VVV Cadeaukaart

2.6

Bestellen

2.5

Service

2.5

Prijs

2.3

Levering

26.3%

Zou hier weer kopen

VVV Cadeaukaart

Wil je een cadeau aan iemand geven? Heb je weleens gehoord van de VVV Cadeaukaart? Wellicht is de VVV Cadeaukaart interessant voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er over de VVV Cadeaukaart bekend zijn.


Wat is VVV Cadeaukaart?


Met de VVV Cadeaukaart kun je iemand anders zelf een cadeau laten uitkiezen. Volgens de VVV heb je met een dergelijke kaart altijd plezier. Met een VVV cadeaukaart kun je iemand bijvoorbeeld verrassen met een dagje winkelen of eindeloos online winkelen. Een lekkere lunch of diner, nachtje weg of dagje erop uit behoort eveneens tot de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit duizenden merken en miljoenen producten. De VVV stelt dat de cadeaukaart zelfs de nummer 1 cadeaukaart met het grootste aanbod van Nederland is. Naast de traditione cadeaukaart kun je ook een online cadeaucode, dinercheque en een lekkerweg bon kopen.


Voordelen


Met de VVV Cadeaukaart koop je tienduizenden cadeau's in één kaart. Op deze wijze heeft degene die de kaart ontvangt alle keuze om zelf iets leuks uit te zoeken. Veel werkgevers zien de VVV Cadeaukaart als een populair kerstcadeau. Dit is vooral vanwege het feit dat men een behoorlijke keuzevrijheid heeft. De VVV Cadeaukaart is digitaal gezien de opvolger van de befaamde papieren cadeaukaart van de VVV. Vroeger kon je met de kaart alleen fysiek in de winkel terecht.


Klantenservice


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback over de VVV Cadeaukaart dan kun je op meerdere wijzen contact opnemen met de klantenservice. Deze klantenservice is bereikbaar van 09:00 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur in de middag. Voordat je contact opneemt zou je ook even kunnen kijken bij de veel gestelde vragen. Je kunt het contactformulier invullen om je vraag te stellen. Het is eveneens mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Je vindt het telefoonnummer op de website. Het bedrijf heeft het thuiswinkel keurmerk. Betalen kun je onder andere via iDEAL doen.


Wetenswaardigheden


Wil je weten in welke winkels je de VVV Cadeaukaart kunt besteden? Op de website kun je de winkelzoeker raadplegen. Je ziet dan welke winkels er zijn aangesloten bij de VVV Cadeaukaart. Mocht hetgeen je wilt kopen duurder zijn dan je cadeaukaart dan is het eveneens mogelijk om een aanbetaling te doen. Het restbedrag zul je dan online via de bank, contact of via de pin moeten voldoen. Op de website staat informatie beschreven met betrekking tot retrourneringen. Je kunt saldo van je cadeaukaart ook naar je bankrekening laten storten.
Het kan onverhoopt gebeuren dat er iets niet in orde is met je VVV Cadeaukaart. Het bedrijf vindt dat erg vervelend. In dit soort situaties word je verzocht om contact op te nemen met de klantenservice van de VVV.


Personaliseren


Je kunt je VVV Cadeaukaart in je eigen huisstijl laten personaliseren. Dit kun je helemaal in stijl laten doen. Je krijgt de kaart dan in een speciaal mapje. Op dit mapje tref je jullie huisstijlkleuren, met bedrijfslogo en eventueel door jou gekozen afbeeldingen. Dit is mogelijk voor bedrijven die meer dan 250 kaarten gaan bestellen. Veel bedrijven geven geen kerstpakket meer, maar bestellen een VVV Cadeaukaart voor hun medewerkers.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een VVV Cadeaukaart gekocht? Ben je tevreden over deze cadeaubon? Welke artikelen heb jij met de VVV Cadeaukaart aangeschaft? Heb je vaak een cadeaukaart van de VVV cadeau gedaan? We stellen het zeer op prijs als jij je visie deelt op deze pagina van NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.  


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (19)

