Trinny London

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Trinny London

Wil je graag nieuwe beautyproducten kopen? Dan is Trinny London misschien wel precies waar je naar op zoek bent. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Trinny London?


Trinny London is een beauty merk. Er worden door dit bedrijf verschillende beautyproducten waaronder make-up verkocht. Voor het gehele assortiment kun je het beste een kijkje op de website nemen. Trinny London is in 2017 opgericht door Trinny Woodall. Dit deed ze vanuit de keuken aan haar keukentafel. Door haar verkopen wil ze mensen tools geven om het beste uit zichzelf te halen. Er wordt aangegeven dat Trinny London op dit moment een snelgroeiend merk in Europa is. Naast online bestellen kun je de producten ook in een van de vestigingen proberen. Daar kan de hele collectie uitgeprobeerd worden. Er kan ook deelgenomen worden aan speciale masterclasses.


Bestellen en betalen


Er kan binnen een aantal stappen besteld worden. Online bestellingen kunnen gedaan worden als gast of met een klantaccount. Als je een account aanmaakt kan dit een aantal voordelen met zich meebrengen. De betaalmethoden die ze accepteren zijn onder andere Visa, Mastercard en American Express. Ook worden Apple Pay en PayPal geaccepteerd. Klanten die bestellingen laten verschepen naar Australië, Verenigde Staten en Canada kunnen gebruik maken van Afterpay. Neem voor alle informatie zelf een kijkje op de betaalpagina.


Verzendinformatie


Bij een minimale bestelwaarde van € 120,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Leveringen vinden plaats tussen de 3 en 7 werkdagen. Bij bestellingen voor landen in de Europese Unie, moet er rekening gehouden worden met eventuele douanekosten, invoerrechten en belastingen. Deze kosten zijn inbegrepen in de prijs die uiteindelijk afgerekend moet worden. Op de site staat vermeld welke landen er tot de EU-landen gerekend worden. Op dit moment kan er niet bezorgd worden in Oekraïne en Griekenland.


Retourneren


Ze stellen te hopen dat mensen blij zijn met de producten die ze hebben aangeschaft. Toch kan het voorkomen dat dit niet het geval is. In een dergelijke situatie kan er een retour in gang gezet worden. Er wordt aangegeven dat er een eenvoudig retourproces van kracht is. Er kan geen gratis retour aangeboden worden voor internationale bestellingen. Wil je aanspraak maken op een terugbetaling? Dan zal je je aan de retourvoorwaarden moeten houden. Zo is de retourtermijn vastgesteld op 30 dagen. Binnen deze fase moet het product ongeopend en niet gebruikt teruggestuurd worden. Het retourpakket moet contactgegevens en bestelnummer bevatten.


Privacy beleid


Op de website wordt aangegeven dat er waarde wordt gehecht aan privacy. Er is zelfs een heus privacybeleid van kracht. In dat beleid wordt onder andere aangegeven hoe er met de gegevens van klanten wordt omgesprongen. Informatie die jij geeft wordt door dit bedrijf verzameld en verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan gegevens die vrijkomen bij het invullen van formulieren of door contact met de medewerkers. Deze informatie komt bijvoorbeeld vrij tijdens het registreren op de website. Jouw data zal niet met andere bedrijven worden gedeeld. Tenzij er nadrukkelijk om jouw toestemming wordt gevraagd.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Trinny London? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb jij besteld? Ben je te spreken over de kwaliteit van het assortiment? Hoe heb je het bestelproces ervaren? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat we een objectieve en onafhankelijke reviewsite kunnen blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)