Tapijt en Laminaat Direct

9

Bestellen

6

Service

9

Prijs

9

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Tapijt en Laminaat Direct

Ben je zoekende naar een bedrijf waar je laminaat en tapijt kunt bestellen? Dan is Tapijt & Laminaat Direct misschien wel een mooie uitkomst voor je. Bekijk via het platform van NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Tapijt & Laminaat Direct?

 


Bij Tapijt & Laminaat Direct kun je tapijt en laminaat bestellen. Je kunt dit eenvoudig via de website bestellen. De bestelling kun je bij je thuis laten bezorgen. Het bedrijf heeft ook een winkel in Wolvega. Je kunt bij deze winkel ook op bezoek gaan. Er wordt aangegeven dat ze een grote voorraad hebben. Volgens de medewerkers van het bedrijf hebben ze voor ieder budget een oplossing. De medewerkers van Tapijt & Laminaat Direct hebben al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting. Je bent dus aan het juiste adres en bij de juiste vakman. Dit bedrijf ziet zichzelf niet als prijsstunter. Ze willen graag een langdurige en betrouwbare relatie met hun klanten aangaan.  


Klantenservice

 


Er wordt door de klantenservice aangegeven dat je via de website gemakkelijk kunt bestellen en thuis laten bezorgen. Het bedrijf stelt klanttevredenheid heel erg belangrijk te vinden. Omdat ze meer dan 20 jaar ervaring hebben, kan de klantenservice je prima van dienst zijn. Daarnaast wordt er door de klantenservice aangegeven dat ze geen internet stunt bedrijf zijn.


De stoffeerders komen volgens het bedrijf netjes en vakkundig je vloer leggen, gordijnrails en gordijnen en rolgordijnen meten en ophangen. De klantenservice is zes dagen in de week geopend. Zondag is de enige dag in de week dat ze gesloten zijn. Je kunt van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:00 uur 's ochtends contact opnemen. Op koopavond is de klantenservice om 21:00 uur gesloten. De overige werkdagen kun je tot 17:30 uur 's middags contact opnemen. Op zaterdag is de klantenservice bereikbaar van 10:00 uur in de ochtend tot 17:00 uur in de middag.  


Voordelen

 


Via de website van Tapijt en Laminaat Direct worden er voordelen aangegeven om met het bedrijf samen te werken. Zo is er een grote voorraad dat aansluit op ieder budget. Daarnaast wordt de ruime ervaring als voordeel aangegeven. Het bedrijf is aangesloten bij het CBW, waardoor klanten veilig kunnen kopen. Eigen stoffeerders zullen vakkundig en netjes de vloer komen leggen. Er wordt door heel Nederland gewerkt. Als laatste voordeel wordt het feit dat het bedrijf zes dagen in de week bereikbaar is aangegeven.  


Retourneren

 


Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet tevreden bent over je aankopen. Op een dergelijk moment kun je jouw bestelling retourneren. Dit is zoals bij ieder bedrijf wel aan een aantal voorwaarden verbonden. Consumenten hebben het recht om binnen 8 dagen na ontvangst van het product de koop zonder toelichting te annuleren. Bij annuleringen moeten de product terug worden gezonden. De kosten die hierbij komen kijken moeten door de consument betaald worden.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je soms al een klant bij Tapijt & Laminaat Direct? Heb je weleens een cadeau via deze organisatie besteld? Bezoekers van NederlandReview zijn enorm nieuwsgierig naar jouw ervaringen bij deze organisatie? Ben je positief of negatief over Tapijt & Laminaat Direct? Ga je vaker iets bij Tapijt & Laminaat Direct bestellen? We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Laminaatvloer, plinten en ondervloer

Laminaat gekocht voor onze bovenverdieping. Binnen 1 dagdeel netjes en strak gelegd, vriendelijke stoffeerders die wel houden van een praatje. :)

M

Matthijs

21-07-2021

0

Laminaat

Op 4 mei voor een kleine 1000 euro laminaat laten leggen op de bovenverdieping. Dag later ontdekten wij een flinke bobbel op een slaapkamer, gebeld en dag later kwam iemand kijken en vertelde ons dat er een oneffenheid in de vloer had gezeten, maar zou intern overleggen wat er aan te doen zou zijn. Mijn partner die maand 3x gebeld en elke keer "we moeten het er intern nog over hebben". Zelf uiteindelijk op 8 juni gebeld en kreeg de toezegging dat er iemand op 10 juni er naar zou komen kijken. U raadt het al, niemand geweest. Schandalig Wolvega!!

W

W.Plekkenpol

10-06-2021

0