NederlandReview

    Ervaringen Tijdschrift.nl

    Vind jij het ook zo fijn om iedere week je favoriete tijdschrift binnen te krijgen? Één bedrijf dat zich richt op het vertrekken van digitale tijdschriften is Tijdschrift.nl. Maar welke tijdschriften zul je via hen allemaal kunnen lezen? Zullen de bekendste tijdschriften wel in assortiment te vinden zijn of kun je alleen maar kiezen uit minder bekende opties? Hoe werkt het als je al een papieren abonnement hebt? Zul je echt wel ieder moment kunnen opzeggen? Is het überhaupt makkelijk om een onbeperkt digitaal lezen abonnement af te sluiten via hun website? En zal de klantenservice van Tijdschrift.nl je helpen als je vraag of probleem voor ze hebt? Dat zijn vragen die alleen echte klanten van Tijdschrift.nl kunnen beantwoorden. Lees hun reviews om te zien hoe een abonnement bij Tijdschrift.nl werkt en wat het inhoudt. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen de beslissing wel of geen abonnement af te sluiten iets makkelijker maken.

    Over Tijdschrift.nl

    Tijdschrift.nl is een bedrijf dat abonnementen op digitale versies van tijdschriften aanbiedt. Je kunt dus niet bij ze terecht als je op zoek bent naar een papieren versie van een tijdschrift. Als je dus wilt dat de Margriet, Libelle of Donald Duck iedere week bij je op de deurmat valt is Tijdschrift.nl waarschijnlijk niet de plek waar je moet zijn. Mocht je echter een tijdschrift willen lezen op je computer, tablet, iPad of smartphone, dan ben je bij Tijdschrift.nl aan het juiste adres. Je kunt met een abonnement van Tijdschrift.nl namelijk op vijf verschillende apparaten tegelijk inloggen om tijdschriften te bekijken. Nu zal je je misschien afvragen wat voor een tijdschriften Tijdschrift.nl allemaal beschikbaar heeft. Ze hebben vele bladen voor jeugd, mannen, vrouwen, techniek, wetenschap, actualiteiten, sport, wonen en nog veel meer categorieën. We hebben net al een paar voorbeelden genoemd, maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Andere bekende tijdschriften die je bij Tijdschrift.nl kunt tegenkomen zijn Flair, Auto Week, Eigen Huis, Flow, Linda, Revu, Nautique, Zo Zit Dat, Veronica Magazine, Viva, Story, Tina en Beau Monde. Dus of je nou iedere week over auto’s wilt lezen of liever ontspant met een stripboekje of modetijdschrift, Tijdschrift.nl kan je helpen eraan te komen.


    Zo werkt Tijdschrift.nl.

    Diensten van Tijdschrift.nl

    Je kutn dus via de websuite van Tijdschrift.nl een abonnement afsluiten. Dit noemen ze een onbeperkt digitaal lezen abonnement. Als je eenmaal lid bent kun je onbeperkt digitaal tijdschriften lezen. Het is ook mogelijk om het tijdschrift te downloaden en later offline te lezen. Zo kun je ook lezen op plekken waar geen internet beschikbaar is. Dit kan heel handig zijn voor tijdens je vakantie. Ook heeft Tijdschrift.nl een klantenservice om je te helpen als je ze nodig hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Tijdschrift.nl

    Heb ja al een abonnement bij Tijdschrift.nl of er in het verleden één gehad? Dan horen wij graag meer van je. Hoe makkelijk was het een abonnement af te sluiten via hun website? Had je inderdaad de beschikking tot alle tijdschriften die daar te lezen zijn? En kon de klantenservice van Tijdschrift.nl je helpen toen je ergens zelf niet uitkwam? Laat een review achter en vertel ons alles over jouw ervaring met Tijdschrift.nl.

    Tijdschrift.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    5
    62% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,6
    Service
    rating
    4,4
    Prijs
    rating
    5,2
    Leveren
    rating
    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tijdschrift.nl

    Wat ik ook probeer, ik kan niet alles lezen.
    Wil ik de Story lezen, staat er bij dat ik hem kan kopen, ik betaal toch al €9,99 p.maand. Echt waardeloos!

