Sneakers.nl

7

Bestellen

5.5

Service

8

Prijs

5.3

Levering

45%

Zou hier weer kopen

Sneakers.nl

Sneakers zijn echt dé trend die je overal op straat terug kunt vinden in allerlei modellen, kleuren en prints. Voor iedereen is wel een passende sneaker te vinden, of deze nu gedragen moet worden bij nette kleding of bij een sportieve outfit. Eén van de grote aanbieders van sneakers in Nederland is Sneakers.nl. Naast een aantal winkels hebben zij ook een uitgebreide webshop. Meer over dit bedrijf lees je hier bij NederlandReview.


Over Sneakers.nl

 
Sneakers.nl is de webshop die in 2012 is opgezet door de landelijke schoenenketen genaamd SNEAKERS Stores BV. Deze is opgericht in 1997 en heeft op dit moment 5 vestigingen verdeeld over heel Nederland. De locatie van deze winkels kun je vinden onder het kopje ‘Stores’ op de homepage. In de webshop kun je sneakers vinden van bekende merken als: Vans, Converse, PUMA, New Balance en nog veel meer. Je kunt er sneakers voor iedereen vinden, van maat 19 t/m 47. Naast de webshop zijn zij ook actief op Facebook en Instagram. Op Facebook bijvoorbeeld posten zij regelmatig updates over de collectie, kortingsacties en acties waarbij je gratis sneakers kunt winnen. Hierbij wordt rekening gehouden met iedere doelgroep.


Diensten

 
De sneaker van jouw voorkeur en maat kun je vinden in de verschillende categorieën: 

New
Dames
Heren 
Kinderen 
Sale
Merken
Boutique

In de verschillende categorieën kun je hoge-, lage- en fashionsneakers vinden, slippers, boots en ook sokken en accessoires. Daarnaast kun je in de webshop spulletjes vinden om je sneakers goed mee te onderhouden, en accessoires zoals inlegzolen, veters en ook rugzakken en caps.


Levering en betaling

 
Voor de verzending van een bestelling bij Sneakers.nl betaal je € 4,95. Wanneer je voor meer dan € 59,95 besteed is de verzending hiervan gratis. Je kunt je bestelling binnen drie werkdagen thuis verwachten. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, AfterPay,Creditcard, PayPal of voor België via Bancontact/MisterCash.


Klachten

 
Als je een klacht over de service of producten van Sneakers.nl hebt, dan moet je deze zo snel en zo duidelijk mogelijk omschreven indienen. Je kunt dan binnen 2 a 3 werkdagen een antwoord hierop verwachten. Mocht het toch langer gaan duren, dan laten ze je dat precies weten door je een bericht te sturen waarin staat wanneer je een uitgebreider antwoord kunt verwachten.  Sneakers.nl handelt ook klachten af met betrekking tot ritsen en knopen.


Laat hier horen wat jouw mening over Sneakers.nl is!

 
Heb jij al eens een paar sneakers of iets anders aangeschaft in deze online shop? Wat vond je van de prijzen van de producten, de levertijd en de geleverde kwaliteit? Vertel er hier over zodat anderen een goede indruk kunnen krijgen over wat ze van deze aanbieder kunnen verwachten!


Zijn de sneakers die je bij Sneakers.nl kunt kopen goed geprijsd en is het assortiment volgens de mening van klanten uitgebreid genoeg voor iedereen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (20)

Schoenen

Vorige week woensdag (8 november) schoenen besteld. Op de site aangegeven dat je de bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis mag verwachten. Tot nu toe (dinsdag 14 november) nog helemaal niks vernomen. Hoop zo dat ik niet opgelicht ben. Hoe dan ook, slechte service.

M

Michiel

14-11-2023

0forum

Schoenen

Ik was wat huiverig na het lezen van de recensies. Toch gewaagd. Hele snelle service en schoenen zijn goed! Ontvangstbevestiging komt wel pas een dag later. Al met al tevreden.

M

Maaike

31-10-2023

0forum

Sneakers

Sneakers gekocht en na 3 dagen Mail gestuurd wanneer ze verstuurd zouden worden, kreeg Mail terug dat de bestelling is geannuleerd omdat artikel uitverkocht was in mijn maat. Baal enorm nu ze stuurde wel excuses maar als ik zelf geen contact had opgenomen wanneer hadden hun dan iets laten weten? Nu wachten op geld retour….

02-08-2023

0forum

Sneakers

17 mei sneakers besteld, tot op heden niks ontvangen, geen reactie op contactverzoek. Waardeloos. Had ik eerst de reviews maar gelezen. Helaas wel betaald...

L

Loes

22-06-2023

0forum

Nike Air Max 1

Ik hoop dat de mensen deze review kunnen lezen en en de verstandige keuze maken niet bij deze website aan te schaffen. Zij kopen het ook via marktplaatsen/online kanalen in. Dus jij bestelt, dan bestellen zij pas en dan beloven ze wel dat je het binnen 2 dagen of maximaal 4 dagen ontvangt. Ze nemen zelf niet proactief contact met je op als het later wordt verstuurd. Dramatische klantenservice, malafide business model, heel ver van wegblijven!

