NederlandReview

    Ervaringen Schoonenberg

    Naast het goed kunnen zien van de dingen om je heen is goed horen ook essentieel om goed te kunnen participeren in de maatschappij. Wanneer je dus het idee hebt dat je niet meer zo goed hoort, kan het zijn dat je met een gehoorapparaat geholpen kunt worden. Voor een meting en de aanschaf hiervan kun je terecht bij Schoonenberg. Ook voor de bescherming van je gehoor bieden zij producten aan. Wat de klanten van de producten en service vinden lees je hier.

    Over Schoonenberg


    Schoonenberg heeft als ambitie om oplossingen te blijven zoeken zodat goed horen voor iedereen mogelijk wordt gemaakt. In ruim 180 winkels in heel Nederland werken ze met de modernste meetapparatuur. De laatste trends worden scherp gevolgd en daarom is het tegenwoordig mogelijk om hun digitale hoortoestellen steeds kleiner te maken door de nieuwste chiptechnologie te gebruiken. De focus ligt op de kwaliteit van de producten en de aandacht voor de klant. Bij Schoonenberg kun je ook aan de slag, zij bieden verschillende opleidingen en trainingen aan en zijn aangesloten bij de Stichting Audiciensregister (StAr).


    Reclame van Schoonenberg

    Diensten


    Op de website van Schoonenberg is enorm veel informatie te vinden over horen en hoortoestellen, maar ook over gehoorbescherming bijvoorbeeld. Je vindt deze informatie onder andere terug in de volgende categorieën:

    Hoortoestellen

    Hoortoestellen & Accessoires Testen Het gehoor Onderhoud Reinigen hoortoestel Reparatie hoortoestel Veelgestelde vragen onderhoud hoortoestel Hoe lang gaat een hoortoestel mee? Oren schoonmaken Vergoedingen hoortoestel

    Wanneer je twijfelt of je nog wel goed hoort kun je in een Schoonenberg winkel gratis je gehoor laten testen tijdens een test die zo’n 15 minuten duurt. Je kunt je online aanmelden voor deze test en wordt dan teruggebeld voor het maken van een afspraak in één van de 180 winkels. Wanneer blijkt dat je een hoortoestel nodig hebt wordt deze op basis van jouw wensen uitgekozen. Je krijgt minimaal 3 hoortoestellen voorgesteld waaruit je kunt kiezen, met daarbij een heldere prijsuitleg, begeleiding op maat en je mag altijd eerst proberen of het bevalt.

    Gehoorbescherming

    Bij Schoonenberg kun je ook gehoorbeschermingsproducten aanschaffen. Je kunt bij hen oordoppen kopen ter bescherming tegen harde geluiden tijdens verschillende activiteiten zoals bij het luisteren naar muziek, in het verkeer, tijdens werk en hobby, tijdens de slaap of bij het zwemmen. Je kunt universele oordoppen gebruiken maar ook oordoppen door hen op maat laten maken voor verschillende doeleinden.

    Overige producten


    Schoonenberg biedt ook nog de volgende producten aan: hoorbatterijen, draadloze communicatiesystemen, TV en audio oplossingen, wek- en waarschuwingssystemen en telefoons voor slechthorenden.

    Voor de kosten en vergoedingen kun je ook terecht op de website voor meer informatie. Verder vind je er nog een blog en de manieren waarop je contact met hen op kunt nemen.

    Klachten


    Wanneer je een klacht hebt over een product of dienst dan kun je deze e-mailen naar de klantenservice of per brief hier naartoe sturen. Schoonenberg zal de klacht onderzoeken en eventuele gebreken binnen een redelijke termijn herstellen.

    Wat vind jij van Schoonenberg?


    Heb jij al een gehoorapparaat of gehoorbescherming gekocht bij Schoonenberg? Wat vind je van de service en de prijzen van hun producten? Ben je tevreden over het resultaat dat je behaalt hebt of niet? Laat je mening hier horen bij NederlandReview, zo weten potentiële klanten beter of zij juist wel of niet bij hen moeten aankloppen bij gehoorproblemen.

    Luistert Schoonenberg goed naar de wensen van hun klanten bij het aanmeten van een gehoorapparaat of zijn de ervaringen helaas toch niet zo positief?

