NederlandReview

    Ervaringen Rosefield Watches

    Voordat we onze mobieltjes hadden om te kijken hoe laat het is, droegen we allemaal horloges. De opkomst van de telefoon had veel impact kunnen hebben op de verkoop van horloges, maar toch blijkt dat we allemaal nog altijd horloges dragen. Misschien dragen we ze niet om te weten hoe laat het is en meer omdat ze er gewoon mooi uitzien, maar de horloges blijven toch populair. Rosefield Watches heeft hun passie voor horloges ook niet opgegeven. Het exclusieve sieradenmerk verkoopt topkwaliteit horloges voor vrouwen. Ben je benieuwd naar de ervaringen van hun klanten met de sieraden en horloges? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen. Misschien loop jij binnenkort zelf met een horloge van Rosefield rond.

    Over Rosefield Watches

    De horloges van Rosefield zijn geïnspireerd door de principes waar Amsterdam en New York op gebouwd zijn. Het merk richt zich dan ook op vrije individuen die zich helemaal op laten gaan in het stadsleven. Bij Rosefield wordt de meer klassieke style van Amsterdam en het moderne van New York samengebracht. Het gaat om functie in een mooi jasje. Het Nederlandse minimalistische ontwerp wordt gecombineerd met de meer eigentijds mode van New York. De horloges zijn een eerbetoon aan de energie en tolerantie van deze twee steden.


    Bekijk hier de Rosefield Watches en sieraden!

    Diensten Rosefield Watches

    Kwaliteit staat altijd voorop bij het ontwerp van de horloges van Rosefield. Ze willen zich onderscheiden van hun concurrenten door klanten een ruim assortiment te bieden met horloges voor betaalbare prijzen. De horloges van Rosefield hebben ook bandjes die je eenvoudig kunt wisselen. Je hebt zo het design zelf in de hand. Voor iedereen die een horloge cadeau wil doen, heeft Rosefield ook een Giftbox met een horloge en twee verschillende bandjes of een horloge met band en een sieraad. De verzending is bovendien vanaf 35,- gratis en je hebt op al je bestellingen een bedenktijd van 60 dagen. Rosefield Watches hebben een 24-uur levering, zodat je nooit lang op je bestelling hoeft te wachten.

    Klachten Rosefield Watches

    Is er iets misgegaan met de levering? Of was het horloge beschadigd? Neem dan contact op met de klantenservice voordat je een review schrijft. Op de website kun je alle contactgegevens vinden. Je kunt het beste gebruikmaken van de chat voor dringende zaken of bellen op het telefoonnummer. Neem even een kijkje bij de openingstijden om zeker te weten dat de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Je kunt buiten de openingstijden mailen naar support@rosefieldwatches.com of stel je vraag op Facebook of Instagram.

    Schrijf een review over Rosefield Watches!

    Heb jij een giftbox cadeau gegeven aan je moeder voor moedersdag? Of heb jij voor elke dag in de week een andere bandje voor je horloge? Geef dan jouw beoordeling over de horloges en schrijf een review. Wat vind je van de kwaliteit van de horloges? Is de levering altijd op tijd? En word je door de klantenservice vriendelijk geholpen? Vertel over jouw ervaringen met de Rosefield Watches en vertel of jij andere klanten aanraadt een horloge te kopen in de webshop.

    Wat vinden vrouwen van de horloges van Rosefield Watches? Krijg je echte topkwaliteit? Zijn de horloges duur? Lees hier de reviews en ervaringen.

    Rosefield Watches
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

    6,8
    48% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8

    Service

    5,6

    Prijs

    7,2

    Leveren

    6,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    The Mercer, The Upper Eastside, The Gramercy

    Over de afgelopen jaren The Mercer, The Upper Eastside en The Gramercy gekocht. Het zijn mooie horloges, maar eigenlijk veel te duur voor een plakmerk (dwz: ze verkopen horloges die door honderden andere merken ook worden verkocht, alleen het merkje verschilt).

    Neem The Mercer; een mooi klokje, maar bij andere merken veel goedkoper te krijgen, pak hem beet rond de 50 euro, en exact dezelfde klok. Daarbij worden de oudere modellen ook duurder.

