NederlandReview

  Ervaringen United Wardrobe

  Heb jij een berg kleding in de kast liggen die je eigenlijk maar één keer hebt gedragen? Gooi deze kleding niet weg! Je kunt er misschien een ander heel blij mee maken en je verdient ook nog wat extra geld. United Wardrobe maakt het verkopen van tweedehands kleding namelijk nog makkelijker. Wil je zeker weten dat de online marktplaats betrouwbaar en veilig is? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere modeliefhebbers! Zij hebben hun kleding al verkocht en kunnen je alles vertellen over hun ervaringen.

  Over United Wardrobe
  Wat doe jij met je oude kleding? Je hebt vast een broek of trui in de kast liggen die toch niet helemaal was wat je ervan verwachtte. Waarschijnlijk ligt die broek of trui nu ergens achterin je kast waar niemand bij kan. United Wardrobe vindt dit zonde. Je kunt iemand anders namelijk heel blij maken met die broek of trui. United Wardrobe heeft daarom een online marktplaats gemaakt om jouw tweedehands kleding te verkopen. Er worden elk jaar miljoenen kledingstukken gemaakt en elk jaar wordt de oude kleding weggegooid en nieuwe kleding gekocht. Waarom koop je echter elke keer nieuwe kleding als er al zoveel moois tweedehands te vinden is? Bij United Wardrobe kun je een kijkje nemen in de kledingkast van andere modeliefhebbers en zelfs nog wat geld besparen.


  SAAR vertelt je alles over haar ervaringen met United Wardrobe!

  Categorieën United Wardrobe
  De marktplaats was in het begin alleen gericht op kleding, maar heeft hun assortiment al snel uitgebreid. Ze hebben nu schoenen, jurken, rokken, jassen, broeken, jeans, tassen, vintage, designer, tops, shirts, overhemden, truien, vesten, cosmetica, sieraden en accessoires. Heb jij dus nog ongebruikte kleding, accessoires of cosmetica liggen? Je kunt het allemaal verkopen bij United Wardrobe.

  Hoe werkt het?
  Je maakt een account aan bij de marktplaats en kunt daarna beginnen met verkopen. Je voegt eenvoudig een nieuw item toe. Er wordt nog wat extra informatie gevraagd en je hoeft daarna alleen nog een foto toe te voegen en je bent klaar. Het item wordt op de website gezet. Klanten die interesse hebben kunnen je een berichtje sturen om extra informatie te vragen. Voordat je het weet heb jij wat extra geld in je zak zitten en is iemand anders blij met nieuwe kleding. 

  Klachten United Wardrobe
  Waren er problemen met het verkopen van jouw kleding? Of heb je jouw aankoop nog altijd niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van United Wardrobe. Op de website staan alle contactgegevens vermeld. Je kunt het contactformulier op de website invullen om je vraag te stellen en om klachten te melden. Je krijgt altijd zo snel mogelijk een antwoord. Het is ook mogelijk om via Social Media contact op te nemen. United Wardrobe is onder andere te vinden op Facebook en Twitter.

  Jouw ervaringen met United Wardrobe
  Heb jij kleding verkocht via de website? Of koop jij je kleding het liefst via de marktplaats? Verteld dan over jouw ervaringen met United Wardrobe en schrijf een review! Kun je veilig en zonder problemen bestellen? Is het betrouwbaar? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten!

  Bespaar geld met de tweedehands kleding van United Wardrobe. Wil je meer weten over ervaringen met de webshop? Is het betrouwbaar? Lees hier reviews.

  United Wardrobe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  2,8
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  3

  Service

  2

  Prijs

  3,6

  Leveren

  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geld achtergehouden

  Rosa03-12-2018

  Ik heb een rugzak van €50 besteld, maar de verkoopster veranderde van gedachten en heeft het nooit opgestuurd. Aangezien UW zo werkt dat jij eerst aan UW betaald en de verkoper het geld krijgt zodra het is verstuurd en ontvangen, had UW mijn €50 nog. Ik heb 3 keer contact opgenomen zonder reactie en ben zelfs via klacht.nl gegaan. Ze geven mijn geld echter niet terug.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Diefstal van uw

  Lisa13-10-2018

  Ik had dure jas verkocht op united wardrobe. Het pakket was goed aangekomen en de koper wilde het houden. Ik kreeg een mail dat ik binnen 24 uur uitbetaald zou krijgen.
  Nou mooi niet dus! Het is ondertussen 1 week later en ik heb geen betaling gehad en ook geen bevestiging dat de betaling verzonden is. Ik heb gemailt maar ook daar word ik volop genegeerd

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  Nooit meer UW voor mij

  Erika14-08-2018

  Bij een aankoop van een setje bleek deze helaas te groot te zijn. Deze mocht retour gestuurd worden door de verkoper heel blij mee natuurlijk. 1 week later kreeg ik een boete van PostNL met daarin dat er te weinig postzegels op het pakket stond.

