NederlandReview

    Ervaringen Teakea

    Heb jij alle meningen over dit bedrijf al gelezen? Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview.nl. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Lees eerst de informatie over dit bedrijf op onze site.

    Over Teakea

    Teakea is in Nederland gevestigd en is een woonwinkel en webshop met een zeer groot assortiment met woonmeubelen en teak tuinmeubelen. Ook zijn er volop gespecialiseerde eeuwenoude en authentieke marmeren en rivierstenen waskommen. Je kunt ze perfect combineren met exclusieve badkameraccessoires. Het kan gaan om een klassieke wastafelkraan tot een exotische kiezeltegel of vloer. Natuurlijk passen de teakhouten badkamermeubels hier ook goed bij. Ook is het mogelijk om maatwerkmeubilair te bestellen voor een aantrekkelijke prijs met een hoge kwaliteit. Er is eigenlijk van alles te verkrijgen bij dit bedrijf.

    Natuurlijk is het belangrijk om aan de wensen van de consumenten te blijven voldoen en daardoor wordt er continu gewerkt aan het uitbouwen van het aanbod. Hierbij wordt alleen samengewerkt met gecertificeerde bedrijven en leveranciers. Je kunt je op de site inschrijven voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven.


    Eenmaal gekocht, moet je teakhouten meubel natuurlijk wel goed onderhouden worden. Zo doe je dat!

    Diensten van Teakea

    Er zijn meerdere producten waar je uit kunt kiezen bij dit bedrijf. Het gaat onder andere om producten voor:
    - Woonkamer
    - Badkamer
    - Slaapkamer
    - Tuin
    - Verlichting
    - Houtbehandeling

    Klachten, tips en complimenten over Teakea

    Natuurlijk kun je bij een klacht of compliment het bedrijf benaderen. Je kunt dit via de post doen, per mail en ook telefonisch. Het is mogelijk om zo een probleem uit de wereld te helpen of om ze een pluim te geven.

    Heb jij ervaring met Teakea?

    Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview.nl. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van Teakea. Koop jij hier de mooiste teak meubelen, zoals tafels, dressoirs, kasten en ander meubilair?

    Teakea
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

    9
    93% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,8
    Service
    rating
    9
    Prijs
    rating
    8,8
    Leveren
    rating
    9

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Eiken badmeubel op maat maken

    Bij Teakea hebben we een maatwerk badkamer kast laten maken.
    Het was een aanpassing op het bestaande meubel Helsinki.
    We zijn erg blij met het meubel en zweverig aan huis.

    Door: Charlotte van de Veen 24-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Teakhouten tuinbank 150 cm

    Mooie 3 zit tuinbank van teakhout

    Door: Chris 18-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Houten badmeubel maatwerk

    Op Pinterests heb ik een mooie houten badkamer meubel gezien. Bij Teakea maakten ze het na in de door mij opgegeven maten. Super service, super kwaliteit

    Door: Johanna Driessen 11-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Eikenhouten tafelblad

    Prettige winkel om te winkelen, vriendelijk personeel

    Door: Jochem 10-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Wastafelblad eiken massief

    Voor onze badkamer hebben we een eiken houten wastafelblad besteld bij Teakea.
    Het is keurig netjes op maat gezaagd en behandeld met een parketlak tegen vlekken.
    De service is erg prettig en de kwaliteit is goed

    Door: Alexander Boer 08-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Teakhouten tuinbank 150 cm

    Met het mooie weer waren we toe aan een mooie teakhouten tuinbank met bijpassende tuinkussen.
    Na een bezoek aa Teakea in Tolbert zijn we geslaagd.
    Echt een leuke woonwinkel om te bezoeken!

    Door: Daniel Sanders 07-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Maatwerk badkamermeubel Eiken

    We hebben een werktekening gemaakt , samen met Teakea.
    In de werkplaats bij de winkel konden we het hout bekijken.
    Het badkamer meubel is super mooi geworden.
    De winkel is erg leuk en het persoon bekwaam.
    Een aanrader om te gaan bestellen!

