NederlandReview

    Ervaringen Tennis-Point.nl

    Om te gaan tennissen heb je veel producten nodig. Rackets, tenniskleding, tennisschoenen en nog veel meer. Ook heeft je tennisracket zo nu en dan nieuwe snaren nodig. Voor al dit soort producten ga je dan naar een site als tennis-point waar je alle topmerken aangaande tennis kunt vinden. Wat andere gebruikers van deze webshop van de producten en diensten vinden, kunt u hier bij NederlandReview lezen.

    Over Tennis-Point.nl

    Tennis-Point.nl ziet zichzelf als meer dan alleen een tennisshop. Zij willen ook een inspiratie zijn voor iedereen die van tennis houdt. Al bijna 20 jaar lang doen zij hun best om tennisliefhebbers van over de hele wereld een ruim assortiment aan tennisproducten aan te bieden. Zo zijn er meer dan 30.000 artikelen in de webshop te vinden. Maar ze doen meer. Zo kun je hier ook het allerlaatste nieuws op het gebied van tennis lezen. Tennis-Point.nl zegt als missie te hebben het spel van alle klanten beter te maken om zo de winnaar in iedereen naar boven te halen. Je vindt de nieuwste trends op tennisgebied. De rackets die je koopt kun je eerst testen, om zo zeker te weten dat je het juiste racket aanschaft. Verder zijn ze in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk zodat je zeker weet dat zij aan de allerhoogste kwaliteitscriteria voldoen.


    Tennis Best Points of 2017

    Diensten

    Tennis-Point.nl biedt je een ruime keus aan meerdere soorten tennisuitrusting. Hierbij kun je denken aan:

    • Tennisrackets
    • Tenniskleding
    • Tennisschoenen
    • Tennistassen
    • Tennissnaren
    • Overgrepen
    • Tennistoebehoren

    Alle producten zijn er om het spel van beginners, gevorderden, professionals en hobbyspelers te optimaliseren. Je kunt er gerenommeerde topmerken vinden zoals Adidas, Nike, Under Armour en Wilson. En wil je weten wat top tennisspelers voor outfits dragen en met wat voor rackets zij spelen? Deze zijn onder het kopje ‘Outfits van de toptennissers’ allemaal terug te vinden, inclusief wat het bij tennis-point.nl kost. Verder zijn er ook nog andere producten te koop voor onder andere squash en badminton.

    Klachten

    Het kan voorkomen dat een artikel defect of beschadigd is. Mocht dit het geval zijn dan kun je het artikel terugsturen en krijg je als je dat wilt je geld terug of wordt er zo snel mogelijk een nieuw product naar je verzonden. Je kunt je klachten via het contactformulier invullen. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar via: (020) 80 800 71 en je kunt ze via e-mail bereiken op info@tennispoint.nl. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur.

    Jouw mening

    Laat ons gerust weten wat jouw mening over dit bedrijf is. Ben je goed geholpen of ben je juist minder tevreden? Bij NederlandReview delen wij de meningen met elkaar, zodat een ander daar zijn voordeel mee kan doen.

    Lees de reviews! Hoe beoordelen klanten Tennis-Point.nl? Vind je hier al je tennisbenodigdheden? Kun je retourneren? Lees ervaringen, beoordelingen

    Tennis-Point.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    4
    29% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4

    Service

    3

    Prijs

    5

    Leveren

    3,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tennisjurk

    Ruim 3 weken geleden een jurk bestel. Levertijd van 3 tot 5 werkdagen. In eerste instantie reageerden ze snel op mails wanneer ik vroeg waar mijn bestelling blijft. Volgens de tracker was de jurk al ruim 2 weken in het sorteercentrum in Utrecht Na 3 weken wachten ben ik er klaar mee en heb ik gemaild geld terug te storten. Sindsdien 2 keer gemaild en er is een totale radiostilte. Mijn pakket is geleverd staat er in de tracker, maar wel terug bij de groothandel en er is nog geen cent terug gestuurd. Kortom een stel oplichters.

