NederlandReview

  Ervaringen Tropenreisartikelen.nl

  Als jij een ticket to the tropics hebt gekocht, begint het avontuur eigenlijk al thuis. Voordat je gaat vertrekken is het slim om goed na te denken wat je allemaal nodig hebt als je op reis gaat naar de tropen. Zowel voor het verpakken en meedragen van je bagage, als voor de bescherming van jezelf. Je wilt natuurlijk niet door de malaria geveld worden bijvoorbeeld? Voor al dit soort spullen kun je terecht bij Tropenreisartikelen.nl en over deze webshop gaat deze pagina.

  Over Tropenreisartikelen.nl


  Tropenreisartikelen.nl is onderdeel van Ridam Notions B.V. Bij Tropenreisartikelen.nl kun je allerlei reisbenodigdheden kopen die specifiek geschikt zijn voor mensen die een reis naar de tropen gaan ondernemen. Zo vind je er rugzakken, producten voor bescherming tegen insecten, koffers, etc. Alles om van een onbezorgde reis te kunnen genieten. Tropenreisartikelen.nl heeft ook een aantal gespecialiseerde dochtersites zoals o.a. Reisartikelen.nl en Carltonshop.nl.  Wil je dit voorkomen? Ga dan goed voorbereid op reis!

  Diensten


  Bij Tropenreisartikelen.nl kun je alle benodigdheden vinden die je nodig hebt voor je reis naar de tropen. Zij leveren deze van topmerken als Care Plus, Nomad, Travelsafe, Eastpak, etc. en het eigen merk 4-Travel. Ze hebben de webshop onderverdeeld in een aantal handige categorieën om het zoeken te vergemakkelijken:

  • Rugzakken
  • Reistassen
  • Klamboes
  • Insect bescherming
  • Bescherming
  • Inpakken
  • Onderweg

  Naast het aanbieden van deze artikelen bieden zij je ook een online blog aan onder de titel ‘Reistips’ waarin je allerlei tips kunt vinden over veilig reizen, gezondheid onderweg, praktische tips, etc. Alles voor een goede voorbereiding op je tropenreis. Mocht je toch nog enige vragen hebben dan kun je de klantenservice op werkdagen van 08.00 tot 22.00 uur bereiken en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00 uur.

  Bestellen en betalen


  Wanneer je bij Tropenreisartikelen.nl op werkdagen vóór 22.00 uur een bestelling doet, wordt deze dezelfde dag nog naar jouw adres verzonden. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij één van de ruim 2.000 PostNL afhaalpunten. Je kunt je bestelling betalen door middel van iDeal, Credit Card, PayPal, vooraf via de bank overmaken, Webshop Giftcard of achteraf betalen via Klarna.

  Klachten

  Als je een klacht hebt kun je contact opnemen met de klantenservice van Tropenreisartikelen.nl. Zij zullen jouw klacht dan binnen 14 dagen afhandelen. Mocht dit onverhoopt wat langer gaan duren, dan ontvang je hierover een bericht met een indicatie over wanneer je een uitgebreider antwoord kunt verwachten. Je kunt een klacht ook indienen via het klachtenformulier op de website van Stichting Webshop Keurmerk. Deze wordt dan zowel naar Tropenreisartikelen.nl als naar Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Wordt de klacht niet binnen een redelijke termijn in onderling overleg opgelost, dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Deel hier jouw mening!


  Heb jij al eens een bestelling gedaan bij Tropenreisartikelen.nl? Hoe is je dit bevallen? Kreeg je de artikelen netjes verpakt en snel geleverd of heb je hier nog iets op aan te merken? Wij horen dit graag zodat anderen kunnen meeprofiteren van jouw ervaringen!

  Wat zijn de meningen van de klanten van Tropenreisartikelen.nl? Zouden zij hier weer een aankoop doen of vinden ze dat er dingen missen in het aanbod?

  Tropenreisartikelen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tropenreisartikelen.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tropenreisartikelen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tropenreisartikelen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tropenreisartikelen.nl actief?

  Tropenreisartikelen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tropenreisartikelen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.