NederlandReview

    Ervaringen Superwinkel.nl

    Wanneer je op zoek bent naar een heerlijk parfum, een mooi horloge, producten voor de verzorging van je huid, haarproducten, speelgoed of artikelen voor huis en tuin, kijk dan eens op de website van Superwinkel.nl. Zij bieden een breed assortiment van dit soort producten en meer aan van de beste merken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina lees je de reviews van de consumenten die je voorgingen.

    Over Superwinkel.nl


    Sinds het begin in 2009 verkoopt Superwinkel.nl uitsluitend A-merken tegen de beste prijzen. Eerst werd er via de webshop die toen nog de naam Parfumsuper.nl droeg alleen een top 10 van heren- en damesgeuren verkocht, later breidde het assortiment zich enorm uit tot ruim 6.000 geuren, waarmee zij de grootste online parfumshop van Europa werden. In 2013 startten zij vanwege het succes met andere productgroepen in aparte shops die horloges, sieraden, cosmetica en haarproducten verkochten. In 2015 besloten zij om deze samen te voegen in deze webwinkel genaamd Superwinkel.nl waar alles aangeboden wordt. Inmiddels zijn daar een aantal productgroepen bijgekomen en nog steeds breiden zij de winkel verder uit om een zo volledig mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. De webshop wordt zeer gewaardeerd, aangezien zij recent nog de Shopping Awards Publieksprijs XL 2017 wonnen.

    Bedankt voor uw bestelling bij Superwinkel.nl

    Diensten


    In de online shop van Superwinkel kun je alleen de beste merken producten vinden in een aantal categorieën:

    • Parfum
    • Mooi & Gezond
    • Horloges & Sieraden
    • Speelgoed
    • Computers & Elektronica
    • Huishouden & Koken
    • Tuin & Klussen

    In iedere categorie zijn vele producten te vinden waardoor er voor ieder wat wils is. In de categorie parfum kun je de zoekopdracht bijvoorbeeld verder verfijnen op wat voor soort geur je zoekt, voor wie (man, vrouw of unisex) en voor welke prijs. Ook kun je altijd een opsomming van de verschillende A-merken vinden wat het zoeken naar artikelen vergemakkelijkt.

    Cadeau inspiratie

    Er is nog een aparte categorie genaamd ‘Cadeau inspiratie’. Hier kun je een selectie maken uit cadeaus voor hem, haar, jongen, meisje, kraamcadeaus of cadeaubonnen die je bij Superwinkel.nl kunt besteden. Dat laatste is natuurlijk erg handig voor als je echt niets weet te verzinnen.

    Levertijd en betaling


    Wanneer alles wat je bestelt op voorraad is en je doet je bestelling op werkdagen vóór 22.00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan staat de actuele levertijd erbij vermeld. Voor het verzenden van een bestelling van minder dan € 30,- betaal je € 3,95, daarboven is het verzenden gratis. Je kunt je bestelling uiteraard betalen met de cadeaubonnen die zij uitgeven of via iDeal, Paypal, Visa of Mastercard.

    Klachten


    Mocht je vragen, opmerkingen of klachten hebben over de dienstverlening en/of producten dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch, via het sturen van een e-mail of brief. Het telefoonnummer en de adresgegevens kun je vinden op de website. Zij zullen binnen 14 dagen inhoudelijk reageren. Is je klacht hiermee niet verholpen dan kun je deze na 4 weken voorleggen aan de geschillencommissie.

    Laat hier jouw mening achter over Superwinkel.nl!


    Ben jij net zo tevreden als de andere klanten van Superwinkel.nl of heb jij nare ervaringen opgedaan bij het kopen van artikelen bij hen? Laat het ons weten zodat anderen hiervan kunnen leren!

    Wat vinden de klanten van Superwinkel? Bieden zij écht de beste prijzen voor échte merkproducten of vinden zij hier toch niet de beloofde beste deals?

    Superwinkel.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    3.8
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.6
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Superwinkel.nl

    Uw beoordeling

    Prima webwinkel

    Ik winkel hier al jaren. Erg tevreden.

    Door: Irmaxxx04-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    narciso poudree

    ook ik kreeg een, bij mij zeer bekende, geur welke nep was, het rook sterk naar alcohol en er zat geen geur aan. oplichting.

    Door: Sandra30-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Burberry Weekend Woman Eau de parfum 100 ml

    Helaas, ik heb een fake product ontvangen. Dit is water met een geur die snel verdwijnt. Na 1 uur gebruik merk je de geur niet meer op (andere mensen ook niet). Ik gebruik dit parfum al heel lang en ik ken de geur en de duurzaamheid ervan heel goed.
    Ik raad niet aan om iets van deze site te kopen. U heeft geen garantie wat u koopt. Dit is hetzelfde als geld in zee gooien. De klantenservice heeft helemaal geen interesse en wil helemaal niet helpen.

    Door: Irina20-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    'lady million' parfum

    Laatst lady million gekocht bij superwinkel. Ik heb deze geur altiid, dus weet precies hoe deze moet ruiken. Met het opspuiten merk ik direct dat het niet goed is. Een erg sterkte alcohol geur en heel weinig parfum. Met een paar minuten is er helema niks meer te ruiken. Contact opgenomen met superwinkel en er werd gevraagd naar de batchcode. Deze zou op het flesje moeten staan en alle echte geuren hebben zo'n code. Deze code was alleen nergens te vinden. Wat er dus op wijst dat de geur namaak is. Vervolgens vragen ze me het flesje retour te sturen zodat het 'onderzocht'kan worden. Dit gedaan en krijg een mail dat het is onderzocht en dat de geur gewoon goed is. Ze sturen hem dus gewoon weer naar me op. Goed is de geur zeker niet. Ik heb nu heel veel geld betaald en ben gewoon opgelicht.

