Saecle Nederland

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Saecle Nederland

Zoek je een online kledingwinkel voor heren en/of dames? Dan is de webshop van Saecle Nederland wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

Wat is Saecle?

Saecle is een online shop waar kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren wordt aangeboden. Het aanbod bestaat uit een grote collectie van merken die bekend zijn. Ze zien het als een mooie uitdaging om de planeet leefbaar te houden. Duurzame productie speelt bij deze organisatie een grote rol. Hetgeen er verkocht wordt voldoet aan de actuele regels die gelden voor duurzaamheid. Een order wordt verstuurd in een verpakking welke duurzaam is. De collectie blijft naar eigen zeggen betaalbaar. Mocht je een duurzaamheidsvraag hebben kun je een e-mail sturen naar duurzaam@saecle.com.

Bestellen

Online bestellingen kunnen binnen een aantal stappen gerealiseerd worden. Bestellen kan als gast of met een klantaccount. Als je een account wilt aanmaken zal je je eerst moeten registeren. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo hoef je niet iedere keer het afleveradres in te voeren. Je kunt ook zien wat je in het verleden besteld hebt. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn Visa, PayPal en Apple Pay.

Verzendinformatie

De verzendingen worden mogelijk gemaakt door diverse bezorgpartners. Nederlandse bestellingen worden in de regel door Trunkrs bezorgd. Deze vervoersmaatschappij bezorgt ’s avonds tussen 17:00 en 22:00 uur. Omdat het bedrijf inzet op Co2 neutrale leveringen zijn ze voor Saecle een ideaal bedrijf om mee samen te werken. Zendingen in Duitsland en Oostenrijk worden voornamelijk via DHL geleverd. Nadat een bestelling de deur uit is zal je een Track & Trace code ontvangen. Met deze trackingscode kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Het wordt gewaardeerd als je thuis bent op het aangegeven bezorgmoment. Dan hoeven er geen extra kilometers gemaakt te worden en dat is goed voor het milieu.

Retourinformatie

Wil je afzien van jouw aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Dit proces kan gestart worden door op een retourlink op de website te klikken. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Deze fase gaat in op het moment dat jij jouw pakket fysiek hebt ontvangen. Wil je een terugbetaling ontvangen? Dan zal er aan de retourvoorwaarden voldaan moeten worden. Zo moet een retournering zijn voorzien van een origineel label. Ook moeten de artikelen ongebruikt zijn. Als dit niet het geval is dan kan een retour geweigerd worden. Je dient dan rekening te houden met waardevermindering. De locatie voor retourzendingen ligt in Rotterdam.

Klachtenregeling

Het kan voorkomen dat je ontevreden bent en een klacht wilt indienen. Dit behoort bij dit bedrijf tot de mogelijkheden. Zowel de koper als verkoper moeten zich houden aan de regels die zijn opgesteld in de klachtenprocedure. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer. Dit moet gedaan worden nadat de gebreken door de klant zijn geconstateerd. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen 14 dagen beantwoord. Als een klacht een langere verwerkingstijd nodig heeft, wordt door de ondernemer binnen twee weken aangegeven wanneer de consument een reactie kan verwachten. Indien een klacht niet binnen een maand in onderling overleg kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij Saecle Nederland? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke items heb jij hier besteld? Ben je tevreden over de kwaliteit en prijzen? Wat vond je van het bestelproces en service? We waarderen het als jij je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

Saecle Nederland

Vergelijk reviews en bekijk Saecle Nederland