Upstairs Traprenovatie

7.2

Bestellen

7.4

Service

6

Prijs

7.4

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Upstairs Traprenovatie

Iedere trap ziet er in het begin prima uit, maar na enige jaren zal er toch onderhoud aan gepleegd moeten worden. De verf is beschadigd, of er zijn stukjes van de treden losgekomen bijvoorbeeld. Maar ook een nieuwe trap kan een saaie uitstraling hebben die je graag wilt veranderen en wilt aanpassen aan de rest van je interieur. Voor al dit soort zaken kun je terecht bij Upstairs. Wat de ervaring van andere consumenten met dit bedrijf zijn lees je hier.


Over Upstairs

Het echtpaar Jan en Trea Steyvers uit het Noord-Brabantse Budel, startten in 1997 een allround renovatiebedrijf. In het begin richtten zij cich vooral op de renovatie van deuren en keukens, maar door de vraag van de klant naar het renoveren van trappen breidden zij hun service uit met deze dienst. Dit is sinds 1999 het enige waar dit familiebedrijf zich nog mee bezighoudt onder de naam Upstairs Traprenovatie. Het aanbod werd naast het renoveren van de trap uitgebreid met balustrades, verlichting, trapleuningen etc. Omdat Upstairs de exclusieve ontwikkelaar en uitvinder van het product traprenovatie is, zijn zij hierin de marktleider op dit gebied. Dit zeggen zij er zelf over: ‘Na 20 jaar vakmanschap hebben wij zoveel ervaring dat we ons oprecht experts mogen noemen’.


Diensten

Traprenovatie
Traprenovatie is er in verschillende soorten  en maten. Zo kun je door Upstairs een houten, betonnen of open trap laten renoveren of bekleden. Ook kan van een open trap een dichte trap gemaakt worden bijvoorbeeld. Het bekleden van een trap kan door middel van vele verschillende materialen. Voor inspiratie kun je rondkijken op de website. Als je meer wilt weten kun je informatie aanvragen  en een afspraak maken met één van de adviseurs van Upstairs. Hij bekijkt jouw trap en meet alles op. Ook brengt hij alle decors en stalen mee, zodat je gemakkelijk kunt kiezen. Vervolgens krijg je een gedetailleerde prijsopgave van wat het zou gaan kosten, waar je vervolgens wel of niet mee akkoord gaat. Upstairs Traprenovatie voert het werk in één dag uit, wel zo gemakkelijk.


Traponderdelen

Bij Upstairs kun je ook andere onderdelen vinden voor op en bij je trap:

  • Trapverlichting
  • Trapleuning of balustrade
  • Stootborden
  • Steeltwist *NIEUW* (Hierbij komt op de voorzijde van de trap blauwstalen neuzen en de treden worden met een decor uit de Wereldcollectie ingelegd)
  • Upstairs Zij Afwerking voor de treden
  • Upstairs Veiligheid Profiel (UVP)

Je kunt op de site nog meer over het bedrijf vinden en de 10 jaar garantie die zij bieden op hun traprenovaties. Daarnaast zie je de trappen die zij voor VTWonen in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd als inspiratie. Ook kun je een blog op de site lezen met allerlei tips en ideeën omtrent de trap in je huis.


Klachten

Upstairs is een CBW erkend bedrijf. Hierdoor heb je meer zekerheid dan bij andere woonwinkels. Dit is namelijk een erkenningsregeling met drie garanties: 1. Gaat de winkel failliet, dan ben je je geld niet kwijt. 2. Je krijgt een extra goede productgarantie. 3. Gaat er toch iets mis, dan kun je je klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, en weet je zeker dat er voor een passende oplossing wordt gezorgd.


Laat hier ook jouw review over Upstairs achter!


Wat zijn de ervaringen met het bedrijf Upstairs? Krijg je bij hen echt binnen één dag een hele nieuwe trap die perfect bij de rest van je huis past?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

traprenovatie

Mooie trap. Alle contacten met Upstairs zijn plezierig verlopen. Werkzaamheden door kundige monteur uitgevoerd.

B

Baars

04-10-2023

0

Trappen

Zeer goede service en prima afgewerkt

J

Jos

01-10-2023

0

vrijblijvende offerte Upstairs traprenovatie

De heer EDN van Upstairs kwam langs voor de opmaak van een vrijblijvende prijsofferte. Aanvankelijk heel correct. Tijdens het maken van zijn berekeningen kregen we een verkoopsfilm te zien. Vermits hij de eerste was van een aantal afspraken kon ik nog niet beslissen. Toen keerde zijn gedrag en werd zijn toon agressief. Hij verhief zijn stem. "Het is een kwestie van vertrouwen" "Als je een nieuwe wagen wilt, ga je naar de garage. Je ziet een mooi modelletje en je koopt deze". "Ik moet nog veel formulieren invullen" "Ik moet zo ver rijden en heb geen commissie"...... Het kan een mooi product zijn maar vertrouwen was wel helemaal weg. Ondertussen gemerkt dat de andere offertes minimum 30% goedkoper zijn. Boven de 10 000euro voor 1 betontrap te bekleden.

