VVV Cadeaukaart

Alle reviews

VVV Cadeaukaart

27% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  niet gelukt

  Ik hoop dat mensen ophouden de vvv bon kado te geven want het lijkt leuk maar is een onding. ik probeerde iets bij bol.com te kopen met de vvv bon maar dat is mislukt. Ik was lang bezig en heb uiteindelijk nog niks kunnen bestellen. Je steekt er moeite en tijd in maar het werkt niet. Dit is niet de eerste keer dat het mislukte. Het kadogeld is intussen foetsie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gekregen

  na 3 jaar 6 euro eraf. omgezet naar decathlon maar dat ging fout op de website vervolgens weer 6 euro eraf.
  voelt als oplichterij

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  een bol.com kaart voor 50,-

  aankoop gedaan, referentie van aankoop genoteerd.
  Maar na een week nog niets ontvangen!
  Bij navraag moet ik het kaartnummer overleggen!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kerst drama

  VVV cadeau kaart gekregen in het kader van Kerst - meer werk dan lol (of eigenlijk helemaal geen lol). Bedrag weg ondanks dat bestelling niet door gegaan is - geld terugstorten is dramatisch geregeld en service (dit was overigens een bestelling bij Soellaart Outdoor & Wintersport - ook geen aanrader) van beide organisaties.

  Nummer 1 cadeaukaart waar je niets aan hebt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  VVV kaart

  Geprobeerd mijn vvv bon over te zetten naar een bol.com bon. Werd gezegd dat dit maximaal 24 uur duurt, echter zijn we nu ruim 72 uur verder en is het nog steeds niet overgezet. De klantenservice is onbehulpzaam en inconsistent in de hulp die ze kunnen bieden.

  - Klantenservice is onbehulpzaam
  - Service die max 24 uur duurt, duurt nu 72 uur en is nog steeds niet volbracht

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  .

  vvv kaart

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bon gekregen van oma :)

  Echt een drama, geen eens zin om alles te moeten uitleggen.. misschien zegt dat wel genoeg wat voor drama dit is!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  VVV dinercheque

  Don't buy. Easy way to make money. We received a VVV dinercheque just before COVID-19, without issue and expiry date. Due to pandemics and prevention measures we couldn't use the voucher, which turns out to have expired recently. VVV dinercheque advised that regardless of COVID-19 prevention measures, dinercheques have limited validity.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niets

  Super onhandig en meer frustratie dan blijdschap, wat een onhandig ding.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cadeaubon

  Ik heb een cadeaubon ontvangen van iemand om uit te besteden krijg ik hoofdpijn van.
  Ik ga nooit nooit meer accepteren nu is het genoeg afgelopen bah!
  Waardeloos.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  niks

  Je kunt niet eens een lijstje vinden van winkels in je buurt waar je de vvv kaart kunt besteden.
  WAARDELOOS. BEN ER AL UREN MEE BEZIG.
  RAAD IEDEREEN AF DEZE ONZIN TE KOPEN.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Omzetting VVV Cadeaukaart voor CoolBlue tegoed

  Wat een vreselijke klantenservice, alleen maar proberen om je af te wimpelen. Heb geprobeerd mijn VVV Cadeaukaart om te zetten voor CoolBlue tegoed. Binnen een uur zou dit geregeld moeten zijn, nou niet dus. Zogenaamd een storing, die komen wel veel voor als ik de reviews hier lees. Ik zou iedereen willen aanraden om de VVV te boycotten en geen zaken meer met ze te doen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  50 euro VVV cadeaukaart gezet naar Decathlon cadeaukaart

  Ik heb een VVV-cadeaukaart omgezet naar een Decathlon cadeaukaart op de VVV website. En op Decathlon website staat dat alleen 22 euro op de cadeaukaart is dus belde ik Decathlon en ze zeiden dat ze maar 22 euro op de cadeaukaart konden zien en niks meer en ook geen bedrag afgetrokken werd bij mij. Via e-mail kreeg ik een bevestiging van VVV dat er 50 euro op de Decathlon cadeaukaart staat dus je kan natuurlijk zien dat ze geld aan het stelen bent en dan wijs vinger op Decathlon. Wat een onaangename service

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vvv cadeaukaart

  vvv cadeaukaart voor Kerst gekregen.
  Al diverse pogingen gedaan om deze op hun eigen site te verzilveren voor een Bol en Amazon tegoed. Het werkt gewoonweg niet en de support geeft geen gehoor of ondersteuning. Al ruim 2 weken bezig en nog steeds geen bruikbaar tegoed.
  Laat deze waardeloze optie gerust links liggen, de ontvangers krijgen alleen maar frustratie en geen leuk cadeau op deze manier.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nog steeds niks

  Vvv online cadeaukaart willen gebruiken bij bol.com. Kreeg foutmelding, gevolg geen saldo meer en geen omzetting naar bol.com. Al diverse malen contact gehad met steeds zelfde antwoord. Het is nu erg druk, nog even afwachten. Komt goed. Echter saldo nog steeds nul.