Vvv dinercheque

Twee VVV cadeaukaarten die ik een tijd geleden heb gekregen zijn verdwenen in een lade. Ik dacht mijn dochter te verwennen met een dinertje via de kaarten, wat blijkt: ze zijn verlopen. Mijn dochter van nog geen 20 stond mooi voor schut in het restaurant. De kaarten zijn pas halverwege juli verlopen.. nergens op de kaart staat een uitgifte datum, dus wie zegt hier hoe oud ze zijn... ja dat kun je checken online zeggen ze dan. Ik heb de klantenservice benaderd maar helaas... geen coulance. Kaarten zijn verlopen. Ik als ontvanger heeft geen idee dat er een vervaldatum op staat. Staat nergens vermeld. Wat vreemd hierin is, dat ik een mooi cadeau krijg, waarvan de waarde kan verlopen. Dit geld steken zij nu in hun zak. DIT IS PURE DIEFSTAL. En dan hebben we het hier niet over een klein bedrijf, het gaat hier om het VVV! Een het bedrag is ook niet een kleinigheidje. Ik zou iedereen aanraden altijd geld in een envelop te geven ipv een cadeaukaart welke zogenaamd zijn waarde verliest. Geld blijft altijd zijn waarde behouden. Ik verwachtte, geheel blijkbaar ten onrechte, enige coulance te krijgen. Zelfs het bericht op de website dat je zes euro inlevert per jaar, wordt niet genoemd. Gewoon onverbiddelijk zeggen ze HELAAS!! De VVV is een trieste DIEF!

A

Anita van M

08-09-2023

0forum

vvv lekker en weg

Wat een waardeloze bedrijf is dit. Mijn zoon die vraagt vvv cadeaukaartje om een weekendje weg te gaan. Uiteindelijk hebben we 115 euro aan cadeaukaartjes om gezellig met de familie ergens weg te gaan omdat het anders niet kan tegenwoordig. Ik krijg te horen dat het niet mogelijk is meer dan 50 euro te besteden vanwege witwasserij. Like wtf. Maar als ik een cadeaukaart koop van weekendjeweg.nl dan kan ik wel hele bedragen gebruiken hoe dan??? Kan iemand me dit uitleggen. Is de VVV dus zo'n corupt bedrijf waar mensen moeten oppassen voor witwassen? Maar met een ander cadeaukaart kan ik wel meerdere keren gebruiken of het hele bedrag in 1x. NU moet ik mijn zoon teleurstellen dat we niet weg kunnen. Dank je wel VVV echt never nooit meer.

A

anoniem

02-03-2023

0forum

online kadobon vvv

Wat een drama met die bonnen je krijgt pincode niet fatsoenlijk geopend maar weg gooien mensen niet kopen

F

frans nijpels

03-12-2022

0forum

!! VVV Cadeaubon | Oplichting !!

Wat een fijn moment toen ik ontdekte dat ik nog voor 40 euro aan VVV-Cadeaubonnen in de lade had liggen. Op de bijgeleverde folder van de (papieren) bon stonden alle winkels waar ik er mee tercht kon. Ook las ik dat de bon onbeperkt geldig was. Tot hier de vreugde en het blije gevoel dat overging in boosheid en onmacht. De bon is inmiddels vervangen door een plastic variant (Nee meneer, een papieren variant kan onze kassa niet verwerken; u kunt wel een mail sturen), veel winkels accepteren hem niet meer (Haha, nee, sorry meneer maar die willen we niet) en inmiddels blijkt ook de onbeperkte houdbaarheid vertrokken; ze rekenen 6 euro per jaar "beheerkosten" als je hun je geld toevertrouwd. Telefonische reactie van de VVV Cadeaubon toen ik bij hen ging klagen; sorry meneer, ik mag op uw klachten niet ingaan. Wel kunt u een mail sturen naar mijn collega. Nee, die kunt u niet telefonisch spreken.... De overheid zou direct de vergunning moeten intrekken. Pure oplichters zijn het geworden. Nadelen; Zeer beperkt te besteden Jaarlijks wijzigingen in regels en voorwaarden Zes euro per jaar kwijt aan "beheerkosten" Ontvanger moet altijd meer besteden dan het ontvangen bedrag(!); immers geen geld terug Je doet er de ontvanger geen plezier mee. En daar was het toch wel om begonnen. Advies; neem een mooie enveloppe, schrijf daarop een warme en lieve boodschap voor de ontvanger en doe je euro's in deze enveloppe. Succes verzekerd!

S

S. Kamps

20-10-2022

0forum

niet gelukt

Ik hoop dat mensen ophouden de vvv bon kado te geven want het lijkt leuk maar is een onding. ik probeerde iets bij bol.com te kopen met de vvv bon maar dat is mislukt. Ik was lang bezig en heb uiteindelijk nog niks kunnen bestellen. Je steekt er moeite en tijd in maar het werkt niet. Dit is niet de eerste keer dat het mislukte. Het kadogeld is intussen foetsie.

M

Marlene

04-04-2022

0forum

gekregen

na 3 jaar 6 euro eraf. omgezet naar decathlon maar dat ging fout op de website vervolgens weer 6 euro eraf. voelt als oplichterij

K

karl o'neill

17-02-2022

0forum

een bol.com kaart voor 50,-

aankoop gedaan, referentie van aankoop genoteerd. Maar na een week nog niets ontvangen! Bij navraag moet ik het kaartnummer overleggen!!!

