NederlandReview

    Ervaringen Tennis-Point.nl

    Om te gaan tennissen heb je veel producten nodig. Rackets, tenniskleding, tennisschoenen en nog veel meer. Ook heeft je tennisracket zo nu en dan nieuwe snaren nodig. Voor al dit soort producten ga je dan naar een site als tennis-point waar je alle topmerken aangaande tennis kunt vinden. Wat andere gebruikers van deze webshop van de producten en diensten vinden, kunt u hier bij NederlandReview lezen.

    Over Tennis-Point.nl

    Tennis-Point.nl ziet zichzelf als meer dan alleen een tennisshop. Zij willen ook een inspiratie zijn voor iedereen die van tennis houdt. Al bijna 20 jaar lang doen zij hun best om tennisliefhebbers van over de hele wereld een ruim assortiment aan tennisproducten aan te bieden. Zo zijn er meer dan 30.000 artikelen in de webshop te vinden. Maar ze doen meer. Zo kun je hier ook het allerlaatste nieuws op het gebied van tennis lezen. Tennis-Point.nl zegt als missie te hebben het spel van alle klanten beter te maken om zo de winnaar in iedereen naar boven te halen. Je vindt de nieuwste trends op tennisgebied. De rackets die je koopt kun je eerst testen, om zo zeker te weten dat je het juiste racket aanschaft. Verder zijn ze in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk zodat je zeker weet dat zij aan de allerhoogste kwaliteitscriteria voldoen.


    Tennis Best Points of 2017

    Diensten

    Tennis-Point.nl biedt je een ruime keus aan meerdere soorten tennisuitrusting. Hierbij kun je denken aan:

    • Tennisrackets
    • Tenniskleding
    • Tennisschoenen
    • Tennistassen
    • Tennissnaren
    • Overgrepen
    • Tennistoebehoren

    Alle producten zijn er om het spel van beginners, gevorderden, professionals en hobbyspelers te optimaliseren. Je kunt er gerenommeerde topmerken vinden zoals Adidas, Nike, Under Armour en Wilson. En wil je weten wat top tennisspelers voor outfits dragen en met wat voor rackets zij spelen? Deze zijn onder het kopje ‘Outfits van de toptennissers’ allemaal terug te vinden, inclusief wat het bij tennis-point.nl kost. Verder zijn er ook nog andere producten te koop voor onder andere squash en badminton.

    Klachten

    Het kan voorkomen dat een artikel defect of beschadigd is. Mocht dit het geval zijn dan kun je het artikel terugsturen en krijg je als je dat wilt je geld terug of wordt er zo snel mogelijk een nieuw product naar je verzonden. Je kunt je klachten via het contactformulier invullen. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar via: (020) 80 800 71 en je kunt ze via e-mail bereiken op info@tennispoint.nl. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur.

    Jouw mening

    Laat ons gerust weten wat jouw mening over dit bedrijf is. Ben je goed geholpen of ben je juist minder tevreden? Bij NederlandReview delen wij de meningen met elkaar, zodat een ander daar zijn voordeel mee kan doen.

    Lees de reviews! Hoe beoordelen klanten Tennis-Point.nl? Vind je hier al je tennisbenodigdheden? Kun je retourneren? Lees ervaringen, beoordelingen

    Tennis-Point.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (64)

    4.2
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Tennis-Point.nl

    Uw beoordeling

    Webshop aankoop

    Ik had zo mijn bedenkingen toen ik alle recensies las, maar toch een tennisracket, tas, shirt en schoenen besteld.

    Ik kan niet anders zeggen dat alles vlekkeloos is verlopen. Ik had wat vragen over mijn bestelling en ik kreeg direct antwoord.
    De bestelling werd ook heel snel geleverd. Ik was niet helemaal te spreken over de schoenen die ik had besteld en dus had ik die geretourneerd. Ik kreeg dit geld heel snel teruggestort op mijn rekening.

    Top!!! Mocht ik nog iets nodig hebben, bestel ik hier zeker weer!
    Bedankt.

    Door: Bas Otto18-01-2019
    Ine21-06-2019

    Hoe heb je een retourlabel gekregen?

    Frits Klaassen24-02-2020

    Stage 2 ballen van slechte kwaliteit. Eerst 5 ballen veel te zacht , na een maand 14 van de 25 te slecht.

