Shellac4u

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Shellac4u

Wil jij graag CCO Nail Gel en/of GELZZ kopen? Dan is Shellac4u wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Alle reviews die je hier leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Shellac4u?


Shellac4u importeert en is fabrikant van Shellac van CCO Nail Gel en GELZZ. Ze verkopen deze producten in meer dan 450 kleuren. De Shellac kan binnen een halve minuut onder een LED worden uitgehard. Een andere optie voor het uitharden is om de nagels twee minuten onder een UV-lamp te leggen. Hetgeen je hier kunt kopen kan eveneens gecombineerd worden met producten van andere merken. Shellac van CCO is volgens dit bedrijf al populair in regio’s zoals de UK en Australië. Het merk GELZZ wordt al vanaf 2018 geïmporteerd. Het assortiment is verkrijgbaar in de winkel in Hengelo of via de webshop. Shellac van CCO en Gellz kunnen toegepast worden op alle soorten nagels. Het doel is dat iedereen met mooie en verzorgde nagels door het leven kan gaan. Heb je een vraag, opmerking of feedback voor deze onderneming? Stuur dan een bericht via het contactformulier of per e-mail naar info@shellac4u.nl. Er wordt aangegeven dat ze hun best doen jou snel van een antwoord te voorzien.


Bestellen


Er kan al binnen enkele stappen besteld worden. Dit kun je doen als gast of met een klantaccount. Voordat je de bestelling definitief plaatst is het raadzaam een aantal gegevens te controleren. Bekijk bijvoorbeeld goed of je de juiste adresgegevens hebt ingevuld. Anders kan het voorkomen dat je order op een verkeerd adres wordt bezorgd. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Deze worden getoond tijdens het bestelproces. Je kunt ook een Shellac4U cadeaukaart aan iemand cadeau doen. Deze kaarten zijn in verschillende bedragen te bestellen.


Verzendinformatie


Heb je een order voor 16:00 uur geplaatst en betaald? Dan zal jouw pakket dezelfde dag nog worden verzonden. De gemiddelde levertijd is 1 werkdag. Bij een minimale bestelwaarde van € 65,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten per zending € 4,95. In Nederland worden de pakketten via GLS geleverd. Uitzondering zijn de Waddeneilanden, daar worden de bezorgingen gedaan door PostNL. Als jouw bestelling onderweg is zal je een track & trace code ontvangen. Hiermee kun je online bekijken waar jouw order zich op welk moment bevindt.  


Retourinformatie


Bij deze onderneming kan er gebruik gemaakt worden van een ’14 dagen niet goed, geld terug’ garantie. Dat kan handig voor je zijn als je ontevreden bent met jouw aankoop. Je kunt je artikel binnen twee weken terugsturen. Je hoeft er dan geen reden voor op te geven. Als je aanspraak wilt maken op een terugbetaling zal je aan de retourvoorwaarden moeten voldoen. Zo mag een retournering niet gebruikt zijn en moet deze zich in originele staat bevinden. Hetzelfde geldt voor de verpakking. Producten kunnen wel bekeken worden zoals je dat in de winkel ook zou doen.


Klachtenregeling


Ben je ontevreden over een product of de service? Dan is het mogelijk om een klacht in te dienen. Zowel de koper als verkoper zullen zich moeten houden aan de regels van de klachtenregeling. Klachten moeten tijdig en volledig worden omschreven. Je kunt binnen twee weken een inhoudelijke reactie verwachten. Kun jij je niet vinden in hetgeen er wordt voorgesteld? Dan ontstaat er een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Shellac4U? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb je hier besteld? Hoe heb je het bestelproces en de service ervaren? Wat vind je van de kwaliteit en prijs? Het wordt gewaardeerd als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)