Samsonite

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Samsonite

Ga je op reis en zoek je producten om je spullen mee te verplaatsen? Wellicht is Samsonite een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest op deze pagina alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Samsonite?


Samsonite is een fabrikant en retailer van bagage. Consumenten kopen hier producten variërend van grote koffers tot kleine toilettassen en aktetassen. Ze geven aan op positieve wijze het verschil te willen maken als het aankomt op reizen. Deze organisatie bestaat al meer dan 110 jaar. Innovatie, design en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij deze organisatie. Ze stellen het eerste bedrijf te zijn dat vernieuwende oplossingen bood om lichter en duurzamer te kunnen reizen. Ze willen graag een betere toekomst voor alle mensen.


Bestellen


Een bestelling plaatsen kan vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is volgens het bedrijf niet moeilijk om iets te kopen. Dit is binnen een aantal stappen gerealiseerd. Maak allereerst de keuze voor het item dat je graag wilt hebben. Deze kun je vervolgens toevoegen aan de online winkelmand. Er kan een verzendingsmethode gekozen worden en eventueel een code van een voucher ingevoerd worden. De bestelling moet afgerond worden door op 'bestellen' te klikken. Om te bestellen dien je in te loggen. Dit kan je met een account of als gast doen. Er dienen een aantal velden ingevuld te worden. Zo zal het verzendadres en factuuradres doorgegeven moeten worden. Nadat je de betalingsmethode hebt gekozen en akkoord bent met de voorwaarden plaats je de bestelling. Nadat de betaling is ontvangen is je order definitief. Betalen gaat via een speciaal beveiligde pagina. Nadat je hebt besteld ontvang je per e-mail een orderbevestiging.


Garantie & herstellen


Er gelden speciale regels met betrekking tot de garantie. Deze zijn allemaal opgenomen in de garantievoorwaarden. Zo worden alleen productiefouten in relatie tot materiaal of vervaardiging van een artikel gedekt. Bij schade ontstaan door onjuist gebruik zal geen vergoeding worden uitgekeerd. Om aanspraak te maken op de garantie zal een afgestempelde garantiekaart of geldig aankoopbewijs getoond moeten worden. De klantenservice kijkt graag bagage na. Ze bekijken of een en ander hersteld kan worden. Als dit mogelijk is zal je een schatting van de kosten doorkrijgen. Je kunt dan zelf bepalen of het reparatieproces in gang gezet mag worden. Bagage kan tijdens een vlucht beschadigen. Het is van belang direct een klacht in te dienen bij de betreffende luchtvaartmaatschappij. Mocht de schade later pas geconstateerd worden kun je het beste telefonisch contact opnemen voor de te volgen stappen. Passagiers hebben wettelijk vastgestelde rechten.


Verzendingen


Heb je iets besteld? Dan wil je natuurlijk dat je pakket naar je wordt verzonden. Dit kan middels diverse leveringsopties. Een express levering wordt gemiddeld binnen 1 à 2 werkdagen bij je afgeleverd. Expresverzendingen worden met voorrang behandeld. Als je iets rap wilt ontvangen is het handig om voor de expresoptie te kiezen. Er kan gekozen worden voor een standaardlevering aan de deur. Deze levering zal binnen 2 à 3 werkdagen bezorgd worden. Het behoort eveneens tot de mogelijkheden om een pakket af te halen bij een UPS Access Point. Op de website staat beschreven welke kosten er aan de verschillende leveringen zijn verbonden. Ze leveren op werkdagen, met uitzondering van de feestdagen. Zorg dat er een fysiek adres wordt opgegeven en geen militair APO adres.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Samsonite? Dan horen we graag wat jouw bevindingen zijn. Ben je tevreden met de aankopen die je bij deze onderneming hebt gedaan? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij dit bedrijf te bestellen? Laat het weten via een review op deze pagina.
 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)