NederlandReview

    Ervaringen Tenstickers.nl

    Hoe geef je de slaapkamer van je kind een gezellige sfeer? En hoe kan je die saaie witte muur in je woonkamer op een leuke manier bedekken? Dat vroegen ze zich ook af bij Tenstickers.nl. De webshop heeft een ruim assortiment met originele stickers die je kunt gebruiken voor thuis, op kantoor of in je winkel. De decoraties zijn een leuke, maar simpele manier om je kamer wat op te vrolijken. De stickers moeten alleen wel aan de muur blijven hangen en je wilt niet uren bezig zijn om de stickers op de muur te plakken. Om zeker te weten dat de stickers van Tenstickers.nl het kopen waard zijn, lees je natuurlijk eerst de recensies van klanten op NederlandReview.

    Over Tenstickers.nl

    Het zal niemand verbazen dat de webshop gespecialiseerd is in het maken van muurstickers en wanddecoraties. Ze hebben een ruim aanbod met originele ontwerpen, zoals inspirerende teksten, krijtbordstickers, koelkastdecoraties en laptopstickers. Alle stickers zijn natuurlijk geschikt om je huis te decoreren, maar ook voor bedrijven is Tenstickers.nl interessant. Ze maken ook stickers met logo’s voor aanbiedingen en promoties en wanddecoraties voor kantoren.


    Zo makkelijk is het om de stickers van Tenstickers.nl te plakken.

    Waarom Tenstickers.nl?

    Alle stickers en decoraties die in de webshop te vinden zijn, worden ontworpen door de designers van Tenstickers.nl. De ontwerpafdeling ontwikkelt elke dag nieuwe ontwerpen, maar kan ook persoonlijke opdrachten uitvoeren. Op dit moment zijn 6.400 verschillende designs in de webshop te vinden. Je kunt de ontwerpen op de website eenvoudig personaliseren of zelf een wens naar de webshop sturen. Zo worden de stickers nog persoonlijker. Alle stickers worden overigens gedrukt op hoogwaardig vinyl. Tenstickers.nl wil namelijk kwaliteit kunnen garanderen en gebruikt daarom alleen de beste materialen. Alle stickers worden daarom ook binnenshuis geproduceerd, zodat ze voor levering nog gecontroleerd kunnen worden.

    Diensten Tenstickers.nl

    De webshop heeft voor klanten ook een aantal extra diensten. Je bestelling wordt bijvoorbeeld vanaf 50,- gratis geleverd en de levering is altijd binnen 48 uur. Je hoeft dus nooit lang op je bestelling te wachten. Je betaalt bij Tenstickers.nl ook altijd veilig met creditcard, iDeal, SEPA, PayPal of Bank Transfer. Wil je graag inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van de nieuwe ontwerpen? Volg Tenstickers.nl dan op alle Social Media. Ze zijn actief op Facebook, Twitter en Instagram.

    Klachten Tenstickers.nl

    Zijn jouw stickers nog altijd niet geleverd? Of heb jij de verkeerde bestelling ontvangen? Probeer dan altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen je bij vragen en klachten altijd het beste helpen. Op de website kun je alle contactgegevens vinden. Je kunt van maandag tot en met vrijdag gebruikmaken van het telefoonnummer en buiten werktijden kun je altijd mailen naar info@tenstickers.nl. Vertel in jouw review dan meteen hoe Tenstickers.nl omgaat met klachten!

    Jouw ervaringen met Tenstickers.nl

    Is de kamer van jouw zoontje volgeplakt met stickers van LEGO? Of heb jij in je eigen slaapkamer een sticker hangen met een inspirerende quote om de dag altijd goed te beginnen? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop. Laat andere klanten weten wat jij van de kwaliteit van de stickers vindt en geef jouw mening.

    Personaliseer muurstickers en wanddecoraties bij Tenstickers.nl. Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier de reviews over hun ervaringen.

    Tenstickers.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    4
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Stickers waterthema - langere levertijd door Corona, maar goede communicatie en mooie kwaliteit

    Bestellen ging heel vlot. Voldoende keuze en interessante prijzen. Ook de mails ifv de order en productie verliepen heel vlot.
    Maar de stickers kwamen niet aan volgens het aangegeven tijdstip.
    Toen ontdekte ik dat het bedrijf in Spanje lag en na wat opzoekwerk las ik de reviews hier, dus paniek dat ik ze nooit zou zien.

