NederlandReview

  Ervaringen Tonecontrol

  Als DJ heb je speciale spullen nodig om een goede show te kunnen geven. Misschien vind je wel wat je zoekt bij Tonecontrol. Maar wat voor een kwaliteit microfoons zal Tonecontrol verkopen? Zal hun verlichting wel voldoende licht geven om het paneel te kunnen bedienen? Wat voor een geluid zal er uit hun geluidsapparatuur komen? Zullen die flightcases en tassen nou wel zo handig zijn om mee te slepen? Zal het lang duren voor Tonecontrol’s bezorgservice jouw nieuwe studiomengpaneel komt bezorgen? En hoe zal de klantenservice van Tonecontrol staan tegenover eventuele klachten of vragen die hun klanten over hun kabels en pluggen hebben? Alleen DJ’s die al hebben gewerkt met spullen van Tonecontrol kunnen je daarover meer vertellen. Lees hun eerlijke reviews om een aardig beeld van Tonecontrol en hun producten te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je nou echt van Tonecontrol zilt kunnen verwachten.

  Over Tonecontrol

  Tonecontrol is een elektronicawinkel die DJ apparatuur verkoopt. Je kunt bij hen terecht voor studioapparatuur en DJ Gear. Ze hebben een fysieke winkel in Haarlem maar je kunt de producten ook online bestellen. In hun sectie DJ Gear vind je draaitafelshoofdtelefoons, cd-spelers, studiomonitors, mengpanelen, MP3-spelers, en andere toebehoren. Je kunt ook bij Tonecontrol terecht als je producer bent of een studio hebt. Daarvoor hebben ze studiomicrofoons, keyboards, software, monitors, randapparatuur, interfaces, plugins, akoestiek, samplers, controllers, effecte, en nog veel meer. Qua geluid en recording is er een selectie van versterkers, speakers, en draadloze monitoring. Er is een speciale selectie microfoons waar je uit kunt kiezen. Deze bestaat uit draadloze microfoons, statieven en nog veel meer. Om het allemaal mee te kunnen nemen zijn er verschillende flightcases en bags waarin je jouw DJ Gear kunt vervoeren. Bij een optreden is natuurlijk ook het juiste licht van belang. Daarom heeft Tonecontrol een assortiment lasers, spots, effectmachines, scanners, spiegelbollen, moving heads en lichtsturing. En dan hebben ze nog kabels en pluggen om de hele boel aan te sluiten. Denk hierbij aan tulpkabels, jackkabels, adapterkabels en stekkers.


  Hier wat leuke DJ muziek.

  Diensten van Tonecontrol

  De DJ gear en andere apparatuur van Tonecontrol kan gewoon via hun website besteld worden. Kies de microfoon of geluidsinstallatie die je wilt en maak de betaling rond. De bezorgservice van Tonecontrol zal jouw gehoorbescherming of opslagmedia dan netjes naar je opsturen. Ook heeft Tonecontrol een klantenservice om je van dienst te zijn als je een vraag over hun mengpanelen of andere producten hebt,

  Klachten, Complimenten en Tips voor Tonecontrol

  Heb jij wel eens een optreden gedaan of opname gemaakt met apparatuur van Tonecontrol? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze winkel. Wat voor een geluid komt er uit hun speakers en andere geluidsapparatuur? Doen die kabels en pluggen het nou wel zo goed? Nemen die studiomicrofoons het nummer wel helemaal op? Duurde het lang voor de versterker naar je werd opgestuurd? En hoe ging de klantenservice van Tonecontrol om met eventuele problemen. Schrijf je eigen Tonecontrol review en laat ons weten wat jouw mening over deze Dj winkel nou echt is.

  Tonecontrol
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tonecontrol

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tonecontrol een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tonecontrol. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tonecontrol actief?

  Tonecontrol is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tonecontrol gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.