedrijf, schrijf daarom hier ook jouw review! Daarmee help je anderen om zich een beeld te vormen van de betrouwbaarheid van Aqualeven.

Vind je bij Aqualeven alle accessoires die je nodig hebt voor je aquarium en geven ze daarbij een adequaat advies volgens de mening van hun klanten?

}