    Ik heb de firma gemaild en via Facebook een bericht gestuurd. Die werden netjes binnen de paar dagen beantwoord. De oorzaak van het niet tijdig kunnen leveren kwam door een achterstand bij de luchtvaartmaatschappijen die lange tijd niet konden vliegen door het Coronavirus. Vandaar de 3 sterren voor levering, maar dat was dus buiten de firma om. Op 23/6 werden de stickers geleverd en de kwaliteit is echt mooi. Dus als het positief is, dan mag dat ook gezegd worden.

    Door: Stefanie VdH27-06-2020
    Turan Z12-08-2020

    Heb het zelfde meegemaakt deze zijn oplichters Bestel er aub niets jullie krijgen je geld niet terug En houden je constant aan de lijn van is ons schuld niet dat je je pakje nog steeds niet heb ontvangen Ik ben al meer als 3 maanden aan het wachten op mijn pakje nog steeds niets en het geld willen ze ook niet terug storten !!!! LET AUB OP KOOP ER NIETS ZIJN OPLICHTERS IS VAN SPANJE EN NIET NL

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    harley davidson sticker

    Hallo iedereen hier die een negatieve ervaring heeft gehad met tenstickers.
    Ik had een sticker besteld en zag daarna pas het Spaanse telefoonnummer waarna ik gelijk een slecht gevoel kreeg over die site.
    Ik kwam daarna op deze site en las alle klachten.
    Ik dacht dus ook genept te zijn en kon mijn geld niet meer terugboeken.
    Niets bleek minder waar te zijn want:
    1. het bestellen ging vlot en gemakkelijk.
    2. de service was goed met track and trace
    3. een minder puntje...de prijs was goed maar de bezorgkosten
    vond ik vrij prijzig, vandaar maar 3 sterren.
    4. de levering was zoals beschreven tussen de 5 en 7 dagen.
    Dus sorry mensen dat jullie genaaid zijn maar van mij alleen maar positief commentaar over tenstickers....

    Door: Ger Roks12-02-2020
    peter bosman duikbedrijf c.ow.w. bv07-04-2020

    Stickers besteld (en betaald) in februari. Nooit aangekomen en maar gemaild want bereikbaar zijn ze ook niet. Was iets verkeerd gegaan was het anrtwoord maar of ik even weer wilde betalen voor opnieuw verzenden. vervolgens weer niets gekregen en weer reactie gevraagd. Was weer wat mis gegaan en of we nog een keer wilde betalen. Hierop gezegd dat ze de stickers mogen gebruiken om hun monden mee af te palleken want op een juiste wijze communiceren doen en kunnen ze niet en het restant van de stickers mogen ze op een plekje stoppen waar de Spaanse zon nooit bij komt. Wat een prutsers en klunzen. Bestel hier niets want grote kans dat je nooit wat krijgt......

    SavAnha05-05-2020

    Ik kom nooit meer iets bij tenstickers. Het zijn oplichters, ik heb mijn bestelling nooit ontvangen, 3 maanden geleden besteld en wel betaald! Eerst werd ik aan het lijntje gehouden en nu hoor ik niks meer!

