NederlandReview

  Ervaringen Teakea

  Heb jij alle meningen over dit bedrijf al gelezen? Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview.nl. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Lees eerst de informatie over dit bedrijf op onze site. 

  Over Teakea
  Teakea is in Nederland gevestigd en is een woonwinkel en webshop met een zeer groot assortiment met woonmeubelen en teak tuinmeubelen. Ook zijn er volop gespecialiseerde eeuwenoude en authentieke marmeren en rivierstenen waskommen. Je kunt ze perfect combineren met exclusieve badkameraccessoires. Het kan gaan om een klassieke wastafelkraan tot een exotische kiezeltegel of vloer. Natuurlijk passen de teakhouten badkamermeubels hier ook goed bij. Ook is het mogelijk om maatwerkmeubilair te bestellen voor een aantrekkelijke prijs met een hoge kwaliteit. Er is eigenlijk van alles te verkrijgen bij dit bedrijf. 

  Natuurlijk is het belangrijk om aan de wensen van de consumenten te blijven voldoen en daardoor wordt er continu gewerkt aan het uitbouwen van het aanbod. Hierbij wordt alleen samengewerkt met gecertificeerde bedrijven en leveranciers. Je kunt je op de site inschrijven voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven. 


  Eenmaal gekocht, moet je teakhouten meubel natuurlijk wel goed onderhouden worden. Zo doe je dat!

  Diensten van Teakea
  Er zijn meerdere producten waar je uit kunt kiezen bij dit bedrijf. Het gaat onder andere om producten voor: 
  -    Woonkamer 
  -    Badkamer 
  -    Slaapkamer 
  -    Tuin 
  -    Verlichting 
  -    Houtbehandeling

  Klachten, tips en complimenten over Teakea
  Natuurlijk kun je bij een klacht of compliment het bedrijf benaderen. Je kunt dit via de post doen, per mail en ook telefonisch. Het is mogelijk om zo een probleem uit de wereld te helpen of om ze een pluim te geven. 

  Heb jij ervaring met Teakea? 
  Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview.nl. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

  Lees hier de ervaringen van echte klanten van Teakea. Koop jij hier de mooiste teak meubelen, zoals tafels, dressoirs, kasten en ander meubilair?

  Teakea
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  7,2
  80% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7

  Service

  7,4

  Prijs

  7

  Leveren

  7,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Oplichters

  Margo14-03-2019

  We hebben hier besteld en zijn, net als vele anderen, al weken aan het wachten op het product. Iedere keer een ander smoesje, verloren geraakt in de post, of de leverancier heeft zogenaamd het verkeerde product geleverd.. En telefonisch zijn ze niet te bereiken...
  Na nog eens verder zoeken naar soortgelijke producten, kun je precies dezelfde producten op AliExpress vinden! Met letterlijk dezelfde productfoto's... Oplichters...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Gezellige woonwinkel met badkamer afdeling. Aanrader!

  Johan23-12-2018

  Een bezoek waard!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Mooie showroom, leuke producten!

  Sanne23-12-2018

  Teakea heeft een grote showroom met mooie producten en vriendelijke personeel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Frustratie allom

  Marijke28-10-2018

  Levertijden op de webshop kloppen niet, afspraken zijn tot 5 keer toe niet waargemaakt, met tot gevolg dat ik al wekenlang zonder functionerende badkamer zit. Ik heb nog nooit eerder zo'n slechte ervaring met een webshop gehad, en wil nooit meer iets met Teakea van doen hebben.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Wat een fijn bedrijf

  E Feiken11-09-2018

  We zijn heel goed geholpen in de showroom in Tolbert. Erg mooie wastafelmeubel besteld met een bijpassende kast plus spiegel. Alles is nu geïnstalleerd. We zijn erg blij met onze badkamer.
  Super service, advies en snelle levering. Een absolute aanrader.
  Wat ons betreft ga vooral langs.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Balkonbank zoals we wilden

  Christian11-09-2018

  Hoi,

  Teakea heeft een balkonbank geleverd volgens plan en binnen de afgesproken tijd.

  Mooie bouw en kwaliteit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Zeer slecht

  Patrick Rushton02-07-2018

  Unfortunately I cannot recommend this company. They delivered the wrong product nearly 3 weeks ago and still have not resolved the issue. Several appointments made to collect/replace but they never turn up. Still trying to get this resolved and obtain a refund, but sometimes takes days before my email is returned. UPDATE: It's not been almost a month and I still have the wrong product and there has been no further attempt from Teakea to resolve the problem. I am now having to file a fraud claim with my credit card company.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Decoratie ladder van Teak

  Sanne27-02-2018

  Leuke decoratie ladder van teakhout gekocht, helemaal blij mee!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  fan van de industriële stijl!

  Meike 10-12-2016

  ik ben echt fan van die industriële stijl!
  Ze hebben hier ook echt mooi dingen.
  Jammer dat het altijd zo duur is, die industriële stijl, daarom heb ik het nu gelaten bij alleen een krukje.
  Maar die is wel heel mooi en goed geleverd!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  rustiek industri

  Bas03-10-2016

  Hele goede industriële eettafel besteld via Teakea. Hij is gisteren gearriveerd en ziet er ook in het echt heel gaaf uit. Erg blij mee!! Zijn prijs meer dan waard, goed afgewerkt en qua kleur ook erg hoogstaand.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Teakea

  Uw beoordeling