    Door: Judith11-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Tennistas

    Ik bestelde hier een tennistas. Deze heb ik wel betaald maar nooit ontvangen. Al heel veel mails gedaan. Heel soms krijg ik een antwoord met de vraag om betaal bewijs op te sturen dan in het Engels soms in het Frans. Dit al 5x gedaan. Maar krijg geen reactie terug. Ook verschillende keren proberen te bellen maar je krijgt heel moeilijk iemand aan de lijn en als het lukt spreekt ze Engels. En ze weet dan ook weer van niets en vraagt weer om betaal bewijs door te sturen( wat ik al verschillende keren heb gedaan). Hopelijk krijg ik snel mijn geld terug. En daarna zou ik hier nooit niets meer bestellen!!!

    Door: J van s25-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Asics tennisschoen

    Ik ben zeer tevreden.
    Vrijdag 31/5 Asics tennisshoenen besteld,dinsdag 4/6 netjes thuis bezorgd.

    Door: Elly04-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bestelling snel geleverd

    Heb nu 2 maal besteld bij Tennis Point en beide keren is het 2 dagen later geleverd. Dus in mijn beleving super snelle service! Ik ben zeer tevreden. Zelfs de prijs was beter dan op andere sites voor hetzelfde product.

    Door: Monique09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    WEGBLIJVEN - NIET DOEN - SLECHTER DAN SLECHT

    Ga niet voor de lage prijzen van deze amateuristische marketingclub. Aanbiedingen worden als lokkertjes gebruikt en blijken na besteld te hebben ineens niet meer leverbaar. Er wordt dan een 'aanbod' gedaan waar je (tennis)broek van afzakt.

    Dus dringend advies: Ga voor een andere webshop (eentje uit Nederland) of steun de lokale middenstand waar je vaak ook nog eens verschillende rackets mag uitproberen.
    Tennispoint is een uiterst onprofessionele marketingtent uit Duitsland die in heel Europa dezelfde ellende veroorzaakt.

    Wegblijven, wegblijven, wegblijven. Clubs als dit die irritatie, frustratie en ellende veroorzaken, verdienen 1 ding; failliet gaan. En snel ook.

    Door: V. Wilke10-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slecht over de hele lijn

    Leveringstermijn bijzonder lang.
    Bestelling onvolledig.
    Klantendienst ronduit onprofessioneel.

    Door: Elke06-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Webshop aankoop

    Ik had zo mijn bedenkingen toen ik alle recensies las, maar toch een tennisracket, tas, shirt en schoenen besteld.

    Ik kan niet anders zeggen dat alles vlekkeloos is verlopen. Ik had wat vragen over mijn bestelling en ik kreeg direct antwoord.
    De bestelling werd ook heel snel geleverd. Ik was niet helemaal te spreken over de schoenen die ik had besteld en dus had ik die geretourneerd. Ik kreeg dit geld heel snel teruggestort op mijn rekening.

    Top!!! Mocht ik nog iets nodig hebben, bestel ik hier zeker weer!
    Bedankt.

    Door: Bas Otto18-01-2019
    Ine21-06-2019

    Hoe heb je een retourlabel gekregen?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte ervaring

    Ik heb heel erg lang gewacht op mijn bestelling. Het was een verjaardagscadeau dus ik was te laat met geven.
    Slechte service!!!
    GEEN AANRADER

    Door: TC VAN UUM13-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Bestelling geannuleerd zonder te informeren

    Ik heb een tennisracket besteld en betaald via iDEAL. Zonder mij te informeren via e-mail of telefoon hebben ze mijn bestelling geannuleerd. Zelfs in mijn account kon ik dit niet zien. Uiteindelijk na dagen wachten heb ik gebeld met Tennis-Point en toen vertelden ze me dat de bestelling geannuleerd was. Ze konden deze niet opnieuw activeren, dus ik kreeg mijn geld terug. Ik wil niet mijn geld terug, ik wil mijn bestelling ontvangen. Ik heb meerdere keren gebeld en meerdere keren een e-mail gestuurd. Uiteindelijk heb ik een klacht ingediend, dus we wachten maar af.

