NederlandReview

    Ervaringen Snipes

    Wanneer je een echte sneakerfan bent, en houdt van de kleding en accessoires die daarbij horen, dan kun je alles wat je zoekt vinden bij Snipes. Hoe goed het aanbod en de service is lees je hier bij de reviews die anderen over deze winkel achterlieten.

    Over Snipes

    In 1998 werd de allereerste Snipes winkel geopend in Essen. Sindsdien is het aantal winkels gegroeid in Nederland, Duitsland Zwitersland en Oostenrijk. En natuurlijk kun je ze ook online vinden op www.snipes.nl. Hier kun je allerlei sneakers, basketbalschoenen en overige schoenen vinden van bekende merken als Adidas, Nike, Asics, Jordan, etc. Ook verkopen zij limited editions van Air Jordan bijvoorbeeld of zeldzame retro Asics en Nike runners. Daarbij bieden zij ook de nieuwste kleding zoals jassen, T-shirts en tassen of snapbacks aan die jouw outfit compleet maken. Hierbij voeren zij ook merken als Black Kaviar, Criminal Damage of Urban Classics.


    De beste vechtscènes van naamgenoot Wesley Snipes

    Diensten

    Op de website worden allerlei producten aangeboden onderverdeeld in categorieën, je moet alleen nog even aangeven of je voor heren, dames of kinderen op zoek bent. De volgende artikelen staan in het aanbod:

    • Schoenen: Sneakers, Casuals, Sportschoenen, Zomerschoenen en Winterschoenen
    • Kleding: Broeken, Jassen en bodywarmers, Shorts, Tops met lange mouwen, Tops met korte mouw, Jurken en rokken, Swim en Underwear
    • Accessoires: Caps, Mutsen en hoeden, Winteraccessoires, Rugzakken, Tassen, Riemen, Portemonnees, Sokken, Horloges en sieraden, Koptelefoons en speakers, Brillen, Sportartikelen, Schoenverzorging en toebehoren en Diversen

    Je kunt via de menubalk bovenin ook klikken op ‘Merken’, zodat je gemakkelijker je eigen merk kunt vinden. Verder vind je daar de ‘Sale’ en de meest hippe items en bijzondere releases vind je daar onder de noemer ‘Hot Releases’. Je kunt bij hen betalen met iDeal, PayPal, creditcard of SOFORT. Vanaf € 60,- wordt de bestelling gratis verzonden. De verzendkosten binnen Nederland voor een bestelling tot € 59,99 bedragen € 6,99. Als je je bestelling op maandag t/m vrijdag vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze binnen 2 tot 5 werkdagen bezorgd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verwerkt om binnen 2 tot 5 werkdagen te worden bezorgd.

    Snipes Membercard

    Als je een account aanmaakt in Snipes, dan kun je linksonder in je account een Membercard aanvragen. Hiermee krijg je 3% korting op je bestelling tot € 199,99, en 5% korting op alle bestellingen vanaf € 200,-. De Membercard kan zowel online als in de fysieke winkel gebruikt worden. Ook kun je profiteren van verjaardagsspecials, als je een abonnement neemt op de nieuwsbrief. Hierin staat alles over de nieuwe sneakers in het assortiment, de retro runners, Jordan releases, Sale acties en andere nieuwtjes.

    Klachten

    Je kunt je bestelling binnen 30 dagen gratis terugzenden. Als je niet tevreden bent over de producten of diensten, kun je contact opnemen met de klantenservice. Vul daarvoor het contactformulier in, stuur een e-mail naar onlineservice-nl@snipes.com of bel naar het gratis nummer (0800) 09 309 30. Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m zondag van 9.30 tot 21.30 uur (uitgezonderd nationale feestdagen). Zij zullen altijd in overleg met de klant proberen om de klacht zo goed mogelijk op te lossen binnen een termijn van 14 dagen. Kom je er samen niet uit, dan kun je het geschil voorleggen aan het Europese online geschillenplatform via ec.europa.eu/consumers/odr/.

    Twijfel om iets te kopen bij Snipes? Lees de klantervaringen en kom erachter hoe goed deze webshop voor mode en fashion echt is!

    Snipes
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    4.4
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Nikes besteld, online wel op voorraad

    In de stad schoenen gepast van Nike, van die hele vette haha. Maar superbalen, want ze hadden mn maat niet en als ik zou bestellen, wisten ze niet hoe lang dat zou duren en of ze nog wel binnen kwamen......

