NederlandReview

  Ervaringen Avrobode

  Met de interactieve Tv-gids die bijna iedereen wel op zijn televisiescherm kan oproepen tegenwoordig zou je zeggen dat een programmablad niet zo veel meer kan toevoegen. Of is het wél de moeite waard om meer dingen te weten te komen over het verhaal achter de programma’s? Wat de Avrobode hun abonnees aanbiedt en wat de ervaringen met dit blad zijn lees je hier.

  Over Avrobode

  De Avrobode is een programmagids die wekelijks wordt uitgegeven met informatie over televisie- en radioprogramma’s. Op 8 januari 1925 verscheen de eerste officiële voorloper van de Avrobode, de Radio Luistergids, in 1927 veranderde deze naam in A.N.R.O. Radiobode, en in 1958 ging hij Avrobode heten. Tot 1995 werd de Avrobode uitgegeven door de omroeporganisatie AVRO. In 1992 gingen de omroepen AVRO, KRO en NCRV samenwerken, deze vormden de Stichting AKN. In 1995 werd de uitgave van de programmagidsen van deze omroepen ondergebracht in de gezamenlijke organisatie BV Programmabladen. In 2011 veranderde deze organisatie van naam en tegenwoordig heet deze Bindinc. Ondanks de fusie met de TROS in 2014 bestaat de titel Avrobode nog steeds en deze wordt nog altijd uitgegeven door Bindinc.


  AVROTROS zoekt kandidaten voor Het Beste Brein van Nederland

  Diensten

  In de Avrobode vind je natuurlijk allereerst de programmagids van radio en TV. Daarnaast bieden ze interessante rubrieken over de geschiedenis van de televisie en ze vermelden verschillende nieuwtjes. Ook vind je er veel achtergrondartikelen en kijktips bij en over de programma’s die op televisie te zien zijn, of die binnenkort op televisie komen. In de zomer zijn er veel herhalingen op tv en zijn er dus weinig nieuwe programma’s. Daarom worden in de zomertijd soms dubbelnummers uitgegeven met extra’s zoals een special in een zomers thema, extra prijsvragen, etc. Zo zorgen ze ervoor dat de gids ook in de zomertijd goed gevuld is. Ook zijn er wekelijks puzzels te vinden in de gids waarmee je een prijs kunt winnen.

  Uit en Thuis Magazine

  Als extra voordeel ontvangen alle abonnees van de Avrobode drie keer per jaar het Uit en Thuis Magazine. Dit is een blad met een gevarieerd aanbod en speciale evenementen voor leden, exclusieve aanbiedingen, kortingen en tips voor leuke uitjes met het hele gezin. Je kunt er ook voor kiezen om dit magazine via e-mail te ontvangen en er is ook een app voor dit magazine beschikbaar voor iOs en Android.

  Klachten

  Voor klachten over de bezorging bijvoorbeeld, kun je online een contactformulier invullen. Daarnaast kun je ook bellen met de Klant Contact Centrum op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op nummer (035) 35 672 68 50.

  Laat ook jouw mening horen!

  Ben jij al jaren lid van de Avrobode en zou je het blad voor geen goud willen missen? Vertel hier dan waarom! Of heb je juist je lidmaatschap opgezegd vanwege negatieve ervaringen? Bij NederlandReview proberen wij een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen van allerlei bedrijven en organisaties, zo helpen wij elkaar om de juiste keuze te maken!

  Voegt de Avrobode in onze interactieve wereld nog echt iets toe voor abonnees? Of zijn de ervaringen anders? Vertel er hier bij NederlandReview over!

  Avrobode
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Avrobode

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Avrobode een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Avrobode. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Avrobode actief?

  Avrobode is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Avrobode gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.