    Jeremy Van oorschot06-08-2020

    Belachelijk. Een week lang neemt niet op als ik hun “customer service” nummer bel(020 8080071) via e-mail reageren ze ook niet. Ik heb schoenen gekocht die te klein waren, ik heb gelijk grotere besteld maar ik kan deze niet retouneren, nergens online hun adres te vinden en er zat geen retournummer bij. Dit is waanzin.

    Jeroen03-12-2020

    Dit moet door een werknemer gepost zijn, want retourneren is superomslachtig. Daarnaast, op de site staat retourneren gratis, maar op de brief bij het pakje is het ineens voor eigen rekening. Doe jezelf een lol en sla deze webshop over

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nike Brasilia Training Duffel Bag Large Unisex

    Pluspunten:
    + Zondag besteld, woensdag binnen vanuit Duitsland.
    + Prijs lager dan bij bijv. Decathlon.

    Zondag een Nike sporttas besteld, woensdagochtend binnen.
    Goedkoper dan bij bijv. Decathlon.
    Had veel negatieve reviews gelezen, maar wilde het toch proberen vanwege de prijs. Niks op aan te merken.

    Door: Danny van der Linden02-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Court dry 9in short heren donkerblauw

    Ondanks dat ik zeer tevreden over de afhandeling en de short er goed uitziet vind ik het wel jammer dat de maat geen 9 inch maar 7 inch is. Ik wil het niet retourneren
    gezien ik het pas ontdekte toen ik het had gedragen.
    Graag een reactie
    Klant nr.3528588
    m vr gr Leonard

    Door: Leonard08-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Bestelling snel geleverd

    Heb nu 2 maal besteld bij Tennis Point en beide keren is het 2 dagen later geleverd. Dus in mijn beleving super snelle service! Ik ben zeer tevreden. Zelfs de prijs was beter dan op andere sites voor hetzelfde product.

    Door: Monique09-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    tennisballen

    Twee zakken tennisballen besteld. Na een maand nog steeds niet ontvangen, Geld wel afgeschreven. Meerdere mails gestuurd, geen antwoord. Telefonisch niet bereikbaar. Alleen een muziekje.

    Door: Emma15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Yonex tennisschoenen

    4 weken geleden een paar schoenen besteld a 105 euro tot op heden niks ontvangen, ik heb al gemailt (geen antwoord) Bellen heeft ook geen zin want je krijgt niemand aan de lijn.. Waardeloos bedrijf, koop hier niks, je bent je geld kwijt !

    Door: Mathijs15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Tennistas

    Het bestellen ging uitstekend .
    Was toch de verkeerde tas . Retour gedaan binnen paar dagen een ontvangstbevestiging.
    Binnen een week geld retour .
    Super webshop 👍🏻

    Door: Colinda21-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sporttas

    In mijn geval werd een andere sporttas geleverd dan ik op een foto had uitgekozen. Mijn klacht werd niet naar behoren opgelost door ene Luca.
    Niet kopen bij dit bedrijf.

    Door: J. Honhoff20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Trainingspak, tenniskleding

    Zeer goede service, snelle levering, acceptabele tijd voor geld terug bij retouractie. Zou zo weer iets bestellen.

    Door: Anja17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Asics tennisschoen

    Ik ben zeer tevreden.
    Vrijdag 31/5 Asics tennisshoenen besteld,dinsdag 4/6 netjes thuis bezorgd.

    Door: Elly04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tennisracket

    Boeven zijn het. Bijna drie weken geleden hier een nieuw tennisracket besteld, deze echter tot vandaag de dag nog steeds niet ontvangen. PostNL geeft aan het pakket nooit te hebben ontvangen van Tennis Point. Heb het bedrijf meerdere malen gebeld en gemaild hierover, hier ook geen reactie op gekregen. Maak daarom niet dezelfde fout als ik en bestel je spullen op een andere site (Tennis Direct of Plutosport).

    Door: Davor Batina01-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tenniskleding

    Enkele kledingstukken teruggestuurd. Alles retour ontvangen maar na 1.5 maand nog geen geld retour. Gaat om 463 euro.

    Koop hier niets!!

