NederlandReview

  Ervaringen Tennis-Point.nl

  Om te gaan tennissen heb je veel producten nodig. Rackets, tenniskleding, tennisschoenen en nog veel meer. Ook heeft je tennisracket zo nu en dan nieuwe snaren nodig. Voor al dit soort producten ga je dan naar een site als tennis-point waar je alle topmerken aangaande tennis kunt vinden. Wat andere gebruikers van deze webshop van de producten en diensten vinden, kunt u hier bij NederlandReview lezen.

  Over Tennis-Point.nl

  Tennis-Point.nl ziet zichzelf als meer dan alleen een tennisshop. Zij willen ook een inspiratie zijn voor iedereen die van tennis houdt. Al bijna 20 jaar lang doen zij hun best om tennisliefhebbers van over de hele wereld een ruim assortiment aan tennisproducten aan te bieden. Zo zijn er meer dan 30.000 artikelen in de webshop te vinden. Maar ze doen meer. Zo kun je hier ook het allerlaatste nieuws op het gebied van tennis lezen. Tennis-Point.nl zegt als missie te hebben het spel van alle klanten beter te maken om zo de winnaar in iedereen naar boven te halen. Je vindt de nieuwste trends op tennisgebied. De rackets die je koopt kun je eerst testen, om zo zeker te weten dat je het juiste racket aanschaft. Verder zijn ze in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk zodat je zeker weet dat zij aan de allerhoogste kwaliteitscriteria voldoen.


  Tennis Best Points of 2017

  Diensten

  Tennis-Point.nl biedt je een ruime keus aan meerdere soorten tennisuitrusting. Hierbij kun je denken aan:

  • Tennisrackets
  • Tenniskleding
  • Tennisschoenen
  • Tennistassen
  • Tennissnaren
  • Overgrepen
  • Tennistoebehoren

  Alle producten zijn er om het spel van beginners, gevorderden, professionals en hobbyspelers te optimaliseren. Je kunt er gerenommeerde topmerken vinden zoals Adidas, Nike, Under Armour en Wilson. En wil je weten wat top tennisspelers voor outfits dragen en met wat voor rackets zij spelen? Deze zijn onder het kopje ‘Outfits van de toptennissers’ allemaal terug te vinden, inclusief wat het bij tennis-point.nl kost. Verder zijn er ook nog andere producten te koop voor onder andere squash en badminton.

  Klachten

  Het kan voorkomen dat een artikel defect of beschadigd is. Mocht dit het geval zijn dan kun je het artikel terugsturen en krijg je als je dat wilt je geld terug of wordt er zo snel mogelijk een nieuw product naar je verzonden. Je kunt je klachten via het contactformulier invullen. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar via: (020) 80 800 71 en je kunt ze via e-mail bereiken op info@tennispoint.nl. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur.

  Jouw mening

  Laat ons gerust weten wat jouw mening over dit bedrijf is. Ben je goed geholpen of ben je juist minder tevreden? Bij NederlandReview delen wij de meningen met elkaar, zodat een ander daar zijn voordeel mee kan doen.

  Lees de reviews! Hoe beoordelen klanten Tennis-Point.nl? Vind je hier al je tennisbenodigdheden? Kun je retourneren? Lees ervaringen, beoordelingen

  Tennis-Point.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (50)

  4.4
  32% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  4.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Webshop aankoop

  Ik had zo mijn bedenkingen toen ik alle recensies las, maar toch een tennisracket, tas, shirt en schoenen besteld.

  Ik kan niet anders zeggen dat alles vlekkeloos is verlopen. Ik had wat vragen over mijn bestelling en ik kreeg direct antwoord.
  De bestelling werd ook heel snel geleverd. Ik was niet helemaal te spreken over de schoenen die ik had besteld en dus had ik die geretourneerd. Ik kreeg dit geld heel snel teruggestort op mijn rekening.

  Top!!! Mocht ik nog iets nodig hebben, bestel ik hier zeker weer!
  Bedankt.

  Door: Bas Otto18-01-2019
  Ine21-06-2019

  Hoe heb je een retourlabel gekregen?

  Frits Klaassen24-02-2020

  Stage 2 ballen van slechte kwaliteit. Eerst 5 ballen veel te zacht , na een maand 14 van de 25 te slecht.

  Jeremy Van oorschot06-08-2020

  Belachelijk. Een week lang neemt niet op als ik hun “customer service” nummer bel(020 8080071) via e-mail reageren ze ook niet. Ik heb schoenen gekocht die te klein waren, ik heb gelijk grotere besteld maar ik kan deze niet retouneren, nergens online hun adres te vinden en er zat geen retournummer bij. Dit is waanzin.