    Schoonenberg
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    4.6
    35% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Schoonenberg

    Uw beoordeling

    Crostoestel


    Super geholpen ben dolgelukkig
    Drie instanties hadden mij gezegd dat het een grote teleurstelling zou worden met een crostoestel
    Ben in venlo geweest bij jullie en werd zeer deskundig geholpen
    Ik ben blij dat ik bij jullie geweest ben
    De medewerkster heeft me zeer deskundig geholpen en met veel geduld
    Een dikke tien
    En nogmaals bedankt

    Door: harold linders04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Cross toestel

    Via het Radboud doorverwezen voor de aanschaf van een Phonak Cross in combinatie met mijn CI.
    Heel goed en fijn geholpen door Irma. Neemt de tijd , is belangstellend en vraagt door. Ook de verdere aanvraag voor vergoeding via de zorgverzekeraar is uitstekend gegaan. Afspraken worden nagekomen. Zeer tevreden.

    Door: Gerda Visscher Willems24-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hoorapparaat

    Geweldige service, altijd bereid te helpen ook zonder afspraak. Vriendelijk en deskundig personeel.

    Door: Annabelle Van Son16-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    top

    De klantenservice heeft mij geweldig geholpen bij de informatie die ik nodig had.

    Door: maggie06-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Eerste hoortest

    Afspraak moest verzet worden van 13 naar 9 uur ik ben daar optijd gaat hij weer niet door ze hadden gebeld vrijdag op maandagochtend afspraak nam niet op en mail gestuurd niet gezien kom ik daaraan ging het niet door speciaal vrij nou lekker vakantiedag naar de verdoemenis

    Door: Gonard Wijgerde23-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hoortoestel

    Omdat mijn hoortoestel kapot is, heb ik met spoed een afspraak nodig. Via het algemene afsprakennummer geprobeerd een afspraak in de winkel in Hilversum te maken. Wachttijd 4 weken!!! Moet ik maar gebruik gaan maken van het service inloop spreekuur....ben benieuwd hoe druk het daar dan is. De reden voor de wachttijd zijn de gehoortestdagen die Schoonenbdrg heeft ingepland. Maw ze willen je graag als klanthebben maar niet als klant houden. 1 ster vind ik nog teveel

    Door: Truus Van Eijkelenburg18-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hoortoestellen

    Mijn klacht voor aanpassing voor één boortoestel wordt niet serieus genomen en het advies was “laat uw oren eens uitspuiten”, Het betreffende hoortoestel heb ik inmiddels in Oosterhout afgegeven met het verzoek het op te sturen ter reparatie. Op de voicemail-mail kreeg ik te horen dat ik maar mijn oren moest laten uitspuiten want zij (in het filiaal) kon niets ontdekken aan het toestel en het was verder in orde. Talloze keren geprobeerd om telefonisch contact te zoeken met het betreffende filiaal in Oosterhout. Tevergeefs! Ik kreeg alleen te horen dat ik op het vrije inloopuur kon komen. Ik ben niet van plan om heen-en-weer te reizen zonder serieus genomen te worden, temeer omdat dit toestel al twee keer ter reparatie was weggeweest. Graag een SERIEUS ANTWOORD gevraagd.

    Door: Douwe Rijpsma05-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Geen

    Ik was al genezen met het proberen van een afspraak maken. Zij doen dus mee aan de onzin van mondkapjes, die niet werken.

    Ik ga nu en in de toekomst dus niets met dit bedrijf doen. Zij hebben gewoon niet in de gaten hoe zij meewerken om onze maatschappij ten grond te richten. Wat is de volgende voorwaarde? Een verplichte vaccinatie?

    Door: Jolanda Jille29-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gehoor toestellen

    Service in bennekom ver te zoeken klant onvriendelijk sinds er een nieuwe manager werkt je vraagt of hij even een gehoorslang kan vervangen is 2 tellen werk,krijg ik te horen kom maar op het service spreek uur want hij het nu gen tijd op
    Omdat er problemen waren met de computer,na een kleine discussie toch gemaakt.dus Nooit meer schoonenberg.

    Door: Willem 03-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Hoortoestellen

    In de vestiging Veenendaal werkt een vrouw waar ik zo zenuwachtig van word. Service moet maar snel snel snel. Neem de tijd voor klanten, klantvriendelijkheid. Ga liever naar een andere vestiging.