    Update 14-09
    De klacht is behandeld door een medewerker zonder authoricaties. Het is dus zinloos om een klacht in te dienen, al werd het wel aangeraden door de klantenservice. Je krijgt een e-mail terug van één zin. Er wordt totaal niet inhoudelijk gereageerd op je klacht en niet alle vragen worden beantwoord. Onbegrijpelijk voor zo'n groot bedrijf.

    Ik wacht nu al meer dan een week totdat ze het geld van twee orders terugstorten. Administratief is het daar echt een ramp. Ik stel mijn sterren bij van 2 naar 1. Ondanks dat je een telefoonnummer in Nederland belt, krijg je een engelstalige medewerker aan de lijn en die blijft zichzelf maar herhalen.

    Update 28-09
    Jammer dat je geen 0 sterren kan geven. Ik heb nu een deel van mijn geld terug omdat ze van alles met elkaar aan het verrekenen zijn. Zo net maar weer gebeld, net voor 17.00 uur. Een jongeman gesproken die me van alles kon uitleggen, maar niets kon oplossen. Tijdens het gesprek een e-mail gestuurd omdat ze blijkbaar niets ontvangen hadden. Hij ontving de e-mail nu wel. Opeens was het geluid weg en inmiddels na 17.00 uur. Opgehangen en direct weer gebeld en ja hoor, een voicemail dat ze weekend hebben. Toen direct weer een e-mail gestuurd met de vraag mij terug te bellen, maar denk maar niet dat dat gaat gebeuren.

    Nogmaals, ik raad iedereen af om bij Tennis-Point te bestellen. Administratief is het een totale ramp daar. Geen Nederlandse klantenservice, op geen enkele manier willen ze je echt helpen, je krijgt geen normale antwoorden per e-mail, alleen maar standaard zinnen. Oprecht nog niet eerder zo'n slecht bedrijf meegemaakt.

    Nu dus maar weer afwachten. Zoals al weken. Ik ga een biertje pakken en ook maar weekend vieren.

    Update 28-12
    Ik heb meerdere berichten gestuurd via Facebook Messenger en zelfs op de Facebook pagina van Tennis-Point. Ze beloven al weken dat ze het oppakken, maar laten daarna niets meer van zich horen. Er komt geen inhoudelijke reactie. Ook niet op de vier klachten die ik heb ingediend via het ODR Platform.

    Enorm slecht bedrijf. Ik geef het op en ga er geen energie meer in steken. Ik zal nooit meer iets bestellen bij Tennis-Point en raad het iedereen af.

    Door: Roy28-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Alles wat fout kan gaan, gaat er ook fout!

    Begin juni voor ruim €200,00 besteld. Na mijn belletje 2wk later (na meerdere malen ruim 20 min in de wacht te staan en naar afgrijselijke herrie te moeten luisteren) werd mij eindelijk een deel vd goederen verstuurd...
    De titel zegt genoeg over het vervolg...
    2 weken terug heb ik de laatste restitutie ontvangen. De aanhouder wint!
    De prijs lijkt ok, maar als je de tel kn, de tijd die je er aan kwijt bent en de ergernis die ermee gepaard gaat meerekent, zouden ze je geld toe moeten geven.
    De medewerkers die ik aan de telefoon heb gekregen, waren vriendelijk, dat is dan ook het enige positieve in dit hele verhaal.
    Voortaan lees ik eerst de reviews en ga ik dan pas over tot bestellen.

    Door: Nicoline09-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte service

    moeilijk door de website te komen met bestelling. eerste levering in orde, maar service is zeer slecht. telefoon wordt niet beantwoord, krijgt een dubieus antwoordapparaat. Stijlloos, is ook niet mogelijk mensen te spreken. retouren is dus een heel gedoe en kost een boel E-mails.

    Door: Hero Nemo16-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    alsnog bestelling ontvangen

    het heeft 11 dagen geduurd maar mijn bestelling is binnengekomen. dus tevreden over het product maar zeker niet de wijze waarop de communicatie verloopt. Zeer slechte bereikbaarheid en het niet opnemen van de telefoon. Het was de eerste en laatste keer dat ik iets koop bij deze site.

    Door: roedema12-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    waardeloos bedrijf

    helaas te laat de reviews gelezen, mijn bestelling komt maar niet binnen en per telefoon wordt niet opgenomen. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben.

