NederlandReview

  Ervaringen Skinlight

  Begint u ook last te krijgen van ouderdomsvlekken, of heeft u andere donkere vlekken zoals donkere kringen rondom uw ogen? Dan wilt u daar natuurlijk graag vanaf. Skinlight is een product dat hiervoor bedoeld is. Maar werkt het ook echt? Hoe is de prijs/kwaliteit verhouding en raden anderen u dit product aan of juist af? Dat kunt u hier lezen bij NederlandReview. Consumenten die u voorgingen en Skinlight al geprobeerd hebben kunnen bij ons hun mening achterlaten over dit product en deze webshop.

  Over Skinlight

  Skinlight is gestart door Lotte die zelf Aziatisch is en een licht getinte huid heeft. Doordat zij veel pigmentvlekken had, ging zij op zoek naar een goed product om hier vanaf te komen. Vooral de vlekjes in haar gezicht waren erg storend voor haar. Nadat zij heel veel dure producten had getest, had zij bij geen enkel product een goed resultaat behaald. Dat was voor haar één van de redenen om dit merk te starten. Om een goedwerkende formule te kunnen creëren is het essentieel om deze goed te testen. In Nederland moeten crèmes die de huid oplichten aan veel eisen voldoen. Het bedrijf Skinlight heeft de crème door vele mensen laten testen die ook vervelende vlekjes op hun huid hadden. Door de vele positieve resultaten is gebleken dat de formule werkt. Niet alleen voor kleine vlekjes, maar ook voor grotere delen van de huid. Bijvoorbeeld het lichter maken van je decolleté, het hele gezicht etc. Skinlight whitening treatment is een huid verlichtende crème voor het gehele lichaam. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van een whitening technologie die tot diep in de huid doordringt. Skinlight maakt donker pigment lichter, en remt ook de nieuwe aanmaak van melanine af. Hierdoor verbetert de huidskleur aanzienlijk. Skinlight is parfumvrij en geschikt voor alle huidtypes. Vanaf twee verpakkingen wordt Skinlight gratis verzonden.


  Commercial van Skinlight Cream UK

  Diensten

  Skinlight Whitening Treatment crème is geschikt voor de behandeling van de volgende huidproblemen:

  Pigmentvlekken in het gezicht
  Donkere kringen rondom de ogen
  Donkere vlekken op rug en benen
  Voor donkere huid bleken
  Melasma (zwangerschapsmasker)
  Ouderdomsvlekken op hoofdhuid, gezicht, hals & handen
  Ook geschikt voor intiem gebruik

  Klachten

  U kunt zonder opgave van redenen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. U dient dan de bestelde producten in goede en ongebruikte staat (en in de originele verpakking), te retourneren. Voor overige vragen en klachten kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze pagina, of door een e-mail te sturen naar: info@skinlight.nl.

  Wat is uw ervaring?

  Heeft u ervaring met Skinlight Whitening Treatment? Maakte het product uw verwachting waar, of heeft het niets geholpen? Laat anderen deelnemen in uw mening zodat zij beter weten of ze het al dan niet zullen bestellen.

  Heeft u last van uw huid en overweegt u Skinlight als oplossing? Lees eerst ervaringen van ervaren gebruikers van dit product! Werkt het? En is het wel veilig?

  Skinlight
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  7,4
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,8

  Service

  8

  Prijs

  5,4

  Leveren

  8,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Skin light crème

  Vanaf oktober dagelijks tweemaal gesmeerd en het heeft helemaal niets geholpen. Zonde van het geld! Want duur is het zeker.

  Door: Miranda21-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  Skinlight creme

  Erg zonde van je centen als je deze creme koopt om je huid te verlichten of pigment te verminderen. En dan is het nog wel zo duur.

  Iets wat wel effect heeft zijn laserbehandelingen en relatief ook nog goedkoper.

  Mijn advies; niet kopen deze rotzooi.

  Door: John de Man03-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  Het werkt

  Het werkt! Gebruik de creme nu 2 weken. Mijn oksels zijn beduidend lichter. Ook de zwarte plek op mijn elleboog is lichter. Ik ga door. Ben erg tevreden.

  Door: Sussie08-04-2018
  John03-07-2019

  Kan je geen fatsoenlijke job vinden i.p.v. reviews te schrijven?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  Probeer skinlight !

  Eindelijk iets wat werkt

  Met mijn huidproblemen van alles geprobeerd, veel ook op advies van dokters en apothekers. Meestal doet het niks, soms wordt het zelfs erger!
  Skinlight is tot nu toe erg goed gebleken. Het is heel zacht en geeft best snel resultaat. Het is echt mooi spul. Wel vrij prijzig, maar ik heb het er voor over nu ik eindelijk iets heb gevonden wat werkt en niet irriteert!

  Door: Jolande W26-06-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Het werkte voor mij

  Ik was sceptisch en wilde niet direct kopen vooral omdat het niet heel goedkoop is. Maar na het lezen van ervaring toch geprobeerd. En het werkt voor mij! Aangezien ik op basis van reviews gekocht heb, hier dus ook mijn ervaring.

  Door: Dalia28-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Snel resultaat en zuinig flesje

  Skinlight heb ik besteld voor de donkere vlekjes in mijn gezicht, na 6 weken waren ze al een stuk minder en na 12 weken bijna helemaal weg. Ben inmiddels met verpakking twee begonnen en heel erg tevreden.

  Door: Nicole26-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Ideaal voor mensen met een donkere huid

  Soms vind ik het weleens lastig dat ik een getinte huidskleur heb. Heb weleens met make-up geprobeerd dit wat lichter te maken, maar dit werkt niet heel erg goed. Ik heb nu echter een product gevonden waarmee dit wel kan: Skinlight. Voor mensen met weinig geld is dit echter geen aanrader, want de producten zijn echt heel erg duur. Het zijn natuurlijk producten die je huid lichter maken. Het werkt bij mij heel erg goed. Het is een soort crème en je kunt er redelijk lang mee doen. Gezien de prijs is dat maar goed ook, want anders weet ik niet of het wel iets voor mij was geweest. Voor mijn aanschaf wel eerst informatie ingewonnen bij de organisatie, maar ik kreeg heel snel antwoord.

  Door: Nadine B. 21-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Schrijf zelf een review over Skinlight

  Uw beoordeling