NederlandReview

    Ervaringen Teakea

    Heb jij alle meningen over dit bedrijf al gelezen? Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview.nl. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Lees eerst de informatie over dit bedrijf op onze site. 

    Over Teakea
    Teakea is in Nederland gevestigd en is een woonwinkel en webshop met een zeer groot assortiment met woonmeubelen en teak tuinmeubelen. Ook zijn er volop gespecialiseerde eeuwenoude en authentieke marmeren en rivierstenen waskommen. Je kunt ze perfect combineren met exclusieve badkameraccessoires. Het kan gaan om een klassieke wastafelkraan tot een exotische kiezeltegel of vloer. Natuurlijk passen de teakhouten badkamermeubels hier ook goed bij. Ook is het mogelijk om maatwerkmeubilair te bestellen voor een aantrekkelijke prijs met een hoge kwaliteit. Er is eigenlijk van alles te verkrijgen bij dit bedrijf. 

    Natuurlijk is het belangrijk om aan de wensen van de consumenten te blijven voldoen en daardoor wordt er continu gewerkt aan het uitbouwen van het aanbod. Hierbij wordt alleen samengewerkt met gecertificeerde bedrijven en leveranciers. Je kunt je op de site inschrijven voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven. 


    Eenmaal gekocht, moet je teakhouten meubel natuurlijk wel goed onderhouden worden. Zo doe je dat!

    Diensten van Teakea
    Er zijn meerdere producten waar je uit kunt kiezen bij dit bedrijf. Het gaat onder andere om producten voor: 
    -    Woonkamer 
    -    Badkamer 
    -    Slaapkamer 
    -    Tuin 
    -    Verlichting 
    -    Houtbehandeling

    Klachten, tips en complimenten over Teakea
    Natuurlijk kun je bij een klacht of compliment het bedrijf benaderen. Je kunt dit via de post doen, per mail en ook telefonisch. Het is mogelijk om zo een probleem uit de wereld te helpen of om ze een pluim te geven. 

    Heb jij ervaring met Teakea? 
    Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview.nl. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van Teakea. Koop jij hier de mooiste teak meubelen, zoals tafels, dressoirs, kasten en ander meubilair?

    Teakea
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

    9
    93% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,8

    Service

    9

    Prijs

    8,8

    Leveren

    9

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Eiken badmeubel op maat maken

    Bij Teakea hebben we een maatwerk badkamer kast laten maken.
    Het was een aanpassing op het bestaande meubel Helsinki.
    We zijn erg blij met het meubel en zweverig aan huis.

    Door: Charlotte van de Veen24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Teakhouten tuinbank 150 cm

    Mooie 3 zit tuinbank van teakhout

    Door: Chris18-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Houten badmeubel maatwerk

    Op Pinterests heb ik een mooie houten badkamer meubel gezien. Bij Teakea maakten ze het na in de door mij opgegeven maten. Super service, super kwaliteit

    Door: Johanna Driessen 11-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Eikenhouten tafelblad

    Prettige winkel om te winkelen, vriendelijk personeel

    Door: Jochem 10-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wastafelblad eiken massief

    Voor onze badkamer hebben we een eiken houten wastafelblad besteld bij Teakea.
    Het is keurig netjes op maat gezaagd en behandeld met een parketlak tegen vlekken.
    De service is erg prettig en de kwaliteit is goed

    Door: Alexander Boer08-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Teakhouten tuinbank 150 cm

    Met het mooie weer waren we toe aan een mooie teakhouten tuinbank met bijpassende tuinkussen.
    Na een bezoek aa Teakea in Tolbert zijn we geslaagd.
    Echt een leuke woonwinkel om te bezoeken!

    Door: Daniel Sanders07-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Maatwerk badkamermeubel Eiken

    We hebben een werktekening gemaakt , samen met Teakea.
    In de werkplaats bij de winkel konden we het hout bekijken.
    Het badkamer meubel is super mooi geworden.
    De winkel is erg leuk en het persoon bekwaam.
    Een aanrader om te gaan bestellen!

    Door: Peter05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zwevende houten badmeubel van Teakea

    Via de webshop hebben we een zwevend eikenhouten badmeubel besteld.
    Na 2 weken kregen we het van Teakea keurig thuis geleverd.
    De kwaliteit van de eiken badkamer kast is erg mooi!

    Door: David 31-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Teakhouten tuinbank 150 cm

    Bij Teakea hebben we een teakhouten tuinbank gekocht
    In ben zeer tevreden over de kwaliteit de tuinbank en geleverde service!

    Door: Femke Damen29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wastafelblad massief eikenhout

    Op de website van www.teakea.nl heb ik een massief eikenhouten wastafelblad op maat besteld. Met de naturel coating is het een heel mooi badkamer wastafelblad geworden.

    Door: Yllioba27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Teak tuinbank 120 cm

    Voor ons appartementsgebouw hebben we 4-tal Windsor tuinbanken besteld bij Teakea.
    Ze zijn keurig geleverd en we zijn er zeer tevreden over.