    Door: roedema09-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    artikelen retour gestuurd

    via de tracking code kan ik zien dat ze op 13 en 17 augustus 2018 een pakketje van me retour hebben gekregen en ook in ontvangst hebben genomen. Tot heden, 6 oktober 2018 na diverse mails, nog steeds geen betaling retour ontvangen. ik ga eens uitzoeken of ik de CEO kan bereiken, aangezien beide namen in de mails staan benoemd.
    Ondanks dat ze goede prijzen hebben, en ik al diverse mailen besteld heb, zal ik nu niet meer bestellen bij ze.

    Door: maud06-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Treurig

    Eigenlijk hoef ik geen nieuwe tekst te schrijven. Lees eerdere beoordelingen. Waardeloos in 1 woord. Ik vrees wel €350 kwijt te zijn.. Te treurig voor woorden. Ik ga rechtsbijstand inschakelen.

    Door: S. Postma07-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit meer tennispoint

    Bestelling gedaan op 23-7-2018. 8 artikelen besteld. Een rokje verkeerd geleverd. 2 artikelen gehouden. 6 artikelen retour. Creditnota van bijna 200.-
    Na drie emails en 40 dagen later, nog steeds geen geld retour.
    Geprobeerd te bellen, 15 minuten in de wacht gestaan en ongeveer 300 x naar hetzelfde deuntje geluisterd van Oh Oh Oh
    Nooit meer Tennispoint

    Door: MJ v G06-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Erg slecht

    Bestelling gedaan van ruim €100,- meteen betaald en na ruim 2 weken kwam het pakketje, niet alle artikelen aanwezig! Veel mailen en totaal geen reactie. Toevallig vandaag met mededeling dat pakket geleverd is, ja klopt met niet alle artikelen. Maar ja geld is natuurlijk binnen. Weer verder geen reactie. 1 artikel toch retour moeten sturen! Hoop dat ik snel Mn geld terug krijg. Ik bestel er nooit meer. Echt oplichters

    Door: Nadia 24-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Dieven

    Bestelling van 118 euro geplaatst en betaald .Nooit iets van gehoord of gezien . Geen reacties op contactformulier , telefoon of mail .Dit noem ik maffiapraktijken. Eén bende oplichters .

    Door: Willy Vertongen20-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Mijn verhaal

    Mijn bestelling is op 11 juni jl. begonnen en heden 19 juli afgerond. Had op 11 juni 2 sportbroekjes besteld, maar deze kwamen never nooit niet binnen. Vele malen geprobeerd contact op te nemen per mail of telefonisch. Totaal nutteloos! Idd was ik ook steeds de eerst wachtende en op mijn mail geen reactie. Toen heb ik op 22 juni een mail gestuurd naar de Klantenservice te Duitsland (staat ook op de Nederlandse site) en na wat heen en weer gemail heb ik toen op 26 juni mijn 2 broekjes bij Jumbo af kunnen halen. Ze waren daar geleverd (????) zonder dat ik een bevestiging hiervan had ontvangen. Maar enfin, ik had 2 broekjes. Toen heb ik op 30 juni een niet passende retour gestuurd. Ik hoorde niets. Toen heb ik op 13 juli weer een mail naar Duitsland gestuurd voor het retour ontvangen van mijn geld en ik moet zeggen dat ik het geld vandaag op mijn rekening had staan! Maar wat een bevalling was dit. Ondanks dat mijn bestelling nu toch wel goed is afgelopen, ga ik hier nooit meer iets bestellen. Misschien een tip voor andere gedupeerden: stuur een mail naar de Klantenservice te Duitsland. Daar heb ik nog het beste resultaat bij behaald. Succes!!!

    Door: Monique Hogervorst19-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    geld kwijt

    voor ruim €100 besteld.Door hun toedoen is pakket geweigerd bij afhaalpunt en ging retour.Geen contact mogelijk met TP.nl, geen reactie.Schandalig.Nooit meer, wees gewaarschuwd, rotbedrijf

    Door: jolanda13-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte service

    Reageren niet op mail en telefoon, je kunt artikelen niet retourzenden, optie werkt niet

    Door: Wolff10-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Slechte retour en klantenservice

    Het lukt niet om een retourformulier aan te maken. Telefonisch geen gehoor en via de mail wordt er niet gereageerd.

