NederlandReview

  Ervaringen Schoonenberg

  Naast het goed kunnen zien van de dingen om je heen is goed horen ook essentieel om goed te kunnen participeren in de maatschappij. Wanneer je dus het idee hebt dat je niet meer zo goed hoort, kan het zijn dat je met een gehoorapparaat geholpen kunt worden. Voor een meting en de aanschaf hiervan kun je terecht bij Schoonenberg. Ook voor de bescherming van je gehoor bieden zij producten aan. Wat de klanten van de producten en service vinden lees je hier.

  Over Schoonenberg


  Schoonenberg heeft als ambitie om oplossingen te blijven zoeken zodat goed horen voor iedereen mogelijk wordt gemaakt. In ruim 180 winkels in heel Nederland werken ze met de modernste meetapparatuur. De laatste trends worden scherp gevolgd en daarom is het tegenwoordig mogelijk om hun digitale hoortoestellen steeds kleiner te maken door de nieuwste chiptechnologie te gebruiken. De focus ligt op de kwaliteit van de producten en de aandacht voor de klant. Bij Schoonenberg kun je ook aan de slag, zij bieden verschillende opleidingen en trainingen aan en zijn aangesloten bij de Stichting Audiciensregister (StAr).


  Reclame van Schoonenberg

  Diensten


  Op de website van Schoonenberg is enorm veel informatie te vinden over horen en hoortoestellen, maar ook over gehoorbescherming bijvoorbeeld. Je vindt deze informatie onder andere terug in de volgende categorieën:

  Hoortoestellen

  Hoortoestellen & Accessoires Testen Het gehoor Onderhoud Reinigen hoortoestel Reparatie hoortoestel Veelgestelde vragen onderhoud hoortoestel Hoe lang gaat een hoortoestel mee? Oren schoonmaken Vergoedingen hoortoestel

  Wanneer je twijfelt of je nog wel goed hoort kun je in een Schoonenberg winkel gratis je gehoor laten testen tijdens een test die zo’n 15 minuten duurt. Je kunt je online aanmelden voor deze test en wordt dan teruggebeld voor het maken van een afspraak in één van de 180 winkels. Wanneer blijkt dat je een hoortoestel nodig hebt wordt deze op basis van jouw wensen uitgekozen. Je krijgt minimaal 3 hoortoestellen voorgesteld waaruit je kunt kiezen, met daarbij een heldere prijsuitleg, begeleiding op maat en je mag altijd eerst proberen of het bevalt.

  Gehoorbescherming

  Bij Schoonenberg kun je ook gehoorbeschermingsproducten aanschaffen. Je kunt bij hen oordoppen kopen ter bescherming tegen harde geluiden tijdens verschillende activiteiten zoals bij het luisteren naar muziek, in het verkeer, tijdens werk en hobby, tijdens de slaap of bij het zwemmen. Je kunt universele oordoppen gebruiken maar ook oordoppen door hen op maat laten maken voor verschillende doeleinden.

  Overige producten


  Schoonenberg biedt ook nog de volgende producten aan: hoorbatterijen, draadloze communicatiesystemen, TV en audio oplossingen, wek- en waarschuwingssystemen en telefoons voor slechthorenden.

  Voor de kosten en vergoedingen kun je ook terecht op de website voor meer informatie. Verder vind je er nog een blog en de manieren waarop je contact met hen op kunt nemen.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over een product of dienst dan kun je deze e-mailen naar de klantenservice of per brief hier naartoe sturen. Schoonenberg zal de klacht onderzoeken en eventuele gebreken binnen een redelijke termijn herstellen.

  Wat vind jij van Schoonenberg?


  Heb jij al een gehoorapparaat of gehoorbescherming gekocht bij Schoonenberg? Wat vind je van de service en de prijzen van hun producten? Ben je tevreden over het resultaat dat je behaalt hebt of niet? Laat je mening hier horen bij NederlandReview, zo weten potentiële klanten beter of zij juist wel of niet bij hen moeten aankloppen bij gehoorproblemen.

  Luistert Schoonenberg goed naar de wensen van hun klanten bij het aanmeten van een gehoorapparaat of zijn de ervaringen helaas toch niet zo positief?

  Schoonenberg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

  5
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Schoonenberg

  Uw beoordeling

  Geen

  Ik was al genezen met het proberen van een afspraak maken. Zij doen dus mee aan de onzin van mondkapjes, die niet werken.

  Ik ga nu en in de toekomst dus niets met dit bedrijf doen. Zij hebben gewoon niet in de gaten hoe zij meewerken om onze maatschappij ten grond te richten. Wat is de volgende voorwaarde? Een verplichte vaccinatie?