B

Bram

05-04-2023

1forum

Ik had mijn schoenen besteld en las daarna de reviews. Daar schrok ik erg van. Ik dacht, ik heb veel geld betaald en zal dan bij mij ook wel mis gaan. Maar na een paar dagen had ik de schoenen. Schoenen gehouden waren perfect en 2 paar net iets te klein. Terug gestuurd en na ruim een week keurig mijn geld teruggekregen. Dus kan alleen maar zeggen dat het allemaal keurig geregeld is.

L

L

18-03-2023

0forum

Sneakers

Ik zag dat 1 paar goedkoper aangeboden werd, nadat ik al gekocht had bij sneakers.nl. Na een telefoongesprek met de klantenservice direct een tegemoetkoming gekregen. Topservice!

D

Danny

02-12-2022

0forum

Schoenen

Oplichterpraktijken 1e klas! Men is snel met reageren om de "bestelling" rond te krijgen en de betaalinfo te sturen. Zodra het bedrag ontvangen is, krijg je als je gelukt hebt een betaalbevestiging maar dan blijft enige vorm van communicatie uit. Het WhatsApp nummer is niet in gebruikt, op het contactformulier wordt niet gereageerd en mailen naar de klantenservice heeft geen zin want je krijgt een mail delivery. Zelfs 1 ster is teveel.

S

Simone

09-11-2022

1forum

Schoenen

Ik heb op 31/8/2022 schoenen besteld en deze zijn ergens in het verzendproces zonder reden retour gestuurd en dus nooit aangekomen. Hele vreemde gang van zaken.. Webshop waar je niet op kunt vertrouwen.

K

Kevin

08-09-2022

1forum

NB sneakers

New balance sneakers gekocht . Bij aankomst van de schoenen was de doos half kapot . De schoenen vielen er klein dus terug gestuurd .

I

Ilse

06-08-2022

0forum

Schoenen

Totaal niet tevreden, tot 2 keer toe schoenen besteld. Stonden nog “op voorraad” na vele dagen wachten kreeg ik een bericht dat het item uitverkocht was. Niet veel later kijk ik op de site staan dezelfde schoenen in mijn maar weer aangeboden, wederom besteld… je raad het al, zelfde liedje! Bestellen en betalen lukt prima maar gewenste item leveren ho maar! Erg jammer dit, ps inmiddels wacht ik ook alweer een aantal dagen op m’n geld terug

T

Toby kompanje

11-05-2022

0forum

Sneakers

Sneakers vielen toch net iets te klein maar na 1 telefoontje werd het geregeld speciale dank aan Mevrouw Maggy. Service en bereikbaarheid is op een veel hoger niveau dan andere ‘grotere’ bedrijven. Zeker het bestellen waard ;)

M

Mert S

23-03-2022

1forum

Schoenen

Ik heb 1,5 maand gewacht op me schoenen Wil nu een paar ruilen maar een reactie krijg ik niet Je word belazerd waar je bij staat En je kan er van op aan gaan dat elke “goede” reactie op de review sites door hun zelf is geschreven. Mooie bende daar

L

Leen

15-03-2022

1forum

Sneakers

2 weken geleden sneakers besteld. Helaas track&trace nog steeds niet werkzaam. Gebeld en bericht gestuurd. Moet maar wachten tot de track&trace in de lucht komt want DHL zou al wel het pakket op het depot hebben opgehaald.

R

Ramon

29-12-2021

0forum

Sneakers

Aankoop op zich prima maar schoenen zijn zoek geraakt tijdens retourneren. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Klantenservice reageert slecht of niet op mail. Uiteindelijk wel betaald, geen schoenen en pakketje is zoek geraakt.

Y

Yvonne Brandsma

27-10-2021

0forum

Puma sneakers

Heel goede website voor toffe sneakers en vlotte en correcte afhandeling ook bij retourneren

I

Ida Van Kets

09-07-2021

0forum

Wat een shit gebeuren!

Wat een slechte behandeling! Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en je hebt alles verkeerd ingevuld. In februari schoenen besteld en nu, juni, nog niets ontvangen. Ik denk dat ik belazerd ben.

M

marion zuurbier

11-06-2021

0forum

HUB HOOK LW Z-STITCH DOTTED LEATHER

Deze website is ge-wel-dig! 5 maanden geleden fantastische sneakers besteld en met veel plezier gedragen, maar helaas ging na die tijd de binnenkant kapot, zowel de stof als het plastic waardoor ik de schoenen niet meer aan kon. Slechts 1 mailtje, en 1.5 week later had ik nieuwe schoenen in huis! Wat. Een. Service. Ik ben super blij!

L

Laura

10-12-2020

0forum

Herensneakers

Prettige en goed werkende website. Snelle levering. Korte lijntjes met de klantenservice (persoonlijk!) Duidelijke communicatie en keurige afhandeling bij vragen/opmerkingen/klachten!

L

Lucia

21-11-2020

0forum

schoenen

super winkel service super vriendelijk snelle levering en altijd krijg ik ze netjes binnen dus helemaal topie ik zou dat aan iedereen aanbevelen echt super winkel

A

anoniem

28-01-2020

0forum