NederlandReview

    Ervaringen Tennis-Point.nl

    Om te gaan tennissen heb je veel producten nodig. Rackets, tenniskleding, tennisschoenen en nog veel meer. Ook heeft je tennisracket zo nu en dan nieuwe snaren nodig. Voor al dit soort producten ga je dan naar een site als tennis-point waar je alle topmerken aangaande tennis kunt vinden. Wat andere gebruikers van deze webshop van de producten en diensten vinden, kunt u hier bij NederlandReview lezen.

    Over Tennis-Point.nl
    Tennis-Point.nl ziet zichzelf als meer dan alleen een tennisshop. Zij willen ook een inspiratie zijn voor iedereen die van tennis houdt. Al bijna 20 jaar lang doen zij hun best om tennisliefhebbers van over de hele wereld een ruim assortiment aan tennisproducten aan te bieden. Zo zijn er meer dan 30.000 artikelen in de webshop te vinden. Maar ze doen meer. Zo kun je hier ook het allerlaatste nieuws op het gebied van tennis lezen. Tennis-Point.nl zegt als missie te hebben het spel van alle klanten beter te maken om zo de winnaar in iedereen naar boven te halen. Je vindt de nieuwste trends op tennisgebied. De rackets die je koopt kun je eerst testen, om zo zeker te weten dat je het juiste racket aanschaft. Verder zijn ze in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk zodat je zeker weet dat zij aan de allerhoogste kwaliteitscriteria voldoen.


    Tennis Best Points of 2017

    Diensten
    Tennis-Point.nl biedt je een ruime keus aan meerdere soorten tennisuitrusting. Hierbij kun je denken aan:

    • Tennisrackets
    • Tenniskleding
    • Tennisschoenen
    • Tennistassen
    • Tennissnaren
    • Overgrepen
    • Tennistoebehoren

    Alle producten zijn er om het spel van beginners, gevorderden, professionals en hobbyspelers te optimaliseren. Je kunt er gerenommeerde topmerken vinden zoals Adidas, Nike, Under Armour en Wilson. En wil je weten wat top tennisspelers voor outfits dragen en met wat voor rackets zij spelen? Deze zijn onder het kopje ‘Outfits van de toptennissers’ allemaal terug te vinden, inclusief wat het bij tennis-point.nl kost. Verder zijn er ook nog andere producten te koop voor onder andere squash en badminton.

    Klachten
    Het kan voorkomen dat een artikel defect of beschadigd is. Mocht dit het geval zijn dan kun je het artikel terugsturen en krijg je als je dat wilt je geld terug of wordt er zo snel mogelijk een nieuw product naar je verzonden. Je kunt je klachten via het contactformulier invullen. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar via: (020) 80 800 71 en je kunt ze via e-mail bereiken op info@tennispoint.nl. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur. 

    Jouw mening
    Laat ons gerust weten wat jouw mening over dit bedrijf is. Ben je goed geholpen of ben je juist minder tevreden? Bij NederlandReview delen wij de meningen met elkaar, zodat een ander daar zijn voordeel mee kan doen.

    Lees de reviews! Hoe beoordelen klanten Tennis-Point.nl? Vind je hier al je tennisbenodigdheden? Kun je retourneren? Lees ervaringen, beoordelingen

    Tennis-Point.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    3,6
    18% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    3,8

    Service

    2,4

    Prijs

    4,8

    Leveren

    3,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Alles wat fout kan gaan, gaat er ook fout!

    Nicoline09-11-2018

    Begin juni voor ruim €200,00 besteld. Na mijn belletje 2wk later (na meerdere malen ruim 20 min in de wacht te staan en naar afgrijselijke herrie te moeten luisteren) werd mij eindelijk een deel vd goederen verstuurd...
    De titel zegt genoeg over het vervolg...
    2 weken terug heb ik de laatste restitutie ontvangen. De aanhouder wint!
    De prijs lijkt ok, maar als je de tel kn, de tijd die je er aan kwijt bent en de ergernis die ermee gepaard gaat meerekent, zouden ze je geld toe moeten geven.
    De medewerkers die ik aan de telefoon heb gekregen, waren vriendelijk, dat is dan ook het enige positieve in dit hele verhaal.
    Voortaan lees ik eerst de reviews en ga ik dan pas over tot bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte service

