NederlandReview

  Ervaringen Schoonenberg

  Naast het goed kunnen zien van de dingen om je heen is goed horen ook essentieel om goed te kunnen participeren in de maatschappij. Wanneer je dus het idee hebt dat je niet meer zo goed hoort, kan het zijn dat je met een gehoorapparaat geholpen kunt worden. Voor een meting en de aanschaf hiervan kun je terecht bij Schoonenberg. Ook voor de bescherming van je gehoor bieden zij producten aan. Wat de klanten van de producten en service vinden lees je hier.

  Over Schoonenberg 
  Schoonenberg heeft als ambitie om oplossingen te blijven zoeken zodat goed horen voor iedereen mogelijk wordt gemaakt. In ruim 180 winkels in heel Nederland werken ze met de modernste  meetapparatuur. De laatste trends worden scherp gevolgd en daarom is het tegenwoordig mogelijk om hun digitale hoortoestellen steeds kleiner te maken door de nieuwste chiptechnologie te gebruiken. De focus ligt op de kwaliteit van de producten en de aandacht voor de klant. Bij Schoonenberg kun je ook aan de slag, zij bieden verschillende opleidingen en trainingen aan en zijn aangesloten bij de Stichting Audiciensregister (StAr).


  Reclame van Schoonenberg

  Diensten 
  Op de website van Schoonenberg is enorm veel informatie te vinden over horen en hoortoestellen, maar ook over gehoorbescherming bijvoorbeeld. Je vindt deze informatie onder andere terug in de volgende categorieën:

  Hoortoestellen

  • Hoortoestellen & Accessoires
  • Testen
  • Het gehoor
  • Onderhoud
  • Reinigen hoortoestel
  • Reparatie hoortoestel
  • Veelgestelde vragen onderhoud hoortoestel
  • Hoe lang gaat een hoortoestel mee?
  • Oren schoonmaken
  • Vergoedingen hoortoestel

  Wanneer je twijfelt of je nog wel goed hoort kun je in een Schoonenberg winkel gratis je gehoor laten testen tijdens een test die zo’n 15 minuten duurt. Je kunt je online aanmelden voor deze test en wordt dan teruggebeld voor het maken van een afspraak in één van de 180 winkels. Wanneer blijkt dat je een hoortoestel nodig hebt wordt deze op basis van jouw wensen uitgekozen. Je krijgt minimaal 3 hoortoestellen voorgesteld waaruit je kunt kiezen, met daarbij een heldere prijsuitleg, begeleiding op maat en je mag altijd eerst proberen of het bevalt.

  Gehoorbescherming 
  Bij Schoonenberg kun je ook gehoorbeschermingsproducten aanschaffen. Je kunt bij hen oordoppen kopen ter bescherming tegen harde geluiden tijdens verschillende activiteiten zoals bij het luisteren naar muziek, in het verkeer, tijdens werk en hobby, tijdens de slaap of bij het zwemmen. Je kunt universele oordoppen gebruiken maar ook oordoppen door hen op maat laten maken voor verschillende doeleinden.

  Overige producten 
  Schoonenberg biedt ook nog de volgende producten aan: hoorbatterijen, draadloze communicatiesystemen, TV en audio oplossingen, wek- en waarschuwingssystemen en telefoons voor slechthorenden.

  Voor de kosten en vergoedingen kun je ook terecht op de website voor meer informatie. Verder vind je er nog een blog en de manieren waarop je contact met hen op kunt nemen.

  Klachten 
  Wanneer je een klacht hebt over een product of dienst dan kun je deze e-mailen naar de klantenservice of per brief hier naartoe sturen. Schoonenberg zal de klacht onderzoeken en eventuele gebreken binnen een redelijke termijn herstellen.

  Wat vind jij van Schoonenberg? 
  Heb jij al een gehoorapparaat of gehoorbescherming gekocht bij Schoonenberg? Wat vind je van de service en de prijzen van hun producten? Ben je tevreden over het resultaat dat je behaalt hebt of niet? Laat je mening hier horen bij NederlandReview, zo weten potentiële klanten beter of zij juist wel of niet bij hen moeten aankloppen bij gehoorproblemen.