    Ikzelf heb eigenlijk wel een goede ervaring met de service van Rosefield; er wordt snel geleverd, en bij een defect binnen de garantietermijn wordt er snel en adequaat gehandeld. Niet altijd even professioneel in de communicatie, maar wel klantvriendelijk.

    Inmiddels 2 van de 3 horloges doorverkocht vanwege gebrek aan originaliteit van de modellen.

    In het kort, mijn advies: ben je op zoek naar een mooi, verfijnd horloge? Twee opties: Als origine je niets uitmaakt, zoek dan naar een aanbieder (merk) met een goedkopere prijs, je vindt exact dezelfde modellen tegen een betere prijs. Andere optie: spaar nog even door voor een horloge uit een hoger segment. Rosefield heeft mooie horloges voor alledag, maar de prijs is totaal niet in verhouding met de markt en de merkwaarde.

    Door: Carlijn Vaes13-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    Gouden armbandje

    Ik had twee armbandjes besteld en mijn pakketje lag een paar dagen later op de deurmat. Helaas zat er maar 1 armbandje in terwijl ik er wel 2 had betaald. Gelijk contact met ze opgenomen en een aantal dagen later had ik het tweede armbandje al binnen. Super vriendelijke en snelle service! TOP!

    Door: Anne03-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Armband

    Na ervaring met moeizame communiatie, alsnog vlotte levering nadst mast grruild moest worden. Ik beveel dit bedrijf wel aan!

    Door: Marion liewes08-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Recensie rosefield

    Aanvankelijk ging bestellen paar keer goed en kreeg ik hulp bij problemen bestellen. Maar nu zijn er problemen omdat ik ineens verzendkosten moet betalen terwijl ik een bedrag groter dan 50 euro bestel. Helpdesc gevraagd; mail gestuurd..hoor niks meer...vervelend want meende dat dit een fijn bedrijf was..

    Door: Marion liewes01-03-2019
    Rosefield Watches16-04-2019

    Hi Marion, vervelend om te horen dat er iets niet helemaal goed is gegaan met de verzendkosten. Zou je een mailtje willen sturen naar marie@rosefieldwatches.com met je order nummer, dan zullen we ervoor zorgen dat je de verzendkosten terug krijgt! xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    Prima

    Armbandjes besteld en zijn prachtig. Snel geleverd.

    Door: Geertje04-02-2019
    Rosefield Watches16-04-2019

    Veel plezier ermee! xoxo Rosefield

    Rosefield Watches16-04-2019

    Veel plezier ermee! xoxo Rosefield

    Rosefield Watches16-04-2019

    Veel plezier ermee! xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Niet berijkbaar

    De verkeerde horloge besteld en de 28e december 2018 terug gestuurd.

    Zowel telefonische als per mail niet bereikbaar.

    Door: Elan16-01-2019
    Rosefield Watches28-01-2019

    Hi! Mocht je vragen hebben of jouw refund nog niet ontvangen hebben, dan graag een email sturen naar support@rosefieldwatches.com en dan zullen we je zo snel mogelijk helpen :) xoxo Rosefield

    Rosefield Watches28-01-2019

    Hi! Mocht je vragen hebben of jouw refund nog niet ontvangen hebben, dan graag een email sturen naar support@rosefieldwatches.com en dan zullen we je zo snel mogelijk helpen :) xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Belachelijke service

    Het horloge zit te strak voor mij, daarom wilde ik een schakeltje toevoegen. Het pinnetje gaat er echter totaal niet uit. Maar omdat ik het horloge al geactiveerd heb (wat overigens ook voor geen meter werkt), kan ik hem niet meer terugsturen. Wat is dat voor iets belachelijks?

