Speelgoedpostorder

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Speelgoedpostorder

Wanneer je binnenkort naar een verjaardag moet van een kind en geen tijd hebt om naar de winkel te gaan voor een cadeautje, dan kun je natuurlijk ook in het aanbod op internet zoeken. Ook vind je daar hobbymaterialen en dergelijke voor volwassenen. Eén van de aanbieders met een zeer ruim assortiment is Speelgoedpostorder. Hier vind je de meningen van andere klanten over deze webshop.


Over Speelgoedpostorder

Deze winkel is één van de vele shops die aangesloten zijn bij Shoppartners. Deze zijn in 1999 gestart als één van de eerste pioniers op het gebied van online winkelen. Inmiddels hebben zij meer dan 100 verschillende winkels met in totaal ongeveer 50.000 producten. Met een groot aantal eigen producten en een wereldwijk netwerk van leveranciers bieden zij u een uniek assortiment aan. Inmiddels werken er 65 mensen die hun best doen om in ruim 26 landen de leukste artikelen te leveren. In 2016 stonden zij in de top 200 van Twinkle op nummer 114 van de lijst van de grootste e-commerce bedrijven. Shoppartners BV heeft naast eigen online winkels ook partnerwinkels. Zij bieden ondernemers de mogelijkheid om zelf een online shop te promoten tegen een verkoopcommissie. Deze winkel wordt gevuld met het assortiment van Shoppartners. Iedereen die dit ook wil, kan de mogelijkheden hiervan bespreken met de marketing afdeling. Sinds juli 2011 hebben zij ook een Feest en Kado Megastore in Alkmaar.
Diensten

In deze online speelgoedwinkel bestaat het assortiment uit duizenden artikelen. De hoofd artikelgroepen zijn:

  • Nieuw en Algemeen
  • Buiten en Sportief
  • Cartoon en Dieren
  • Feestartikelen
  • Carnavalskleding
  • Cadeaus en Hobby

Daarnaast vind je aan de linkerzijde van de webshop een uitgebreid categorieën overzicht met 35 categorieën die ook weer hun subcategorieën hebben. Teveel om op te noemen dus, zodat er echt voor ieder wat wils is.


SpeelgoedPostorder Kado service

Wanneer je een cadeau zoekt kun je ook gebruik maken van de SpeelgoedPostorder Kado service. Deze vind je linksonder op de pagina, je kunt dan kiezen uit 30 verschillende categorieën waarin je duizenden artikelen kunt vinden. Ze versturen het binnen 24 uur naar ieder adres. De verzendkosten voor Nederland zijn € 3,95 en voor België € 5,95. Voor alle artikelen geldt: vandaag voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.


Klachten

Klachten kun je mailen naar info@shoppartners.nl. Je kunt ze ook telefonisch doorgeven via: 072  56 465 76. Zij zullen proberen de klacht tot ieders tevredenheid op te lossen. Je ontvangt een bevestiging van ontvangst van je klacht. In principe krijg je binnen 14 dagen na ontvangst een antwoord. Als het langer gaat duren, dan laten ze dat weten. Kom je er samen met hen niet uit, dan kun je ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Shoppartners bij is aangesloten. Komen jullie er dan samen nog niet uit, dan kan de klacht voorgelegd worden aan de Geschillencommissie.


Laat hier ook jouw review achter over Speelgoedpostorder!


Wat zijn de ervaringen met Speelgoedpostorder? Zijn ze voordelig en leveren ze snel, of is de service van deze winkel niet wat je ervan verwacht had?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)