Tijdschrift.nl

5.1

Bestellen

3.7

Service

5

Prijs

4.1

Levering

41.2%

Zou hier weer kopen

Tijdschrift.nl

Vind jij het ook zo fijn om iedere week je favoriete tijdschrift binnen te krijgen? Één bedrijf dat zich richt op het vertrekken van digitale tijdschriften is Tijdschrift.nl. Maar welke tijdschriften zul je via hen allemaal kunnen lezen? Zullen de bekendste tijdschriften wel in assortiment te vinden zijn of kun je alleen maar kiezen uit minder bekende opties? Hoe werkt het als je al een papieren abonnement hebt? Zul je echt wel ieder moment kunnen opzeggen? Is het überhaupt makkelijk om een onbeperkt digitaal lezen abonnement af te sluiten via hun website? En zal de klantenservice van Tijdschrift.nl je helpen als je vraag of probleem voor ze hebt? Dat zijn vragen die alleen echte klanten van Tijdschrift.nl kunnen beantwoorden. Lees hun reviews om te zien hoe een abonnement bij Tijdschrift.nl werkt en wat het inhoudt. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen de beslissing wel of geen abonnement af te sluiten iets makkelijker maken.


Over Tijdschrift.nl

Tijdschrift.nl is een bedrijf dat abonnementen op digitale versies van tijdschriften aanbiedt. Je kunt dus niet bij ze terecht als je op zoek bent naar een papieren versie van een tijdschrift. Als je dus wilt dat de Margriet, Libelle of Donald Duck iedere week bij je op de deurmat valt is Tijdschrift.nl waarschijnlijk niet de plek waar je moet zijn. Mocht je echter een tijdschrift willen lezen op je computer, tablet, iPad of smartphone, dan ben je bij Tijdschrift.nl aan het juiste adres. Je kunt met een abonnement van Tijdschrift.nl namelijk op vijf verschillende apparaten tegelijk inloggen om tijdschriften te bekijken. Nu zal je je misschien afvragen wat voor een tijdschriften Tijdschrift.nl allemaal beschikbaar heeft. Ze hebben vele bladen voor jeugd, mannen, vrouwen, techniek, wetenschap, actualiteiten, sport, wonen en nog veel meer categorieën. We hebben net al een paar voorbeelden genoemd, maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Andere bekende tijdschriften die je bij Tijdschrift.nl kunt tegenkomen zijn Flair, Auto Week, Eigen Huis, Flow, Linda, Revu, Nautique, Zo Zit Dat, Veronica Magazine, Viva, Story, Tina en Beau Monde. Dus of je nou iedere week over auto’s wilt lezen of liever ontspant met een stripboekje of modetijdschrift, Tijdschrift.nl kan je helpen eraan te komen.


 


Diensten van Tijdschrift.nl

Je kutn dus via de websuite van Tijdschrift.nl een abonnement afsluiten. Dit noemen ze een onbeperkt digitaal lezen abonnement. Als je eenmaal lid bent kun je onbeperkt digitaal tijdschriften lezen. Het is ook mogelijk om het tijdschrift te downloaden en later offline te lezen. Zo kun je ook lezen op plekken waar geen internet beschikbaar is. Dit kan heel handig zijn voor tijdens je vakantie. Ook heeft Tijdschrift.nl een klantenservice om je te helpen als je ze nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Tijdschrift.nl

Heb ja al een abonnement bij Tijdschrift.nl of er in het verleden één gehad? Dan horen wij graag meer van je. Hoe makkelijk was het een abonnement af te sluiten via hun website? Had je inderdaad de beschikking tot alle tijdschriften die daar te lezen zijn? En kon de klantenservice van Tijdschrift.nl je helpen toen je ergens zelf niet uitkwam? Laat een review achter en vertel ons alles over jouw ervaring met Tijdschrift.nl.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (51)

Tijdschrift.nl

Na een lange storing heb ik besloten om mijn account op te zeggen. Ik kwam er achter dat als je het DPG media account opzegd, dat het abonnement en de incasso gewoon doorloopt ondanks het feit dat je géén toegang meer hebt. Ik zou absoluut géén zaken meer met deze dienst doen en ben in volle tevredenheid overgestapt naar Readly.

A

Adrianus Buijk

24-10-2023

0

Tijschrift.nl

Waardeloze app

R

Robert De Knegt

22-10-2023

0

Tijdschrift.nl

Als het werkt is het ideaal. Er zijn nu al maanden problemen met de site waardoor je geen tijdschrift kunt lezen. Waardeloos!

S

Sylvia

08-10-2023

0

Tijdschrift.nl

Ik was al niet helemaal tevreden vanwege de gebreken in de app die er regelmatig uitvalt of vastdraaid. Nu ik zie hoe er, nu er een storing is, door tijdschrift.nl met de communicatie en klanten wordt omgegaan ben ik er wel klaar mee. Geen reactie, geen excuses, alleen: vooral niet mailen. I

L

Loes

21-09-2023

0

Tijdschrift.nl

Weer dagenlang geen tijdschriften. Ook gedownloade tijdchriften zijn niet te lezen. Heel slechte communicatie. Waarom duurt dit zolang?

M

Mathieu Vaessen

20-09-2023

1

tijdschrift.nl

Sinds zaterdag kan ik al geen online tijdschriften lezen en er wordt nauwelijks over gecommuniceerd. Op de website staat nu een melding, dat je niet hoeft te bellen en dat er een storing is. Gisteren via de chat contact gehad en gevraagd of ik een email kon krijgen als het is opgelost. Reactie: probeert u het de komende dagen nog maar eens, misschien dat het dan weer werkt, maar we gaan geen email sturen :( Als het werkt is het leuk, maar ik heb nu de neiging om mijn abonnement te beëindigen, want dit is echt geen service.