    Door: Merle Lammers03-01-2019
    Rosefield Watches 16-01-2019

    Hi Merle! Wat vervelend om te horen van je horloge, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je een mailtje kunnen sturen naar support@rosefieldwatches.com met een uitleg van het probleem, zodat we je kunnen helpen en het kunnen oplossen! xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    niet bereikbaar

    Ik heb verschillende malen telefonisch contact proberen te leggen, helaas neemt nooit iemand op. de 17 e een horloge besteld en met Ideal betaald. Geen bestelbevestiging of wat voor bericht dan ook ontvangen. Ik zou het graag nog voor de kerst willen ontvangen , maar op deze manier zal het niet lukken. Ik denk niet dat ik hier nog bestel.

    Door: M21-12-2018
    Rosefield Watches 16-01-2019

    Hi M! Ik hoop dat het probleem inmiddels is opgelost, mocht dat niet zo zijn of nog vragen hebben, zou je dan een mailtje kunnen sturen naar support@rosefieldwatches.com en dan zullen we je vanaf daar helpen :) xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    SUPER!!!!

    Heb zondag bestelling gestuurd en super toppie gisteren gelijk in goede staat ontvangen.

    Door: Diana19-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte service

    Armbandje besteld bij rosefieldwatches, na lang wachten op bestelling, gemaild. Pakket was blijkbaar zoek geraakt bij post.nl. Zou opnieuw verstuurd worden. Na weer een week wachten pakket gekregen. Ik maak hem open, een horloge ipv het armbandje wat ik besteld had. Weer contact opgenomen met rosefield. Armbandje was inmiddels uitverkocht en zou pas weer in januari geleverd worden. Dus door fouten van anderen moet ik op blaren zitten. Bestel niet bij rosefield. En zeker niet tijdens feestdagen en black friday!

    Door: Anoniem04-12-2018
    Rosefield Watches 07-12-2018

    Hi! We vinden het jammer om te horen dat je bestelling op deze manier is verlopen en bieden hiervoor nogmaals onze excuses aan. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd een mailtje sturen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Bestelling niet ontvangen

    Ik heb op Black friday een horloge besteld en alleen een ordernummer ontvangen en geen track and trace code ontvangen. Heb een mail gestuurd of ik een track and trace code kon krijgen, vervolgens een track and trace code van een heel ander persoon/adres gekregen. Het geld is ondertussen wel afgeschreven en ik hoor niks meer van de klantenservice.

    Door: Merel Paulussen04-12-2018
    Rosefield Watches 07-12-2018

    Hi Merel, Wat vervelend om te horen van je ervaring en mijn excuses hiervoor! Mocht het probleem nog niet opgelost zijn, zou je dan een mailtje willen sturen naar marie@rosefieldwatches.com en dan zullen we ervoor zorgen dat je alsnog de bestelde producten toegestuurd krijgt. xoxo Rosefield

    Rosefield Watches 07-12-2018

    Hi Merel, Wat vervelend om te horen van je ervaring en mijn excuses hiervoor! Mocht het probleem nog niet opgelost zijn, zou je dan een mailtje willen sturen naar marie@rosefieldwatches.com en dan zullen we ervoor zorgen dat je alsnog de bestelde producten toegestuurd krijgt. xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Slechte levering

    Ik wacht inmiddels 10 dagen op mijn bestellng. Wat een slechte service. Voor mij geen Rosefield weer.

    Door: Johan F02-12-2018
    Johan F03-12-2018

    Vanaf vandaag post ik een dagelijkse update. Inmiddels gemaild met de klantenservice van Rosefield (voor zover je kunt spreken van service) en ook met het hoofd Klantbeleving van Rosefield. Ondanks mooie woorden komt Rosefield nog steeds de toezeggingen helaas niet na. Wordt waarschijnlijk wel vervolgd. Over 2 dagen volgt update van dit debacle. Voor alsnog wees gewaarschuwd en.koop niet bij Rosefield Watches.

    Johan F03-12-2018

    Ogv nederlandse wetgeving mag je met een online aankoop de overeenkomst binnen 14 dagen ontbinden zonder opgaaf van redenen. Zojuist gedaan. Benieuwd wanneer ik mijn geld retour ontvang.

    Johan F04-12-2018

    Vanochtend uiteindelijk track&trace-code ontvangen. Ook per e-mail excuses van Rosefield ontvangen. Het aankoopbedrag wort teruggestort en de bestelling wordt gewoon uitgeleverd.. Uiteindelijk een zeer nette oplossing van Rosefield.

