NederlandReview

  Ervaringen TVFilm

  Sommige mensen vinden het handig om van tevoren te plannen wat je wilt kijken op televisie. Of ze willen wat meer achtergrondinformatie bij de programma’s en films en dergelijke. Dan kun je een abonnement nemen op een programmablad. Eén daarvan is TVFilm, een tweewekelijkse versie die ook veel informatie over films geeft. Wat de ervaringen zijn van de abonnees van deze gids lees je hier op NederlandReview.

  Over TVFilm
  TVFilm is een uitgave van AVROTROS. Het is een tv-magazine dat iedere twee weken uitgebracht wordt en dat de meeste tv- en filminformatie biedt voor de laagste prijs. Momenteel is het in de winkels de bestverkochte tv-gids. tweewekelijkse tv-magazine dat de meeste tv- en filminformatie biedt voor de laagste prijs. De toon, onderwerp- en beeldkeuze in TVFilm wordt omschreven als stoer, eigenzinnig en humoristisch, een manier die iedereen in het gezin aanspreekt.


  Trailer voor La La Land, één van de meest succesvolle films van hun jaar

  Diensten
  TVFilm is vooral een magazine dat dus iedere twee weken opnieuw alle informatie verschaft over wat er op televisie komt aan programma’s, film, documentaires en dergelijke. Het blad biedt veel informatie omdat het veel zenders in de programmalijst heeft staan.

  Extra’s
  In TVFilm kun je recensies en toplijsten vinden van films op tv, in de bioscoop, op dvd en on demand. Ook geven ze je tips over de nieuwste games en gadgets. Daarnaast hebben ze vaak prijsvragen waar je mooie prijzen mee kunt winnen.

  Abonnement
  Een jaarabonnement op TVFilm kost momenteel (2017) € 38,82 wanneer je betaalt met automatische incasso of iDeal. Wanneer je met acceptgiro betaalt is dit € 40,82. Bij een halfjaarlijkse betaling is dit respectievelijk € 21,27 of € 23,27. Losse nummers die in de winkel verkrijgbaar zijn kosten € 1,56. Een proef- of kennismakingsabonnement stopt automatisch na de opgegeven periode. Ieder ander abonnement wordt na de aangegeven periode automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Deze kun je dan met een opzegtermijn van één maand beëindigen.

  Klachten
  Als je je gegevens wilt veranderen of de gids niet of beschadigd hebt ontvangen kun je bij TVFilm inloggen en dit zelf regelen. Ook kun je voor deze en andere zaken, zoals klachten over het programmablad zelf contact opnemen met het Klant Contact Centrum via (035) 672 69 70 of je vult het online contactformulier in.

  Laat ook jouw mening hier achter!
  Heb jij een abonnement op TVFilm? Hoe bevalt het blad jou, en wat zijn volgens jou eventuele verbeterpunten? Of wat vindt je er juist zo goed aan? Schrijf hier ook jouw review, zodat anderen van jouw ervaring kunnen profiteren.

  Wat zijn de ervaringen met TVFilm, wordt hij keurig op tijd bezorgd? Klopt alle informatie die in de gids staat vermeld goed? Lees hier alle reviews!

  TVFilm
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5,8
  33% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  5,4

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Waardeloze service

  Jo Raymakers30-05-2018

  Na opzegging van het abbonement ontvingen wij een brief waarin
  stond dat wij de laatste TV film op 25 mei 2018 zouden ontvangen.
  Nou, die gids kwam dus niet. Op 30 mei telefonisch contact opgenomen. Er werd gezegd dat wij geen recht meer hadden op deze
  gids en het feit dat het wel in de brief stond werd afgedaan met "sorry, foutje." Verder konden of wilden ze niets voor ons doen. Ja,
  misschien het abbonement toch nog verlengen ? TV film, bedankt !
  Een contactformulier invullen ivm een klacht lukt ook niet , dan krijg je steeds een foutmelding, dit is iets voor Radar of de consumentenmarkt, ons abonnements nummer was 5019316, mocht tv film contact op willen nemen met ons, dit is gewoon oplichting

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  levering gids

  D.B.Romarck21-08-2017

  Wij hebben deze week de gids NIET ontvangen .Hoe kan dat? en ,We hebben nu deze week een gids moeten kopen dit hhort natuurlijk niet zo ...en dan nog mijn vraag tot hoelang loopt mijn abonnement?
  Mijn Abb,nr is ";8822358/R16FLM/7471GA39

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Jarenlang abonnement

  L. van Rijn15-06-2017

  Ik heb jaren een abonnement gehad op TVFilm, een hele prettige tvgids. Volledig, uitgebreid en met leuke weetjes over films.

  Ik heb mijn abonnement destijds moeten beëindigen omdat ik moest gaan besparen op maandelijkse vaste lasten. Niet dat TVFilm daar zo'n groot aandeel in had; het is een van de goedkoopste gidsen volgens mij.

  Als ik weer meer geld heb voor abonnementen, dan overweeg ik zeker weer lid te worden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over TVFilm

  Uw beoordeling