    Door: Melissa06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    2luchtjes...3068231

    Oooh wat jammer dat ik niet kan reageren op mijn eigen revieuw?...zie/lees namelijk een reactie van superwinkel wat in feite NIETS is dan hun eigen straatje schoon te vegen.
    Laat mij dit verklaren.
    1Juni handmatig bestelling gedaan plus betaald...2Juni -3 Juni - 4 Juni geen reactie vanuit superwinkel dat dit probleem kan opleveren...notabene op 5Juni wanneer ik mailtje kreeg (Vrijdag 5Juni om 14:29) dat pakket was afgeleverd (zonder QR CODE) kwam men met verhaaltje omtrent handmatig invullen van specifieke dhl service point wat "probleem" heeft veroorzaakt.
    Volgens mij is serviceverlenen toch binnengekomen bestelling NAKIJKEN op eventuele obstakels?
    Of is sericeverlenen enkel geld binnenharken PUNT?
    Mij is na 3keer iets besteld te hebben overduidelijk dat service superwinkel bizar slecht is!
    Eerste bestelling ging volgens mij per ongeluk goed.
    2de bestelling was het schuilen achter leverancier (ligt nooit aan superwinkel zelf)
    3de bestelling is het vanwege handmatig invullen specifieke dhl service point.
    Laat ik direct erbij vermelden dat superwinkel op geen enkel manier klant tegemoed komt!!
    Onbegrijpelijk waar men zo super in moet zijn!!!
    Nu iets eenvoudigs achterhalen pakt men overdreven veel tijd...ach ja wat mag klant verwachten hė ano 2020 gewoon achter zogenaamde drukte schuilen...5Juni 2020 iets eenvoudigs proberen te achterhalen 12Juni 2020 weet men nog NIETS.
    Tel uit je winst.
    Nogmaals ik wil uiteraard momenteel alleen mijn AANSCHAFBEDRAG TERUG VERDER NIETS!
    Inzicht 0%
    Vakbekwaamheid 0%
    Begrip 0%
    Oftewel service WAARDELOOS!!
    Tijd dat superwinkel keer kritisch naar zichzelf gaat kijken ipv schuilen achter non argumenten.

    Door: Bryan16-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Eastpack out of office rugzak 27 liter

    Mijn ervaring met Superwinkel is niet goed. Op de website zagen wij een zwarte Eastpack Out of office rugzak. Deze hebben wij besteld. We kregen teen verkeerde Eastpack Out of office rugzak, een zwarte tas met witte stippen. Dit was niet het product die we verwachten. Voor een oplossing heb ik contact opgenomen met de klantenservice van superwinkel. Ze vertelden dat het onze fout was dat we een verkeerd product toegestuurd kregen. Op de foto waren de witte stippen niet zichtbaar en ook in de beschrijving was dit niet zichtbaar. En het was ook niet op de factuur zichtbaar. Ik heb gister telefonisch en per mail gevraagd naar een oplossing. En vandaag heb ik ook gebeld. Superwinkel erkent niet hun fout. Superwinkel wil niet de retourkosten van het terugzenden voor hun rekening nemen. De desbetreffende Eastpack Out of office rugtas hebben ze inmiddels van hun website gehaald. Ik voel me oneerlijk behandeld. Ik zou deze winkel bij niemand aanbevelen, omdat je niet het juiste product krijgt toegestuurd en de klantenservice niet hun fout erkend en met een eerlijke oplossing komt.

    Door: Kj27-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Armani Watch

    Bought an Armani watch for 160EUR. The watch is water resistant up to 5 ATM. After a few months condense was visible in inside the watch. It was not used to swim or shower with. Weird... After calling the customer service they asked me to send pictures which I did.

    Their reply: Put it in a container with rice. This got me so angry! How can you say this to your valued customer. You are basically telling them to figure it out on their own.

    I replied angry, and got another reply that I had to get it fixed at my own cost. I went to a watch store and they told me it is absolutely ridiculous that they would not send us a new one as there was a manufacturing error which caused water to enter the watch.

    I went back to Superwinkel. The customer service is very unfriendly and not willing to understand the issue. They keep telling me to figure it out as they apparently do not give any warranty...

    They guy I was speaking to his name was Peter. He is very unfriendly and has the intellectual of a small child. Acts like he knows it all... However, Superwinkel does not understand at all how to keep loyal customers.

    They do know how to con you, for sure. Please, DO NOT BUY HERE...

    Door: Patty17-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Wel betaald, geen levering

    Op 6.01 jl bestelling gedaan en betaald. Levertijd zou 1-2 dagen zijn. Pakket schijnt zoekgeraakt te zijn bij DHL. Super winkel heeft onderzoek opgestart nadat ik ze belde. Vandaag 12.01 geen enkel bericht van superwinkel. Ik bestel daar nooit meer! Ben benieuwd of ik mijn geld terugkrijg.

    Door: Basdew12-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Superwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Superwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Superwinkel.nl actief?

    Superwinkel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Superwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.