NederlandReview

    Ervaringen Tennis-Point.nl

    Om te gaan tennissen heb je veel producten nodig. Rackets, tenniskleding, tennisschoenen en nog veel meer. Ook heeft je tennisracket zo nu en dan nieuwe snaren nodig. Voor al dit soort producten ga je dan naar een site als tennis-point waar je alle topmerken aangaande tennis kunt vinden. Wat andere gebruikers van deze webshop van de producten en diensten vinden, kunt u hier bij NederlandReview lezen.

    Over Tennis-Point.nl

    Tennis-Point.nl ziet zichzelf als meer dan alleen een tennisshop. Zij willen ook een inspiratie zijn voor iedereen die van tennis houdt. Al bijna 20 jaar lang doen zij hun best om tennisliefhebbers van over de hele wereld een ruim assortiment aan tennisproducten aan te bieden. Zo zijn er meer dan 30.000 artikelen in de webshop te vinden. Maar ze doen meer. Zo kun je hier ook het allerlaatste nieuws op het gebied van tennis lezen. Tennis-Point.nl zegt als missie te hebben het spel van alle klanten beter te maken om zo de winnaar in iedereen naar boven te halen. Je vindt de nieuwste trends op tennisgebied. De rackets die je koopt kun je eerst testen, om zo zeker te weten dat je het juiste racket aanschaft. Verder zijn ze in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk zodat je zeker weet dat zij aan de allerhoogste kwaliteitscriteria voldoen.


    Tennis Best Points of 2017

    Diensten

    Tennis-Point.nl biedt je een ruime keus aan meerdere soorten tennisuitrusting. Hierbij kun je denken aan:

    • Tennisrackets
    • Tenniskleding
    • Tennisschoenen
    • Tennistassen
    • Tennissnaren
    • Overgrepen
    • Tennistoebehoren

    Alle producten zijn er om het spel van beginners, gevorderden, professionals en hobbyspelers te optimaliseren. Je kunt er gerenommeerde topmerken vinden zoals Adidas, Nike, Under Armour en Wilson. En wil je weten wat top tennisspelers voor outfits dragen en met wat voor rackets zij spelen? Deze zijn onder het kopje ‘Outfits van de toptennissers’ allemaal terug te vinden, inclusief wat het bij tennis-point.nl kost. Verder zijn er ook nog andere producten te koop voor onder andere squash en badminton.

    Klachten

    Het kan voorkomen dat een artikel defect of beschadigd is. Mocht dit het geval zijn dan kun je het artikel terugsturen en krijg je als je dat wilt je geld terug of wordt er zo snel mogelijk een nieuw product naar je verzonden. Je kunt je klachten via het contactformulier invullen. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar via: (020) 80 800 71 en je kunt ze via e-mail bereiken op info@tennispoint.nl. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur.

    Jouw mening

    Laat ons gerust weten wat jouw mening over dit bedrijf is. Ben je goed geholpen of ben je juist minder tevreden? Bij NederlandReview delen wij de meningen met elkaar, zodat een ander daar zijn voordeel mee kan doen.

    Lees de reviews! Hoe beoordelen klanten Tennis-Point.nl? Vind je hier al je tennisbenodigdheden? Kun je retourneren? Lees ervaringen, beoordelingen

    Tennis-Point.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (76)

    4.2
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Tennis-Point.nl

    Uw beoordeling

    Webshop aankoop

    Ik had zo mijn bedenkingen toen ik alle recensies las, maar toch een tennisracket, tas, shirt en schoenen besteld.

    Ik kan niet anders zeggen dat alles vlekkeloos is verlopen. Ik had wat vragen over mijn bestelling en ik kreeg direct antwoord.
    De bestelling werd ook heel snel geleverd. Ik was niet helemaal te spreken over de schoenen die ik had besteld en dus had ik die geretourneerd. Ik kreeg dit geld heel snel teruggestort op mijn rekening.

    Top!!! Mocht ik nog iets nodig hebben, bestel ik hier zeker weer!
    Bedankt.

    Door: Bas Otto18-01-2019
    Ine21-06-2019

    Hoe heb je een retourlabel gekregen?

    Frits Klaassen24-02-2020

    Stage 2 ballen van slechte kwaliteit. Eerst 5 ballen veel te zacht , na een maand 14 van de 25 te slecht.

