Upstairs Traprenovatie

7
7.2

Bestellen

7.4

Service

6

Prijs

7.4

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Upstairs Traprenovatie

Iedere trap ziet er in het begin prima uit, maar na enige jaren zal er toch onderhoud aan gepleegd moeten worden. De verf is beschadigd, of er zijn stukjes van de treden losgekomen bijvoorbeeld. Maar ook een nieuwe trap kan een saaie uitstraling hebben die je graag wilt veranderen en wilt aanpassen aan de rest van je interieur. Voor al dit soort zaken kun je terecht bij Upstairs. Wat de ervaring van andere consumenten met dit bedrijf zijn lees je hier.

Over Upstairs

Het echtpaar Jan en Trea Steyvers uit het Noord-Brabantse Budel, startten in 1997 een allround renovatiebedrijf. In het begin richtten zij cich vooral op de renovatie van deuren en keukens, maar door de vraag van de klant naar het renoveren van trappen breidden zij hun service uit met deze dienst. Dit is sinds 1999 het enige waar dit familiebedrijf zich nog mee bezighoudt onder de naam Upstairs Traprenovatie. Het aanbod werd naast het renoveren van de trap uitgebreid met balustrades, verlichting, trapleuningen etc. Omdat Upstairs de exclusieve ontwikkelaar en uitvinder van het product traprenovatie is, zijn zij hierin de marktleider op dit gebied. Dit zeggen zij er zelf over: ‘Na 20 jaar vakmanschap hebben wij zoveel ervaring dat we ons oprecht experts mogen noemen’.

Diensten

Traprenovatie
Traprenovatie is er in verschillende soorten  en maten. Zo kun je door Upstairs een houten, betonnen of open trap laten renoveren of bekleden. Ook kan van een open trap een dichte trap gemaakt worden bijvoorbeeld. Het bekleden van een trap kan door middel van vele verschillende materialen. Voor inspiratie kun je rondkijken op de website. Als je meer wilt weten kun je informatie aanvragen  en een afspraak maken met één van de adviseurs van Upstairs. Hij bekijkt jouw trap en meet alles op. Ook brengt hij alle decors en stalen mee, zodat je gemakkelijk kunt kiezen. Vervolgens krijg je een gedetailleerde prijsopgave van wat het zou gaan kosten, waar je vervolgens wel of niet mee akkoord gaat. Upstairs Traprenovatie voert het werk in één dag uit, wel zo gemakkelijk.

Traponderdelen

Bij Upstairs kun je ook andere onderdelen vinden voor op en bij je trap:

  • Trapverlichting
  • Trapleuning of balustrade
  • Stootborden
  • Steeltwist *NIEUW* (Hierbij komt op de voorzijde van de trap blauwstalen neuzen en de treden worden met een decor uit de Wereldcollectie ingelegd)
  • Upstairs Zij Afwerking voor de treden
  • Upstairs Veiligheid Profiel (UVP)

Je kunt op de site nog meer over het bedrijf vinden en de 10 jaar garantie die zij bieden op hun traprenovaties. Daarnaast zie je de trappen die zij voor VTWonen in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd als inspiratie. Ook kun je een blog op de site lezen met allerlei tips en ideeën omtrent de trap in je huis.

Klachten

Upstairs is een CBW erkend bedrijf. Hierdoor heb je meer zekerheid dan bij andere woonwinkels. Dit is namelijk een erkenningsregeling met drie garanties: 1. Gaat de winkel failliet, dan ben je je geld niet kwijt. 2. Je krijgt een extra goede productgarantie. 3. Gaat er toch iets mis, dan kun je je klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, en weet je zeker dat er voor een passende oplossing wordt gezorgd.

Laat hier ook jouw review over Upstairs achter!

Wat zijn de ervaringen met het bedrijf Upstairs? Krijg je bij hen echt binnen één dag een hele nieuwe trap die perfect bij de rest van je huis past?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Anderen bekeken ook

close

Upstairs Traprenovatie

Vergelijk reviews en bekijk Upstairs Traprenovatie