Teakea

9.1

Bestellen

9.1

Service

9

Prijs

9.1

Levering

91.8%

Zou hier weer kopen

Teakea

Heb jij alle meningen over dit bedrijf al gelezen? Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview.nl. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Lees eerst de informatie over dit bedrijf op onze site. 


Over Teakea

Teakea is in Nederland gevestigd en is een woonwinkel en webshop met een zeer groot assortiment met woonmeubelen en teak tuinmeubelen. Ook zijn er volop gespecialiseerde eeuwenoude en authentieke marmeren en rivierstenen waskommen. Je kunt ze perfect combineren met exclusieve badkameraccessoires. Het kan gaan om een klassieke wastafelkraan tot een exotische kiezeltegel of vloer. Natuurlijk passen de teakhouten badkamermeubels hier ook goed bij. Ook is het mogelijk om maatwerkmeubilair te bestellen voor een aantrekkelijke prijs met een hoge kwaliteit. Er is eigenlijk van alles te verkrijgen bij dit bedrijf. 


Natuurlijk is het belangrijk om aan de wensen van de consumenten te blijven voldoen en daardoor wordt er continu gewerkt aan het uitbouwen van het aanbod. Hierbij wordt alleen samengewerkt met gecertificeerde bedrijven en leveranciers. Je kunt je op de site inschrijven voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven. 




Diensten van Teakea

Er zijn meerdere producten waar je uit kunt kiezen bij dit bedrijf. Het gaat onder andere om producten voor: 
-    Woonkamer 
-    Badkamer 
-    Slaapkamer 
-    Tuin 
-    Verlichting 
-    Houtbehandeling


Klachten, tips en complimenten over Teakea

Natuurlijk kun je bij een klacht of compliment het bedrijf benaderen. Je kunt dit via de post doen, per mail en ook telefonisch. Het is mogelijk om zo een probleem uit de wereld te helpen of om ze een pluim te geven. 


Heb jij ervaring met Teakea? 

Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 


Lees hier de ervaringen van echte klanten van Teakea. Koop jij hier de mooiste teak meubelen, zoals tafels, dressoirs, kasten en ander meubilair?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (49)

Eiken badmeubel op maat maken

Bij Teakea hebben we een maatwerk badkamer kast laten maken. Het was een aanpassing op het bestaande meubel Helsinki. We zijn erg blij met het meubel en zweverig aan huis.

C

Charlotte van de Veen

24-04-2019

0

Teakhouten tuinbank 150 cm

Mooie 3 zit tuinbank van teakhout

C

Chris

18-04-2019

0

Houten badmeubel maatwerk

Op Pinterests heb ik een mooie houten badkamer meubel gezien. Bij Teakea maakten ze het na in de door mij opgegeven maten. Super service, super kwaliteit

J

Johanna Driessen

11-04-2019

0

Eikenhouten tafelblad

Prettige winkel om te winkelen, vriendelijk personeel

J

Jochem

10-04-2019

0

Wastafelblad eiken massief

Voor onze badkamer hebben we een eiken houten wastafelblad besteld bij Teakea. Het is keurig netjes op maat gezaagd en behandeld met een parketlak tegen vlekken. De service is erg prettig en de kwaliteit is goed

A

Alexander Boer

08-04-2019

0

Teakhouten tuinbank 150 cm

Met het mooie weer waren we toe aan een mooie teakhouten tuinbank met bijpassende tuinkussen. Na een bezoek aa Teakea in Tolbert zijn we geslaagd. Echt een leuke woonwinkel om te bezoeken!

D

Daniel Sanders

07-04-2019

0

Maatwerk badkamermeubel Eiken

We hebben een werktekening gemaakt , samen met Teakea. In de werkplaats bij de winkel konden we het hout bekijken. Het badkamer meubel is super mooi geworden. De winkel is erg leuk en het persoon bekwaam. Een aanrader om te gaan bestellen!

P

Peter

05-04-2019

0

Zwevende houten badmeubel van Teakea

Via de webshop hebben we een zwevend eikenhouten badmeubel besteld. Na 2 weken kregen we het van Teakea keurig thuis geleverd. De kwaliteit van de eiken badkamer kast is erg mooi!

D

David

31-03-2019

0

Teakhouten tuinbank 150 cm

Bij Teakea hebben we een teakhouten tuinbank gekocht In ben zeer tevreden over de kwaliteit de tuinbank en geleverde service!

F

Femke Damen

29-03-2019

0

Wastafelblad massief eikenhout

Op de website van www.teakea.nl heb ik een massief eikenhouten wastafelblad op maat besteld. Met de naturel coating is het een heel mooi badkamer wastafelblad geworden.

Y

Yllioba

27-03-2019

0

Teak tuinbank 120 cm

Voor ons appartementsgebouw hebben we 4-tal Windsor tuinbanken besteld bij Teakea. Ze zijn keurig geleverd en we zijn er zeer tevreden over. Vr gr, Antoon

A

Antoon

26-03-2019

0

Wastafelblad Eikenhout Teakea

Voor onze verbouwingsproject wilden we een natuurlijke houten wastafelblad- kopen. Na enig speurwerk op internet komen we uit bij Teakea. In de werkplaats hebben we een Eikenhouten wastafelblad kunnen uitzoeken en op maat laten zagen. Top service, leuk bedrijf!

E

Esther Rave

25-03-2019

0

Houten badmeubel op maat

In de werkplaats bij Teakea hebben we mooie teak en eiken panelen kunnen bekijken. De keuze is gevallen op rustiek eikenhout, waar we een zwevend badkamer meubel met 2 laden van hebben laten maken. We zijn erg tevreden met het houten badmeubel

D

Dennis

24-03-2019

0

Heerlijke sfeervolle winkel

Wat een heerlijke winkel om te bezoeken, goede sfeer in materiaal en medewerkers! Echt een aanrader

F

F. de Graaf

21-03-2019

0

Eiken badmeubel maatwerk Teakea

Na een beide aan de verrassend leuke woonwinkel hebben we, in overleg met een alleraardigste jongeman, een badmeubel van eikenhout op maat laten maken. De werkplaats zit in het pand, dus konden we zien hoe de vakmensen de meubels maakten. Een leuke ervaring!

E

Ellen

21-03-2019

0

Eiken wastafelblad kopen bij Teakea

In de winkel bij Teakea hebben we eenvoudig een keuze kunnen maken uit verschillende wastafelbladen. Een aanrader om eens te gaan kijken

M

Miriam

20-03-2019

0

Blij met mijn kraan

We hebben bij Teakea een kraan besteld. Snel geleverd, mooie kraan, helemaal blij mee

M

Margot

20-03-2019

0

Oplichters

We hebben hier besteld en zijn, net als vele anderen, al weken aan het wachten op het product. Iedere keer een ander smoesje, verloren geraakt in de post, of de leverancier heeft zogenaamd het verkeerde product geleverd.. En telefonisch zijn ze niet te bereiken... Na nog eens verder zoeken naar soortgelijke producten, kun je precies dezelfde producten op AliExpress vinden! Met letterlijk dezelfde productfoto's... Oplichters...

M

Margo

14-03-2019

1

Gezellige woonwinkel met badkamer afdeling. Aanrader!

Een bezoek waard!

J

Johan

23-12-2018

0

Mooie showroom, leuke producten!

Teakea heeft een grote showroom met mooie producten en vriendelijke personeel.

S

Sanne

23-12-2018

0