  Jeroen03-12-2020

  Dit moet door een werknemer gepost zijn, want retourneren is superomslachtig. Daarnaast, op de site staat retourneren gratis, maar op de brief bij het pakje is het ineens voor eigen rekening. Doe jezelf een lol en sla deze webshop over

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Nike Brasilia Training Duffel Bag Large Unisex

  Pluspunten:
  + Zondag besteld, woensdag binnen vanuit Duitsland.
  + Prijs lager dan bij bijv. Decathlon.

  Zondag een Nike sporttas besteld, woensdagochtend binnen.
  Goedkoper dan bij bijv. Decathlon.
  Had veel negatieve reviews gelezen, maar wilde het toch proberen vanwege de prijs. Niks op aan te merken.

  Door: Danny van der Linden02-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Court dry 9in short heren donkerblauw

  Ondanks dat ik zeer tevreden over de afhandeling en de short er goed uitziet vind ik het wel jammer dat de maat geen 9 inch maar 7 inch is. Ik wil het niet retourneren
  gezien ik het pas ontdekte toen ik het had gedragen.
  Graag een reactie
  Klant nr.3528588
  m vr gr Leonard

  Door: Leonard08-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Bestelling snel geleverd

  Heb nu 2 maal besteld bij Tennis Point en beide keren is het 2 dagen later geleverd. Dus in mijn beleving super snelle service! Ik ben zeer tevreden. Zelfs de prijs was beter dan op andere sites voor hetzelfde product.

  Door: Monique09-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Trainingspak, tenniskleding

  Zeer goede service, snelle levering, acceptabele tijd voor geld terug bij retouractie. Zou zo weer iets bestellen.

  Door: Anja17-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Signum-pro overgrips

  De website is prima en je kan makkelijk producten vinden en bestellen.
  Daar blijft het dan bij. Als er iets mis gaat kan je het schudden. Bij mij is de betaling mislukt bij ideal. Het bedrag is afgeschreven maar daarna kreeg ik een foutmelding. Er is geen order aangemaakt. Tennispoint erkent dat het fout is gegaan, zeggen ook dat ze het bedrag gaan terugboeken. Maar dat is 8 weken geleden; bel of mail ze wekelijks en krijg elke keer hetzelfde antwoord maar geen geld. Zolang het goed gaat is dit een prima shop; Ik heb in het verleden wel vaker wat gekocht. Maar de service is echt heel slecht als iets niet goed gaat.

  Door: Bart15-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Sporttas

  In mijn geval werd een andere sporttas geleverd dan ik op een foto had uitgekozen. Mijn klacht werd niet naar behoren opgelost door ene Luca.
  Niet kopen bij dit bedrijf.

  Door: J. Honhoff20-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Asics tennisschoen

  Ik ben zeer tevreden.
  Vrijdag 31/5 Asics tennisshoenen besteld,dinsdag 4/6 netjes thuis bezorgd.

  Door: Elly04-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  k-swiss tennis schoenen

  ik heb schoenen niet eens 2 maanden. Een van is kapot gegaan.
  Contact via mail met geen antwoord. Contact via telefoon. Ik heb een Paulina gesproken ,ik heb instructies gekregen om een paar foto's te sturen.
  Dit is alles,er wordt nu geen telefoon opgenomen. Ik ben een uur aan het bellen. Ze hebben wel leuke muziek.......... waardeloos.
  Nooit meer daar kopen.

  Door: anna Otulak08-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Many itens

  if you are looking for excuses, you are buying in the right place. if you want your delivery to take a long time to arrive, you are once again shopping at the right place. if you want a good price, you have come to the wrong place, because the price is in no way more advantageous. if you want to receive several excuses for templates you are in the right place. if your unborn child is going to play tennis, it might be the right place. or maybe the goods will arrive by 2050.

  Door: Johann 03-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Tennistas

  Helaas bedroevend slecht. De levering duurde iets langer maar dat was geen probleem wat mij betreft. Het pakket zelf is in de druipende regen op mijn oprit gezet, zonder aan te bellen terwijl we thuis waren. Ongevraagd heeft de chauffeur ook namens mij getekend. Een mail verzonden over mijn teleurstelling naar tennis-plint maar alleen maar standaard vertaalde onbeduidende reacties terug. Ik heb het ontvangen maar daar is alles mee gezegd. Voor mij was dit eenmalig.

