NederlandReview

    Ervaringen Tenstickers.nl

    Hoe geef je de slaapkamer van je kind een gezellige sfeer? En hoe kan je die saaie witte muur in je woonkamer op een leuke manier bedekken? Dat vroegen ze zich ook af bij Tenstickers.nl. De webshop heeft een ruim assortiment met originele stickers die je kunt gebruiken voor thuis, op kantoor of in je winkel. De decoraties zijn een leuke, maar simpele manier om je kamer wat op te vrolijken. De stickers moeten alleen wel aan de muur blijven hangen en je wilt niet uren bezig zijn om de stickers op de muur te plakken. Om zeker te weten dat de stickers van Tenstickers.nl het kopen waard zijn, lees je natuurlijk eerst de recensies van klanten op NederlandReview.

    Over Tenstickers.nl

    Het zal niemand verbazen dat de webshop gespecialiseerd is in het maken van muurstickers en wanddecoraties. Ze hebben een ruim aanbod met originele ontwerpen, zoals inspirerende teksten, krijtbordstickers, koelkastdecoraties en laptopstickers. Alle stickers zijn natuurlijk geschikt om je huis te decoreren, maar ook voor bedrijven is Tenstickers.nl interessant. Ze maken ook stickers met logo’s voor aanbiedingen en promoties en wanddecoraties voor kantoren.


    Zo makkelijk is het om de stickers van Tenstickers.nl te plakken.

    Waarom Tenstickers.nl?

    Alle stickers en decoraties die in de webshop te vinden zijn, worden ontworpen door de designers van Tenstickers.nl. De ontwerpafdeling ontwikkelt elke dag nieuwe ontwerpen, maar kan ook persoonlijke opdrachten uitvoeren. Op dit moment zijn 6.400 verschillende designs in de webshop te vinden. Je kunt de ontwerpen op de website eenvoudig personaliseren of zelf een wens naar de webshop sturen. Zo worden de stickers nog persoonlijker. Alle stickers worden overigens gedrukt op hoogwaardig vinyl. Tenstickers.nl wil namelijk kwaliteit kunnen garanderen en gebruikt daarom alleen de beste materialen. Alle stickers worden daarom ook binnenshuis geproduceerd, zodat ze voor levering nog gecontroleerd kunnen worden.

    Diensten Tenstickers.nl

    De webshop heeft voor klanten ook een aantal extra diensten. Je bestelling wordt bijvoorbeeld vanaf 50,- gratis geleverd en de levering is altijd binnen 48 uur. Je hoeft dus nooit lang op je bestelling te wachten. Je betaalt bij Tenstickers.nl ook altijd veilig met creditcard, iDeal, SEPA, PayPal of Bank Transfer. Wil je graag inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van de nieuwe ontwerpen? Volg Tenstickers.nl dan op alle Social Media. Ze zijn actief op Facebook, Twitter en Instagram.

    Klachten Tenstickers.nl

    Zijn jouw stickers nog altijd niet geleverd? Of heb jij de verkeerde bestelling ontvangen? Probeer dan altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen je bij vragen en klachten altijd het beste helpen. Op de website kun je alle contactgegevens vinden. Je kunt van maandag tot en met vrijdag gebruikmaken van het telefoonnummer en buiten werktijden kun je altijd mailen naar info@tenstickers.nl. Vertel in jouw review dan meteen hoe Tenstickers.nl omgaat met klachten!

    Jouw ervaringen met Tenstickers.nl

    Is de kamer van jouw zoontje volgeplakt met stickers van LEGO? Of heb jij in je eigen slaapkamer een sticker hangen met een inspirerende quote om de dag altijd goed te beginnen? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop. Laat andere klanten weten wat jij van de kwaliteit van de stickers vindt en geef jouw mening.

    Personaliseer muurstickers en wanddecoraties bij Tenstickers.nl. Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier de reviews over hun ervaringen.