    Mark van Leeuwen19-05-2020

    30 km/h stickers besteld Hele slechte ervaring met dit bedrijf! Stickers besteld op de stite 30 km/h. Staan ook zo afgebeeld. Stickers ontvangen zonder snelheidsaanduiding. Tenstickers claimt dat ik dat apart had moeten vermelden. Bij de bestelling heb ik gevraagd of het duidelijk was en een e-mail gestuurd dat ik stickers wilde bestellen met 30 km/h aanduiding. Ik heb aan alle vragen voldaan maar Tenstickers wil niet de juiste bestelde stickers leveren. Ze geven per e-mail aan dat het erg onduidelijk is op hun eigen website, maar dat het mijn verantwoordelijkheid is? Dit is niet te rijmen. Ik kan nieuwe stickers krijgen als ik 50% betaal van de order, dus opnieuw betalen. Inmiddels drie keer mail gestuurd maar ze reageren helemaal niet. Je kunt dus bij dit bedrijf niet reclameren. Het is gewoon oplichting, want ze maken schijnbaar geen fouten?? Verschrikkelijk slechte ervaring, bestel er nooit meer! 30 km/h stickers besteld Hele slechte ervaring met dit bedrijf! Stickers besteld op de stite 30 km/h. Staan ook zo afgebeeld. Stickers ontvangen zonder snelheidsaanduiding. Tenstickers claimt dat ik dat apart had moeten vermelden. Bij de bestelling heb ik gevraagd of het duidelijk was en een e-mail gestuurd dat ik stickers wilde bestellen met 30 km/h aanduiding. Ik heb aan alle vragen voldaan maar Tenstickers wil niet de juiste bestelde stickers leveren. Ze geven per e-mail aan dat het erg onduidelijk is op hun eigen website, maar dat het mijn verantwoordelijkheid is? Dit is niet te rijmen. Ik kan nieuwe stickers krijgen als ik 50% betaal van de order, dus opnieuw betalen. Inmiddels drie keer mail gestuurd maar ze reageren helemaal niet. Je kunt dus bij dit bedrijf niet reclameren. Het is gewoon oplichting, want ze maken schijnbaar geen fouten?? Verschrikkelijk slechte ervaring, bestel er nooit meer! Door: Mark van Leeuwen 19-05-2020 Door: Mark van Leeuwen 19-05-2020

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Fortnite muursticker

    Muursticker besteld, achteraf slechte revieuws gelezen en kreeg twijfels, maar ben het hier totaal niet mee eens. Levering sneller dan verwacht, prachtige muursticker van Fortnite. Makkelijk op de muur aan te brengen en goede kwaliteit. Levering sneller dan verwacht en.netjes op de hoogte gebracht via mail dat de sticker eraan kwam! Erg tevreden!

    Door: Mieke20-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    muur sticker 120x104

    Prachtige muursticker die onze slaapkamer een extra raam heeft bezorgd. Wij kijken 's morgens uit op het mangrovenbos van Langkawi. Tenstickers levert snel, goede kwaliteit en vooral een goede service. Top. Een echte aanrader.

    Door: GM Mak03-03-2020
    Heithausen 06-05-2020

    Ben al bijna een maand aan het wachten en ik denk dat ze mij bedotten hebben want heb al gebeld op dit nummer maar krijg niemand aan de lijn !!!!

    Stefanie VdH27-06-2020

    Je kan hen beter mailen of via Facebook een bericht sturen. Het beste is mailen. Amper vluchten door Corona, dus een achterstand. Is niet alleen bij hen, heb het gehoord vanuit een andere sector dat bestellingen naar de luchthaven worden gebracht, maar er onvoldoende vluchten zijn om alles te verwerken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    beter even verder zoeken

    zeer lastig om te bestellen. geen telefoonnummer dat word beantwoord. mede door de slechte reviews de order gecanceld. logo ideal op de site om te betalen..... maar bij poging om te betalen was dit niet mogelijk.

    ik zoek maar even verder...

    Door: A.J. Rijkers31-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Koelkaststicker

    Printerinkt was vermoedelijk op toen mijn sticker afgedrukt werd. Los van het feit dat het patroon er totaal niet uitziet zoals op de website, ziet het er aan de ene kant veel donkerder uit dan aan de andere kant, waar het blauw bijna beige geworden is. Ik heb dit laten weten aan het bedrijf (met foto's, waarop het kleurverschil goed te zien is). Ze houden vol dat het patroon gewoon zo is. Raar is dat! Verder zat de sticker in een te kleine koker, waardoor die aan 1 kant helemaal verkreukt is. Ik zie dit niet goed te krijgen bij het opplakken.

    Door: Paula Thoelen23-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Deurstickers, bloemen

    Ik was, na het lezen van de reviews, ook sceptisch. Maar de sticker is binnen 14 dagen geleverd. De instructie en filmpje op you tube zijn heel duidelijk, zorgvuldig te werk gaan, Prachtig resultaat

    Door: Jeanette 16-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    stickers

    stickers besteld enkele uren erna geannuleerd. Tot nu toe geen geld retour gekregenzelfs niet na verschillende aanmaningen

    Door: F j Blom 22-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geannuleerd

