Dikke Van Dale Online

Alle reviews

Dikke Van Dale Online

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Woorden opzoeken

  Gebruik ik veel om woorden op te zoeken. Ik vind het betrouwbaarder dan andere online woordenboeken en er staat leuke informatie bij altijd. Maar jammer dat niet alles gratis is alleen

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
5 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

G DATA
2 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

PanelClix
2 reviews

Wanneer je het leuk vindt om anoniem je mening te geven over allerlei onderwerpen dan kun je meedoen aan de onderzoeken van PanelClix. Daarmee kun ...

Dikke Van Dale Online

Dikke van Dale online: Ouderwets goed. Sommige mensen vinden een woordenboek een tikkeltje ouderwets. Maar met een taal die nog steeds verandert en zich aanpast aan het nu, is een woordenboek handiger dan ooit. In de Dikke van Dale online kun je snel en makkelijk de juiste spelling, het gebruik en de betekenis van woorden uit de (Nederlandse) taal vinden. Dus ben jij op zoek naar een Nederlands online woordenboek of wil je weten wat anderen van de Dikke van Dale online vinden? Blijf dan zeker even verder lezen.

Wat is de Dikke van Dale online?
Veel mensen kennen de Dikke van Dale van vroeger. Dat dikke woordenboek waar je dingen in op zocht, door naar de juiste letter te gaan en dan op zoek te gaan naar het woord wat je nodig had. Inmiddels hoeft dat niet meer. Er is een Dikke van Dale online. Taal die je goed beheerst, helpt je om te begrijpen wat andere mensen bedoelen. Taal die je goed gebruikt wordt beter begrepen. Met dit idee is Johan Hendrik van Dale lang geleden begonnen met zijn eerste woordenboek. Maar ook vandaag werkt Van Dale Uitgevers nog steeds met deze intentie. Met de Dikke van Dale online willen ze jou als taalgebruiker goed ondersteunen door het juiste gereedschap en de juiste kennis aan te bieden.

Voor wie is Dikke van Dale online?
De Dikke van Dale online is er voor iedereen die een taal spreekt en/of gebruikt. De producten van deze uitgeverij helpen taalgebruikers om een taal goed te verstaan, te beheersen en te gebruiken. Of je nou op zoekt ben naar de correcte vervoeging van downloaden, wilt weten of het groenten of groentes is of hoe je accessoires ook alweer schreef, je kunt het snel en makkelijk opzoeken in de dit inmiddels meer dan een eeuw oude naslagwerk. Gelukkig is net als de kennis, ook de techniek gewoon met de tijd meegegaan.


Waarom kiezen voor Dikke van Dale online?
Je vindt in Nederland en België geen enkele uitgever die meer toonaangevend of gezaghebbend is op gebied van woordenboeken. Dikke van Dale online heeft niet alleen woordenboeken, maar nog veel meer producten om jou als taalgebruiker te ondersteunen. Niet alleen de Nederlandse taal wordt zo compleet mogelijk respectvol beschreven, maar ook andere (vreemde) talen kun je terugvinden in de collectie van deze uitgever.

Voordelen Dikke van Dale online
Hoewel Dikke van Dale online al sinds 1872 bestaat is het op geen enkel gebied een ouderwetse uitgeverij. Ze vinden het belangrijk om goed op te letten wat taalgebruikers willen, vragen en nodig hebben. Het assortiment bestaat allang niet meer uit alleen het woordenboek der Nederlandse taal. Of je nou een woordenboek voor je werk nodig hebt, voor thuis of voor op vakantie: hier vind je wat je zoekt. Je herkent de producten van Dikke van Dale online aan de moderne uitstraling met de kleur paars als herkenningspunt. Niet alleen de woordenboeken, maar ook de website en de apps zijn zo voor iedereen herkenbaar als een Van Dale product.

Contact opnemen met Dikke van Dale online
Als je meer wilt weten over het bestellen van producten, het aanmaken van een account of over het retour sturen van een product, dan kun je wellicht je antwoord vinden bij de veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag, dan kun je op verschillende manieren contact opnemen. Het is belangrijk om te weten welke afdeling jou het beste kan helpen, je kunt kiezen uit de volgende afdelingen:
- Van Dale Uitgevers
- Van Dale Webwinkel
- Van Dale Helpdesk
- Van Dale Zakelijke verkoop
- Van Dale Taaltrainingen
- Van Dale Vertaalbureau
- Van Dale Redactie
- Van Dale Webmaster
Je kunt deze afdelingen zowel per telefoon als per mail bereiken. Telefonisch is de klantenservice van Dikke van Dale online van maandag tot en met vrijdag te bereiken, van 09.00 uur tot en met 17.00 uur. Je kunt hen ook per mail een bericht sturen of het contactformulier op de website invullen.

Ervaringen met Dikke van Dale online
Heb jij een taalcursus gevolgd via Dikke van Dale online, gebruik je dagelijks het online woordenboek of heeft jouw taalgids jouw vakantie gered? Anderen zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen met deze organisatie. Hoe vind je de informatievoorziening tijdens je aankoop en wat vind je van de prijs-kwaliteitverhouding? Heb je heel even de tijd om jouw recensie van Dikke van Dale online te delen?

Hoe goed is het online woordenboek van Van Dale? Is het echt gratis? Wat doet Van Dale nog meer? Lees reviews!

}