J

Jona Faber- Van Schie

07-02-2022

0forum

Kerst drama

VVV cadeau kaart gekregen in het kader van Kerst - meer werk dan lol (of eigenlijk helemaal geen lol). Bedrag weg ondanks dat bestelling niet door gegaan is - geld terugstorten is dramatisch geregeld en service (dit was overigens een bestelling bij Soellaart Outdoor & Wintersport - ook geen aanrader) van beide organisaties. Nummer 1 cadeaukaart waar je niets aan hebt.

A

Andre

02-02-2022

0forum

VVV kaart

Geprobeerd mijn vvv bon over te zetten naar een bol.com bon. Werd gezegd dat dit maximaal 24 uur duurt, echter zijn we nu ruim 72 uur verder en is het nog steeds niet overgezet. De klantenservice is onbehulpzaam en inconsistent in de hulp die ze kunnen bieden. - Klantenservice is onbehulpzaam - Service die max 24 uur duurt, duurt nu 72 uur en is nog steeds niet volbracht

H

Hidde

27-01-2022

0forum

.

vvv kaart

.

.

30-12-2021

0forum

Bon gekregen van oma :)

Echt een drama, geen eens zin om alles te moeten uitleggen.. misschien zegt dat wel genoeg wat voor drama dit is!

B

Boaz van der Linde

29-12-2021

0forum

VVV dinercheque

Don't buy. Easy way to make money. We received a VVV dinercheque just before COVID-19, without issue and expiry date. Due to pandemics and prevention measures we couldn't use the voucher, which turns out to have expired recently. VVV dinercheque advised that regardless of COVID-19 prevention measures, dinercheques have limited validity.

M

Mia

16-12-2021

0forum

Niets

Super onhandig en meer frustratie dan blijdschap, wat een onhandig ding.

M

Marc

05-09-2021

0forum

Cadeaubon

Ik heb een cadeaubon ontvangen van iemand om uit te besteden krijg ik hoofdpijn van. Ik ga nooit nooit meer accepteren nu is het genoeg afgelopen bah! Waardeloos.

E

Ed

10-06-2021

0forum

niks

Je kunt niet eens een lijstje vinden van winkels in je buurt waar je de vvv kaart kunt besteden. WAARDELOOS. BEN ER AL UREN MEE BEZIG. RAAD IEDEREEN AF DEZE ONZIN TE KOPEN.

J

Johan de Bruijn

23-04-2021

0forum

Omzetting VVV Cadeaukaart voor CoolBlue tegoed

Wat een vreselijke klantenservice, alleen maar proberen om je af te wimpelen. Heb geprobeerd mijn VVV Cadeaukaart om te zetten voor CoolBlue tegoed. Binnen een uur zou dit geregeld moeten zijn, nou niet dus. Zogenaamd een storing, die komen wel veel voor als ik de reviews hier lees. Ik zou iedereen willen aanraden om de VVV te boycotten en geen zaken meer met ze te doen.

T

Tomas

05-02-2021

0forum

50 euro VVV cadeaukaart gezet naar Decathlon cadeaukaart

Ik heb een VVV-cadeaukaart omgezet naar een Decathlon cadeaukaart op de VVV website. En op Decathlon website staat dat alleen 22 euro op de cadeaukaart is dus belde ik Decathlon en ze zeiden dat ze maar 22 euro op de cadeaukaart konden zien en niks meer en ook geen bedrag afgetrokken werd bij mij. Via e-mail kreeg ik een bevestiging van VVV dat er 50 euro op de Decathlon cadeaukaart staat dus je kan natuurlijk zien dat ze geld aan het stelen bent en dan wijs vinger op Decathlon. Wat een onaangename service

G

Giomar Kock

08-01-2021

0forum

vvv cadeaukaart

vvv cadeaukaart voor Kerst gekregen. Al diverse pogingen gedaan om deze op hun eigen site te verzilveren voor een Bol en Amazon tegoed. Het werkt gewoonweg niet en de support geeft geen gehoor of ondersteuning. Al ruim 2 weken bezig en nog steeds geen bruikbaar tegoed. Laat deze waardeloze optie gerust links liggen, de ontvangers krijgen alleen maar frustratie en geen leuk cadeau op deze manier.

R

R Dolle

08-01-2021

0forum

Nog steeds niks

Vvv online cadeaukaart willen gebruiken bij bol.com. Kreeg foutmelding, gevolg geen saldo meer en geen omzetting naar bol.com. Al diverse malen contact gehad met steeds zelfde antwoord. Het is nu erg druk, nog even afwachten. Komt goed. Echter saldo nog steeds nul.

B

Bij vvv cadeaukaart bekend

07-01-2021

0forum