NederlandReview

    Ervaringen United Wardrobe

    Heb jij een berg kleding in de kast liggen die je eigenlijk maar één keer hebt gedragen? Gooi deze kleding niet weg! Je kunt er misschien een ander heel blij mee maken en je verdient ook nog wat extra geld. United Wardrobe maakt het verkopen van tweedehands kleding namelijk nog makkelijker. Wil je zeker weten dat de online marktplaats betrouwbaar en veilig is? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere modeliefhebbers! Zij hebben hun kleding al verkocht en kunnen je alles vertellen over hun ervaringen.

    Over United Wardrobe
    Wat doe jij met je oude kleding? Je hebt vast een broek of trui in de kast liggen die toch niet helemaal was wat je ervan verwachtte. Waarschijnlijk ligt die broek of trui nu ergens achterin je kast waar niemand bij kan. United Wardrobe vindt dit zonde. Je kunt iemand anders namelijk heel blij maken met die broek of trui. United Wardrobe heeft daarom een online marktplaats gemaakt om jouw tweedehands kleding te verkopen. Er worden elk jaar miljoenen kledingstukken gemaakt en elk jaar wordt de oude kleding weggegooid en nieuwe kleding gekocht. Waarom koop je echter elke keer nieuwe kleding als er al zoveel moois tweedehands te vinden is? Bij United Wardrobe kun je een kijkje nemen in de kledingkast van andere modeliefhebbers en zelfs nog wat geld besparen.


    SAAR vertelt je alles over haar ervaringen met United Wardrobe!

    Categorieën United Wardrobe
    De marktplaats was in het begin alleen gericht op kleding, maar heeft hun assortiment al snel uitgebreid. Ze hebben nu schoenen, jurken, rokken, jassen, broeken, jeans, tassen, vintage, designer, tops, shirts, overhemden, truien, vesten, cosmetica, sieraden en accessoires. Heb jij dus nog ongebruikte kleding, accessoires of cosmetica liggen? Je kunt het allemaal verkopen bij United Wardrobe.

    Hoe werkt het?
    Je maakt een account aan bij de marktplaats en kunt daarna beginnen met verkopen. Je voegt eenvoudig een nieuw item toe. Er wordt nog wat extra informatie gevraagd en je hoeft daarna alleen nog een foto toe te voegen en je bent klaar. Het item wordt op de website gezet. Klanten die interesse hebben kunnen je een berichtje sturen om extra informatie te vragen. Voordat je het weet heb jij wat extra geld in je zak zitten en is iemand anders blij met nieuwe kleding. 

    Klachten United Wardrobe
    Waren er problemen met het verkopen van jouw kleding? Of heb je jouw aankoop nog altijd niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van United Wardrobe. Op de website staan alle contactgegevens vermeld. Je kunt het contactformulier op de website invullen om je vraag te stellen en om klachten te melden. Je krijgt altijd zo snel mogelijk een antwoord. Het is ook mogelijk om via Social Media contact op te nemen. United Wardrobe is onder andere te vinden op Facebook en Twitter.

    Jouw ervaringen met United Wardrobe
    Heb jij kleding verkocht via de website? Of koop jij je kleding het liefst via de marktplaats? Verteld dan over jouw ervaringen met United Wardrobe en schrijf een review! Kun je veilig en zonder problemen bestellen? Is het betrouwbaar? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten!

    Bespaar geld met de tweedehands kleding van United Wardrobe. Wil je meer weten over ervaringen met de webshop? Is het betrouwbaar? Lees hier reviews.

