NederlandReview

  Ervaringen Soekilookie

  Soekilookie: speelgoed voor actieve en creatieve kinderen. Ben jij op zoek naar speelgoed voor jouw actieve of creatieve kind? Dan kun je je hart ophalen bij Soekilookie! In deze webshop vind je precies zulk speelgoed. Lees hier ervaringen van anderen met deze webshop.

  Soekilookie: voor inspirerend en motiverend speelgoed

  Denk je nu: 'wat een bijzondere naam'. Dat klopt. Soekilookie is een woord uit de taal van kinderen en spreekt gelijk tot de verbeelding. Wat zou het zijn, waar betekent het en wat kun je ermee? Dat is precies wat de bedenkers van deze webshop voor ogen hebben. Tegenwoordig is er veel speelgoed van felgekleurd plastic wat veel te veel herrie maakt. Kinderen zitten veel achter de televisie, op de iPad of zijn druk met een spelcomputer. Soekilookie biedt een tegengeluid tegen deze trend en biedt een uitgebreid aanbod aan speelgoed wat kinderen inspireert en ze motiveert om te bewegen. Sinds 2014 is deze webshop er en ze willen de beste speelgoedwinkel van Nederland worden.


  Ruben de Puben van Draadstaal over het niveau van de 'koekiloekies' in de Pirelli-kalender

  Alles voor een tevreden klant bij Soekilookie

  Als klant sta je bij deze webshop centraal. Sinds de oprichting in 2014 van Soekilookie heeft deze online onderneming zich een aantal doelen gesteld, met als hoofddoel de beste speelgoedwinkel van Nederland worden. Natuurlijk zijn snelle levering en een veilige betaalomgeving hierbij belangrijk, maar voor Soekilookie is het vanzelfsprekend dat deze punten goed geregeld zijn. In hun streven om de beste speelgoedwinkel van Nederland te worden, hebben ze altijd de volgende punten in hun achterhoofd:
  — Ze bieden het beste aanbod op het gebied van creatief en actief speelgoed.
  — In alles wat ze doen staat de klant centraal. Service en interactie met de klant zijn hierbij belangrijke pijlers
  — Gemak, overzicht en functionaliteit. Het moet voor de gebruiker mogelijk zijn om snel en makkelijk juiste speelgoed te vinden.

  Soekilookie: speelgoed voor actieve en creatieve kinderen

  Dit is de winkel voor iedereen die op zoek is naar speelgoed voor actieve en creatieve kinderen. Je vindt er speelgoed voor alle leeftijden, dus voor actieve baby's, beweeglijke peuters, nieuwsgierige kleuters, gezellige kinderen en hippe teens kun jij het geschikte speelgoed vinden in deze webwinkel. Je vindt er het grootste aanbod A-merk speelgoed en kunt als trouwe klant aanspraak maken op mooie kortingen. En ook niet onbelangrijk: je hebt jouw aankopen snel in huis. Alles wat je voor 15.00 uur besteld, wordt de volgende (werk)dag geleverd.

  Contact opnemen met Soekilookie

  Omdat de klant centraal staat bij deze webshop, vinden ze het belangrijk dat jij makkelijk contact met ze kan opnemen. Je kunt dit doen met het contactformulier op de website, door hen een mailtje te sturen of een berichtje te sturen via social media. Dus heb je een opmerking, klacht of suggestie, trek dan even aan de bel.

  Ervaringen Soekilookie

  Heb jij actieve kinderen? Dan heb je wellicht weleens wat besteld bij Soekilookie. Hoe makkelijk kon je vinden wat je zocht in de webshop, hoe ging het betalen en hoe was de communicatie rondom jouw bestelling? Help ouders van actieve en creatieve kinderen om het juiste speelgoed te vinden door jouw ervaring met deze webshop in speelgoed te delen! Heb je even tijd om jouw mening over Soekilookie te delen?

  Hoe zijn de ervaringen, beoordelingen en meningen van klanten van Soekilookie? Lees hun reviews direct online!

  Soekilookie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Soekilookie

  Uw beoordeling

  Uitblijven levering en geen contact

  Speelgoed als kado gekocht bij Soekilookie. In eerste instantie zag het er goed uit. Na vele dagen wachten, 2 vrije dagen voor niets opgenomen te hebben en voor de zoveelste keer je kind teleur gesteld te hebben nog steeds geen kado. Vervoerder dhl belooft van alles en zegt diverse keren via track and tracé dat spullen afgeleverd zijn. Vervolgens wijst DHL naar Soekilookie. Echter helemaal niks ontvangen, geen reactie van niemand. Een bestelling kan soms vertraging oplopen maar het slechte hier is dat niemand de klant helpt als deze wacht op een kado voor zijn kinderen. Er is geen contact mogelijkheid, ,althans geen reacties op telefoon of email. Vele beloftes van DHL maar 0 resultaat. Men legt de prioriteit liever bij het intern uitzoeken hoe het kan dat ze niet kunnen leveren ipv snelle actie ondernemen om toch iets te regelen voor de klant. zeer slechte ervaring, vooral het niet kunnen bereiken en het dus niet kunnen zoeken naar een oplossing is kwalijk.

  Door: Richard08-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is Soekilookie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Soekilookie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Soekilookie actief?

  Soekilookie is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Soekilookie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.