Topshoe.nl

4.3
4

Bestellen

3.6

Service

5.3

Prijs

4.2

Levering

44.4%

Zou hier weer kopen

Topshoe.nl

Schoenen zijn een heel belangrijk deel van je outfit als ze niet het belangrijkste deel zijn. Maar waar kun je nou de beste schoenen vinden? Één winkel die zich richt op schoenen is Topshoe.nl. Maar wat voor een kwaliteit sandalen zal deze winkel leveren? Zullen hun pumps nou echt wel zo lekker lopen? Zul je geen blaren krijgen van hun ballerina’s of sleehakken? Zal het makkelijk zijn om een paar instappers te bestellen vis hun website? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Topshoe.nl je sneakers of slippers bezorgd? En zal de klantenservice van Topshoe.nl je wel netjes behandelen als de zool van je enkellaarzen al snel loslaat? De enigen die hier iets zinnigs over kunnen zeggen zijn mensen die al schoenen van Topshoe.nl aan hun voeten hebben. Lees hun reviews om je te verdiepen in hun oordeel over Topshoe.nl. Hun meningen en ervaringen kunnen je meer inzicht in Topshoe.nl geven zodat je weet wat je kunt verwachten als je er zelf klant wordt.

Over Topshoe.nl

Topshoe.nl is een schoenenwinkel. Je kunt in hun winkel een groot assortiment schoenen vinden. Er zijn zowel open schoenen voor zomerse dagen als winterschoenen voor de koude maanden van het jaar. Er zijn schoenen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Voor dames heeft Topshoe.nl een selectie pumps, loafers, espadrilles, sneakers, ballerina’s, sleehakken, instappers, veterschoenen, sandalen, slippers en nog wel meer. Merken die hierbij naar voren komen zijn Ara, Gabor, Durea, Ecco, Carmens, Marco Tozzi, Timberland, Paul Green en Tamaris. Of probeer de nieuwe Xsensible sandalen. Heren kunnen kiezen tussen sneakers, klittenbandschoenen, sneakers, espadrilles, instappers, veterschoenen, sandalen, wandelschoenen, enkellaarzen, slippers, halfhoge veterschoenen en meer. Belangrijke merken bij hen zijn Australian Footwear, Giorgio, Panama Jack, Bjorn Borg, Cruijff Classics, Rehab, Mephisto, en New Balance. Ook zijn er schoenen voor kinderen. Voor zowel jongens als meisjes zijn er babyschoenen en kinderschoenen van maat 19 t/m 38. Kijk ook eens bij hun outlet. daar vind je misschien niet de nieuwste modellen, maar wel goede schoenen voor een leuke prijs.


Diensten van Topshoe.nl

De schoenen van Topshoe.nl kunnen online besteld worden. Selecteer gewoon de sneakers, wandelschoenen of espadrilles die je wilt en stop ze in je online winkelmandje. Ook de betaling is online te regelen. Na afloop zal de bezorgservice van Topshoe.nl aan het werk gaan om de schoenen in te pakken en naar je op te sturen. Natuurlijk kun je slippers of ballerina’s die niet goed zijn gewoon retourneren. Ook heeft Topshoe.nl een bezorgservice om je te helpen als je wat advies of assistentie nodig hebt omdat er iets niet lukt of omdat je nog niet helemaal tevreden bent.

Klachten, Complimenten en Tips voor Topshoe.nl

Heb jij al eens schoenen bij Topshoe.nl besteld? Dan horen wij graag van je. Hoe lakker zitten die instappers nou echt? Kun je uren op die sandalen van ze lopen? Duurde het lang voor je enkellaarzen werden bezorgd? En wat zei de klantenservice van Topshoe.nl toen de veterschoenen toch niet goed bleken te zij? Schrijf een review en vertel ons alles wat je weet over Topshoe.nl.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook

close

Topshoe.nl

Vergelijk reviews en bekijk Topshoe.nl