  Door: Jolanda Jille29-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Cross toestel

  Via het Radboud doorverwezen voor de aanschaf van een Phonak Cross in combinatie met mijn CI.
  Heel goed en fijn geholpen door Irma. Neemt de tijd , is belangstellend en vraagt door. Ook de verdere aanvraag voor vergoeding via de zorgverzekeraar is uitstekend gegaan. Afspraken worden nagekomen. Zeer tevreden.

  Door: Gerda Visscher Willems24-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Crostoestel


  Super geholpen ben dolgelukkig
  Drie instanties hadden mij gezegd dat het een grote teleurstelling zou worden met een crostoestel
  Ben in venlo geweest bij jullie en werd zeer deskundig geholpen
  Ik ben blij dat ik bij jullie geweest ben
  De medewerkster heeft me zeer deskundig geholpen en met veel geduld
  Een dikke tien
  En nogmaals bedankt

  Door: harold linders04-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Gehoor toestellen

  Service in bennekom ver te zoeken klant onvriendelijk sinds er een nieuwe manager werkt je vraagt of hij even een gehoorslang kan vervangen is 2 tellen werk,krijg ik te horen kom maar op het service spreek uur want hij het nu gen tijd op
  Omdat er problemen waren met de computer,na een kleine discussie toch gemaakt.dus Nooit meer schoonenberg.

  Door: Willem 03-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Hoortoestellen

  In de vestiging Veenendaal werkt een vrouw waar ik zo zenuwachtig van word. Service moet maar snel snel snel. Neem de tijd voor klanten, klantvriendelijkheid. Ga liever naar een andere vestiging.

  Door: Monique07-01-2020
  Bram21-02-2020

  Schoonenberg Tiel, wat een waardeloze zaak! Zeer klantonvriendelijkheid, norse vrouw werkt daar echt niet normaal ze kijkt je de zaak uit , heeft hellemaal niets met haar werk! Ik ga er nooit meer heen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Gehoortest client

  Bodegraven:
  Mw ( 85 jr) werd afgesnauwd.
  Werd niet geholpen omdat ze geen briefje bij zich had, dit scheen zo te horen.
  Dhr reageerde lomp, respectloos en vernederend.

  Door: Margriet de Wit19-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  hoortoestellen

  Zijn gesloten, terwijl ze open moeten zijn, slechte zaak.
  Op mail wordt niet gereageerd

  Door: G. Zwinderman19-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  2 phonak hoortoestellen

  In de Schoonenberg winkel in Tiel
  Een set phonak hoortoestellen en een compilot 2 gekocht van bijna 4000 euro .probeer nu al bijna een jaar een afspraak te maken ,omdat zowel de oortoestellen als de compilot 2 niet naar behoren werken,maar dat gaat niet iedere keer als ik het probeer zitten ze vol.
  En als je naar de winkel gaat word je simpelweg geschoffeerd,er word je bits verteld dat je naar het inloop uurtje moet komen .Nou dat heb ik vandaag geprobeerd, ik probeerde mij bij de kassa netjes te melden ik wist tenslotte niet hoe een en ander hier werkt. Laten ze mij eerst 10 min wachten ,dan word er gezegt ja iedereen zit hier te wachten.waar slaat dat op!
  Voor de zoveelste keer onverichterzake heengegaan.
  Ik wordt er moedeloos van 4000 euro lichter en geen goed werkende apparaten. Ik koop hier nooit meer ,en waarschuw bij deze alle potentiële kopers kijk ergens anders!

  Door: Frans Koopmans07-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  2 gehoorapparaten

  Alleen maar min punten van de zomer 3 X voor niks aan de deur geweest de winkel in Katwijk nemen niet eens de moeite om iets op de deur te zetten ( was ziekte) werd er achteraf gezegd.
  De rayon manager had dat moeten doen werd er gezegd. Wat een organisatie ze geven zelf geen gehoor !!!!
  Dan het volgende de 2 maanden die je de gehoorapparaten mag uitproberen klopt niet !!!!
  Bij mij ging er 1 kapot de winkeldame zei nog o u bent net nog optijd voor de garantie uitgerekend nog 11 dagen .
  Na ongeveer een week terug naar de winkel waar mij gezegd werd de leverancier gaat m niet meer maken te duur en
  de garantie is om want zo sniekie ze rekenen gewoon de 2 proefmaanden erbij terwijl bij de Zen Z de zorgverzekeraar het pas na de 2 maanden ingaat !!!! Ik kon op de volgende gehoorapparaten 10 0/0 korting krijgen.
  Nou Schoonenberg zou jullie echt niet bij een ander aanraden wat een verschrikkelijke service.
  A.Oudshoorn Valkenburg.