  Ik heb de verkoopster een berichtje gestuurd of zij het wilde betalen, aangezien zij de fout maakte om er weinig postzegels op te plakken. De verkoopster zegt van niks te weten en nu mag ik haar €6,95 aan verzendkosten betalen.

  Daarna heb ik United Wardrobe gemaild in de hoop dat zij mij uit de brand konden helpen. Helaas kon ik niet bewijzen dat zij het pakket had gestuurd. Op de boete stond een link naar de foto van het pakketje. Hierop stond HAAR handschrift. In het pakketje zelf zat een kaart met hetzelfde handschrift en HAAR naam!! Maar zelfs dit was geen bewijs dat zij het had gestuurd.....

  Om alle gedoe heb ik PostNL gevraagd of zij konden zien waar het in de brievenbus is gestopt. Erg comisch dat het dan bij haar in de straat was... Dit naar UW te hebben gestuurd en nog steeds "niet genoeg" bewijs dat zij dat kon zijn.....

  Oftewel als je ooit een boete krijgt mag je er lekker zelf voor gaan dokken.

  Rebecca Sanders05-12-2018

  Hoi! Volgens mij is het op UW normaal dat wanneer je iets retour doet je zelf de verzendkosten moet betalen. Aangezien jij dat had gedaan met Post NL is dat inderdaad 6,95 per pakketje. Vervelend dat het item niet paste, maar zolang de juiste maat stond aangegeven op de site/app is dat niet de schuld van de verkoper. Vaak vragen mensen online naar afmetingen (cm) enzovoorts, zodat ze bijna zeker weten dat het item past. Ik zie dat je niet weer op UW zou kopen maar wellicht voor iemand anders die deze review leest: vraag altijd om afmetingen als je niet zeker weet of dingen passen :)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Nooit meer verkopen bij United wardrobe!

  Priscilla31-05-2018

  Via united wardrobe had ik 3 paar schoenen verkocht. Eenmaal op de post verstuurd naar de koper, bleek dat zij op vakantie ging en een week later pas akkoord kon geven om het geld aan mij te laten uitbetalen door UW, het was netjes geweest als zij dit vooraf aangaf aan mij,maar goed.. kan gebeuren. De dag na onze deal heb ik de schoenen naar haar opgestuurd en een dag later is het pakket bij haar schoonouders aangekomen, dit kon ik zien via DHL track en trace, ze gaf meteen zelf het akkoord via UW dat ze de schoenen in goede orde had ontvangen. Vervolgens kreeg ik van haar een bericht dat de schoenen nooit bij haar zijn aangekomen, terwijl ze eerder die week aangaf van wel. Na heen en weer gechat kwam ze erachter dat doen alsof het pakket kwijt is niks zal helpen en ze toch zal moeten betalen, had ze plots wel het pakket gevonden en stuurde zij mij foto's van misvormde nikes die ik volgens haar in die staat naar haar zou hebben verstuurd, ik heb de schoenen in goede staat naar haar verzonden. Vervolgens dreigt ze een claim in te dienen bij paypal en stelt UW de koper in haar gelijk, terwijl ze de schoenen al een week thuis had en er dingen mee heeft gedaan waardoor het er opeens misvormd uitziet. Eerst doen alsof het pakket kwijt is, niet eerst even aan de buren ernaar vragen, wellicht liggen ze daar, en vervolgens mij beschuldigen dat ik die schoenen in slechte staat heb opgestuurd! En UW stelt haar in haar gelijk. De koper word op UW volop in bescherming genomen, als verkoper kan je niks doen. Ik raad iedereen aan om daar geen zaken te doen. Want wanneer je een deal hebt gesloten en de spullen netjes opstuurd, is het maar de vraag of je jouw geld wel krijgt!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Schrijf zelf een review over United Wardrobe

  Uw beoordeling