    Online gaan kijken bij Snipes en daar hadden ze ze gewoon, ik kon ze direct bestellen. GRATIS verzending ook gewoon en ik heb ze met twee dagen in huis gekregen. Ze passen perfect, maar dat wist ik al, want ik had een vergelijkbare schoen al wel gepast in de stad.

    Ik zou hier zeker nog eens bestellen, mooie winkel en goede service!

    Door: Prim01-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Jordan 1 low (witte schoenen met rood nike teken)

    Ik heb 2 weken geleden (13/09) op de snipes dus witte jordan 1 low schoenen gekocht maar heb ze nog steeds niet gekregen en op de site staat dat de leveringstijd maar 1 tot 5 dagen duurt! Geen goede ervaring dus :(

    Door: Norah29-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Airforce 1 shadow.

    Schoenen besteld en kwamen 2 weken later pas aan. Waren te klein dus hebben we ze terug gestuurd. Nooit het geld terug ontvangen, ze reageren ook niet op mails en kan ze ook niet berijden via de telefoon! VERTROUW SNIPES NIET!!!!

    Door: Sem04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Air Jordan 1

    Tijdens het bestellen van mijn Air Jordan heb ik het verkeerde huisnummer getypt. Ik de zelfde dag nog Snipes gebeld om aan te geven dat ze de bestelling moeten annuleren, als antwoord gekregen dat hun mijn bestelling niet meer kunnen annuleren en dat ik contact moet opnemen met PostNL. Ik de volgende dag contact opgenomen
    Met PostNL, uiteindelijk als
    Oplossing gekregen dat ik Snipes moet bellen en aangeven dat ze de bestelling niet retour moeten sturen maar naar een afhaalpunt. Ik weer Snipes bellen, hoor ik dat, dat niet
    Mogelijk is. Intussen is de Air Jordan ook al uitverkocht waardoor ik nu de volle hoofdprijs heb betaald ergens anders. PostNL, bedankt voor jullie hulp. Snipes, ik doe nooit meer aankopen bij jullie!

    Door: Lizardo04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    5 t-shirts voor heren

    Half april '20 plaatste ik een bestelling van 97 € bij Snipes. Ik betaalde met BelfiusDirect. De bestelling verecheen op mijn account. De volgende dag was de bestelling niet meer te zien op mijn account. Het geld was wel van mijn rekening naar de Snipes overgemaakt. Na enkele weken stuurde ik een klacht mbt deze bestelling naar Snipes. Ik kreeg een automatische reply mbt ontvangst van deze mail. Maar er werd nooit gereageerd op mijn klacht. Ik belde meermaals naar de klantendienst. Daar stuitte ik op een slordig ingesproken voicemail. Enuge tijd geleden stuurde ik een nieuwe mail naar Snipes. Opnieuw kreeg ik de automatische reply mbt ontvangst. Maar geen antwoord op de inhoud van mijn mail. Het telefoonnummer van de klantendienst bestaat intussen niet meer.

    Begrip voor Corona? Eigenlijk maar gedeeltelijk, want vorig jaar gebeurde net hetzelfde bij een andere bestelling.

    Als dit bij 66% van mijn bestellingen gebeurd, kan pleit dit niet voor Snipes!

    Door: Lieve Hendrix08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    T shirt

    Ik mail en bel snipes al 11 dagen maar ze beantwoorden gewoon niets en mijn pakket is al 10 dagen onderweg naar post NL wat normaal binnen een dag is

    Door: Edwin Wiltjer05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Jordan 5 Fire Red

    Heb 27/05/2020 schoenen besteld bij Snipes, al gauw een track and trace ontvangen. Hierna is het fout gegaan.

    3 dagen lang is het bezorg moment uitgesteld omdat het pakket niet bij PostNL was. Momenteel is het pakket nog steeds niet bij PostNL en heb ik nog niks aan die track and trace. Op mijn account staat dat de bestelling niet geleverd is.

    Als ik hierover met Snipes in contact wil komen wordt ik op alle mogelijke manieren geweigerd. Telefonisch niet bereikbaar dus wordt je gewoon van de lijn gegooid en op mail wordt nooit gereageerd.

