NederlandReview

  Ervaringen Asics

  Hou jij ook zo van Asics sportschoenen of heb je er juist een hekel aan? Heb jij wel eens fitnesskleding online besteld bij Asics? Wat zijn jouw ervaringen? Vergelijk hier de beoordelingen van de rest van Nederland over Asics sportschoenen en -kleding voor dames, heren en kids. En plaats ook jouw eigen ervaring tussen onze reviews. Op NederlandReview verzamelen we betrouwbare consumentenbeoordelingen van echte klanten. Het is belangrijk je goed te informeren voordat je iets koopt. Dus vergelijk eerst de onafhankelijke recensies over Asics op onze site. En je medelanders zijn natuurlijk ook hartstikke blij met jouw mening en ervaringen met Asics sportproducten en service. Dus laat jouw review achter onderaan deze pagina!

  Over Asics

  Asics is een Japanse fabrikant van sportschoenen, sportkleding en fitness accessoires. Asics staat voor Anima Sana In Corpore Sano (in het Latijn). Dit betekent ‘een gezonde ziel in een gezond lichaam’. Asics bestaat sinds 1949 en is begonnen als fabrikant voor basketbalschoenen. Al sinds de jaren '80 werken er ontwerpers voor Asics zoals Shigeyuki Mitsui die het ‘aGel’ materiaal heeft helpen ontwerpen. Asics is al sinds 1994 officieel sponsor van de NOC*NSF en richt zich ook op de sport en bijbehorende lifestyle. Zo vind je op de Asics website ook allerlei informatie over de juiste marathonschoenen kiezen, hardloopschoenen voor dames of droog blijven tijdens het hardlopen.

  Run, run, run, dat doe je toch het beste op goede hardloopschoenen! De MV van BTS - Run

  Diensten

  ‘Don’t run, fly’ zo adverteert Asics met hun FlyteFoam sportschoenen. Asics verkoopt alles op het gebied van sport, fitness en training van schoenen en kleding tot sport accessoires. Je kunt makkelijk een winkel vinden op de Asics website of online kopen. Maar ook Intersport en Zalando verkopen bijvoorbeeld Asic merken.

  Asics biedt sneakers voor zowel dames, heren en kids. Asics wil de sportschoentechnologieën blijven ontwikkelen en werkt met gel en foam voor schokdempende hardloopschoenen, zoals de Asics gel lyte of Asics tiger. Het Impact Guidance System zou een ingebouwd schokdempersysteem zijn die je voet naar een neutrale positie begeleid vanaf de afzet. De gel moet de schok in hak en tenen absorberen. Ze maken reclame met veelzijdige, aanpasbare gear die flexibel is en op jouw beweging reageert. Asics schoenen zijn voor hardlopen, trail running, fitness en training, indoor baan, wandelen, tennis en veldsport voor dames, heren en kinderen.

  Qua sportkleding verkoopt Asics:

  • jassen en vesten
  • t-shirts
  • tops
  • hoody’s
  • shorts
  • sokken
  • tassen

  Asics verkoopt zelfs rugby uitrustingen waaronder rugbyjerseys, shirts, shorts en jacks en natuurlijk rugbyschoenen. Asic sponsort rugbyteams als de Springboks en de Wallabies.

  Klachten en service

  Voor de klantenservice van Asics bel je +31-237440069 of gebruik het e-mailadres consument-nl@asics.com. Met vragen over producttechnologie van de sportproducten, advies over welke sportgear je het beste kunt kopen over over de kwaliteit mail je met het Consumenten Ervarings Centrum consument-nl@asics.com. Of mail info-nl@asics.com. Alle artikelen die je op asics.com hebt gekocht kun je binnen 30 dagen na aankoop retourneren, mits deze nog in originele staat zijn.

  Laat anderen weten wat jij vindt van Asics sport artikelen.

  Heb jij Asics sportschoenen besteld of gekocht? Was het de prijs helemaal waard of betaalde je eigenlijk alleen maar voor het merk? Hoe was de service? Wat zijn jouw ervaringen met het online bestellen en eventueel retourneren? Laat het ons weten en laat je review achter op NederlandReview

  Zijn Asics hardloopschoenen wel hun prijs waard? Werkt de gel in je sportschoenen echt en loop jij alsof je vliegt? Is de bestelservice betrouwbaar?

  Asics
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Asics

  Uw beoordeling

  Hardloopschoenen zijn goed en gaan jaren mee

  Ik heb jaren geleden een paar sportschoenen gekocht van Asics. Ze waren destijds de duurste in de hele winkel, maar de verkoper adviseerde mij niet te bezuinigen op kwaliteit, omdat het belangrijk is goede steun te hebben bij het hardlopen. Dat is een goed advies geweest. Na al die jaren lopen de schoenen nog als een zonnetje, ze zijn sterk en stevig en bieden veel ondersteuning. Dus de hoge prijs is het meer dan waard: ik heb nog steeds geen nieuwe hardloopschoenen nodig gehad, want deze zijn nog totaal niet versleten en lopen nog steeds even goed als in het begin.

  Als ik ooit een nieuw paar nodig heb, dan zeker weer een paar van Asics!

  Door: L. de Geus12-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  2 x Bridgestone Turanza 235/40/18

  ++ snelle levering, makkelijk bezorgen bij garagebedrijf van keuze, duidelijke website; overzichtelijk.
  - - prijs varieert constant (per minuut zelfs) en als je b.v. via Autoweek navigeert dan kan het zijn dat ze zomaar 6-10 euro goedkoper zijn. Er lijkt ook verschil te zitten of je met een pc of een Android tablet op de website aankomt.
  Nog een issue: IP adressen afkomstig van een VPN provider worden geblokkeerd. VPN uitzetten dus.

  Door: H. de Lange23-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Asics een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Asics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Asics actief?

  Asics is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Asics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.