    Door: Mery 29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Abonnement

    Ik kan niets lezen op mijn laptop en niet eens inloggen. Nu hang ik al 40 minuten aan de lijn om op te zeggen. Waardeloos

    Door: Rob 31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Tijdschrift.nl

    Maak al 2 jaar gebruik van Tijdschrift.nl. Wat een fijne app; Donald Duck, LINDA, Libelle (en af en toe een Story hihi) lezen voor maar €9,99 per maand. Heerlijk, al 3 mensen aangeraden die nu ook weer lekker lezen

    Door: Willem 30-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    tijdschrift.nl

    Ik heb alleen maar minpunten. Ten eerste lukte het niet om de tijdschriften te lezen. Ten tweede word je onvriendelijk afgesnauwd door de klantenservice. Ten derde je kan niet inloggen via de website. Ten vierde de app crasht om de haverklap. Ten vijfde de tijdschriften zijn niet altijd up to date. Ten zesde de app is niet gebruikersvriendelijk.

    Ik raad dit echt niemand aan.

    Een tip voor tijdschrift.nl Maak je IT in orde, investeer in je bouwteam. Huur fatsoenlijke mensen in.

    Door: Esmaralda 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Tijdschrift abonnement

    Zeer slechte service, de automatische betaling was niet goed gegaan ik kon pas betalen als ik de link kreeg voor een ideaal betaling. Ik kreeg de betaal link meteen de zelfde dag betaald, dag er na kon ik geen tijdschrift meer downloaden. Nu 14 dagen verder en 6 telefoontjes later krijg ik te horen dat ik over 14 dagen pas weer nieuwe tijdschriften kan downloaden. Zo slecht! Ik ben niet gauw boos maar nu wel dus!!!!!!!

    Ik kan ergens anders wel een abonnement nemen maar tijdschrift.nl hebben alleen recht op de Libelle en Magriet.

    Door: Andrea Bouwer 23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    De Quest

    Wat een leuke tijdschrift, echt een aanrader!

    Door: Marcella van der groot 14-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Abonnement Tijdschrift.nl

    Super leuk abonnement. Speciaal afgesloten voor de zomerperiode zodat ik op vakantie geen boeken en tijdschriften mee hoefde te nemen. Blij mee.

    Door: Chantal 13-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Quest/veronica magazine

    Kan nu al een week geen nieuwe tijdschrift lezen kan gewoon niet inloggen wat een slechte app .

    Door: Ed Van Langen 16-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    abb tijdschrift.nl app

    Omdat mijn adreswijz voor de Margriet niet goed was verlopen kon de klantenservicemedewerkster mij "ter compensatie" een maand gratis tijdschrift.nl aanbieden. Suf genoeg "ja" gezegd. Inloggen/account maken lukte niet want systeem in storing/onderhoud. Daarna eigenlijk niet meer aan toe gekomen. Nu gelukkig wel op tijd om op te zeggen voordat 2e maand wordt afgeschreven - hoop ik tenminste. Maar... eindeloos in de wacht, en uiteindelijk: jawel: systeem in storing. Als het weer werkt zou het geregeld worden en een bevestiging gemaild. Vandaag: geen bevestiging ontvangen dus weer eindeloos in de wacht..... Hoop dat het nu goed komt en voor mij nooit meer zoiets!!!!

    Door: Loes 12-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Tijdschrift.nl

    Bij wijzigingen in app altijd ruim een week storing. Geen enkele mededeling Naar de klanten toe. Slechte communicatie.

    Door: Van Vliet 02-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    geen

    Ik heb via Linda een link doorgestuurd gekregen als zijnde een mooie aanbieding. Heb hier niets mee gedaan en geen akkoord gegeven. vervolgens wordt er wel geld van mijn rekening afgeschreven zonder ook maar enig bericht of zonder dit product gebruikt te hebben!

    Door: Lisette 30-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Abonnement tijdschrift.nl

    Slechts een klein deel is te lezen als abonnement. Voor de andere nummers moet je alsnog het volle pond betalen. Eerst mensen lekker maken met een groot deel van eerdere nummers per tijdschrift om er vervolgens achter te komen dat je nog lekker extra moet betalen. Misschien toch naar Readly? Daar kan her wel.

    Door: Kees 23-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Wijziging abonnementsgeld zonder aankondiging vooraf

    Het abonnementsgeld is ineens verdubbeld zonder vermelding vooraf.
    Het aantal tijdschriften is goed. Over het algemeen werkt de app (Android) redelijk. Het overkomt ons regelmatig dat de app stopt tijdens het lezen van een tijdschrift.

    Door: Magda 09-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Tijdschrift.nl

    Uw beoordeling