    United Wardrobe
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    3,6
    50% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    3,6

    Service

    3

    Prijs

    3,8

    Leveren

    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Opgelicht en slecht geholpen

    Alice08-04-2019

    Ik kan het niemand aanbevelen om wat via United Wardrobe te kopen want ook daar wordt je opgelicht.
    Ik had een set geurstokjes van Rituals gekocht waarvan de verkoopster zowel in de chat bij het product en in de privé chat had aangegeven dat het om de grote flacon gaat twv € 25,00
    Bij levering bleek het dus wel om een kleine flacon te gaan waarvoor ik nu (met verzend- en transactiekosten) er net zoveel voor heb betaald als wat ik in de winkel kwijt was geweest. Daarnaast liegt de verkoopster ook nog eens over een berichtje wat ik haar had gestuurd, waarin ik haar had gevraagd nog even te wachten met versturen omdat ik nog een vraag had lopen bij United Wardrobe. Ze zegt het niet gelezen te hebben, terwijl dit duidelijk wel het geval is. Daarna heeft ze het product gewoon opgestuurd om mij de kans te ontnemen de order nog te annuleren.
    Dit, in combinatie met een afwijkend product duidt toch duidelijk op oplichting.

    Helaas draai ik voor de verzendkosten (van € 6,50) op als ik het item wil terugsturen en ben ik ook nog eens mijn transactiekosten van € 1,99 kwijt. Dus ik ben een dief van mijn eigen portemonnee als ik het terugstuur.
    Dat vind ik zeer jammer aangezien ik gewoon willens en wetens opgelicht ben.
    Ik had gedacht dat United Wardrobe veilig en vertrouwd zou zijn, maar wees dus heel voorzichtig! Ook hier handelen oplichters.

    Ik heb een klacht ingediend bij de Customer Support en ben nog in afwachting van hun reactie. Mochten ze deze zaak op een goede manier oplossen, dan ben ik wel bereid mijn review bij te stellen. Zo niet, dan is iedereen bij deze gewaarschuwd!

    Update: Ik heb inmiddels contact gehad met de klantenservice. De eerste medewerkster beloofd me dat ik alle gemaakte kosten, inclusief de verzendkosten van het retourneren terugkrijg. Vervolgens krijg ik wel de retourkosten terug, maar niet de verzendkosten die ik de eerste keer heb betaald terwijl me dit wel is beloofd. Mail ik ze hierover, krijg ik in de reactie (van een andere medewerkster) terug dat deze kosten maar eenmalig vergoed worden. Beloof het dan niet! En wees daar dan ook eerlijk over!
    Nu beloven ze dingen die ze niet waar maken. Echt heel jammer want ik had gedacht dat United Wardrobe veilig en betrouwbaar zou zijn maar dat is dus helemaal niet zo.

    Niet aan te raden dus want je wordt OPGELICHT!
    Kan je je spullen beter aan een goed doel geven.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    De kosten

    Emma08-03-2019

    Op de site staan redelijk leuke en goedkope kleding, maar als je wilt gaan afrekenen zie je al snel dat er zo €10 aan verzending en administratiekosten bij komt. Indien het pakketje niet goed is moet je ook nog eens rond de €6 betalen om hem retour te sturen en retour sturen heeft ook nog eens strenge regels, als je de kleding niet past omdat het toch groter/kleiner uitviel dan je dacht kan je hem niet terug sturen, alleen als het des betreffende kleding stuk beschadigd is.
    En vervolgens zeggen ze dat, dat dan het risico van online tweedehands kleding kopen is....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    oplichters

    shanna20-02-2019

    United wardrobe is niet betrouwvaar slechte orginsatie die zomaar €10 euro service kosten bij rekenen ik raad iedereen deze form van oplichting af en ik mijn acount verwijderen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    United Wardrobe en verkopers

    Blub27-01-2019

    Soms heb ik het idee dat er verkopers op United Wardrobe zitten die producten verkopen die afkomstig zijn van Chinese webshops en verkopen die vervolgens voor dubbele van de prijs om winst te halen. Het is dat sommige mensen alieexpres, wish, shein en andere webshops goed kennen en hebben doorgespit, maar mensen die dat niet weten kopen Alieexpres kwaliteit voor 30 euro terwijl het 12 euro waard is bijv. Het zijn meerdere mensen die dat doen. Vervolgens duurt de verzending ook langer wat ook past binnen dit idee. Ik heb weleens een bericht geplaatst onder het product waarvan ik zeker wist dat die van chinese webshops kwam en toen werd opeens de hele advertentie verwijderd en later opnieuw erop gezet. Uiteraard is het de verantwoordelijk van de koper om zich te informeren, maar ik meld het toch even. Pas goed op wat je koopt.

