NederlandReview

  Ervaringen Laminaat Direct

  Weet en ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Het is geweldig om te realiseren wat anderen zeggen over dit bedrijf. Het is goed om alle meningen te lezen van anderen en ook om te ontdekken hoe jij hier je voordeel mee kunt doen. Het is geweldig om te realiseren wat anderen allemaal zegen over dit bedrijf. Iedereen (en dus ook jij) kan er je voordeel mee doen.

  Over Laminaat Direct

  Wat is er nu heerlijker dan om met je blote voeten over het laminaat te lopen? Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Laminaat is nog steeds een van de meest verkochte vloeren. Het heeft zoveel voordeel. Een ervan is natuurlijk de scherpe prijs en het gemak om het te leggen. Het is daarnaast een echte houten vloer. Ook het onderhoud is erg gemakkelijk en daarnaast is het vaak een stuk duurzamer dan traditioneel parket. Geweldig gewoon.

  Laminaat Direct bied ook jou volop mogelijkheden om een mooie vloer te krijgen. Je kunt er nog vele jaren van genieten. Bij dit bedrijf hebben ze een aanbod van eigenlijk alle topmerken. Denk hierbij aan Quickstep, Egger, Meister, Krono en ook Balterio. Het is mooi om te zien wat er mogelijk is zonder er een fortuin aan uit te geven.

  Kwaliteit

  is belangrijk! Dat weten ze ook bij dit bedrijf. Het is daarom niet gek hoe dit bedrijf alles op de juiste manier weet samen te voegen. Kwaliteit, service en lage prijzen. Eigenlijk is het ongekend. De lage prijs is trouwens mogelijk, doordat ze in de massa inkopen.

  Diensten van Laminaat Direct

  Ze bieden tal van vloerbedekkingen aan, waarbij natuurlijk laminaat de belangrijkste productgroep is. Het is een bedrijf wat continu acties heeft en aanbiedingen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan.


  Zo leg je laminaat

  Klachten, complimenten en tips voor jou over Laminaat Direct

  Niet zo leuk om te moeten klagen. Wat is er nu vervelender dan om iets te krijgen of te ontvangen wat niet naar wens werkt. Het is mooi om te zien, dat ook dit bedrijf een sterke afdeling heeft samengesteld om problemen uit de wereld te helpen. Alleen dan is het natuurlijk mogelijk om te genieten van de kansen op levenslange klanten. Ze hebben dit goed begrepen.

  Wat zijn jouw ervaringen over Laminaat Direct?

  Laat jouw stem horen! Deel jouw mening over dit Laminaat Direct op NederlandReview. Het is geweldig om jouw mening te delen op deze site en om anderen te laten meevoelen in jouw pijn. Het kan fijn zijn om jouw oordeel over anderen uit te spreken. Het is natuurlijk goed om ook te laten weten, wat er allemaal kan op het positieve vlak. Sharing is caring.

  Hoe beoordelen klanten de laminaat vloeren van Laminaat Direct? Hoe reageren ze op klachten? Is er altijd voorraad en gratis bezorging?

  Laminaat Direct
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.4
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Laminaat Direct

  Uw beoordeling

  gewoon goed

  Op zoek naar laminaat kwam ik terecht bij Laminaat Direct. Ik zat te twijfelen over Balterio laminaat omdat we dat beneden ook hadden of iets anders en kwam op de Kronofix uit. Schijnt een veel voorkomend merk te zijn en gewoon goed met prijs/kwaliteit verhouding.
  Daar verder op gegoogled en Laminaat Direct was een van de goedkoopste met dit laminaat.
  Ze hebben dit gewoon op voorraad dus kun je gelijk ophalen en meenemen, ook de bijpassende plakplinten gelijk meegenomen.
  Dicht niet aangebroken pakken kunnen gewoon terug, dus dat werkt wel lekker dat je wat extra mee kunt nemen.
  Niks op aan te merken, gewoon goed zoals een winkel moet werken en niet duur.

  Door: Rien den Oude09-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Lastig kiezen maar wel goed

  Lastig om een keuze te maken op internet. Omdat het er in het echt net even wat anders uit kan zien dan op internet. Dus op internet besteld, maar wel zelf opgehaald zodat ik het anders ter plekke nog zou kunnen annuleren. Viel mee, ik was tevreden over de kwaliteit en hoe het er uit zag.

  Door: Hein S.05-02-2017
  Richard09-02-2018

  Geachte Hein, Je kunt bij Laminaat Direct gratis stalen/proefstukjes aanvragen, deze sturen ze gratis op.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  PVC

  Slechte levering en zeer slechte service, zeg maar geen service

  Door: Hostink28-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Fraai laminaat voor zacht prijsje

  In de kantine van mijn nieuwe bedrijfshal moest nog een nieuwe vloer komen. Gekozen voor laminaat, aangezien dit stevig is en makkelijk in onderhoud. Bij Laminaat Direct een restpartijtje laminaat gekocht voor een mooi prijsje. Her en der zaten wat krasjes op de platen, maar dat deert me niet zo zeer. De vloer licht er niet voor de mooiigheid in, maar vooral vanuit praktisch oogpunt. Had uiteindelijk zelfs meer dan genoeg laminaat, waardoor ik de platen met de meeste schade heb weggegooid. Je kunt het laminaat direct afhalen en het is ook mogelijk om het gratis te laten bezorgen. Bij het bezorgen duurt het echter wel wat langer voordat je het ook hebt.

  Door: Wilbert Sluiting16-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Laminaat Direct een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Laminaat Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Laminaat Direct actief?

  Laminaat Direct is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Laminaat Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.