Veronica Superguide Abonnementen

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Veronica Superguide Abonnementen

Heb je behoefte aan een gids voor tv en film? Dan is Veronica Superguide wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit blad bekend zijn.


Wat is Veronica Superguide?


Veronica Superguide is een Nederlandse gids voor film en tv. Het blad wordt uitgegeven door Veronica Uitgeverij BV. Zij zijn onderdeel van DPG Media. Naast het magazine heeft Veronica Superguide een eigen website, podcast, socials en brengen ze verschillende specials uit. Nadat de bestelling is geplaatst zal je per e-mail een welkomstbericht ontvangen. Hierin staat aangegeven wanneer je de eerste editie zal ontvangen. De verwerkingstijd neemt gemiddeld 14 dagen in beslag.


Bestellen


Wil je een abonnement bestellen? Dan zal je je eerst moeten registreren. Je dient onder andere N.A.W.-gegevens in te voeren. Er wordt bijvoorbeeld ook gevraagd naar het IBAN-bankrekening, e-mailadres en telefoonnummer. Als je akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden kan voor ‘bestelling afronden’ gekozen worden. Er wordt binnen een tijdsbestek van 24 uur een bevestigingsmail verstuurd. Klanten hebben het recht om te annuleren. Dit moet dan wel binnen twee weken gebeuren. De betalingen voor de abonnementen vinden maandelijks plaats middels automatische incasso. Tijdens het bestelproces moet je je bankrekeningnummer doorgegeven. Je geeft dan ook toestemming dat het maandelijkse bedrag iedere maand worden geïncasseerd.


Abonnement


De Veronica Superguide is gericht op fans van showbizz en tv. Zij kunnen lid worden door een abonnement af te sluiten. Op dit moment is er een introductietarief van € 1,25 per week. Dan krijg je meer dan 40 procent korting. Je krijgt het meeste voordeel als je een langere abonnementsperiode afsluit. Er kunnen drie verschillende abonnementen worden afgesloten. De eerste heeft een looptijd van een jaar. De andere looptijden zijn 2 en 3 jaar. Abonnees krijgen 52 edities per jaar. Tevens hebben zij toegang tot alle digitale uitgaven. Per drie maanden ontvangen leden een special. Eens per jaar wordt er een Veronica Superguide 100 filmspecial uitgegeven. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Op het bestelformulier kan een andere leverdatum worden aangegeven. Dit is bijvoorbeeld handig als je je lidmaatschap in de toekomst in willen laten gaan.


Tijdschrift.nl


Op de tablet en telefoon kan de app Tijdschrift.nl gedownload worden. Via de app hebben abonnees de mogelijkheid om een blad digitaal te lezen. Er zijn uitgaven tot 3 maanden terug beschikbaar. Jouw abonnement zal geactiveerd moeten worden via tijdschrift.nl/activeer. Om te activeren moet je onder andere je postcode en abonnementsnummer invoeren. Via Tijdschrift.nl zie je welke andere tijdschriften er worden aangeboden. De website heeft nog meer functies. Zo kan er onder andere een cadeaukaart besteld worden. Daarmee kunnen 75 digitale tijdschriften cadeau worden gedaan. Je hebt de optie om te kopen of te verzilveren.


Tweede tijdschrift


Ben je al abonnee van een ander tijdschrift bij DPG Media? Dan kun je vijftig procent krijgen op een tweede tijdschriftabonnement. De actie geldt alleen tijdens het eerste jaar van dit extra abonnement. Het vastleggen moet via kiosk.nl/abonneevoordeel gebeuren. Via dit platform zijn eveneens allerlei kranten te bestellen. Proefabonnementen mogen twee keer in het jaar afgesloten worden. Er is een maximum van vier verschillende titels. Ben jij over de limiet heen? Dan krijg je bij het aanvragen een ander aanbod voorgeschoteld.


Klantervaringen


Ben jij al abonnee op de Veronica Superguide? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Is dit een leuk blad om te lezen? Bezoek je regelmatig de website van deze uitgever? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)