    Jeremy Van oorschot06-08-2020

    Belachelijk. Een week lang neemt niet op als ik hun “customer service” nummer bel(020 8080071) via e-mail reageren ze ook niet. Ik heb schoenen gekocht die te klein waren, ik heb gelijk grotere besteld maar ik kan deze niet retouneren, nergens online hun adres te vinden en er zat geen retournummer bij. Dit is waanzin.

    Jeroen03-12-2020

    Dit moet door een werknemer gepost zijn, want retourneren is superomslachtig. Daarnaast, op de site staat retourneren gratis, maar op de brief bij het pakje is het ineens voor eigen rekening. Doe jezelf een lol en sla deze webshop over

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tennistas

    Ik heb hier een tennistas besteld. Ik begon me ook wat zorgen te maken na een aantal dagen nog niets te hebben ontvangen. Ik heb een aantal maal contact opgenomen via de mail en gebeld. Allemaal in het Engels helaas maar uiteindelijk heb ik de tas wel geleverd gekregen. Niet alle slechte reviews die je leest zijn dus waar maar ben je gevoelig voor gebrekkige communicatie en soms wat lange levertijd dan moet je het niet doen. Maar bij de andere goedkopere aanbieders gaat het ook niet altijd goed. Over het algemeen prima ervaring dus.

    Door: Martijn11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Nike Brasilia Training Duffel Bag Large Unisex

    Pluspunten:
    + Zondag besteld, woensdag binnen vanuit Duitsland.
    + Prijs lager dan bij bijv. Decathlon.

    Zondag een Nike sporttas besteld, woensdagochtend binnen.
    Goedkoper dan bij bijv. Decathlon.
    Had veel negatieve reviews gelezen, maar wilde het toch proberen vanwege de prijs. Niks op aan te merken.

    Door: Danny van der Linden02-12-2020
    L. Kho07-07-2021

    Totdat je iets moet retourneren.....dan vrees ik dat je er anders over denkt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Court dry 9in short heren donkerblauw

    Ondanks dat ik zeer tevreden over de afhandeling en de short er goed uitziet vind ik het wel jammer dat de maat geen 9 inch maar 7 inch is. Ik wil het niet retourneren
    gezien ik het pas ontdekte toen ik het had gedragen.
    Graag een reactie
    Klant nr.3528588
    m vr gr Leonard

    Door: Leonard08-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Tennisschoenen, rok en shirt

    Verschrikkelijk bedrijf! Betaald, maar nooit wat ontvangen!!! Niet te bereiken, maar wel mailen dat ze het geld niet hebben ontvangen?!? 140 euro verdwenen! Als ik onder de 2 sterren kun invullen dat was het er geen geweest.

    Door: Marleen09-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schoenen

    Verschrikkelijk om je geld terug te krijgen bij retourneren nu al 2 maanden bezig.

    Door: Niels Uit de Bulten13-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Bestelling snel geleverd

    Heb nu 2 maal besteld bij Tennis Point en beide keren is het 2 dagen later geleverd. Dus in mijn beleving super snelle service! Ik ben zeer tevreden. Zelfs de prijs was beter dan op andere sites voor hetzelfde product.

    Door: Monique09-05-2019
    Marco29-06-2021

    Kan echt niet, dit zal wel een nepreview zijn

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tennistas

    Het bestellen ging uitstekend .
    Was toch de verkeerde tas . Retour gedaan binnen paar dagen een ontvangstbevestiging.
    Binnen een week geld retour .
    Super webshop 👍🏻

    Door: Colinda21-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sporttas

    In mijn geval werd een andere sporttas geleverd dan ik op een foto had uitgekozen. Mijn klacht werd niet naar behoren opgelost door ene Luca.
    Niet kopen bij dit bedrijf.

    Door: J. Honhoff20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Trainingspak, tenniskleding

    Zeer goede service, snelle levering, acceptabele tijd voor geld terug bij retouractie. Zou zo weer iets bestellen.

    Door: Anja17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schoenen

    Bestelling is keurig geleverd. De maat van de schoenen was echter niet goed daarom retour gestuurd. Geen bevestiging van retour ontvangst of creditering van het reeds betaalde bedrag. Na het toesturen van de PostNL bevestiging van de retourzending en ontvangst geen contact meer mogelijk. Telefoonnummer is onbereikbaar en op mail berichten wordt niet gereageerd. Nu 3 maanden verder ligt het bij het ECC (Europees Consumenten Centrum) die in Duitsland probeert mijn geld terug te krijgen. Ik verwacht echter niet ooit een euro terug te zien. Het is pure oplichting.