    Tenstickers.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (62)

    4.2
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Tenstickers.nl

    Uw beoordeling

    Stickers waterthema - langere levertijd door Corona, maar goede communicatie en mooie kwaliteit

    Bestellen ging heel vlot. Voldoende keuze en interessante prijzen. Ook de mails ifv de order en productie verliepen heel vlot.
    Maar de stickers kwamen niet aan volgens het aangegeven tijdstip.
    Toen ontdekte ik dat het bedrijf in Spanje lag en na wat opzoekwerk las ik de reviews hier, dus paniek dat ik ze nooit zou zien.

    Ik heb de firma gemaild en via Facebook een bericht gestuurd. Die werden netjes binnen de paar dagen beantwoord. De oorzaak van het niet tijdig kunnen leveren kwam door een achterstand bij de luchtvaartmaatschappijen die lange tijd niet konden vliegen door het Coronavirus. Vandaar de 3 sterren voor levering, maar dat was dus buiten de firma om. Op 23/6 werden de stickers geleverd en de kwaliteit is echt mooi. Dus als het positief is, dan mag dat ook gezegd worden.

    Door: Stefanie VdH27-06-2020
    Turan Z12-08-2020

    Heb het zelfde meegemaakt deze zijn oplichters Bestel er aub niets jullie krijgen je geld niet terug En houden je constant aan de lijn van is ons schuld niet dat je je pakje nog steeds niet heb ontvangen Ik ben al meer als 3 maanden aan het wachten op mijn pakje nog steeds niets en het geld willen ze ook niet terug storten !!!! LET AUB OP KOOP ER NIETS ZIJN OPLICHTERS IS VAN SPANJE EN NIET NL

    Anita25-01-2021

    Ik heb gewoon de bestelling ontvangen na 11 dagen, is heel mooi. Geen oplichters dus.

    Patrick van = Berkum24-02-2021

    Groote oplichters bende is het . Maken de opdracht verkeerd dit geven ze ook nog toe. Dan vragen ze om de stickers door te knippen een foto te sturen en dan krijg je je geld terug zeggen ze, Na de foto's opgestuurd te hebben krijg je een mail dat je a de verkeerde maten hebt door gegeven en de stickers heet retour naar spanje moet sturen. om mijn geld terug te kunnen krijgen. Het is 71€ die ik heb verknipt terug zenden zou me 20€ gaan kosten . Slim gespeeld van die oplichters want als ik ze terug stuur zeggen ze ja maar je hebt het verknipt dan zou ik 100€ armer zijn . Heb het verlies maar genomen maar zal deze firma zwrt maken waar ik maar kan. Ik zeg nooit bestellen bij deze oplichters bende. D De pisitiefe berichten schrijven ze zelf in google translate . Hou het geld in je zak en bestel gewoon in Nederland goedkoper en wel met service

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    harley davidson sticker

    Hallo iedereen hier die een negatieve ervaring heeft gehad met tenstickers.
    Ik had een sticker besteld en zag daarna pas het Spaanse telefoonnummer waarna ik gelijk een slecht gevoel kreeg over die site.
    Ik kwam daarna op deze site en las alle klachten.
    Ik dacht dus ook genept te zijn en kon mijn geld niet meer terugboeken.
    Niets bleek minder waar te zijn want:
    1. het bestellen ging vlot en gemakkelijk.
    2. de service was goed met track and trace
    3. een minder puntje...de prijs was goed maar de bezorgkosten
    vond ik vrij prijzig, vandaar maar 3 sterren.
    4. de levering was zoals beschreven tussen de 5 en 7 dagen.
    Dus sorry mensen dat jullie genaaid zijn maar van mij alleen maar positief commentaar over tenstickers....