    Ik heb een bestelling geplaatst op 2 juli en deze om redenen direct geannuleerd maar ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Tenstickers komt steeds met smoesjes, ze vragen of ik misschien toch de sticker wil of een andere etc.. en ik heb al zeker 8 mailtjes gestuurd en daarin aangegeven dat ik gewoon mijn geld terug gestort wil hebben op mijn rekening. Ze reageren niet of als ze reageren krijg ik zinloze antwoorden. Ik wil gewoon mijn geld terug. Lijkt mij simpel toch? Ik zou hier om die reden nooit meer iets bestellen en ga er werk van maken als mijn geld niet binnen er week teruggestort wordt

    Door: Margreth Otten 17-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    ik wacht nog op stickers 30-6 betaald

    ik geef ze voordeel van de twijfel
    maar als ik alle reviews lees dan heb ik mijn twijfels
    maar ik heb nog wat achter de hand hopelijk hoef ik dat niet te gebruiken

    Door: alice15-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Sticker

    Aankoop geannuleerd maar ze willen geen geld terug geven en naar meerdere emails geven ze geen antwoord meer

    Door: Maarten pater10-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    stickers

    Bij Tenstickers aantal stickers besteld waarbij ik een raceflag sticker had besteld, die uitgeknipt was en in het vlaggedeelte was ingeknipt en waar een sticker overheen geplakt zat om het bijeen te houden. Ik heb een mail gestuurd of een blinde chinees dit had uitgeknipt.
    Prutsbedrijf en hier bestel ik nooit weer! Je bent gewaarschuwd.

    Door: Heri Paulich10-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Race Sticker Auto

    Sticker besteld duurde lang.
    Eindelijk kwam die was de sticker scheef...
    Niet netjes gesneden en daar op lopen wachten.
    Geen geld terug en ik kon een nieuwe krijgen maar dan moest ik zelf verzendkosten betalen...
    Niet bestellen raar en bagger bedrijf!!
    En dan heb ik het nog niet eens over de kwaliteit en plakheid van de sticker..

    Door: Jesper09-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Decal sticker /decal-sheets.nl

    3d Decalsticker besteld bij decal-sheets.nl
    Krijg oude ingedroogde Decalsticker geleverd, verpakt in slecht papiertje in dun envelopje
    Met het loshalen van de achterkant (om te plakken) komt de hele Decal los en is onbruikbaar.
    Service van de webshop is 0,0

    Door: Richard24-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    stickers

    al zo lang aan het wachten en zij helpen je niet/zeer slecht. om wanhopig van te worden!!! zou hier nooit meer wat kopen, krijg ook geld niet terug.

    Door: B. Verhoeff22-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Stickers verkeersborden

    Erg slechte (of eigenlijk helemaal géén) communicatie.
    Er wordt niet gereageerd op vragen via mail of messenger over de bestelling, terwijl mijn berichten wel gelezen worden.
    Verschrikkelijk lange levertijd voor een paar kleine stickertjes.
    Ik zit al 12 dagen te wachten terwijl de track and trace aangeeft dat de bestelling al 4 dagen klaar is maar nog niet bij de vervoerder is aangeleverd.

    Door: Harald Ames04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    30 km/h stickers besteld

    Hele slechte ervaring met dit bedrijf! Stickers besteld op de stite 30 km/h. Staan ook zo afgebeeld.
    Stickers ontvangen zonder snelheidsaanduiding. Tenstickers claimt dat ik dat apart had moeten vermelden. Bij de bestelling heb ik gevraagd of het duidelijk was en een e-mail gestuurd dat ik stickers wilde bestellen met 30 km/h aanduiding.
    Ik heb aan alle vragen voldaan maar Tenstickers wil niet de juiste bestelde stickers leveren. Ze geven per e-mail aan dat het erg onduidelijk is op hun eigen website, maar dat het mijn verantwoordelijkheid is? Dit is niet te rijmen. Ik kan nieuwe stickers krijgen als ik 50% betaal van de order, dus opnieuw betalen.
    Inmiddels drie keer mail gestuurd maar ze reageren helemaal niet.
    Je kunt dus bij dit bedrijf niet reclameren. Het is gewoon oplichting, want ze maken schijnbaar geen fouten??
    Verschrikkelijk slechte ervaring, bestel er nooit meer!

    Door: Mark van Leeuwen19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Tenstickers.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Tenstickers.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 28 ervaringen geplaatst over Tenstickers.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tenstickers.nl actief?

    Tenstickers.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Kantoor, hobby, feest & merch

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tenstickers.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.