Toni Pons

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Toni Pons

Voel je de behoefte om met nieuwe sloffen of schoenen door het leven te stappen? Dan kunnen de artikelen van Toni Pons wellicht wel interessant voor jou zijn. Bekijk eerst eens wat de ervaringen bij deze organisatie zijn. Dit doe je op deze pagina van NederlandReview.


Wat is Toni Pons?


Toni Pons is een (online) schoenenwinkel. Je kan er diverse schoenen en pantoffels bestellen. De producten worden ook bij vele fysieke schoenenwinkels verkocht. Het schoenenbedrijf is in 1946 opgericht door Antoni Pons Parramanon. Er werd begonnen als een echte schoenenfabriek. De schoenen werden op authentieke wijze gemaakt. In de beginjaren was Toni Pons een echt lokaal merk. Inmiddels is er sprake van een heuse internationale organisatie. De Franse markt werd steeds belangrijker voor deze onderneming. Inmiddels is Toni Pons wereldwijd verkrijgbaar.


Bestellen


Bestellingen kunnen binnen een aantal stappen gerealiseerd worden. Selecteer allereerst het product dat je wilt hebben. Je kunt eveneens de juiste maat en kleur aangeven. Vervolgens klik je jouw bestelling zo de winkelmand in. Daarna kun je afrekenen of verder gaan met winkelen. Een bestelling kan gratis geannuleerd worden. Het is dan wel van belang dat het pakket nog niet is verzonden. Bij annuleringen is het verzoek zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice. Om een order te kunnen plaatsen is het niet vereist dat je een account hebt. Het is dus mogelijk om zonder in te loggen te bestellen.


Betaalinformatie


Op dit moment kunnen klanten betalen via PayPal, Maestro en iDEAL. Nadat de betaling is ontvangen zal er een factuur per mail verstuurd worden. Het behoort niet tot de mogelijkheden om per cadeaukaart af te rekenen. Het online shoppen gaat via een beveiligde SSL-verbinding. De informatie zal versleuteld verzonden worden. De prijzen op de site zijn inclusief BTW. Op de website van deze onderneming is te lezen dat er in de toekomst op meerdere manieren betaald kan worden.


Bekijktermijn


De zichttermijn om iets te bekijken bestaat uit 14 dagen. Officieel valt deze periode onder het herroepingsrecht. Deze fase gaat in op het moment dat een bestelling door de klant is ontvangen. Klanten die niet content zijn met de aankoop kunnen deze retourneren. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo is het niet de bedoeling dat het product schade bevat of vuil is. Het item mag niet zichtbaar gedragen zijn. Stuur het product terug in de unieke verpakking en doe dit op een redelijke manier.


Ruilen


Het kan voorkomen dat je jouw schoenen of pantoffels wilt ruilen. Je krijgt dan het advies om een nieuwe order te plaatsen. Het is dus niet mogelijk om iets 1 op 1 om te ruilen. Selecteer dus altijd de juiste artikelen en kijk goed naar de kleur/maat. Het aankoopbedrag zal na een retour zo snel mogelijk worden teruggestort op je bankrekening. Kosten voor een retournering komen voor rekening van de klant. Aankopen die in de winkel zijn gedaan zullen aldaar weer moeten worden ingeleverd. Retourzendingen moeten voldoende gefrankeerd zijn.


Klantervaringen


Ga jij al met sloffen en/of schoenen van Toni Pons door het leven? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je de producten in een van de winkels gekocht? Of heb je soms een online bestelling gedaan? Is je pakket op tijd bij je afgeleverd? Hoe heb je de service ervaren? Leuk als je jouw ervaring deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)