    Door: Ger Roks12-02-2020
    peter bosman duikbedrijf c.ow.w. bv07-04-2020

    Stickers besteld (en betaald) in februari. Nooit aangekomen en maar gemaild want bereikbaar zijn ze ook niet. Was iets verkeerd gegaan was het anrtwoord maar of ik even weer wilde betalen voor opnieuw verzenden. vervolgens weer niets gekregen en weer reactie gevraagd. Was weer wat mis gegaan en of we nog een keer wilde betalen. Hierop gezegd dat ze de stickers mogen gebruiken om hun monden mee af te palleken want op een juiste wijze communiceren doen en kunnen ze niet en het restant van de stickers mogen ze op een plekje stoppen waar de Spaanse zon nooit bij komt. Wat een prutsers en klunzen. Bestel hier niets want grote kans dat je nooit wat krijgt......

    SavAnha05-05-2020

    Ik kom nooit meer iets bij tenstickers. Het zijn oplichters, ik heb mijn bestelling nooit ontvangen, 3 maanden geleden besteld en wel betaald! Eerst werd ik aan het lijntje gehouden en nu hoor ik niks meer!

    Mark van Leeuwen19-05-2020

    30 km/h stickers besteld Hele slechte ervaring met dit bedrijf! Stickers besteld op de stite 30 km/h. Staan ook zo afgebeeld. Stickers ontvangen zonder snelheidsaanduiding. Tenstickers claimt dat ik dat apart had moeten vermelden. Bij de bestelling heb ik gevraagd of het duidelijk was en een e-mail gestuurd dat ik stickers wilde bestellen met 30 km/h aanduiding. Ik heb aan alle vragen voldaan maar Tenstickers wil niet de juiste bestelde stickers leveren. Ze geven per e-mail aan dat het erg onduidelijk is op hun eigen website, maar dat het mijn verantwoordelijkheid is? Dit is niet te rijmen. Ik kan nieuwe stickers krijgen als ik 50% betaal van de order, dus opnieuw betalen. Inmiddels drie keer mail gestuurd maar ze reageren helemaal niet. Je kunt dus bij dit bedrijf niet reclameren. Het is gewoon oplichting, want ze maken schijnbaar geen fouten?? Verschrikkelijk slechte ervaring, bestel er nooit meer! 30 km/h stickers besteld Hele slechte ervaring met dit bedrijf! Stickers besteld op de stite 30 km/h. Staan ook zo afgebeeld. Stickers ontvangen zonder snelheidsaanduiding. Tenstickers claimt dat ik dat apart had moeten vermelden. Bij de bestelling heb ik gevraagd of het duidelijk was en een e-mail gestuurd dat ik stickers wilde bestellen met 30 km/h aanduiding. Ik heb aan alle vragen voldaan maar Tenstickers wil niet de juiste bestelde stickers leveren. Ze geven per e-mail aan dat het erg onduidelijk is op hun eigen website, maar dat het mijn verantwoordelijkheid is? Dit is niet te rijmen. Ik kan nieuwe stickers krijgen als ik 50% betaal van de order, dus opnieuw betalen. Inmiddels drie keer mail gestuurd maar ze reageren helemaal niet. Je kunt dus bij dit bedrijf niet reclameren. Het is gewoon oplichting, want ze maken schijnbaar geen fouten?? Verschrikkelijk slechte ervaring, bestel er nooit meer! Door: Mark van Leeuwen 19-05-2020 Door: Mark van Leeuwen 19-05-2020

    Gerard de Haan23-03-2021

    oplichters aan het lijntje gehouden nooit meer bestellen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Fortnite muursticker

    Wij hebben 18 december een bestelling geplaatst en daarna lazen wij dat het bedrijf in Spanje zat. Ook lazen wij over de vele slechte ervaringen en lange levertijden. De twijfel sloeg toe. Deze stickers wilden wij geven met de kerstdagen. Na telefonisch contact met Tenstickers via het spaanse nummer heb ik afgesproken er een express zending van te maken. Direct kreeg ik een link om het bedrag van 6,35 Euro over te maken. Vandaag ( 22 december) hadden wij ons pakket binnen. Niets dan lof voor Tenstickers. Goede service en snelle levering

    Door: Sanne Groen22-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Stickers voor een motor

    Ik had de stickers besteld en zag daarna de reviews. Een verkeerde volgorde natuurlijk. Ik ontving gelijk een weliswaar geautomatiseerde bevestiging. Gezien de vele negatieve ervaringen stond ik toch te kijken toen ik een paar dagen later een mail ontving dat de stickers geproduceerd waren, bij PostNL waren aangeboden en zelfs een track en trace nummer. Kortom ik heb ze inmiddels ontvangen. Misschien heb ik geluk gehad maar ik ben echt tevreden.

