NederlandReview

  Ervaringen Boxers.nl

  Loop jij het liefst het hele week in je boxershort? Of slaap jij ’s nachts in niets anders dan je ondergoed? Je hebt dan vast al gehoord van Boxers.nl. Misschien zit je winkelwagentje al helemaal vol met jouw nieuwe boxers en kun je niet wachten om te bestellen. Wacht dan nog heel even en lees hier de onafhankelijke reviews van klanten die hun boxershorts al gekocht hebben bij Boxers.nl. Je weet dan altijd wat je van de webshop kunt verwachten. Wat zijn namelijk de ervaringen van andere klanten met de kwaliteit? Krijg je waar voor je geld? En worden de boxers op tijd geleverd? De antwoorden op deze vragen vind je hier in de beoordelingen van klanten!

  Over Boxers.nl
  Het begon voor FashCom allemaal met een webshop gespecialiseerd in boxershorts. Het bedrijf wilde al lange tijd een eigen webshop beginnen en met Boxers.nl werd deze droom al snel een realiteit. In 2011 begonnen ze met de verkoop van boxers via de online shop. In de jaren daarna kon het bedrijf meerdere gespecialiseerde webshop openen. Ze hebben op dit moment vier webshops zelf opgericht. Boxers.nl, Zwembroeken.nl, Sokken.nl en Shirts.nl zijn de eerste webshops waar het allemaal mee begon, maar het bedrijf wil blijven groeien en er zullen in de toekomst nog meer webshops geopend worden. 


  Kan iedereen de Calvin Klein reclame met Justin Bieber nog herinneren? 

  Waarom Boxers.nl?
  Drie kenmerken staan centraal bij Boxers.nl. Het gaat om service, kwaliteit en lol. Winkelen bij Boxers.nl moet namelijk niet alleen voordelig zijn, maar ook leuk. De webshop biedt klanten daarom een aantal extra voordelen. De webshop is zo ontworpen dat winkelen voor klanten makkelijk en overzichtelijk is. Je kunt eenvoudig door het uitgebreide assortiment zoeken en zonder problemen bestellen. De kwaliteit wordt gegarandeerd door alleen A-merken te verkopen. Ze hebben onder andere ondergoed van Björn Borg, Calvin Klein, HOM, Sloggi, Claesen’s en chicamala. Levering en verzending is bij Boxers.nl snel en voordelig. Bestellingen voor 22:00 worden nog die dag verzonden en de levering is vanaf 35,- gratis. 

  Klachten Boxers.nl
  Service staat altijd centraal bij Boxers.nl. De webshop heeft dan ook een klantenservice die op verschillende manieren bereikbaar is. Op de website staan alle contactgegevens vermeld. Je kunt gebruikmaken van het e-mailadres, het telefoonnummer of het postadres. Het is mogelijk om je klacht telefonisch te melden, maar Boxers.nl vraagt ook altijd om een geschreven bewijs. Dit kan door een mail of een brief te sturen. Het is ook mogelijk om via Twitter of Facebook contact op te nemen. Voor klachten is dit alleen van toepassing als je op geen enkel andere manier contact op hebt kunnen nemen.

  Schrijf een review over Boxers.nl!
  Heb jij op dit moment een boxer aan van Boxers.nl? Of lig jij elke avond heerlijke te slapen met een boxershort uit de webshop? Schrijf dan een review en geef jouw mening over Boxers.nl! Wat vind je van de boxers? Zijn ze echt van de beste kwaliteit? En wat vind je van de prijs? Vertel over jouw ervaringen met de webshop in jouw beoordeling

  Wat vinden klanten van de kwaliteit en prijs van de boxers? Zitten de boxers voor heren en dames lekker? Lees de reviews en ervaringen over Boxers.nl.

  Boxers.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Boxers.nl

  Uw beoordeling