    Kim van United Wardrobe20-02-2019

    Beste Blub, Bedankt voor je berichtje! We zijn er inderdaad van op de hoogte dat een aantal accounts geen tweedehands kleding verkoopt en dat er lange levertijden zijn vanwege het bestellen in het buitenland. We zijn met deze accounts in gesprek en zorgen ervoor dat zij zich aan de regels van United Wardrobe houden (binnen 5 dagen verzenden en wanneer het na 2 weken niet gearriveerd is, kunnen wij een oplossing zoeken voor de koper). We willen inderdaad kopers adviseren om zichzelf te informeren hierover! Bedankt voor je oplettendheid :) Vriendelijke groet, Kim - United Wardrobe

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Geld achtergehouden

    Rosa03-12-2018

    Ik heb een rugzak van €50 besteld, maar de verkoopster veranderde van gedachten en heeft het nooit opgestuurd. Aangezien UW zo werkt dat jij eerst aan UW betaald en de verkoper het geld krijgt zodra het is verstuurd en ontvangen, had UW mijn €50 nog. Ik heb 3 keer contact opgenomen zonder reactie en ben zelfs via klacht.nl gegaan. Ze geven mijn geld echter niet terug.

    Kim van United Wardrobe20-02-2019

    Beste Rosa, Bedankt voor je berichtje. Ik zie dat jij onze mailtjes waarschijnlijk niet ontvangen hebt maar dat wij jou nog niet terug konden betalen toen ter tijd. Je hebt het geld gelukkig nu wel terug gekregen van ons. Sorry voor het lange wachten! Vriendelijke groet, Kim - United Wardrobe

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Diefstal van uw

    Lisa13-10-2018

    Ik had dure jas verkocht op united wardrobe. Het pakket was goed aangekomen en de koper wilde het houden. Ik kreeg een mail dat ik binnen 24 uur uitbetaald zou krijgen.
    Nou mooi niet dus! Het is ondertussen 1 week later en ik heb geen betaling gehad en ook geen bevestiging dat de betaling verzonden is. Ik heb gemailt maar ook daar word ik volop genegeerd

    Kim van United Wardrobe20-02-2019

    Beste Lisa, Bedankt voor je berichtje. Ik zie dat ik jouw berichtje op klacht.nl laatst ook beantwoord heb. Helaas waren wij niet actief op deze platformen waardoor je pas laat een reactie kreeg. Ik zie dat wij jou een week later terug hebben kunnen betalen omdat het geld voor de zekerheid nog bij ons vast stond. Nogmaals sorry voor het wachten! Vriendelijke groet, Kim - United Wardrobe

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Nooit meer UW voor mij

    Erika14-08-2018

    Bij een aankoop van een setje bleek deze helaas te groot te zijn. Deze mocht retour gestuurd worden door de verkoper heel blij mee natuurlijk. 1 week later kreeg ik een boete van PostNL met daarin dat er te weinig postzegels op het pakket stond.

    Ik heb de verkoopster een berichtje gestuurd of zij het wilde betalen, aangezien zij de fout maakte om er weinig postzegels op te plakken. De verkoopster zegt van niks te weten en nu mag ik haar €6,95 aan verzendkosten betalen.

    Daarna heb ik United Wardrobe gemaild in de hoop dat zij mij uit de brand konden helpen. Helaas kon ik niet bewijzen dat zij het pakket had gestuurd. Op de boete stond een link naar de foto van het pakketje. Hierop stond HAAR handschrift. In het pakketje zelf zat een kaart met hetzelfde handschrift en HAAR naam!! Maar zelfs dit was geen bewijs dat zij het had gestuurd.....

    Om alle gedoe heb ik PostNL gevraagd of zij konden zien waar het in de brievenbus is gestopt. Erg comisch dat het dan bij haar in de straat was... Dit naar UW te hebben gestuurd en nog steeds "niet genoeg" bewijs dat zij dat kon zijn.....

