NederlandReview

  Ervaringen Van der Heyden motors & scooters

  Als je een echte fan bent van het vrije gevoel van het rijden op je motor of scooter wil je dat natuurlijk in alle omstandigheden zo comfortabel en veilig mogelijk doen. Daarom heb je hiervoor geschikte kleding, een helm, eventuele bescherming en regenkleding en dergelijke nodig. Voor al deze artikelen en nog veel meer wat je zoal nodig hebt als motor- of scooterrijder, kun je nu terecht in de webshop van Van der Heyden motors & scooters. Wat anderen over deze webshop zeggen lees je hier bij NederlandReview.

  Over Van der Heyden motors & scooters

  Het bedrijf Van der Heyden Motors & Scooters is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Doordat zij al ruim 100 jaar bestaan hebben ze de nodige naamsbekendheid verworven. Zij verkopen nieuwe en gebruikte motoren en scooters van bekende merken als Kawasaki, Yamaha, Indian Motorcycle, Aprilia, Vespa, Peugeot, etc. Bovendien zijn ze officieel dealer van Piaggio MP3 en de Peugeot Metropolis, driewielscooters die je mag besturen met een autorijbewijs. In januari 2017 zijn zij gestart met een online webshop om ook op virtueel gebied de markt te veroveren.

  Van Der Heyden Motors

  Diensten

  Op het gebied van kleding en dergelijke is Van der Heyden Motors de eerste Dainese D-Store van Nederland. Dit is het merk van kampioenen met als boegbeeld Valentino Rossi. Zij hebben een grote collectie laarzen, kleding en handschoenen van dit merk op voorraad, evenals een skikledingcollectie van dit merk. Andere kledingmerken die zij verkopen zijn onder andere Rev’It en Macna. Op het gebied van helmen vind je bij hen merken als HJC, AGV, Shoei, etc.
  In de webshop vind je de volgende categorieën met producten:
  • Sale! – Gevuld met aanbiedingen uit de verschillende categorien
  • Dainese D-Store – Met allerlei kleding, van compleet motorpak tot onderkleding en accessoires zoals rugprotectors
  • Kleding – Een ruim assortiment aan handschoenen, pakken, laarzen, etc.
  • Helmen
  • Accessoires – Met integraal helmen, skihelmen, kinderhelmen, etc.
  • Onderhoud – Met onderhoudsproducten voor de motor, kleding, helmen, etc.
  • Blog - Hier vind je allerlei artikelen die relevant zijn voor scooter- en motorrijders

  Betaling en verzending

  Wanneer je boven een bedrag van € 50,- besteld, betaal je geen verzendkosten, daaronder betaal je € 7,50 voor verzending. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te halen in de winkel. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Mastercard of Paypal.

  Klachten

  Je kunt iedere bestelling natuurlijk terugsturen binnen de herroepingstermijn van 14 dagen. De kosten voor het retour zenden zijn dan voor jezelf. Als je een klacht hebt wordt er van je gevraagd om deze zo snel mogelijk in te dienen met een volledige en duidelijke omschrijving. Je ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst antwoord hierop. Wanneer dit langer gaat duren, dan ontvang je binnen 14 dagen een bericht met een indicatie van de tijd die het nog gaat duren voor je een uitvoering antwoord krijgt.

  Wat is jouw ervaring met Van der Heyden motors & scooters?

  Heb jij al eens iets besteld in deze vrij nieuwe webshop? Wat was jouw ervaring hiermee, kreeg je het bestelde snel en goed geleverd of viel het wat tegen? Deel hier jouw review zodat anderen hiervan kunnen leren!

  Levert Van der Heyden motors & scooters alleen maar topkwaliteit, of valt dit helaas wat tegen? En wat vinden mensen van de prijzen van de artikelen?

  Van der Heyden motors & scooters
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Van der Heyden motors & scooters

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Van der Heyden motors & scooters een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Van der Heyden motors & scooters. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van der Heyden motors & scooters actief?

  Van der Heyden motors & scooters is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van der Heyden motors & scooters gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.