    Door: Peter 05-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zwevende houten badmeubel van Teakea

    Via de webshop hebben we een zwevend eikenhouten badmeubel besteld.
    Na 2 weken kregen we het van Teakea keurig thuis geleverd.
    De kwaliteit van de eiken badkamer kast is erg mooi!

    Door: David 31-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Teakhouten tuinbank 150 cm

    Bij Teakea hebben we een teakhouten tuinbank gekocht
    In ben zeer tevreden over de kwaliteit de tuinbank en geleverde service!

    Door: Femke Damen 29-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Wastafelblad massief eikenhout

    Op de website van www.teakea.nl heb ik een massief eikenhouten wastafelblad op maat besteld. Met de naturel coating is het een heel mooi badkamer wastafelblad geworden.

    Door: Yllioba 27-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Teak tuinbank 120 cm

    Voor ons appartementsgebouw hebben we 4-tal Windsor tuinbanken besteld bij Teakea.
    Ze zijn keurig geleverd en we zijn er zeer tevreden over.

    Vr gr,
    Antoon

    Door: Antoon 26-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Wastafelblad Eikenhout Teakea

    Voor onze verbouwingsproject wilden we een natuurlijke houten wastafelblad- kopen.
    Na enig speurwerk op internet komen we uit bij Teakea.
    In de werkplaats hebben we een Eikenhouten wastafelblad kunnen uitzoeken en op maat laten zagen.
    Top service, leuk bedrijf!

    Door: Esther Rave 25-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Houten badmeubel op maat

    In de werkplaats bij Teakea hebben we mooie teak en eiken panelen kunnen bekijken.
    De keuze is gevallen op rustiek eikenhout, waar we een zwevend badkamer meubel met 2 laden van hebben laten maken.
    We zijn erg tevreden met het houten badmeubel

    Door: Dennis 24-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Heerlijke sfeervolle winkel

    Wat een heerlijke winkel om te bezoeken, goede sfeer in materiaal en medewerkers! Echt een aanrader

    Door: F. de Graaf 21-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Eiken badmeubel maatwerk Teakea

    Na een beide aan de verrassend leuke woonwinkel hebben we, in overleg met een alleraardigste jongeman, een badmeubel van eikenhout op maat laten maken.
    De werkplaats zit in het pand, dus konden we zien hoe de vakmensen de meubels maakten.
    Een leuke ervaring!

    Door: Ellen 21-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Eiken wastafelblad kopen bij Teakea

    In de winkel bij Teakea hebben we eenvoudig een keuze kunnen maken uit verschillende wastafelbladen.
    Een aanrader om eens te gaan kijken

    Door: Miriam 20-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Blij met mijn kraan

    We hebben bij Teakea een kraan besteld.
    Snel geleverd, mooie kraan, helemaal blij mee

    Door: Margot 20-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Oplichters

    We hebben hier besteld en zijn, net als vele anderen, al weken aan het wachten op het product. Iedere keer een ander smoesje, verloren geraakt in de post, of de leverancier heeft zogenaamd het verkeerde product geleverd.. En telefonisch zijn ze niet te bereiken...
    Na nog eens verder zoeken naar soortgelijke producten, kun je precies dezelfde producten op AliExpress vinden! Met letterlijk dezelfde productfoto's... Oplichters...

    Door: Margo 14-03-2019
    Patrick 20-03-2019

    Beste Margot, Je kunt ons elke dag bereiken op 085 130 2543 Tevens zijn we per mail bereikbaar op info@teakea.nl Nu zoek ik op je naam maar kan geen bestelling vinden. Zou je ons willen bellen of mailen zodat we kunnen uitzoeken waar het misgaat?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Gezellige woonwinkel met badkamer afdeling. Aanrader!

    Een bezoek waard!

    Door: Johan 23-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Mooie showroom, leuke producten!

    Teakea heeft een grote showroom met mooie producten en vriendelijke personeel.

    Door: Sanne 23-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Teakea

    Uw beoordeling