Stoneboxer NL/BE

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Stoneboxer NL/BE

Ben je een liefhebber van bordspellen? Ben je op zoek naar een online plek om deze spellen te bestellen? Dan is Stoneboxer wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Alle beoordelingen zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Stoneboxer?


Stoneboxer is een webwinkel waar bordspellen besteld kunnen worden. Volgens dit bedrijf gaat het om de leukste en beste spellen, die ook nog eens tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Het betreft hier zogenoemde gezelschapsspellen die mensen plezier en onvergetelijke avonden bezorgen. Op een avond waarop wordt gespeeld wordt doorgaans goed en veel gelachten. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze organisatie? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Alle contactgegevens staan vermeld op de site van Stoneboxer. De spellen zijn in te delen in bordspellen, kaartspellen en dobbelspellen. Neem voor het volledige assortiment zeker even een kijkje op de website van dit bedrijf.


Bestellen en betalen


Een bestelling is binnen een aantal stappen te realiseren. Er kan als gast besteld worden of met een account. Als je een klantaccount aanmaakt kan dit voordelen met zich meebrengen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet steeds opnieuw het afleveradres in te voeren. Je wordt ook op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Een bestelling is pas definitief geplaatst als de betaling is ontvangen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn PayPal, iDEAL en Visa. Voor PayPal-betalingen moet je beschikken over een eigen PayPal-account.


Leveringsinformatie


Deze onderneming doet haar best bezorgingen zo snel mogelijk te laten plaatsvinden. Pakketten worden gemiddeld binnen 2 dagen na de ontvangst van je betaling verstuurd via bpost. Dit gebeurt met een trackingsysteem en is zonder handtekening. Er wordt aangegeven dat spullen goed beschermd worden aangeboden. Bij een minimale bestelwaarde van € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.


Retourinformatie


Wil je afzien van je aankoop en een retour in gang zetten? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. De retourtermijn is door deze organisatie vastgesteld op 14 kalenderdagen. Deze fase gaat in op het moment dat jij je bestelling fysiek hebt ontvangen. Binnen de bedenkdagen kan iets teruggestuurd worden zonder dat je daar een reden voor hoeft door te geven. De verzendkosten zijn bij een retour voor rekening van de klant. Wil je aanspraak maken op de terugbetaling van het aankoopbedrag? Dan zal er aan de retourvoorwaarden voldaan moeten worden.


Klachten


Het komt weleens voor dat je niet tevreden bent. Zoals bij ieder ander bedrijf worden hier ook weleens fouten gemaakt. Ze stellen bij ontevredenheid graag op zoek te gaan naar een goede oplossing. Wil je een klacht indienen? Dan kun je een e-mail sturen naar info@stoneboxer.eu. Er wordt aangegeven dat ze hun best doen snel te reageren op je e-mail. Het kan gebeuren dat er iets wordt voorgesteld waar jij je niet in kunt vinden. Er ontstaat dan een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Geschillen kunnen ingediend worden bij bemiddelaar Stichting Webwinkelkeur. Een klacht kan sinds een aantal jaar ook gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Stoneboxer? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke bordspellen heb jij hier gekocht? Ben je tevreden over de aangeschafte producten en de prijs die je moest betalen? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)