Anderen bekeken ook

Tadaaz
1 reviews

Sommige momenten in het leven zijn te mooi om gewoon voorbij te laten gaan. Een leuke manier om zo'n moment voor altijd te herinneren is een kaartj...

Nature’s Gift
4 reviews

Bent u ook benieuwd naar wat andere mensen vinden van de 100% groene belevenissen van Nature’s Gift? Hier leest u de meningen van klanten die...

Wissel.nl
19 reviews

Wat moet je doen als je beste vriendin je een bladcadeau geeft, terwijl jij liever naar de film gaat? Of wat doe je met de cadeaubon van je tante d...

MamaKado
5 reviews

Als je vrouw of vriendin binnenkort moeder wordt, of pas moeder is geworden, dan is het extra leuk wanneer je haar verrast met een persoonlijk cade...

VVV Cadeaukaart

Wil je een cadeau aan iemand geven? Heb je weleens gehoord van de VVV Cadeaukaart? Wellicht is de VVV Cadeaukaart interessant voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er over de VVV Cadeaukaart bekend zijn.

Wat is VVV Cadeaukaart?

Met de VVV Cadeaukaart kun je iemand anders zelf een cadeau laten uitkiezen. Volgens de VVV heb je met een dergelijke kaart altijd plezier. Met een VVV cadeaukaart kun je iemand bijvoorbeeld verrassen met een dagje winkelen of eindeloos online winkelen. Een lekkere lunch of diner, nachtje weg of dagje erop uit behoort eveneens tot de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit duizenden merken en miljoenen producten. De VVV stelt dat de cadeaukaart zelfs de nummer 1 cadeaukaart met het grootste aanbod van Nederland is. Naast de traditione cadeaukaart kun je ook een online cadeaucode, dinercheque en een lekkerweg bon kopen.

Voordelen

Met de VVV Cadeaukaart koop je tienduizenden cadeau's in één kaart. Op deze wijze heeft degene die de kaart ontvangt alle keuze om zelf iets leuks uit te zoeken. Veel werkgevers zien de VVV Cadeaukaart als een populair kerstcadeau. Dit is vooral vanwege het feit dat men een behoorlijke keuzevrijheid heeft. De VVV Cadeaukaart is digitaal gezien de opvolger van de befaamde papieren cadeaukaart van de VVV. Vroeger kon je met de kaart alleen fysiek in de winkel terecht.

Klantenservice

Heb je een vraag, opmerking en/of feedback over de VVV Cadeaukaart dan kun je op meerdere wijzen contact opnemen met de klantenservice. Deze klantenservice is bereikbaar van 09:00 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur in de middag. Voordat je contact opneemt zou je ook even kunnen kijken bij de veel gestelde vragen. Je kunt het contactformulier invullen om je vraag te stellen. Het is eveneens mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Je vindt het telefoonnummer op de website. Het bedrijf heeft het thuiswinkel keurmerk. Betalen kun je onder andere via iDEAL doen.

Wetenswaardigheden

Wil je weten in welke winkels je de VVV Cadeaukaart kunt besteden? Op de website kun je de winkelzoeker raadplegen. Je ziet dan welke winkels er zijn aangesloten bij de VVV Cadeaukaart. Mocht hetgeen je wilt kopen duurder zijn dan je cadeaukaart dan is het eveneens mogelijk om een aanbetaling te doen. Het restbedrag zul je dan online via de bank, contact of via de pin moeten voldoen. Op de website staat informatie beschreven met betrekking tot retrourneringen. Je kunt saldo van je cadeaukaart ook naar je bankrekening laten storten.
Het kan onverhoopt gebeuren dat er iets niet in orde is met je VVV Cadeaukaart. Het bedrijf vindt dat erg vervelend. In dit soort situaties word je verzocht om contact op te nemen met de klantenservice van de VVV.

Personaliseren

Je kunt je VVV Cadeaukaart in je eigen huisstijl laten personaliseren. Dit kun je helemaal in stijl laten doen. Je krijgt de kaart dan in een speciaal mapje. Op dit mapje tref je jullie huisstijlkleuren, met bedrijfslogo en eventueel door jou gekozen afbeeldingen. Dit is mogelijk voor bedrijven die meer dan 250 kaarten gaan bestellen. Veel bedrijven geven geen kerstpakket meer, maar bestellen een VVV Cadeaukaart voor hun medewerkers.

Wat zijn de klantervaringen?

Heb je weleens een VVV Cadeaukaart gekocht? Ben je tevreden over deze cadeaubon? Welke artikelen heb jij met de VVV Cadeaukaart aangeschaft? Heb je vaak een cadeaukaart van de VVV cadeau gedaan? We stellen het zeer op prijs als jij je visie deelt op deze pagina van NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.  

 

}