    Oftewel als je ooit een boete krijgt mag je er lekker zelf voor gaan dokken.

    Rebecca Sanders05-12-2018

    Hoi! Volgens mij is het op UW normaal dat wanneer je iets retour doet je zelf de verzendkosten moet betalen. Aangezien jij dat had gedaan met Post NL is dat inderdaad 6,95 per pakketje. Vervelend dat het item niet paste, maar zolang de juiste maat stond aangegeven op de site/app is dat niet de schuld van de verkoper. Vaak vragen mensen online naar afmetingen (cm) enzovoorts, zodat ze bijna zeker weten dat het item past. Ik zie dat je niet weer op UW zou kopen maar wellicht voor iemand anders die deze review leest: vraag altijd om afmetingen als je niet zeker weet of dingen passen :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Nooit meer verkopen bij United wardrobe!

    Priscilla31-05-2018

    Via united wardrobe had ik 3 paar schoenen verkocht. Eenmaal op de post verstuurd naar de koper, bleek dat zij op vakantie ging en een week later pas akkoord kon geven om het geld aan mij te laten uitbetalen door UW, het was netjes geweest als zij dit vooraf aangaf aan mij,maar goed.. kan gebeuren. De dag na onze deal heb ik de schoenen naar haar opgestuurd en een dag later is het pakket bij haar schoonouders aangekomen, dit kon ik zien via DHL track en trace, ze gaf meteen zelf het akkoord via UW dat ze de schoenen in goede orde had ontvangen. Vervolgens kreeg ik van haar een bericht dat de schoenen nooit bij haar zijn aangekomen, terwijl ze eerder die week aangaf van wel. Na heen en weer gechat kwam ze erachter dat doen alsof het pakket kwijt is niks zal helpen en ze toch zal moeten betalen, had ze plots wel het pakket gevonden en stuurde zij mij foto's van misvormde nikes die ik volgens haar in die staat naar haar zou hebben verstuurd, ik heb de schoenen in goede staat naar haar verzonden. Vervolgens dreigt ze een claim in te dienen bij paypal en stelt UW de koper in haar gelijk, terwijl ze de schoenen al een week thuis had en er dingen mee heeft gedaan waardoor het er opeens misvormd uitziet. Eerst doen alsof het pakket kwijt is, niet eerst even aan de buren ernaar vragen, wellicht liggen ze daar, en vervolgens mij beschuldigen dat ik die schoenen in slechte staat heb opgestuurd! En UW stelt haar in haar gelijk. De koper word op UW volop in bescherming genomen, als verkoper kan je niks doen. Ik raad iedereen aan om daar geen zaken te doen. Want wanneer je een deal hebt gesloten en de spullen netjes opstuurd, is het maar de vraag of je jouw geld wel krijgt!

    Blub27-01-2019

    Dat is balen!. Ik verkoop ook veel daar maar ik kreeg altijd mijn geld ook als de koper niet had aangegeven dat ze het binnen had gekregen. Na 3 weken tijd geloof ik doen ze dat. In principe mogen ze de verkopers ook best beschermen tot een bepaalde hoogte gezien ze 10% van de aankoop verdienen aan jou. Ik denk dat je moet zorgen als verkoper dat je altijd track and trace code hebt. Dan kun je makkelijker bewijzen dat je het verzonden hebt. Als je er zeker van wilt zijn dat je niet beschuldigd wordt van het feit dat je de schoenen in slechte staat hebt gestuurd zal ik van de dag van verzending nog foto's maken van het product en van het pakket. Dat zou eventueel kunnen schelen. Het zou natuurlijk gek zijn dat je die dag de schoenen helemaal kapot maakt en vervolgens opstuurd. Als de koper overigens zoiets beweert zou ze ook bewijs moeten sturen lijkt mij. Je kunt natuurlijk niet zomaar iets concluderen en dat de verkoper vervolgens het geld niet krijgt. Dat zou heel raar zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Schrijf zelf een review over United Wardrobe

    Uw beoordeling