    Door: Monique07-01-2020
    Bram21-02-2020

    Schoonenberg Tiel, wat een waardeloze zaak! Zeer klantonvriendelijkheid, norse vrouw werkt daar echt niet normaal ze kijkt je de zaak uit , heeft hellemaal niets met haar werk! Ik ga er nooit meer heen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Gehoortest client

    Bodegraven:
    Mw ( 85 jr) werd afgesnauwd.
    Werd niet geholpen omdat ze geen briefje bij zich had, dit scheen zo te horen.
    Dhr reageerde lomp, respectloos en vernederend.

    Door: Margriet de Wit19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    hoortoestellen

    Zijn gesloten, terwijl ze open moeten zijn, slechte zaak.
    Op mail wordt niet gereageerd

    Door: G. Zwinderman19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 phonak hoortoestellen

    In de Schoonenberg winkel in Tiel
    Een set phonak hoortoestellen en een compilot 2 gekocht van bijna 4000 euro .probeer nu al bijna een jaar een afspraak te maken ,omdat zowel de oortoestellen als de compilot 2 niet naar behoren werken,maar dat gaat niet iedere keer als ik het probeer zitten ze vol.
    En als je naar de winkel gaat word je simpelweg geschoffeerd,er word je bits verteld dat je naar het inloop uurtje moet komen .Nou dat heb ik vandaag geprobeerd, ik probeerde mij bij de kassa netjes te melden ik wist tenslotte niet hoe een en ander hier werkt. Laten ze mij eerst 10 min wachten ,dan word er gezegt ja iedereen zit hier te wachten.waar slaat dat op!
    Voor de zoveelste keer onverichterzake heengegaan.
    Ik wordt er moedeloos van 4000 euro lichter en geen goed werkende apparaten. Ik koop hier nooit meer ,en waarschuw bij deze alle potentiële kopers kijk ergens anders!

    Door: Frans Koopmans07-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    2 gehoorapparaten

    Alleen maar min punten van de zomer 3 X voor niks aan de deur geweest de winkel in Katwijk nemen niet eens de moeite om iets op de deur te zetten ( was ziekte) werd er achteraf gezegd.
    De rayon manager had dat moeten doen werd er gezegd. Wat een organisatie ze geven zelf geen gehoor !!!!
    Dan het volgende de 2 maanden die je de gehoorapparaten mag uitproberen klopt niet !!!!
    Bij mij ging er 1 kapot de winkeldame zei nog o u bent net nog optijd voor de garantie uitgerekend nog 11 dagen .
    Na ongeveer een week terug naar de winkel waar mij gezegd werd de leverancier gaat m niet meer maken te duur en
    de garantie is om want zo sniekie ze rekenen gewoon de 2 proefmaanden erbij terwijl bij de Zen Z de zorgverzekeraar het pas na de 2 maanden ingaat !!!! Ik kon op de volgende gehoorapparaten 10 0/0 korting krijgen.
    Nou Schoonenberg zou jullie echt niet bij een ander aanraden wat een verschrikkelijke service.
    A.Oudshoorn Valkenburg.

    Door: Arie Oudshoorn06-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Miskoop

    De meest waardeloze winkel die er bestaat. Absoluut geen zaken mee doen. Belde mij. Zeg ik. Kan ik niet horen. Zij hadden mailadres. Maar nee alleen telefonisch. Absoluut gen zaken mee doen

    Door: Bath lt24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Geen

    Wat een slecht bedrijf. Afspraak om 92jarige man nieuwe gehoorapp. te kope. alleen jammerende manager aanwezig, klagend over organisatie en ziekte. testen die niet uitgevoerd kunnen worden vanwege slechte app.etc.
    Resultaat na 45 min.mhoofdpijn van manager, geen nieuwe app., software wat niet werkt en als klap op vuurpeil het advies; sorry maar wij kunnen het niet, ga naar concurrent! Die zijn beter dan Schoonenberg!

    Door: Fam. G15-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    FAQ

    Is Schoonenberg een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Schoonenberg. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Schoonenberg actief?

    Schoonenberg is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Schoonenberg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.