    Vr gr,
    Antoon

    Door: Antoon26-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wastafelblad Eikenhout Teakea

    Voor onze verbouwingsproject wilden we een natuurlijke houten wastafelblad- kopen.
    Na enig speurwerk op internet komen we uit bij Teakea.
    In de werkplaats hebben we een Eikenhouten wastafelblad kunnen uitzoeken en op maat laten zagen.
    Top service, leuk bedrijf!

    Door: Esther Rave25-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Houten badmeubel op maat

    In de werkplaats bij Teakea hebben we mooie teak en eiken panelen kunnen bekijken.
    De keuze is gevallen op rustiek eikenhout, waar we een zwevend badkamer meubel met 2 laden van hebben laten maken.
    We zijn erg tevreden met het houten badmeubel

    Door: Dennis24-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heerlijke sfeervolle winkel

    Wat een heerlijke winkel om te bezoeken, goede sfeer in materiaal en medewerkers! Echt een aanrader

    Door: F. de Graaf21-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Eiken badmeubel maatwerk Teakea

    Na een beide aan de verrassend leuke woonwinkel hebben we, in overleg met een alleraardigste jongeman, een badmeubel van eikenhout op maat laten maken.
    De werkplaats zit in het pand, dus konden we zien hoe de vakmensen de meubels maakten.
    Een leuke ervaring!

    Door: Ellen21-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Eiken wastafelblad kopen bij Teakea

    In de winkel bij Teakea hebben we eenvoudig een keuze kunnen maken uit verschillende wastafelbladen.
    Een aanrader om eens te gaan kijken

    Door: Miriam20-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Blij met mijn kraan

    We hebben bij Teakea een kraan besteld.
    Snel geleverd, mooie kraan, helemaal blij mee

    Door: Margot20-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Oplichters

    We hebben hier besteld en zijn, net als vele anderen, al weken aan het wachten op het product. Iedere keer een ander smoesje, verloren geraakt in de post, of de leverancier heeft zogenaamd het verkeerde product geleverd.. En telefonisch zijn ze niet te bereiken...
    Na nog eens verder zoeken naar soortgelijke producten, kun je precies dezelfde producten op AliExpress vinden! Met letterlijk dezelfde productfoto's... Oplichters...

    Door: Margo14-03-2019
    Patrick 20-03-2019

    Beste Margot, Je kunt ons elke dag bereiken op 085 130 2543 Tevens zijn we per mail bereikbaar op info@teakea.nl Nu zoek ik op je naam maar kan geen bestelling vinden. Zou je ons willen bellen of mailen zodat we kunnen uitzoeken waar het misgaat?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Gezellige woonwinkel met badkamer afdeling. Aanrader!

    Een bezoek waard!

    Door: Johan23-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie showroom, leuke producten!

    Teakea heeft een grote showroom met mooie producten en vriendelijke personeel.

    Door: Sanne23-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Frustratie allom

    Levertijden op de webshop kloppen niet, afspraken zijn tot 5 keer toe niet waargemaakt, met tot gevolg dat ik al wekenlang zonder functionerende badkamer zit. Ik heb nog nooit eerder zo'n slechte ervaring met een webshop gehad, en wil nooit meer iets met Teakea van doen hebben.

    Door: Marijke28-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Wat een fijn bedrijf

    We zijn heel goed geholpen in de showroom in Tolbert. Erg mooie wastafelmeubel besteld met een bijpassende kast plus spiegel. Alles is nu geïnstalleerd. We zijn erg blij met onze badkamer.
    Super service, advies en snelle levering. Een absolute aanrader.
    Wat ons betreft ga vooral langs.

    Door: E Feiken11-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Balkonbank zoals we wilden

    Hoi,

    Teakea heeft een balkonbank geleverd volgens plan en binnen de afgesproken tijd.

    Mooie bouw en kwaliteit.

    Door: Christian11-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer slecht

    Unfortunately I cannot recommend this company. They delivered the wrong product nearly 3 weeks ago and still have not resolved the issue. Several appointments made to collect/replace but they never turn up. Still trying to get this resolved and obtain a refund, but sometimes takes days before my email is returned. UPDATE: It's not been almost a month and I still have the wrong product and there has been no further attempt from Teakea to resolve the problem. I am now having to file a fraud claim with my credit card company.

    Door: Patrick Rushton02-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Decoratie ladder van Teak

    Leuke decoratie ladder van teakhout gekocht, helemaal blij mee!

    Door: Sanne27-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    fan van de industriële stijl!

    ik ben echt fan van die industriële stijl!
    Ze hebben hier ook echt mooi dingen.
    Jammer dat het altijd zo duur is, die industriële stijl, daarom heb ik het nu gelaten bij alleen een krukje.
    Maar die is wel heel mooi en goed geleverd!

    Door: Meike 10-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    rustiek industri

    Hele goede industriële eettafel besteld via Teakea. Hij is gisteren gearriveerd en ziet er ook in het echt heel gaaf uit. Erg blij mee!! Zijn prijs meer dan waard, goed afgewerkt en qua kleur ook erg hoogstaand.

    Door: Bas03-10-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Teakea

    Uw beoordeling