NederlandReview

  Ervaringen Upstairs Traprenovatie

  Iedere trap ziet er in het begin prima uit, maar na enige jaren zal er toch onderhoud aan gepleegd moeten worden. De verf is beschadigd, of er zijn stukjes van de treden losgekomen bijvoorbeeld. Maar ook een nieuwe trap kan een saaie uitstraling hebben die je graag wilt veranderen en wilt aanpassen aan de rest van je interieur. Voor al dit soort zaken kun je terecht bij Upstairs. Wat de ervaring van andere consumenten met dit bedrijf zijn lees je hier.

  Over Upstairs

  Het echtpaar Jan en Trea Steyvers uit het Noord-Brabantse Budel, startten in 1997 een allround renovatiebedrijf. In het begin richtten zij cich vooral op de renovatie van deuren en keukens, maar door de vraag van de klant naar het renoveren van trappen breidden zij hun service uit met deze dienst. Dit is sinds 1999 het enige waar dit familiebedrijf zich nog mee bezighoudt onder de naam Upstairs Traprenovatie. Het aanbod werd naast het renoveren van de trap uitgebreid met balustrades, verlichting, trapleuningen etc. Omdat Upstairs de exclusieve ontwikkelaar en uitvinder van het product traprenovatie is, zijn zij hierin de marktleider op dit gebied. Dit zeggen zij er zelf over: ‘Na 20 jaar vakmanschap hebben wij zoveel ervaring dat we ons oprecht experts mogen noemen’.

  Bedrijfsfilm Upstairs Traprenovatie

  Diensten

  Traprenovatie
  Traprenovatie is er in verschillende soorten en maten. Zo kun je door Upstairs een houten, betonnen of open trap laten renoveren of bekleden. Ook kan van een open trap een dichte trap gemaakt worden bijvoorbeeld. Het bekleden van een trap kan door middel van vele verschillende materialen. Voor inspiratie kun je rondkijken op de website. Als je meer wilt weten kun je informatie aanvragen en een afspraak maken met één van de adviseurs van Upstairs. Hij bekijkt jouw trap en meet alles op. Ook brengt hij alle decors en stalen mee, zodat je gemakkelijk kunt kiezen. Vervolgens krijg je een gedetailleerde prijsopgave van wat het zou gaan kosten, waar je vervolgens wel of niet mee akkoord gaat. Upstairs Traprenovatie voert het werk in één dag uit, wel zo gemakkelijk.

  Traponderdelen

  Bij Upstairs kun je ook andere onderdelen vinden voor op en bij je trap:

  • Trapverlichting
  • Trapleuning of balustrade
  • Stootborden
  • Steeltwist *NIEUW* (Hierbij komt op de voorzijde van de trap blauwstalen neuzen en de treden worden met een decor uit de Wereldcollectie ingelegd)
  • Upstairs Zij Afwerking voor de treden
  • Upstairs Veiligheid Profiel (UVP)

  Je kunt op de site nog meer over het bedrijf vinden en de 10 jaar garantie die zij bieden op hun traprenovaties. Daarnaast zie je de trappen die zij voor VTWonen in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd als inspiratie. Ook kun je een blog op de site lezen met allerlei tips en ideeën omtrent de trap in je huis.

  Klachten

  Upstairs is een CBW erkend bedrijf. Hierdoor heb je meer zekerheid dan bij andere woonwinkels. Dit is namelijk een erkenningsregeling met drie garanties: 1. Gaat de winkel failliet, dan ben je je geld niet kwijt. 2. Je krijgt een extra goede productgarantie. 3. Gaat er toch iets mis, dan kun je je klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, en weet je zeker dat er voor een passende oplossing wordt gezorgd.

  Laat hier ook jouw review over Upstairs achter!

  Wat zijn de ervaringen met het bedrijf Upstairs? Krijg je bij hen echt binnen één dag een hele nieuwe trap die perfect bij de rest van je huis past?