    Door: Harmen Norg05-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schoenen

    Schoenen besteld levertijd 2/4dagen nu 1.5week verder niks gekregen.
    Via mail tennis-point track and trace van post.nl gekregen alleen die hebben ook nooit de bestelling gekregen
    Proberen te bellen en via mail meerdere reacties gevraagd nummer is nep wordt niet opgepakt en mail hebben ze alleen 1keer beantwoord dus dag €50
    Wel jammer site ziet er professioneel uit daarom dat ik er ook ingetrapt ben, dus iedereen hierbij gewaarschuwd!

    Door: Deklinck27-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schoenen retour

    Nog nooit eerder meegemaakt dat ik na 3 weken retourzending nog steeds mijn geld niet heb ontvangen en er op geen enkele manier contact met klantenservice te leggen is. De telefoon staat constant op een antwoordapparaat. Communiceren in het Nederlands kan niet. Op mail wordt niet gereageerd. Wat een ramp.

    Door: Debbie23-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Tennis short

    Zeer slechte site, tennis broekje besteld, nooit gekregen. Bij de betaling ging er wat fout werd vermeld of ik het over wilde doen. Ben eerst op mijn ING gaan kijken en het was al afgeschreven van mijn rekening. Maar geen bevestigings mail gekregen. Dus blij dat ik het niet nogmaals gedaan heb. 2 keer gebeld 3 mails gestuurd niets gehoord!!! Schandalig gewoon

    Door: Lia Duijff18-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Under armour boxers

    Je komt bedrogen uit.

    In het verleden wel eerder iets gekocht bij deze firma uit Duitsland dus helemaal geen reden om het niet te doen.
    Bestellen gaat snel maar leveren vaak halve bestellingen af.
    Netjes de helft van mijn bestelling vlug binnen maar helaas de verkeerde kleur.
    En mis gewoon de helft terwijl mijn bestelling van te voren met een teruggezonden mail dat de bestelling door hun is gecontroleerd en goed gekeurd is.
    Bellen heeft geen zin omdat hetzelfde deuntje keer op keer word afgespeeld.
    Mail gestuurd maar ben bang dat ik daar ook geen antwoord op terug ontvang.
    Dus mensen had ik maar eerder de reviews gelezen en laat het een les zijn voor anderen.
    KOOP HIER NIKS.

    Door: Andre Groeneveld15-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Nike tennisschoenen

    Mensen koop hier niets! Schoenen besteld niets ontvangen ben opgelicht! Baal hier enorm van. Niemand is te bereiken telefoon nemen zij niet op. KOOP HIER NIETS!

    Door: Sakar Yasin09-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Tennis shorts

    Twee tennis shorts gekocht. Helaas bevielen deze shorts niet.
    Retour gestuurd en hiervan een bevestiging ontvangen dat Tennis-Point deze heeft ontvangen. Ik zit nu al drie weken te wachten op mijn geld wat ik terug zou krijgen.

    Klantenservice is waardeloos. Ik heb al ruim 10 keer gebeld, maar telkens krijg ik een rot deuntje te horen. Niemand neemt telefoon op. Ook geen bandje of ik wel/niet in de wacht zit. Je weet werkelijk niet waar je aan toe bent.

    Ik zou hier niks meer bestellen en het risico nemen om een of meerdere artikelen retourneren. Want je krijgt je geld niet terug en klantenservice is onbereikbaar.

    Door: L. Kho07-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Polo shirt

    Poloshirt besteld, geld afgeschreven, maar geen levering. Per mail en telefonisch niet te bereiken. KOOP HIER NIET!!! Ik ben opgelicht voor € 50,00

    Door: Marco29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Rackettas

    Klantenservice krijg je niet aan de lijn. Mails wordt niet op gereageerd.
    Bestelling is betaald maar zit nog steeds te wachten op de levering.
    24-6 besteld

    Door: Paul24-06-2021
    Sandra29-07-2021

    Inmiddels ontvangen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    tennisballen

    Twee zakken tennisballen besteld. Na een maand nog steeds niet ontvangen, Geld wel afgeschreven. Meerdere mails gestuurd, geen antwoord. Telefonisch niet bereikbaar. Alleen een muziekje.

    Door: Emma15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    FAQ

    Is Tennis-Point.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 76 ervaringen geplaatst over Tennis-Point.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tennis-Point.nl actief?

    Tennis-Point.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tennis-Point.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.