    Hero Nemo16-10-2018

    moeilijk door de website te komen met bestelling. eerste levering in orde, maar service is zeer slecht. telefoon wordt niet beantwoord, krijgt een dubieus antwoordapparaat. Stijlloos, is ook niet mogelijk mensen te spreken. retouren is dus een heel gedoe en kost een boel E-mails.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    alsnog bestelling ontvangen

    roedema12-10-2018

    het heeft 11 dagen geduurd maar mijn bestelling is binnengekomen. dus tevreden over het product maar zeker niet de wijze waarop de communicatie verloopt. Zeer slechte bereikbaarheid en het niet opnemen van de telefoon. Het was de eerste en laatste keer dat ik iets koop bij deze site.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    waardeloos bedrijf

    roedema09-10-2018

    helaas te laat de reviews gelezen, mijn bestelling komt maar niet binnen en per telefoon wordt niet opgenomen. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    artikelen retour gestuurd

    maud06-10-2018

    via de tracking code kan ik zien dat ze op 13 en 17 augustus 2018 een pakketje van me retour hebben gekregen en ook in ontvangst hebben genomen. Tot heden, 6 oktober 2018 na diverse mails, nog steeds geen betaling retour ontvangen. ik ga eens uitzoeken of ik de CEO kan bereiken, aangezien beide namen in de mails staan benoemd.
    Ondanks dat ze goede prijzen hebben, en ik al diverse mailen besteld heb, zal ik nu niet meer bestellen bij ze.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Treurig

    S. Postma07-09-2018

    Eigenlijk hoef ik geen nieuwe tekst te schrijven. Lees eerdere beoordelingen. Waardeloos in 1 woord. Ik vrees wel €350 kwijt te zijn.. Te treurig voor woorden. Ik ga rechtsbijstand inschakelen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit meer tennispoint

    MJ v G06-09-2018

    Bestelling gedaan op 23-7-2018. 8 artikelen besteld. Een rokje verkeerd geleverd. 2 artikelen gehouden. 6 artikelen retour. Creditnota van bijna 200.-
    Na drie emails en 40 dagen later, nog steeds geen geld retour.
    Geprobeerd te bellen, 15 minuten in de wacht gestaan en ongeveer 300 x naar hetzelfde deuntje geluisterd van Oh Oh Oh
    Nooit meer Tennispoint

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Erg slecht

    Nadia 24-07-2018

    Bestelling gedaan van ruim €100,- meteen betaald en na ruim 2 weken kwam het pakketje, niet alle artikelen aanwezig! Veel mailen en totaal geen reactie. Toevallig vandaag met mededeling dat pakket geleverd is, ja klopt met niet alle artikelen. Maar ja geld is natuurlijk binnen. Weer verder geen reactie. 1 artikel toch retour moeten sturen! Hoop dat ik snel Mn geld terug krijg. Ik bestel er nooit meer. Echt oplichters

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Dieven

    Willy Vertongen20-07-2018

    Bestelling van 118 euro geplaatst en betaald .Nooit iets van gehoord of gezien . Geen reacties op contactformulier , telefoon of mail .Dit noem ik maffiapraktijken. Eén bende oplichters .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Mijn verhaal

    Monique Hogervorst19-07-2018

    Mijn bestelling is op 11 juni jl. begonnen en heden 19 juli afgerond. Had op 11 juni 2 sportbroekjes besteld, maar deze kwamen never nooit niet binnen. Vele malen geprobeerd contact op te nemen per mail of telefonisch. Totaal nutteloos! Idd was ik ook steeds de eerst wachtende en op mijn mail geen reactie. Toen heb ik op 22 juni een mail gestuurd naar de Klantenservice te Duitsland (staat ook op de Nederlandse site) en na wat heen en weer gemail heb ik toen op 26 juni mijn 2 broekjes bij Jumbo af kunnen halen. Ze waren daar geleverd (????) zonder dat ik een bevestiging hiervan had ontvangen. Maar enfin, ik had 2 broekjes. Toen heb ik op 30 juni een niet passende retour gestuurd. Ik hoorde niets. Toen heb ik op 13 juli weer een mail naar Duitsland gestuurd voor het retour ontvangen van mijn geld en ik moet zeggen dat ik het geld vandaag op mijn rekening had staan! Maar wat een bevalling was dit. Ondanks dat mijn bestelling nu toch wel goed is afgelopen, ga ik hier nooit meer iets bestellen. Misschien een tip voor andere gedupeerden: stuur een mail naar de Klantenservice te Duitsland. Daar heb ik nog het beste resultaat bij behaald. Succes!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    geld kwijt

    jolanda13-07-2018

    voor ruim €100 besteld.Door hun toedoen is pakket geweigerd bij afhaalpunt en ging retour.Geen contact mogelijk met TP.nl, geen reactie.Schandalig.Nooit meer, wees gewaarschuwd, rotbedrijf