  Upstairs Traprenovatie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5.6
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Upstairs Traprenovatie

  Uw beoordeling

  4 keer zo duur geworden !

  Als terugkerende klant wilde wij graag opnieuw een upstairs trap in ons nieuwe huis. In 2006 heb ik voor 2 trappen 3500 euro betaald. Een verkoper is langs geweest en die wilde geen uitspraak doen over een inschatting van de kosten. Per mail kregen wij letterlijk een mailtje met wat gekrabbel, zonder uitleg van hoe de kosten zijn opgebouwd. Men werkt blijkbaar niet met een mooie offerte.
  Beide trappen zijn 2 trede meer dan in het oude huis en de trap is iets dieper en uiteraard 13 jaar verschil in tijd dus prijzen stijgen. We kiezen de standaard versie. Hou je vast ik mag nu als terug kerende klant 6004 euro per trap betalen !!!!! En dan nog niet eens met lichtjes erin of iets anders bijzonder ....nee slechts 1 trap!!!! Enfin in totaal dus 12000 euro voor 2 trappen. Dat wil zeggen 400 euro per traptrede. En uiteindelijk mag daar dan 5 procent korting vanaf omdat het om 2 trappen gaat......Och dan hoef ik maar 11.400 euro te betalen. En als we dan vragen om een nette offerte en klantenkorting , belt de verkoper je rustig om 21.45 uur 's avond op , omdat wij blijkbaar dingen niet begrijpen.....Hoezo omgekeerde wereld? Wij begrijpen het heel goed en dat is dat upstairs veel maar dan ook veel te veel geld vraagt voor een mooie kwaliteit trap. Mensen erin tuinen door de knappe PR werkzaamheden op tv en folders en dan het gevoel bij je oproepen dat het de trap wel waard is. Uit ervaring, upstairs heeft een fantastische 2 trappen in het oude huis geleverd, maar die is nu niet opeens 8500 euro meer waard.

  Door: ylene hulst30-04-2019
  Shaan05-02-2020

  Ik voel me bijna opgelucht na dit verhaal gelezen te hebben. En dat bedoel ik goed. Vandaag is de verkoper van Upstairs langs geweest en ik ben me dood geschrokken. Ik vond het materiaal mooi en goed... Maar man! ik denk dat er in elke zin VT wonen is genoemd en " dat niemand beter is". Ik dacht dat we Upstairs over de vloer hadden en niet VT wonen. Als we vandaag zouden tekenen zouden we korting krijgen. De trap zou dan 6000 ex btw kosten. Wij hebben er 2. Neee...hoe mooi het mag zijn en hoe vaak je VT WONEN ook noemt... voor mij is het niet 12000 euro waard.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  overdreven duur

  Gisteren een verkoper laten langskomen voor een offerte, een heel joviale aardige man die absoluut niet pushy was. Goede uitleg gekregen, maar toen ging hij rekenen......voor 32 betonnen trappen willen ze €11500 !!!!
  Dat is zo omgerekend een slordige €360 per trede ?
  Mensen gebruik je gezond verstand, we willen toch allemaal snel rijk worden. :-)

  Door: Peter31-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Perfecte afwerking

  Van advies tot montage tot in de kleinste details besproken en afgewerkt. Het is een prachtige entree geworden met een zeer mooie trap.

  Door: Familie de Vries21-01-2018
  piet19-04-2020

  Bij twee bedrijven offerte aan gevraagd. Upstairs € 5600. Concurrent € 3000 Of we even bij het kruisje wilden tekenen dan ging er €600 vanaf. Hij moest immers terug komen. (mooi uurloon). Toen waren we klaar met Upstairs Hetzelfde materiaal en afwerking.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Upstairs Traprenovatie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Upstairs Traprenovatie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Upstairs Traprenovatie actief?

  Upstairs Traprenovatie is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Upstairs Traprenovatie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.