  Door: Annet29-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Tennisschoenen

  De aankoop verliep goed, scherpe prijs.
  Levering verliep ok. Bij de eerste bestelling is er door de manier van verpakken vertraging opgelopen, daardoor heeft het lange tijd bij de vervoerder gestaan.
  Retourneren ging ook ok, MAAR toen kwam het in contact komen met de customer service en je geld terugkrijgen. DRAMA! Retouren zijn inmiddels al meerdere weken bij Tennis Point en heb nog steeds mijn geld niet terug. Ze zeggen het op 22 juni gestort te hebben, maar wij hebben niets ontvangen. Klantenservice is telefonisch NIET te bereiken en op mail, als je antwoord krijgt, is het heel summier. Deze klantenservice is niet van deze tijd!

  Voor mij Geen bestellingen meer via tennis point.

  Door: Mark Hemetsberger03-07-2020
  Mark Hemetsberger03-07-2020

  Ik heb service 2 sterren gegeven omdat 1 ster geen optie was...ik begrijp wel waarom.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Wilson Blade 98 V7

  Racket besteld. Kon het niet terugvinden bij mijn account. tevens geen bevestiging. dacht daardoor dat ik belazerd was. door een review van een ander persoon om te blijven bellen en als je het muziekje in de wacht krijgt blijven hangen totdat iemand opneemt in het engels. was moeilijk om duidelijk te maken dat ik betaald had en het betaalbewijs reeds gemaild had. Maar uiteindelijk kreeg ik daardoor reactie dat het naar de boekhouding doorgestuurd was. hierna verliep alles snel en soepel, dus niet opgeven, het zijn dus geen OPLICHTERS. De site is m.b.t. de bevestiging van de bestelling dus niet ok en de klantenservice is niet goed. Maar voor de rest ging het goed nadat alles duidelijk was

  Door: Klaas Vrooland29-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Traingspak

  Mijn trakngspak is nog steeds niet binnenrn slecht service en ook geen melding dat het onderweg is

  Door: Chrishelle Hans07-04-2020
  Chrishelle Hans08-04-2020

  Het is de volgede dag netjes opgelost na dat we eindelijk jk de klantenservice aan de lijn kregen maar alsnog adviseer ik u om gewoon in Nederland te bestellen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Trainingspak

  Mn dochter heeft met haar eigen gespaarde geld een trainingspak aangeschaft juist iets groter zodat ze er langer plezier van kon hebben.. aangepast veelste klein.. nu willen we het retour sturen krijgen nergens geen reactie op niet via de mail, niet telefonisch alleen maar muziek, ben bang dat ze er naar haar geld kan fluiten overigens besteld via beslist.nl wij bestellen hier nooit meer..

  Door: Ell05-03-2020
  Chrishelle Hans08-04-2020

  Ik had ook een trainingsoak daar besteld ik zou gewoon een oortje in doen en de klantenservice bellen wamt na een tijdje namen ze wel op en regelen ze het netjes af maar het duurt wel even voor dat ze opnemen

  Marian,27-05-2020

  Ben eigenlijk heel tevreden over het bedrijf. Bestel regelmatig alles altijd netjes vlgs afspraak. Retourzenden ook geen probleem. Het enige als ik nog restitutie moet ontvangen moet ik altijd nog een extra mail versturen anders komt het niet. Je moet erom vragen. Nu ook weer een redelijke bestelling 1 artikel retour

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  nike shorts

  fout bij betaling 3 ipv 2 maar krijg geen andwordt of herstel geld retour 15 euro weg. slechte zaak

  Door: mark24-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Trainingspak

  Nooit weer, levering prima! Helaas is het trainingspak te klein, dus wil ik het retourneren....en daar begint de ellende! Het retour formulier op de website werkt niet? Men reageert niet op e-mail, op messenger berichten wordt niet gereageerd! Wij hebben geen idee hoe we het retour moeten sturen! Service waardeloos!

  Door: Loekie19-02-2020
  Ell05-03-2020

  Heeft u het toevallig al opgelost? Wij zitten in het zelfde schuitje

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Kleding

  Volgens de website kun je gratis retourneren.
  Zodra er geleverd word zit er een formulier bij dat dit niet gratis is.
  Via de procedure op de website geretourneerd, bin postbalie helaas moeten betalen. Vervolgens poging Gedaan deze kosten terug te krijgen, tennis point Geeft niet thuis.

  Wees gewaarschuwd niet bestellen !

  Door: Erwin brock04-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Tennis-Point.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tennis-Point.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 50 ervaringen geplaatst over Tennis-Point.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tennis-Point.nl actief?

  Tennis-Point.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tennis-Point.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.