  Door: Arie Oudshoorn06-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Miskoop

  De meest waardeloze winkel die er bestaat. Absoluut geen zaken mee doen. Belde mij. Zeg ik. Kan ik niet horen. Zij hadden mailadres. Maar nee alleen telefonisch. Absoluut gen zaken mee doen

  Door: Bath lt24-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Hoorapparaat

  Geweldige service, altijd bereid te helpen ook zonder afspraak. Vriendelijk en deskundig personeel.

  Door: Annabelle Van Son16-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geen

  Wat een slecht bedrijf. Afspraak om 92jarige man nieuwe gehoorapp. te kope. alleen jammerende manager aanwezig, klagend over organisatie en ziekte. testen die niet uitgevoerd kunnen worden vanwege slechte app.etc.
  Resultaat na 45 min.mhoofdpijn van manager, geen nieuwe app., software wat niet werkt en als klap op vuurpeil het advies; sorry maar wij kunnen het niet, ga naar concurrent! Die zijn beter dan Schoonenberg!

  Door: Fam. G15-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  slecht werkend apparaat

  Ik heb sinds 2 jaar een nieuw apparaat bij de vestiging in gouda gekocht dit heeft nog nooit goed voldaan mijn oude van 5 jaar oud was beter ben al een aantal keren terug geweest .
  Nu heb ik gevraagd of er een keer een ander naar wou kijken ben er geweest de audicien heeft alleen zitten vertellen wat een goed vakman met 30 jaar ervaring zijn collega was heeft werkelijk niets gedaan,het apparaat is niet uit mijn oor geweest heeft niet gekeken of het goed werkte niets .
  dit was een ongelovelijk arrogant figuur zij keihard dat schoonenberg hem toch niets kon maken ondat er geen audicien te krijgen is. Zat als een koning achter zijn bureau ik ben er gewoon voor niets geweest ben uiteindelijk maar weg gegaan je zou dingen gaan doen die misschien verkeerd aflopen.
  Schoonenberg sluit hier in de buurt alleen maar winkels het vervelende is dat de zorgverzekeraar je toch prest om er naar toe te gaan,als ik nu andere apparaten wil bij een ander moet ik ze zelf betalen,omdat schoonenberg broddelwerk levert het word er alleen maar moeilijk ook het bellen gaat steeds lastiger mij zullen ze in gouda niet meer zien geef nog liever 1000 euro bij een ander uit dan dat ik dit stel arrogante figuren nog wat laat doen.

  Door: Jan van den berg05-05-2019
  Marja26-03-2021

  Mee eens

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  top

  De klantenservice heeft mij geweldig geholpen bij de informatie die ik nodig had.

  Door: maggie06-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  afspraak niet afgezegd vanwege ziekte audicien

  Mijn moeder had 27 februari een afspraak bij Schoonenberg in Kerkelanden in Hilversum. Toen wij ons op de afgesproken tijd meldden bleek de audicien ziek te zijn en konden wij niet worden geholpen. Volgens de medewerkster had ze geen telefoonnummer van mijn moeder. Ik had tijdens het telefonisch afspraak maken mijn telefoonnummer doorgegeven maar volgens de medewerkster is het misgegaan op het hoofdkantoor maar ik heb het telefoonnummer van de winkel gebeld voor de afspraak. Mijn moeder is op leeftijd en moest voor deze afspraak uit Naarden komen, wat een heel geregel was qua vervoer, mijn man had vrij genomen om haar op te halen. Wij waren erg teleurgesteld dat hier geen betere oplossing voor is gevonden.

  Door: Janny van Grondelle03-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Onder de maat.

  Betreft vestiging Panningen.
  Na in eerste instantie goed te zijn ontvangen en geholpen gaan we nu toch overstappen naar een andere leverancier.
  Na ca. 2 jaren begon het gehoorapparaat kuren te vertonen. Verschillende keren terug gegaan met het apparaat maar dat heeft niet tot verbetering geleid.
  Het filiaal in Panningen is ook regelmatig zo maar ineens een gehele dag dicht en het centrale systeem om afspraken te maken functioneert niet, als je op de afspraak dag in het filiaal komt weet men van niets.