    Door: Wim Blume15-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    2 laptop stickers

    Heel ontgoocheld over producten!
    Over levertermijn verneem je niets, ze komen weken later ineens toe. In een afgesneden koker waar de deksel niet op vasthoud.
    Stickers waren beiden meer dan 1,5cm te groot langs beide zijden.
    De inkt gaat er af bij het minste beetje aanraking.
    Had de stickers er mooi opgeplakt en randen zelf bijgesneden. Maar bij het minste beetje aanraking of gebruik staan ze vol witte lijnen. (geen krassen) lijnen waar de inkt al is afgegaan.
    Jullie zien mij niet meer als klant.

    Door: Tanghe Leen06-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Slecht

    Ik wacht al bijna 4 weken op een aangepast ontwerp en geld terug was ook niet mogelijk en ik heb al 3x excuses gehad

    Allemaal leuk maar ik heb nog steeds m'n stickers niet !
    Slecht bedrijf

    Door: Lisette Van Heerewaarden04-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    muursticker

    na het lezen van de reviews had ik even mijn bedenkingen. Ik heb diverse mailtjes gestuurd. Op alle mailtjes antwoord gekregen. De levering netjes binnen de gestelde werkdagen. De muursticker kwam aan de uiteinde wat gekreukd uit de koker, maar eenmaal op de muur ziet ie er perfect uit. Blij met de kwaliteit van mijn boter, kaas en kunst muursticker.

    Door: Marjolein Dankers16-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fortnite muursticker

    Muursticker besteld, achteraf slechte revieuws gelezen en kreeg twijfels, maar ben het hier totaal niet mee eens. Levering sneller dan verwacht, prachtige muursticker van Fortnite. Makkelijk op de muur aan te brengen en goede kwaliteit. Levering sneller dan verwacht en.netjes op de hoogte gebracht via mail dat de sticker eraan kwam! Erg tevreden!

    Door: Mieke20-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 muurstickers

    Tot nu toe pas 1 sticker vd 2 geplakt, maar wat ging dat makkelijk! Op behang, dus waar die niet voor bedoeld is, maar ben super blij met het resultaat. Ik had ook eerst een preview gevraagd en het geleverde komt exact overeen. Geen minpunten, alleen maar tevredenheid. Ik bestel er binnenkort weer een!

    Door: Renatr24-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    muur sticker 120x104

    Prachtige muursticker die onze slaapkamer een extra raam heeft bezorgd. Wij kijken 's morgens uit op het mangrovenbos van Langkawi. Tenstickers levert snel, goede kwaliteit en vooral een goede service. Top. Een echte aanrader.

    Door: GM Mak03-03-2020
    Heithausen 06-05-2020

    Ben al bijna een maand aan het wachten en ik denk dat ze mij bedotten hebben want heb al gebeld op dit nummer maar krijg niemand aan de lijn !!!!

    Stefanie VdH27-06-2020

    Je kan hen beter mailen of via Facebook een bericht sturen. Het beste is mailen. Amper vluchten door Corona, dus een achterstand. Is niet alleen bij hen, heb het gehoord vanuit een andere sector dat bestellingen naar de luchthaven worden gebracht, maar er onvoldoende vluchten zijn om alles te verwerken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Muursticker babykamer

    Eerste indruk van het bedrijf was goed. Ik vroeg advies over de maat van muursticker en kreeg snel per mail een reactie. Ook de bezorging ging soepel.