    Door: Jeffrey24-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    niet ontvangen

    heb 2 shirts besteld, geven ze aan dat ze het bedrag niet ontvangen hebben, Al 4 maal een mail gestuurd reageren ze niet op, ook telefonisch niet te bereiken. Geld niet terug gekregen

    Door: mariska Chabot21-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tennisracktet Wilson

    Tennisracket besteld bij Tennispoint, Wilson racket.
    Racket 2 maanden gebruikt, en blijkt een scheur in te zitten. Circa 1 maand bezig geweest met klantenservice om hiervoor een alternatief te ontvangen / desnoods een kleine vergoeding of iets wat mogelijk is. Echter doen er niks mee terwijl de scheur in het racket niet is gekomen van gooien of slaan met racket.

    NOOIT MEER TENNISPOINT!!

    Door: Tom Jansen17-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Tennisschoenen

    Tennisschoenen waren te smal en ik dacht ff terug te sturen.
    Nou dat heb ik geweten, 32 mails gestuurd om een SRS CODE voor terug verzending via GLS te krijgen. Je kunt wel via de site een retour stikker printen en op de doos plakken, maar tennis point "vergeet" er een SRS cijfercode op te drukken, dus kost terug zenden altijd minimaal 11,95 euro, ben ik niet blij mee, want de site vermeld dat het kosteloos is, nou echt NIET.
    Telefonisch niet te bereiken, wel uren een bandje met (k.t) muziek.
    DIT WAS EENS MAAR NOOIT MEER.
    p.s. hoop nu dat ik de aankoop bedrag terug krijg, wordt vervolgt.....

    Door: B.21-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Tennisschoenen

    Ik heb mijn bestelling teruggestuurd. Op 18 Maart bevestiging ontvangen dat ze het retour hebben ontvangen.
    Helaas na 2 mails nog steeds mijn geld niet terug ontvangen! Gaat om ruim 180 euro.

    Door: M van Zoeren15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kswiss indoor tennisschoenen

    Vervolg van mijn recensie 6 april:
    We hebben gelukkig geld terug gekregen van de retourzending van mijn tennisschoenen! Er is hoop mensen.
    Er zijn wel 2 mailtjes voorafgegaan. Lijkt dat er een instantie is die orde op zaken stelt. Ik kreeg eerst automatisch antwoord, daarna kreeg ik in het engels een mail dat zij de opdracht zullen geven om het geld over te boeken.
    Verzendingen is naar behoren, gunstige prijzen. Klantenservice en snelheid van retour betaling is slecht.
    Denk dat online verkoop nog erg in de kinderschoenen staat.

    Door: Linda van den Berg12-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    tennis spullen

    betaald, maar ze geven aan dat de betaling nooit is ontvangen. Het is wel afgeschreven. meerdere mensen met deze ervaringen.

    Door: Nick12-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    K-Swiss tennisschoenen

    Het bestellen en levering ging naar behoren maar..
    K-Swiss tennisschoenen die te groot bleken te zijn, 16 maart teruggestuurd .
    Door tennispoint. nl 22 maart 2021 bevestiging ontvangen.
    Het is nu 6 april klantenservice reageert niet op mail of is telefonisch niet bereikbaar.
    We lezen vele negatieve reviews, maken ons zorgen of we wel het geld teruggestort krijgen. We wachten net als de vorige klant nog even af.
    We nemen ons voor als we het geld terug krijgen dit in een review aan jullie te melden.

    Door: Linda van den berg06-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Betaling maar geen levering

    Tennisschoenen besteld, betaald, maar geen levering. Opdracht wordt door het bedrijf niet herkend. Bankafschrift toegezonden. Ben nu bijna een week bezig om bij dit vreselijke bedrijf mijn geld terug te halen. Contact telefonisch, ook met Duitsland, is onmogelijk, Uitsluitend muziek en nooit iemand aan de lijn! Ik ga via de politie in Gütersloh zogenaamd een " Anzeige antreten" Oftewel aangifte doen, Kijken of deze juridische weg me verder helpt.

    Door: Ed Wichers23-03-2021
    Nick12-04-2021

    Hoi Ed, bij mij is exact hetzelfde gebeurd. Ik heb ze gebeld en na 15 minuten wel iemand (engelssprekend) aan de lijn gekregen. Ik moet nu een betaalbewijs toesturen en het ongeveer een week duren voor ze het in behandeling nemen (ivm drukte volgens haar). Ik hoop dat ik mijn geld nog ga terug zien. Ik hoor graag hoe je aangifte verder is behandeld.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is Tennis-Point.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 64 ervaringen geplaatst over Tennis-Point.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tennis-Point.nl actief?

    Tennis-Point.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tennis-Point.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.