  Luistert Schoonenberg goed naar de wensen van hun klanten bij het aanmeten van een gehoorapparaat of zijn de ervaringen helaas toch niet zo positief?

  Schoonenberg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4,6
  33% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4,6

  Service

  4

  Prijs

  4

  Leveren

  5,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  2 jaar gebruik van een hoortoestel

  Johan Smit05-10-2018

  Inmiddels gebruik ik twee jaar mijn schoonenberg hoortoestel. Het toestel werd uiterst deskundig aangemeten en getest door de schoonenberg audicien van de vestiging in Dieren. Aanvankelijk was ik nogal sceptisch na een mislukte proefperiode in 2013 bij schoonenberg in Eerbeek. Deze vestiging is inmiddels al enkele jaren gesloten. Dus in 2016 naar Schoonenberg Dieren. Ik werd hier uiterst vriendelijk en door een goed luisterende audicien een hoortoestel aangemeten. Na wat bijstellingen vond ik het een verademing het toestel te gebruiken, ondanks dat het maar een technisch hulpmiddel is. Mijn gehoor, de scherpte van het geluid, in gesprekken of bij het luisteren naar muziek zijn sterk verbeterd. Echter binnen drie maanden vond mijn partner dat ze haar woorden weer veel vaker moest herhalen, ik verstond haar steeds slechter, ook merkte ik weer veel moeite te hebben om de gesprekken op TV of in groepen te volgen. Dus naar de vestiging in Dieren, hier bleek dat mijn nieuwe hoortoestel stuk was. Na een week reparatie was ik weer helemaal in mijn nopjes,,het toestel werkte weer naar behoren. Alles werd gerepareerd uit mijn extra afgesloten onderhoudscontract contract van 500 euro. Echter binnen drie maanden begaf mijn andere hoortoestel het ook. Inmiddels zijn we twee jaar verder en heb ik al vele auto ritten gemaakt naar de schoonenberg vestiging in Apeldoorn. Mijn vestiging in Dieren is inmiddels ook al weer een half jaar gesloten. Mijn hoortoestellen gaan regelmatig stuk, zeker één maal per drie maanden, ondanks dat ik ze met zorg behandel, er voorzichtig mee ben, ze iedere dag schoonmaak met de speciale schoonmaak doek en in het droog apparaat waarin ik mijn hoortoestellen s' nachts bewaar. Ook de service in Apeldoorn is goed, een vriendelijke audicien, die luistert en je graag van dienst is. Echter over de organisatie van schoonenberg ben ik erg ontevreden. Eerst het service punt Dieren dat sluit zonder de klant te informeren. De keuze was om vanuit Eerbeek op de Vrouwe gebruik te gaan maken van vestigingen in Velp, Zutphen of Apeldoorn. De vele reparaties, ook de aanwezigheid van beperkt personeel in de vestigingen, waardoor je soms erg lang moet wachten voor je geholpen wordt, zijn met de vele reparaties erg vervelend. Inmiddels heb ik mijn tweede onderhouds pakket thuis netjes ontvangen. Over bijna drie jaar heb ik weer nieuwe hoortoestellen nodig! Maar nee ik kies dan niet weer voor schoonenberg. Hoe wel het apparaat mij bevalt vind ik de service beneden peil. Zeker na de dag van vandaag, tot mijn verbazing zag ik dat de vestiging in Dieren gewoon ingericht en geopend is, dus naar binnen, hier kwam een medewerker mij vertellen dat hij alleen maar op de winkel paste, er verder alleen maar onderhoudsmiddelen gekocht konden worden en hij geen vragen kon beantwoorden. Echter een vreemd onbegrijpelijk beleid, nee mijn vertrouwen is ver gezakt in deze organisatie!
  Ik durf straks niet opnieuw deze organisatie voor 5 jaar mijn vertrouwen te geven!
  Groeten Johan.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  slecht, onkundig

  Roos19-09-2018

  slechte service door audicien, onkundige telefonistes, buitengewoon slecht afsprakensysteem, niet oplossingsgericht

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slecht

  De Vries28-05-2018

  Zeer slecht telefonisch te bereiken, opdringen van verzekering, slechte klanten service, vooral voor mensen die slecht horende altijd iemand nodig die wel goed kan horen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Schrijf zelf een review over Schoonenberg

  Uw beoordeling