T

Ted

19-09-2023

0

Abonnement online tijdschriften

Als de app werkt is het een leuke app, veel tijdschriften. Het downloaden van tijdschriften werkt wel wat omslachtig. Maar wat ik echt slecht vind is dat er nu al dagenlang een storing is waardoor je geen tijdschriften kunt lezen maar dat er niet over wordt gecommuniceerd. Ik zag op hun Facebookpagina door reacties van anderen dat zij hetzelfde probleem hebben. Zelf communiceert tijdschrift.nl helemaal niks, zelfs niet op hun Facebookpagina waar ze wel dagelijks nieuwe tijdschriften aanprijzen. Heel erg slecht dit. Laat het gewoon weten aan je klanten als je een storing hebt en geef compensatie.

J

Jet

17-09-2023

1

Tijdschrift.nl

De uitgever DPG misleidt de klant, veel tijdschriften zijn niet beschikbaar terwijl wel de suggestie wordt gewekt. Daar kom je pas achter na afsluiten van een abonnement.

R

Robert De Knegt

24-07-2023

0

Tijdschrift.nl

Vind de site op zich er mooi uitzien, maar het gebeurt veel te vaak dat ik er niet in kom. Site komt vast te zitten, klapt eruit. Moet dan vele malen opnieuw opstarten en vaak lukt het helemaal niet om er in te komen. Jammer hoor. Heb al gebeld en na opnieuw installeren is het probleem niet verholpen.

M

M Post

23-07-2023

0

Abonnement via google play

Abonnement afgesloten via app (google play). Kan vervolgens niets lezen, blijf dezelfde melding krijgen. Klantenservice biedt geen service want ik heb het abonnement niet via hen afgesloten (via de app is er geen andere optie) en verwijst met de algemene veelgestelde vragen van google play. Waardeloos, 10 euro betaald voor niets. Meteen weer opgezegd natuurlijk.

S

Suzan

18-07-2023

0

Tijdschriften.nl app Trekt Batterij Leeg

De app vanTijdschriften.nl trekt batterij leeg. Net zo zwaar als een streaming-dienst...... Dit kan echt niet.

J

Joop

04-01-2023

0

Tijdschrift.nl

Een donald duck abbonement laten OMZETTEN naar een online abbonement met meerdere tijdschriften. Na 6 maanden weinig tot niet gebruik van te maken, omdat we het niet fijn vinden om zo te lezen, wikde ik opzeggen. Hebben ze na mijn telefoontje het abbonement niet goed omgezet, maar op een nieuw abbonement laten staan, moet ik nog een half jaar door betalen. Na meerdere gesprekken totaal geen meedewerking. Ook niet meer mogelijk om mn abbonement te veranderen in een ander (duurder) abbonement. Waardeloos bedrijf wat zn afspraken niet nakomt!

T

Tamara

02-01-2023

0

Proefabonnement op Tijdschrift.nl

Pas op, voor je het weet zit je aan een abonnement vast!!! Zélfs als je opzegt bínnen de proefperiode!!!

A

Annemiek

29-11-2022

0

Abonnement

Geen idee hoe ik hier aan ben gekomen, maar heb blijkbaar al heel lang een abonnement bij deze club. Nooit iets ontvangen of gezien, maar helaas incasseren ze al lang 7.50 per maand, dat gaat prima. Contact opgenomen via contactformulier, maar van enige terugbetaling kan geen sprake zijn. Hoop dat de opzegging wel verwerkt wordt.. #misleiding

R

R. Jobse

10-10-2022

1

Tijdschrift.nl app

De app vertoont van begin af problemen. Welke al lange tijd niet opgelost worden

D

Dick

02-06-2022

0

Tijdschrift abonnement

Op zowel de app en online echt een slechte interface. Ze willen het er volgens mij heel gelikt uit laten zien maar dat gaat heel erg ten koste van de gebruiksvriendelijkheid

T

Thomas

26-04-2022

0

Abonnement op Tijdschrift.nl

Ik ben hier heel blij mee! Heerlijk om zoveel bladen te kunnen lezen voor relatief weinig geld. Ik heb al zitten speuren waar het ‘addertje onder het gras’ zit, maar kan niets vinden. De app is ook vrij makkelijk in gebruik. Top!!!

P

Patricia

31-03-2022

0

tijdschrift

waardeloze app die telkens vastloopt op m'n iPad

M

marcia

18-03-2022

0

Waarom staat de Libelle vanaf nr. 7-2022 niet meer in de app?

I

Ineke

08-02-2022

0

Donald Duck

We hebben al sinds de vorige eeuw een vast abonnement op de Donald Duck. Wij zijn in december 2021 vertrokken voor drie maanden naar Kenia en hebben tijdschrift.nl aangeschaft voor de DD. In december werkte het nog prima, helaas in 2022 was het afgelopen. Dus klantenservice benaderd , dit is een klantenservice van de slechtste orde. Nemen gelijk de positie in 'de fout ligt bij de klant' en geven 'de stekker er even uit' oplossingen zoals resetten, op nieuw installeren, en dergelijk dingen. Nee hoor de fout blijft erin. Wat me ook opvalt bij andere recensies, als je een goede geeft krijg je bedankje en een pluim. Is de recentie negatief dan reageerd men gewoon niet. Jammer zou een leuke app kunnen zijn als de juiste beslissingen zouden worden genomen

B

Ben bogaard

18-01-2022

0