NederlandReview

  Ervaringen Tapijt en Laminaat Direct

  Ben je zoekende naar een bedrijf waar je laminaat en tapijt kunt bestellen? Dan is Tapijt & Laminaat Direct misschien wel een mooie uitkomst voor je. Bekijk via het platform van NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Tapijt & Laminaat Direct?

  Bij Tapijt & Laminaat Direct kun je tapijt en laminaat bestellen. Je kunt dit eenvoudig via de website bestellen. De bestelling kun je bij je thuis laten bezorgen. Het bedrijf heeft ook een winkel in Wolvega. Je kunt bij deze winkel ook op bezoek gaan. Er wordt aangegeven dat ze een grote voorraad hebben. Volgens de medewerkers van het bedrijf hebben ze voor ieder budget een oplossing. De medewerkers van Tapijt & Laminaat Direct hebben al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting. Je bent dus aan het juiste adres en bij de juiste vakman. Dit bedrijf ziet zichzelf niet als prijsstunter. Ze willen graag een langdurige en betrouwbare relatie met hun klanten aangaan.

  Vloerkleed 745 Saba | Tapijt en Laminaat Direct

  Klantenservice

  Er wordt door de klantenservice aangegeven dat je via de website gemakkelijk kunt bestellen en thuis laten bezorgen. Het bedrijf stelt klanttevredenheid heel erg belangrijk te vinden. Omdat ze meer dan 20 jaar ervaring hebben, kan de klantenservice je prima van dienst zijn. Daarnaast wordt er door de klantenservice aangegeven dat ze geen internet stunt bedrijf zijn.

  De stoffeerders komen volgens het bedrijf netjes en vakkundig je vloer leggen, gordijnrails en gordijnen en rolgordijnen meten en ophangen. De klantenservice is zes dagen in de week geopend. Zondag is de enige dag in de week dat ze gesloten zijn. Je kunt van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:00 uur 's ochtends contact opnemen. Op koopavond is de klantenservice om 21:00 uur gesloten. De overige werkdagen kun je tot 17:30 uur 's middags contact opnemen. Op zaterdag is de klantenservice bereikbaar van 10:00 uur in de ochtend tot 17:00 uur in de middag.

  Voordelen

  Via de website van Tapijt en Laminaat Direct worden er voordelen aangegeven om met het bedrijf samen te werken. Zo is er een grote voorraad dat aansluit op ieder budget. Daarnaast wordt de ruime ervaring als voordeel aangegeven. Het bedrijf is aangesloten bij het CBW, waardoor klanten veilig kunnen kopen. Eigen stoffeerders zullen vakkundig en netjes de vloer komen leggen. Er wordt door heel Nederland gewerkt. Als laatste voordeel wordt het feit dat het bedrijf zes dagen in de week bereikbaar is aangegeven.

  Retourneren

  Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet tevreden bent over je aankopen. Op een dergelijk moment kun je jouw bestelling retourneren. Dit is zoals bij ieder bedrijf wel aan een aantal voorwaarden verbonden. Consumenten hebben het recht om binnen 8 dagen na ontvangst van het product de koop zonder toelichting te annuleren. Bij annuleringen moeten de product terug worden gezonden. De kosten die hierbij komen kijken moeten door de consument betaald worden.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je soms al een klant bij Tapijt & Laminaat Direct? Heb je weleens een cadeau via deze organisatie besteld? Bezoekers van NederlandReview zijn enorm nieuwsgierig naar jouw ervaringen bij deze organisatie? Ben je positief of negatief over Tapijt & Laminaat Direct? Ga je vaker iets bij Tapijt & Laminaat Direct bestellen? We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

  Tapijt en Laminaat Direct
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tapijt en Laminaat Direct

  Uw beoordeling

  Laminaat

  Op 4 mei voor een kleine 1000 euro laminaat laten leggen op de bovenverdieping. Dag later ontdekten wij een flinke bobbel op een slaapkamer, gebeld en dag later kwam iemand kijken en vertelde ons dat er een oneffenheid in de vloer had gezeten, maar zou intern overleggen wat er aan te doen zou zijn.
  Mijn partner die maand 3x gebeld en elke keer "we moeten het er intern nog over hebben".
  Zelf uiteindelijk op 8 juni gebeld en kreeg de toezegging dat er iemand op 10 juni er naar zou komen kijken. U raadt het al, niemand geweest. Schandalig Wolvega!!

  Door: W.Plekkenpol10-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Tapijt en Laminaat Direct een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Tapijt en Laminaat Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tapijt en Laminaat Direct actief?

  Tapijt en Laminaat Direct is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tapijt en Laminaat Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.