Sokken.nl

10

Bestellen

10

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sokken.nl

We zeggen eigenlijk wel dat schoenen de man maken, maar eigenlijk is dit tegenwoordig maar voor de helft waar. Het gaat namelijk niet alleen om de schoenen die je draagt, maar ook de sokken die in die schoenen zitten. Schoenen maken misschien de man, maar sokken maken de outfit! Sokken.nl heeft voor iedereen de perfect sokken om zijn of haar outfit helemaal af te maken. Ondanks dat schoenen in het gezegde een mannending zijn, heeft Sokken.nl voor heren, dames en kinderen de leukste sokken. Wil je meer weten over de ervaringen van andere klanten met de webshop? Lees dan hier hun onafhankelijke reviews en beoordelingen. Misschien is jouw outfit binnenkort helemaal compleet met de Stanger Things sokken uit de webshop!


Over Sokken.nl

Heb je wel eens gehoord van FashCom? Het bedrijf wil hun passie voor mode graag met hun klanten delen en daarom hebben ze verschillende webshops opgericht voor de echte modeliefhebbers. Het begon allemaal met de unieke boxers van boxers.nl, maar uiteindelijk werden hier ook Shirts.nl, Zwembroeken.nl en natuurlijk Sokken.nl aan toegevoegd. De gespecialiseerde webshops bieden klanten een uitgebreid aanbod met kleding van de bekendste merken. Ze willen hun klanten kwaliteit kunnen garanderen en werken daarom alleen samen met merken die voor kwaliteit staan. 
De voordelen van Sokken.nl

-    Met het ruime assortiment mag Sokken.nl zich de grootste sokkenwebshop van Nederland noemen.
-    De webshop heeft sinds 2012 het Thuiswinkel certificaat en garanderen dat alle klanten ten allen tijden veilig kunnen winkelen.
-    Alleen sokken van A-merken worden verkocht, zoals onder andere Button Right, Falke, Happy Socks, Heroes on Socks, JBS, Levi’s, Puma, Stance en XPOOOS.
-    Bestellingen die voor 22:00 afgerond worden, worden de volgende dag geleverd.
-    De verzendkosten zijn in Nederland vanaf 35,- gratis.
-    Wil je de sokken graag cadeau doen? Geen probleem! Sokken.nl pakt de sokken gratis voor je in.
-    Betalen kan veilig met iDeal, PayPal, MasterCard of Visa.


Contactgegevens Sokken.nl

Sokken.nl hoopt hun klanten altijd de beste service te kunnen bieden, maar er kunnen dingen foutgaan. De klantenservice is dan ook bereikbaar om alle klanten met vragen of klachten verder te helpen. Op de website vind je het telefoonnummer, e-mailadres en postadres van Sokken.nl. Bij het telefoonnummer staan ook de openingstijden van de klantenservice vermeld, zodat je niet voor niets belt. Klachten kunnen het beste via de mail of post gemeld worden. De klantenservice zal binnen 14 dagen op je klacht reageren en proberen een oplossing te zoeken. Sokken.nl is ook actief op Facebook en Twitter. Je kunt ook via deze platformen een bericht sturen.


Geef jouw mening over Sokken.nl!

Heb jij lekkere warme voeten door de sokken uit de webshop? Of zijn al jouw vrienden jaloers op jouw nieuwe Happy Socks? Geef dan jouw mening over de webshop en schrijf een review over de sokken. Wat vind je van de service van Sokken.nl? Werd je bestelling snel geleverd? En zijn de sokken echt van de beste kwaliteit? Vertel alles over jouw ervaringen met Sokken.nl en geef jouw beoordeling zodat andere klanten weten waar ze aan toe zijn.


Blijven je voeten altijd warm met de sokken uit de webshop? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Ontdek hier reviews en beoordelingen over Sokken.nl.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Sokken

Een paar beschadigde sokken ontvangen. Na melding met foto direct zonder gezeur een nieuw paar toegezonden gekregen

M

Martijn Maas

01-02-2020

0