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte service

    Wolff10-07-2018

    Reageren niet op mail en telefoon, je kunt artikelen niet retourzenden, optie werkt niet

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Slechte retour en klantenservice

    Ka15-06-2018

    Het lukt niet om een retourformulier aan te maken. Telefonisch geen gehoor en via de mail wordt er niet gereageerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Waardeloos bedrijf

    maria14-06-2018

    Kan geen enkel pluspunt bedenken.
    Leveren niets, nemen telefoon niet aan, reageren niet op mail.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Oplichters

    Jonas Mannaerts28-05-2018

    Plaats een bestelling van 500 euro en krijg 1 tshirt van 14 euro, de rest is een groot? Reageren telefonisch dat ze trackingnummer gaan maken voor andere zending... echter maand layer nog niets van gezien! Iemand nog zo een ervaring?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Waardeloos

    Meriam09-03-2018

    Leveren niet wat je besteld hebt, vervolgens moet je zelf achter je terugbetaling aan gaan.
    Klantenservice zeer slecht bereikbaar. Reageren niet op mails.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    vreselijke winkel

    mar07-02-2018

    ik zit al dik twee weken te wachten op mijn bestelling en geld is al afgeschreven op de creditcard.
    na een telefoontje blijkt dat niet mijn hele bestelling aanwezig is en daar wacht het op.
    tjonge,, dat had je toch even kunnen mailen.
    kan nu die items katen vervallen... en gaan smeken om mijn geld ????????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Slechte retour service

    Bouwens04-10-2017

    Als je een bestelling doet, heb je het zo in huis maar als er iets niet in orde is en je zoekt contact met ze dan reageren ze niet. Totaal onklantvriendelijk bedrijf, aan oplossingen doen ze al helemaal niet als blijkt dat je een inferieur product bij ze hebt gekocht. Als je een product ergens anders ook kan kopen zou ik dat zeker doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Belazerclub!!

    Yolande de neef25-08-2017

    Levert niet wat je besteld. Terugbetalen doen ze al helemaal niet aan. Beweren geld terug te storten maar betaalbewijs komt niet. Betaling ook niet. Nooit kopen hier!.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen Product, maar ook geen geld terug

    Heico26-07-2017

    Ze betalen niet terug, ook al is het product niet geleverd. Sterker nog, ze claimden wel terugbetaald te hebben en hebben op ons verzoek een "betaalbewijs" gestuurd. Daarop staat zwart op wit dat de terugbetaling is tegengehouden. Kortom, een heerlijke slimme club waar ik geen zaken meer mee doe (en dat was best veel....)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Waardeloze service

    HvB01-06-2017

    Ik heb een slechte ervaring met tennis-point.nl. Ik heb op 20 mei een bestelling geplaatst, maar deze is tot op heden niet verzonden. Inmiddels meerdere keren telefonisch contact gehad (na overigens lang in de wacht gestaan te hebben), waarbij mij 3 keer is verzekerd dat mijn bestelling de volgende dag verzonden zou worden. Tot op heden nog geen verzendbevestiging of iets dergelijks ontvangen.
    Ik raad iedereen aan bij andere webshops zoals tennisdirect te bestellen, waarbij er zeer snel en goed gecommuniceerd en geleverd wordt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    webshop voor alle tennisspullen

    G. van A.27-04-2017

    Ik sla al behoorlijk wat jaartjes een balletje op de tennisbaan en heb door de jaren heen al bij diverse sportzaken mijn tennisspullen gekocht. Van rackets tot ballen en van schoenen tot kleding. Vaak bezocht ik hiervoor verschillende winkels, omdat ik niet precies wist wat ik wilde hebben. Sinds enige tijd koop ik alles echter bij Tennis-Point.nl. Heel makkelijk, want je hebt hier alles onder één dak. Prijzen verschillen in mijn optiek niet veel van de prijzen in de winkels. Levering is snel, want je hebt het meeste binnen twee dagen wel in huis. Het is een enkele keer voorgevallen dat ik er achteraan moest bellen en dat ze het vergeten waren op te sturen, maar dat is allemaal goedgekomen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Schrijf zelf een review over Tennis-Point.nl

    Uw beoordeling