NederlandReview

  Ervaringen Tentenzo

  Naar een festival gaan dat meerdere dagen duurt is natuurlijk hartstikke leuk. Tentje in de rugzak, slaapzak mee etc. Maar wat nu als je tent stukgaat, of je luchtbed? Dan kun je terecht bij Tentenzo. Zij staan op de festivals en verkopen alles wat jij nodig hebt voor je overnachtingen, je kunt in hun webshop de artikelen van tevoren reserveren. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je vooraf weet op welke festivals ze staan. Wat de klanten van de diensten en producten van Tentenzo vinden, lees je hier.

  Over Tentenzo

  Tentenzo is een campingwinkel die je op meerdaagse evenementen kunt vinden. Zij hebben zich volledig in overnachtingen tijdens festivals gespecialiseerd. Daarom bieden zij ook alles wat je nodig hebt om kamperen prettig te maken. In overleg met festivalorganisaties kunnen zij soms naast kampeer- en toiletartikelen ook meer aanbieden, zoals koek, chips en snoep. Alles draait bij hen om service, omdat zij vinden dat de camping het verlengstuk van het festival moet zijn.


  Chantal Janzen komt werken op de camping in het kader van de 'Fijne Foute Zomer!' Ben jij beter in het opzetten van een tent?

  Diensten

  Als je van plan bent om naar een festival bent te gaan waar Tentenzo aanwezig zal zijn, dan kun je in de online webshop artikelen vooruitbestellen, zodat je deze als het festival begint, bij ze af kunt halen. De verschillende groepen artikelen die ze aanbieden zijn:

  • Easy festival package DIY – Dit is een compleet pakket met een tent, slaapmatjes, opblaasbare kussens en slaapzakken.
  • Tenten
  • Slapen
  • Zitten
  • Verlichting
  • Toiletartikelen
  • Kampeeraccessoires
  • Zon en regen
  • Play time
  • Koken en eten
  • Roken
  • Charge-it
  • Tent-Recycle – Dit is een merk dat van oude tenten tassen en regenponcho’s maakt, van het afval van een festival wordt dus een nieuw festival item gemaakt. Zo kun je ook jouw tent een tweede leven geven.

  De artikelen die je in de webshop aanschaft om later (tijdens het festival) af te halen, kun je afrekenen met iDeal, Creditcard, Paypal, Bancontact, Sofort Banking, KCB/CBC-Betaalknop of Belfius Direct Net. Vergeet bij je bestelling niet om je ‘Pick up Point’ toe te voegen.

  Naast de Campingshop van Tentenzo waar je van alles aan kunt schaffen van oordopjes tot shampoo, kun je tijdens een festival ook bij ze terecht voor andere diensten:

  • Blow up your air mattress - Heb je geen pomp bij je of geen zin om je matras op te blazen? Dan doen zij dat voor je!
  • 24/7 – Wil je 24 uur lang ergens naartoe kunnen voor een kop koffie, een slaapzak of een extra deken, dan kan dit ook.
  • Charge your Phone – Als de accu van je telefoon (bijna) leeg is kun je een Powerbank ophalen waardoor je meteen extra stroom hebt.
  • The fresh Way - Midden in de nacht lekkere trek, maar de catering is dicht? Op veel festivals kun je dan bij Tentenzo koffie en een warme snack kopen.

  Klachten

  Tentenzo verkoopt alleen producten van gerenommeerde merken van materialen die aan de beste eisen voldoen. Als je toch problemen hebt kom dan tijdens het festival bij hun langs. Zij helpen je dan zo goed mogelijk om het probleem op te lossen.

  Wat is jouw mening over Tentenzo?

  Vind jij dat ze op ieder festival zouden moeten staan of vind je de diensten en producten van Tentenzo niet zo handig of veel te duur? Laat het ons hier weten, zodat anderen iets kunnen opsteken van jouw ervaringen!

  Hoe zijn de ervaringen met Tentenzo, leveren zij diensten en producten op festivals waar je veel aan hebt? Of is alles veel duurder dan in de winkel?

  Tentenzo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tentenzo

  Uw beoordeling

  Dit bedrijf maakt festivals echt leuker

  Regelmatig bezoek ik met mijn vriendin een festival, zelf was ik daar nooit een fan van, maar zij heeft mij overgehaald en ik moet zeggen: het bevalt me steeds beter. Het enige waar ik me nog aan irriteer is dat gedoe met een tent. Gelukkig zijn wij onlangs tentenzo tegengekomen en ik moet zeggen; een festival wordt een stuk leuker als je gebruik maakt van deze website/dit bedrijf. Ik ben echt heel erg tevreden. Het concept is eigenlijk zo simpel dat ik niet snap waarom dat niet iedereen gebruik maakt van deze dienst. Voordat je een festival hebt kun je via de website een tentenpakket reserveren. Eigenlijk alles wat je nodig hebt kun je bij dit bedrijf krijgen en vervolgens kan je dat ophalen op het festivalterrein. Ideaal. Het bedrijf levert ook goede service. Onlangs was er iets fout gegaan met onze order, dat is natuurlijk erg vervelend, maar kan natuurlijk gebeuren. Het werd echter gewoon goed opgelost en dat is voor mij erg belangrijk.

  Door: Hooft15-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Tentenzo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Tentenzo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tentenzo actief?

  Tentenzo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tentenzo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.