T

T

03-09-2023

0

Traprenovatie

Vanaf het eerste moment had ik vertrouwen in deze firma. De adviseur gaf goede voorlichting en ter plekke werd de trap ingemeten en werd er een offerte opgemaakt. Het resultaat is verbluffend. Meerdere keren op een dag ben ik blij met deze aanschaf.

F

Frans van der Heijden

19-06-2023

0

Traprenovatie

We stonden eerst wat sceptisch maar samen met de verkoper zagen we het resultaat voor ogen. De traprenovatie is een dure aangelegenheid maar het was het helemaal waard. De afspraken die werden gemaakt werden volledig nagekomen. Het resultaat is super mooi en onderhoudsvriendelijk. Als je het budget hebt, zeker de moeite waard

D

De Boevre

12-03-2023

0

Traprenovatie super blij mee (lederlook, met verlichting)

Natuurlijk het is een hele uitgaven. Maar door de renovatie is onze woning in uitstraling zoveel mooier geworden. Fijne trap, mooie uitstraling. Geniet er dag van deze investering. In eerste instantie ging er iets fout in de planning maar dat is te begrijpen aangezien overal mensen te kort zijn. Uiteindelijk hebben ze in enkele dagen de trap en overloop netjes gerenoveerd, met nagenoeg geen kieren! Super blij mee!

P

Pascal Huibers

18-12-2022

0

Geen

Bij het maken van de afspraak hadden wij een prettig gesprek en met een goed gevoel de afspraak gemaakt. Afspraak was een paar maanden later ingepland in verband met onze verhuizen. De adviseur belde netjes van te voren dat hij 10 min later kwam. 20:10 kregen wij een goede uitleg over de producten met zelfs een voorbeeldtrap in het busje. Bij het berekenen van de prijs kregen wij op een kladblok een aantal prijzen opgeschreven met de huidige “Dagprijs”, deze prijs was alleen voor de dag waarbij het in één afspraak rondgemaakt kon worden. Echter was het niet mogelijk om een gespecificeerde offerte te krijgen met de bijhorend voorwaarden zonder het akkoord te zijn over de prijs. Voor de offerte moest de adviseur nog een keer alles opmeten. Het was op dat moment 22:55 en zijn wij als klant niet goed geholpen.

A

Anoniem

05-01-2022

0

4 keer zo duur geworden !

Als terugkerende klant wilde wij graag opnieuw een upstairs trap in ons nieuwe huis. In 2006 heb ik voor 2 trappen 3500 euro betaald. Een verkoper is langs geweest en die wilde geen uitspraak doen over een inschatting van de kosten. Per mail kregen wij letterlijk een mailtje met wat gekrabbel, zonder uitleg van hoe de kosten zijn opgebouwd. Men werkt blijkbaar niet met een mooie offerte. Beide trappen zijn 2 trede meer dan in het oude huis en de trap is iets dieper en uiteraard 13 jaar verschil in tijd dus prijzen stijgen. We kiezen de standaard versie. Hou je vast ik mag nu als terug kerende klant 6004 euro per trap betalen !!!!! En dan nog niet eens met lichtjes erin of iets anders bijzonder ....nee slechts 1 trap!!!! Enfin in totaal dus 12000 euro voor 2 trappen. Dat wil zeggen 400 euro per traptrede. En uiteindelijk mag daar dan 5 procent korting vanaf omdat het om 2 trappen gaat......Och dan hoef ik maar 11.400 euro te betalen. En als we dan vragen om een nette offerte en klantenkorting , belt de verkoper je rustig om 21.45 uur 's avond op , omdat wij blijkbaar dingen niet begrijpen.....Hoezo omgekeerde wereld? Wij begrijpen het heel goed en dat is dat upstairs veel maar dan ook veel te veel geld vraagt voor een mooie kwaliteit trap. Mensen erin tuinen door de knappe PR werkzaamheden op tv en folders en dan het gevoel bij je oproepen dat het de trap wel waard is. Uit ervaring, upstairs heeft een fantastische 2 trappen in het oude huis geleverd, maar die is nu niet opeens 8500 euro meer waard.

Y

ylene hulst

30-04-2019

1

overdreven duur

Gisteren een verkoper laten langskomen voor een offerte, een heel joviale aardige man die absoluut niet pushy was. Goede uitleg gekregen, maar toen ging hij rekenen......voor 32 betonnen trappen willen ze €11500 !!!! Dat is zo omgerekend een slordige €360 per trede ? Mensen gebruik je gezond verstand, we willen toch allemaal snel rijk worden. :-)

P

Peter

31-05-2018

0

Perfecte afwerking

Van advies tot montage tot in de kleinste details besproken en afgewerkt. Het is een prachtige entree geworden met een zeer mooie trap.

F

Familie de Vries

21-01-2018

1