NederlandReview

    Ervaringen Snipes

    Wanneer je een echte sneakerfan bent, en houdt van de kleding en accessoires die daarbij horen, dan kun je alles wat je zoekt vinden bij Snipes. Hoe goed het aanbod en de service is lees je hier bij de reviews die anderen over deze winkel achterlieten.

    Over Snipes

    In 1998 werd de allereerste Snipes winkel geopend in Essen. Sindsdien is het aantal winkels gegroeid in Nederland, Duitsland Zwitersland en Oostenrijk. En natuurlijk kun je ze ook online vinden op www.snipes.nl. Hier kun je allerlei sneakers, basketbalschoenen en overige schoenen vinden van bekende merken als Adidas, Nike, Asics, Jordan, etc. Ook verkopen zij limited editions van Air Jordan bijvoorbeeld of zeldzame retro Asics en Nike runners. Daarbij bieden zij ook de nieuwste kleding zoals jassen, T-shirts en tassen of snapbacks aan die jouw outfit compleet maken. Hierbij voeren zij ook merken als Black Kaviar, Criminal Damage of Urban Classics.


    De beste vechtscènes van naamgenoot Wesley Snipes

    Diensten

    Op de website worden allerlei producten aangeboden onderverdeeld in categorieën, je moet alleen nog even aangeven of je voor heren, dames of kinderen op zoek bent. De volgende artikelen staan in het aanbod:

    • Schoenen: Sneakers, Casuals, Sportschoenen, Zomerschoenen en Winterschoenen
    • Kleding: Broeken, Jassen en bodywarmers, Shorts, Tops met lange mouwen, Tops met korte mouw, Jurken en rokken, Swim en Underwear
    • Accessoires: Caps, Mutsen en hoeden, Winteraccessoires, Rugzakken, Tassen, Riemen, Portemonnees, Sokken, Horloges en sieraden, Koptelefoons en speakers, Brillen, Sportartikelen, Schoenverzorging en toebehoren en Diversen

    Je kunt via de menubalk bovenin ook klikken op ‘Merken’, zodat je gemakkelijker je eigen merk kunt vinden. Verder vind je daar de ‘Sale’ en de meest hippe items en bijzondere releases vind je daar onder de noemer ‘Hot Releases’. Je kunt bij hen betalen met iDeal, PayPal, creditcard of SOFORT. Vanaf € 60,- wordt de bestelling gratis verzonden. De verzendkosten binnen Nederland voor een bestelling tot € 59,99 bedragen € 6,99. Als je je bestelling op maandag t/m vrijdag vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze binnen 2 tot 5 werkdagen bezorgd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verwerkt om binnen 2 tot 5 werkdagen te worden bezorgd.

    Snipes Membercard

    Als je een account aanmaakt in Snipes, dan kun je linksonder in je account een Membercard aanvragen. Hiermee krijg je 3% korting op je bestelling tot € 199,99, en 5% korting op alle bestellingen vanaf € 200,-. De Membercard kan zowel online als in de fysieke winkel gebruikt worden. Ook kun je profiteren van verjaardagsspecials, als je een abonnement neemt op de nieuwsbrief. Hierin staat alles over de nieuwe sneakers in het assortiment, de retro runners, Jordan releases, Sale acties en andere nieuwtjes.

    Klachten

    Je kunt je bestelling binnen 30 dagen gratis terugzenden. Als je niet tevreden bent over de producten of diensten, kun je contact opnemen met de klantenservice. Vul daarvoor het contactformulier in, stuur een e-mail naar onlineservice-nl@snipes.com of bel naar het gratis nummer (0800) 09 309 30. Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m zondag van 9.30 tot 21.30 uur (uitgezonderd nationale feestdagen). Zij zullen altijd in overleg met de klant proberen om de klacht zo goed mogelijk op te lossen binnen een termijn van 14 dagen. Kom je er samen niet uit, dan kun je het geschil voorleggen aan het Europese online geschillenplatform via ec.europa.eu/consumers/odr/.

    Twijfel om iets te kopen bij Snipes? Lees de klantervaringen en kom erachter hoe goed deze webshop voor mode en fashion echt is!

    Snipes
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    4.4
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Snipes

    Uw beoordeling

    Nikes besteld, online wel op voorraad

    In de stad schoenen gepast van Nike, van die hele vette haha. Maar superbalen, want ze hadden mn maat niet en als ik zou bestellen, wisten ze niet hoe lang dat zou duren en of ze nog wel binnen kwamen......

    Online gaan kijken bij Snipes en daar hadden ze ze gewoon, ik kon ze direct bestellen. GRATIS verzending ook gewoon en ik heb ze met twee dagen in huis gekregen. Ze passen perfect, maar dat wist ik al, want ik had een vergelijkbare schoen al wel gepast in de stad.

    Ik zou hier zeker nog eens bestellen, mooie winkel en goede service!

    Door: Prim01-06-2017
    M.R. Van Munster15-02-2021

    Ruim 3 weken geleden besteld. Evenals bij JD Sports, zelfde company. Ik zie niets, je hoort niets van ze en het telefoonnummer is dood. Niets meer kopen in deze shops !

    A.J.16-02-2021

    29 januari besteld en vanaf 4 februari is het al onderweg... Nog helemaal niks gekregen, telefonisch slecht bereikbaar en als je iemand aan de lijn krijgt zijn ze brutaal

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Trui van snipes

    Ben vandaag in de winkel geweest van snipes veldstraat gent ,en ik heb een trui gekocht de promotie was neem 2 betaal 1 ,ik had dat niet gezien ,bij de kassa was ik direct geholpen en gezegd dat ik nog een trui kan nemen en iets gratis ,ondanks ik moelijk deed, de medewerker was eerlijk en super vriendelijk.