    Echter toen we de muursticker hadden bevestigd begon de verflaag onder de sticker te barsten. Toen ervoor gekozen om de muursticker te verwijderen aangezien het er niet uit zag. Muursticker nam de gehele verflaag mee!! Volgens de website zou de muursticker makkelijk te verwijderen zijn en geen sporen achter laten... niet dus!!

    Muur was net 1.5 jaar geleden geschilderd met zeer duur en goede kwaliteit verf. We hebben een schilder moeten langs laten komen om de gehele muur weer bij te werken.

    Tenstickers benaderd en bovenstaande situatie uitgelegd inclusief foto's en gevraagd om een passende vergoeding. De muurstickers waren 60 euro, best duur, en de reparatiekosten van de muur nog hoger. Wij kregen een mail terug met 'het ligt niet aan onze muursticker'. Verder niks. Nul empathie, geen klantvriendelijke service en niet bereidt om ons tegemoet te komen.

    Door: Stèphanie29-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Auto stickers met naam kind wat mee rijd

    Levering 1.5week, kreeg alles fout geleverd dus gelijk mailen,dan krijg je geen antwoord meer, pas na 4mails en weer een week later dat ze een bedrijf zijn uit Spanje en mijn klacht werd doorgevoerd, na weer 1 week pas een bericht dat er nieuwe opgestuurd worden, vreemd zaakje zo die ik vermoed alles via ali express bestellen want de foute stickers zagen er eerlijk gezegd niet professioneel uit, en in een ander envelopje doen en briefje hoe het te bevestigen is niet moeilijk.

    Door: mwE IJzermans23-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Muursticker leeuw

    Rotslechte service. Wacht al 4 maanden op mijn sticker die reeds betaald is.

    Door: Isabel Verschueren 14-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    sticker for company

    Never make any orders or transfer money to them. This is a team of scammers. I ordered a sticker from them for the company in April 2021 and I still haven't received it. According to their words, I allegedly did not pick up the package from the post office. Although I ordered sticker to my home address, now they tell me that I have to pay again for delivery.

    Door: Eva08-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    slechte klantenservice

    geen reactie op mijn mail, en stickers komen niet aan...

    Door: alina frolke01-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Muurstickers

    Mijn stickers nog steeds niet ontvangen. Volgens hun de verantwoording van postnl. Ik moet daar zelf maar achter aan. Reageren niet meer terug.
    Bestel hier niet!

    Door: Jenneke 26-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Twee shirtjes

    Heb betaald bevestiging gekregen via de mail. Alleen daar bleef het ook hij nooit iets ontvangen ook niks meer gehoord

    Door: Kim23-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Meubelstickers

    106 euro besteed stickers voor op ladenfrontjes. Stickers zijn verschillend van kleur en daarmee onbruikbaar.

    Ik krijg geen geld terug, alleen 50% op volgende bestelling. Alsof ik daar ooit nog wat zou bestellen!!

    Door: Lies Druivendal29-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Auto sticker

    28 juni besteld en nu 27 juli nog niets ontvangen. Is geen Nederlands bedrijf maar Spaans, vandaar waarschijnlijk de slechte leveringstijd van een maand of meer. Klantenservice is ook slecht . Op hun eigen site staan alleen maar goede reviews, ik denk dat deze allemaal nep zijn. Ik raad iedereen af om daar te bestellen.

    Door: Marco 27-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    muursticker

    Ik heb recent een muursticker gekocht bij Tenstickers. Uit de bevestigingsmail bleek dat de verkeerde kleurkeuze was geregistreerd. Ik heb gelijk de correctie doorgegeven en verzocht om de bestelling aan te passen. Na drie dagen pas ontving ik een reactie van de klantenservice dat de sticker al zou zijn geproduceerd en niet meer kon worden aangepast. Ik heb de contacten met de klantenservice als traag en in het geheel niet klantvriendelijk ervaren.

    Door: Regien de Graaff26-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    FAQ

    Is Tenstickers.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 62 ervaringen geplaatst over Tenstickers.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tenstickers.nl actief?

    Tenstickers.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Kantoor, hobby, feest & merch

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tenstickers.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.