  Door: Tom06-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Slecht apparaat

  Alleen maar maar minpunten. Regelmatig gehoorapparaat terugbrengen omdat hij kapot is terwijl er voorzichtig mee omgegaan word. ( Droogbox en schoonmaakdoekje). Apparaat is nu weer opgestuurd. Begin er schoon genoeg van te krijgen. En maar reclame maken om iemand nieuw te werven. Dan krijg je extra batterijen. Nooit meer naar Schonenberg. Zorg eerst maar voor een goed apparaat.

  Door: Chuis Blankenstein26-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  2 jaar gebruik van een hoortoestel

  Inmiddels gebruik ik twee jaar mijn schoonenberg hoortoestel. Het toestel werd uiterst deskundig aangemeten en getest door de schoonenberg audicien van de vestiging in Dieren. Aanvankelijk was ik nogal sceptisch na een mislukte proefperiode in 2013 bij schoonenberg in Eerbeek. Deze vestiging is inmiddels al enkele jaren gesloten. Dus in 2016 naar Schoonenberg Dieren. Ik werd hier uiterst vriendelijk en door een goed luisterende audicien een hoortoestel aangemeten. Na wat bijstellingen vond ik het een verademing het toestel te gebruiken, ondanks dat het maar een technisch hulpmiddel is. Mijn gehoor, de scherpte van het geluid, in gesprekken of bij het luisteren naar muziek zijn sterk verbeterd. Echter binnen drie maanden vond mijn partner dat ze haar woorden weer veel vaker moest herhalen, ik verstond haar steeds slechter, ook merkte ik weer veel moeite te hebben om de gesprekken op TV of in groepen te volgen. Dus naar de vestiging in Dieren, hier bleek dat mijn nieuwe hoortoestel stuk was. Na een week reparatie was ik weer helemaal in mijn nopjes,,het toestel werkte weer naar behoren. Alles werd gerepareerd uit mijn extra afgesloten onderhoudscontract contract van 500 euro. Echter binnen drie maanden begaf mijn andere hoortoestel het ook. Inmiddels zijn we twee jaar verder en heb ik al vele auto ritten gemaakt naar de schoonenberg vestiging in Apeldoorn. Mijn vestiging in Dieren is inmiddels ook al weer een half jaar gesloten. Mijn hoortoestellen gaan regelmatig stuk, zeker één maal per drie maanden, ondanks dat ik ze met zorg behandel, er voorzichtig mee ben, ze iedere dag schoonmaak met de speciale schoonmaak doek en in het droog apparaat waarin ik mijn hoortoestellen s' nachts bewaar. Ook de service in Apeldoorn is goed, een vriendelijke audicien, die luistert en je graag van dienst is. Echter over de organisatie van schoonenberg ben ik erg ontevreden. Eerst het service punt Dieren dat sluit zonder de klant te informeren. De keuze was om vanuit Eerbeek op de Vrouwe gebruik te gaan maken van vestigingen in Velp, Zutphen of Apeldoorn. De vele reparaties, ook de aanwezigheid van beperkt personeel in de vestigingen, waardoor je soms erg lang moet wachten voor je geholpen wordt, zijn met de vele reparaties erg vervelend. Inmiddels heb ik mijn tweede onderhouds pakket thuis netjes ontvangen. Over bijna drie jaar heb ik weer nieuwe hoortoestellen nodig! Maar nee ik kies dan niet weer voor schoonenberg. Hoe wel het apparaat mij bevalt vind ik de service beneden peil. Zeker na de dag van vandaag, tot mijn verbazing zag ik dat de vestiging in Dieren gewoon ingericht en geopend is, dus naar binnen, hier kwam een medewerker mij vertellen dat hij alleen maar op de winkel paste, er verder alleen maar onderhoudsmiddelen gekocht konden worden en hij geen vragen kon beantwoorden. Echter een vreemd onbegrijpelijk beleid, nee mijn vertrouwen is ver gezakt in deze organisatie!
  Ik durf straks niet opnieuw deze organisatie voor 5 jaar mijn vertrouwen te geven!
  Groeten Johan.

  Door: Johan Smit05-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  slecht, onkundig

  slechte service door audicien, onkundige telefonistes, buitengewoon slecht afsprakensysteem, niet oplossingsgericht

  Door: Roos19-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slecht

  Zeer slecht telefonisch te bereiken, opdringen van verzekering, slechte klanten service, vooral voor mensen die slecht horende altijd iemand nodig die wel goed kan horen

  Door: De Vries28-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  FAQ

  Is Schoonenberg een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 20 ervaringen geplaatst over Schoonenberg. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Schoonenberg actief?

  Schoonenberg is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Schoonenberg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.