    Door: Sena07-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nike air max 90 schoenen

    Eigenlijk alleen plus punten. Nike schoenen besteld en zijn 3 dagen later netjes afgeleverd. Kon via de mail goed volgen wat de status van mijn levering was. Schoenen zagen er perfect uit en zijn zeker niet nep. Klantenservice was goed bereikbaar en vriendelijk. Niks dan positieve ervaring met deze webshop

    Door: Wam01-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    adidas zx

    -1e bestelling van de schoenen in de winkel gedaan, na 3 dagen helaas er is voorraad tekort...
    -op de site inmiddels gewoon weer te bestellen, na 3 dagen helaas voorraad te kort
    - inmiddels bericht gekregen ik kan ze toch weer bestellen...en ja hoor na 3 dagen voorraad te kort

    wat een waardeloze service, eens maar nooit meer

    Door: Sonja 19-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    sneakers


    Ik heb schoenen besteld mijn eigen adres ingevuld. Na het bevestigen van mijn adres gegevens stond er opeens een ander adres aangegeven ik heb mijn pakketje nooit ontvangen.. klanten service kon mij ook niet helpen. Slechte service.

    Door: Shi13-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nike air max

    Bagger communicatie geen service 1 paar schoenen besteld 4 dagen later even checken..geen verandering 30 minuten in de wacht, nog niet eens ingepakt "ja maar het is druk" ja als ik een paar schoenen bestel uit zimbabwe is het binnen 3 dagen thuis ..ze doen net of de schoenen nog gemäakt moeten worden ...niet bestellen tenzij je graag wacht ...een week of 400 voor een paar schoenen

    Door: Eliaa westra15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nike zoom 2k

    Precies zoals de omschrijving

    Door: Hidde03-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Schoenen

    +goede prijzen
    +goede producten

    - klantenservice is onbereikbaar
    - duurt bijna 3 weken voordat de bestelling binnen is

    Door: Annelijn Seij21-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Miskoop

    Gisteren na een kwartier in de wacht te hebben gestaan met Yvonne van de klantenservice contact gehad. Mijn vraag ging over het gegeven dat de schoenen die ik voor ongeveer 2 weken terug besteld heb, 2 dagen later 20% goedkoper waren.
    Mijn vraag was dus of zij hierin iets konden betekenen qua compensatie maar hier werd kort en bot op gereageerd dat hierin niets mogelijk was. Ook benoemt dat ik dus nu dezelfde schoenen wederom opnieuw kan bestellen met die 20% extra korting maar dat dit in het kader van opnieuw verzenden en retouneren ander paar (die ik overigens nog niet heb) erg omslachtig is. Tevens is er dan ook onnodig dubbel transport. Hierin werd ook niet meegedacht en ik moest het maar uitzoeken. De oplossing was simpel, compensatie voor het eerste paar zodat er dus niet onnodig allemaal nieuwe acties uitgezet hoeven worden.
    Voor mij nooit meer een bestelling bij dit bedrijf. Totaal niet klantvriendelijk, oplossingsgericht of milieuvriendelijk.

    Door: Gert-Jan Vlutters20-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Sneakera

    Geen gehoor na bestelling, klantenservice is belachelijk en onmogelijk te bereiken

    Door: Jeff 17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Nike schoenen

    Meest waardeloos bedrijf die ik ken, oplichting. Bestellen 3 weken geleden 2 februari 2021 en tot heden niks ontvangen.
    Zal tegen iedereen zeggen dat ze nooit maar ook nooit hier iets moeten bestellen
    Als ik bij Nike.nl wat bestel heb ik binnen 2 dagen mijn bestelling.
    Ik heb al meerdere malen gemaild gebeld en er word niet gereageerd. Waardeloos
    Voor mij zijn ze geen ene ster waard.
    -5 sterren. Klant is koning maar hebben jullie nog nooit van gehoord. Of moeten de schoenen nog gemaakt worden ?.?

    Door: Anoniem 17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    nike air force white/black

    Ik wacht intussen al 2 weken op schoenen, er stond levertijd tussen de 6-9 dagen wat al aan de lange kant is...
    Telefonisch onbereikbaar, en via de mail krijg je een automatisch antwoord.
    Dit is al net zo’n drama als met JD,
    ik raad niet aan om hier iets online te bestellen.

    Door: Demea Hof 16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Muts

    Wat een slechte service. Niet reageren op e-mail. Telefonisch niet bereikbaar. Riekt naar oplichting. Één ster als beoordeling geven is ook niet mogelijk. Mij één zou nog beter zijn.

    Door: Arend09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schonnen

    9 dagen leveringstijd.

    Door: Sher08-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Shirt

    WAARDELOOS BEDRIJF.
    Nog nooit zo Iets meegemaakt .
    1.5 week gelden shirt besteld , nog steeds niet geleverd.
    Wordt gezegd dat post nl het druk heeft.
    Wehkamp besteld , dag erna al binnen.
    ADVIES : KOOP HIER NIETS!!

    Door: J.koeken22-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    FAQ

    Is Snipes een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 31 ervaringen geplaatst over Snipes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Snipes actief?

    Snipes is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Snipes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.