    Heb dit zelfde verhaal gehad met mijn vorige bestelling gehad en 2 weken moeten wachten tot mijn bestelling er was. Tot op heden nog steeds geen reactie op mijn mail hierover. Heb ze toen het voordeel van de twijfel gegeven omdat de lockdown toen net actief was maar nu een paar weken verder nog steeds het zelfde verhaal.
    SLECHT SNIPES

    Ik snap dat het langer kan duren ivm Corona maar dit slaat alles. Pakketjes vanuit Duitsland die later besteld zijn dan bij Snipes zijn al lang binnen.

    GEEF MIJ DUIDELIJKHEID OF MIJN GELD TERUG SNIPES

    Door: Maaike05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Nike air force 1 easter

    Heb vorige week schoenen besteld 27 mei magazijn verlaten en nog steeds niet bij postNL

    Door: Anoniem04-06-2020
    Ik04-06-2020

    Zelfde verhaal hier.. Ook 27 mei magazijn verlaten en Postnl heeft nog niks..

    Maaike05-06-2020

    Zelfde verhaal hier, geen enkele mogelijkheid om met snipes in contact te komen. Jordan 5 fire reds nog steeds niet aangekomen bij post NL en bij mijn account staat niet geleverd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Air Jordan

    Mijn zoon heeft schoenen besteld (en betaald) op 3 mei en op 4 mei kregen we al bericht dat de schoenen het magazijn hadden verlaten. Tot nu toe (14 mei) nog steeds niets ontvangen en ook PostNL weet van niks. Klantenservice is niet te bereiken etc. Wij kopen hier nooit meer!

    Door: Suzan14-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Nike force

    4 mei mijn zoon schoenen gepast in de winkel in Tilburg, zijn maat was er niet dus ooh we kunnen ze voor u bestellen en worden binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. Kind schoenen afgerekend.
    6 mei bevestiging dat ze verzonden zijn en dat ze de volgende dag geleverd zouden worden., 7 mei weer hetzelfde bericht. Vanaf 8 mei is de bezorgtijd niet bekend en is het pakket niet bekend bij Post NL. Telefonisch niet te bereiken, mail wordt nog niet op gereageerd, Het bandje van de klantenservice is ronduit schandalig, u moet geduld hebben. Ze zijn toch verzonden volgens jullie?.... Dit neigt naar een grote leugen, volgens mij zijn ze nog niet verstuurd. Post NL heeft ze niet daar heb ik het al uit laten zoeken.

    Geef mensen de juiste informatie en ben eerlijk.

    Door: Teleurgestelde klant13-05-2020
    Teleurgestelde klant13-05-2020

    Ik moet mijn excuses maken. Door een stoornis in mijn hoofd heb ik verkeerde informatie verstrekt. Ik mag morgen weer naar de GGZ.

    Anno13-05-2020

    Schoenen moeten uit een magazijn komen uit duitsland, dit duurt langer omdat ze over de grens moeten. Ik wacht zelf al meer dan 10 dagen op een paar schoenen

    Suzan14-05-2020

    Hier hetzelfde verhaal: schoenen besteld op 3 mei en op 4 mei een bericht dat de schoenen het magazijn hebben verlaten. Tot nu toe (14 mei) nog steeds niets ontvangen en ook PostNL weet van niks. Klantenservice is niet te bereiken etc. Ik koop hier nooit meer!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Schoenen

    Hele bijzondere manier van verzenden houden ze er bij Snipes op na. Tot 3 keer toe een dag en tijdstip van bezorgen gekregen en ook tot 3 keer toe weer ingetrokken. Heel frustrerend.! Nu helemaal niks meer zichtbaar. Dochter elke keer blij dat haar schoenen komen en telkens moet ik haar weer teleurstellen. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. En dit ligt echt niet aan post nl want die hebben het pakket nog niet eens ontvangen van Snipes. Dit gaat jullie klanten kosten Snipes!

    Door: Alice 04-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Nike air max 90

    Mooie schoenen met een fijne Glamourday korting. Door Corona zou leveren wat langer kunnen duren maar het duurde wel erg lang...2 weken. 11 april besteld, 16 april verzonden, 24 april geleverd. Klantenservice reageert helemaal nergens op. Geen beste eerste ervaring met Snipes.

    Door: Ray27-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Schoenen

    Waardeloos. Ze laten eest je bestelling 10 dagen in de wacht om na een boze mail zogenaamd de bestelling te versturen. Echter post nl. Weet nergens van en dan durven ze ook nog de pakketbezorger en Corona de schuld te geven. Schandalig

    Door: Daniëlle Piters21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Snipes

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Snipes een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Snipes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Snipes actief?

    Snipes is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Snipes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.