NederlandReview

  Ervaringen Tijdschrift.nl

  Vind jij het ook zo fijn om iedere week je favoriete tijdschrift binnen te krijgen? Één bedrijf dat zich richt op het vertrekken van digitale tijdschriften is Tijdschrift.nl. Maar welke tijdschriften zul je via hen allemaal kunnen lezen? Zullen de bekendste tijdschriften wel in assortiment te vinden zijn of kun je alleen maar kiezen uit minder bekende opties? Hoe werkt het als je al een papieren abonnement hebt? Zul je echt wel ieder moment kunnen opzeggen? Is het überhaupt makkelijk om een onbeperkt digitaal lezen abonnement af te sluiten via hun website? En zal de klantenservice van Tijdschrift.nl je helpen als je vraag of probleem voor ze hebt? Dat zijn vragen die alleen echte klanten van Tijdschrift.nl kunnen beantwoorden. Lees hun reviews om te zien hoe een abonnement bij Tijdschrift.nl werkt en wat het inhoudt. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen de beslissing wel of geen abonnement af te sluiten iets makkelijker maken.

  Over Tijdschrift.nl

  Tijdschrift.nl is een bedrijf dat abonnementen op digitale versies van tijdschriften aanbiedt. Je kunt dus niet bij ze terecht als je op zoek bent naar een papieren versie van een tijdschrift. Als je dus wilt dat de Margriet, Libelle of Donald Duck iedere week bij je op de deurmat valt is Tijdschrift.nl waarschijnlijk niet de plek waar je moet zijn. Mocht je echter een tijdschrift willen lezen op je computer, tablet, iPad of smartphone, dan ben je bij Tijdschrift.nl aan het juiste adres. Je kunt met een abonnement van Tijdschrift.nl namelijk op vijf verschillende apparaten tegelijk inloggen om tijdschriften te bekijken. Nu zal je je misschien afvragen wat voor een tijdschriften Tijdschrift.nl allemaal beschikbaar heeft. Ze hebben vele bladen voor jeugd, mannen, vrouwen, techniek, wetenschap, actualiteiten, sport, wonen en nog veel meer categorieën. We hebben net al een paar voorbeelden genoemd, maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Andere bekende tijdschriften die je bij Tijdschrift.nl kunt tegenkomen zijn Flair, Auto Week, Eigen Huis, Flow, Linda, Revu, Nautique, Zo Zit Dat, Veronica Magazine, Viva, Story, Tina en Beau Monde. Dus of je nou iedere week over auto’s wilt lezen of liever ontspant met een stripboekje of modetijdschrift, Tijdschrift.nl kan je helpen eraan te komen.


  Zo werkt Tijdschrift.nl.

  Diensten van Tijdschrift.nl

  Je kutn dus via de websuite van Tijdschrift.nl een abonnement afsluiten. Dit noemen ze een onbeperkt digitaal lezen abonnement. Als je eenmaal lid bent kun je onbeperkt digitaal tijdschriften lezen. Het is ook mogelijk om het tijdschrift te downloaden en later offline te lezen. Zo kun je ook lezen op plekken waar geen internet beschikbaar is. Dit kan heel handig zijn voor tijdens je vakantie. Ook heeft Tijdschrift.nl een klantenservice om je te helpen als je ze nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Tijdschrift.nl

  Heb ja al een abonnement bij Tijdschrift.nl of er in het verleden één gehad? Dan horen wij graag meer van je. Hoe makkelijk was het een abonnement af te sluiten via hun website? Had je inderdaad de beschikking tot alle tijdschriften die daar te lezen zijn? En kon de klantenservice van Tijdschrift.nl je helpen toen je ergens zelf niet uitkwam? Laat een review achter en vertel ons alles over jouw ervaring met Tijdschrift.nl.

  Tijdschrift.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  6

  Prijs

  6

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Wijziging abonnementsgeld zonder aankondiging vooraf

  Het abonnementsgeld is ineens verdubbeld zonder vermelding vooraf.
  Het aantal tijdschriften is goed. Over het algemeen werkt de app (Android) redelijk. Het overkomt ons regelmatig dat de app stopt tijdens het lezen van een tijdschrift.

  Door: Magda09-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over Tijdschrift.nl

  Uw beoordeling