    Door: Ka15-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Waardeloos bedrijf

    Kan geen enkel pluspunt bedenken.
    Leveren niets, nemen telefoon niet aan, reageren niet op mail.

    Door: maria14-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Oplichters

    Plaats een bestelling van 500 euro en krijg 1 tshirt van 14 euro, de rest is een groot? Reageren telefonisch dat ze trackingnummer gaan maken voor andere zending... echter maand layer nog niets van gezien! Iemand nog zo een ervaring?

    Door: Jonas Mannaerts28-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Waardeloos

    Leveren niet wat je besteld hebt, vervolgens moet je zelf achter je terugbetaling aan gaan.
    Klantenservice zeer slecht bereikbaar. Reageren niet op mails.

    Door: Meriam09-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    vreselijke winkel

    ik zit al dik twee weken te wachten op mijn bestelling en geld is al afgeschreven op de creditcard.
    na een telefoontje blijkt dat niet mijn hele bestelling aanwezig is en daar wacht het op.
    tjonge,, dat had je toch even kunnen mailen.
    kan nu die items katen vervallen... en gaan smeken om mijn geld ????????

    Door: mar07-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Slechte retour service

    Als je een bestelling doet, heb je het zo in huis maar als er iets niet in orde is en je zoekt contact met ze dan reageren ze niet. Totaal onklantvriendelijk bedrijf, aan oplossingen doen ze al helemaal niet als blijkt dat je een inferieur product bij ze hebt gekocht. Als je een product ergens anders ook kan kopen zou ik dat zeker doen.

    Door: Bouwens04-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Belazerclub!!

    Levert niet wat je besteld. Terugbetalen doen ze al helemaal niet aan. Beweren geld terug te storten maar betaalbewijs komt niet. Betaling ook niet. Nooit kopen hier!.

    Door: Yolande de neef25-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen Product, maar ook geen geld terug

    Ze betalen niet terug, ook al is het product niet geleverd. Sterker nog, ze claimden wel terugbetaald te hebben en hebben op ons verzoek een "betaalbewijs" gestuurd. Daarop staat zwart op wit dat de terugbetaling is tegengehouden. Kortom, een heerlijke slimme club waar ik geen zaken meer mee doe (en dat was best veel....)

    Door: Heico26-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Waardeloze service

    Ik heb een slechte ervaring met tennis-point.nl. Ik heb op 20 mei een bestelling geplaatst, maar deze is tot op heden niet verzonden. Inmiddels meerdere keren telefonisch contact gehad (na overigens lang in de wacht gestaan te hebben), waarbij mij 3 keer is verzekerd dat mijn bestelling de volgende dag verzonden zou worden. Tot op heden nog geen verzendbevestiging of iets dergelijks ontvangen.
    Ik raad iedereen aan bij andere webshops zoals tennisdirect te bestellen, waarbij er zeer snel en goed gecommuniceerd en geleverd wordt.

    Door: HvB01-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    webshop voor alle tennisspullen

    Ik sla al behoorlijk wat jaartjes een balletje op de tennisbaan en heb door de jaren heen al bij diverse sportzaken mijn tennisspullen gekocht. Van rackets tot ballen en van schoenen tot kleding. Vaak bezocht ik hiervoor verschillende winkels, omdat ik niet precies wist wat ik wilde hebben. Sinds enige tijd koop ik alles echter bij Tennis-Point.nl. Heel makkelijk, want je hebt hier alles onder één dak. Prijzen verschillen in mijn optiek niet veel van de prijzen in de winkels. Levering is snel, want je hebt het meeste binnen twee dagen wel in huis. Het is een enkele keer voorgevallen dat ik er achteraan moest bellen en dat ze het vergeten waren op te sturen, maar dat is allemaal goedgekomen.

    Door: G. van A.27-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Schrijf zelf een review over Tennis-Point.nl

    Uw beoordeling