    Rosefield Watches 07-12-2018

    Hi Johan! We vinden het vervelend dat uw aankoop op deze manier is verlopen en bieden nogmaals onze excuses hiervoor aan. Gelukkig is het opgelost en hoop ik dat u (of degene voor wie de bestelling was) alsnog kan genieten van onze Rosefield producten. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd mailen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Review

    Ahh I love de nieuwe sierraden collectie. Ik heb de rosé gouden 'twisted bangle' gekocht en het past perfect bij mijn vierkante Rosé gouden horloge.

    -Julia S

    Door: Julia S.10-10-2018
    Rosefield Watches 11-10-2018

    Hi Julia S.! Leuk om te horen dat je onze nieuwe sieradencollectie 'Iggy' mooi vind! Veel plezier met je nieuwe armband. xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Fantastische service!!

    Nadat ik een horloge binnen de garantie tijd ter reparatie (secondewijzer was los) had aangeboden, kreeg ik een nieuw horloge retour. Super service! Heel tevreden!

    Door: Lotte25-09-2018
    Rosefield Watches 11-10-2018

    Hi Lotte! Bedankt voor je positieve feedback:) xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooi horloge

    Ik heb de nieuwe boxy gekocht en hij is heel erg mooi!!

    Door: Josefien17-09-2018
    Rosefield Watches11-10-2018

    Hi Josefien! We wensen je veel plezier met je nieuwe Rosefield horloge:) xoxo Rosefield

    Bo23-11-2018

    Hi Josefien! Had jij ook problemen bij het verstellen van de boxy? Mij lukt dit namelijk niet, het pinnetje komt niet los.

    Tessa29-11-2018

    Hoi Bo, ik heb ook de Boxy en bij mij komen de pinnetjes ook met geen mogelijkheid los! Hoe heb jij dit uiteindelijk opgelost?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Top producten en snelle levering

    Ik heb al een tijdje een Rosefield horloge en heb nu een aantal keer een nieuw bandje besteld zodat ik lekker kan afwisselen met verschillende kleuren. Heel fijn dat de bandjes los te bestellen zijn en niet zo duur zijn. Eigenlijk altijd een snelle leveringen gehad, helemaal bij mijn laatste bestellen (na 1 dag had ik het al binnen)!

    Door: Maithe22-06-2018
    Rosefield Watches 11-10-2018

    Hi Maithe! Leuk om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor je positieve feedback:) xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Fijne service

    Ik kreeg mijn horloge op tijd en super snel. Goed geholpen via de chat en e-mail nadat ik vragen had.

    Door: Eva01-06-2018
    Rosefield Watches 11-10-2018

    Hi Eva! Bedankt voor je positieve feedback:) xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service en goed product

    Begrijp de reacties hieronder niet echt. Denk dat ze een slechte periode hebben gehad ivm de drukte ofsow want ik heb mijn product gewoon normaal binnen gekregen en had superleuk advies gehad op de website zelf met de chat.

    Het horloge is goed aangekomen. Zou er zeker weer kopen.

    Door: Mara30-05-2018
    Rosefield Watches 11-10-2018

    Hi Mara! Bedankt voor je positieve feedback en leuk om te horen dat je goed geholpen bent op de chat. xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima product en tevreden over service

    Ik begrijp niets van alle negativiteit hier. Heb een horloge besteld met een extra bandje en ontving deze keurig op tijd. Toen ik het extra bandje later wilde ruilen werd ik via de chat prima bijgestaan, en kon het bandje gewoon verruilen voor een andere zonder poespas.

    Door: M.P.25-04-2018
    Rosefield Watches 11-10-2018

    Hi M.P.! Bedankt voor je positieve feedback en fijn om te horen dat je goed geholpen bent op onze chat. xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Waardeloze / geen service

    Bandje besteld, helaas verkeerd.

    Nu begint zoals bij vele de ellende, geen reactie op vele mails en voicemailberichten.

    Zitten nu met horlogebandje en kunnen het niet terugsturen of gebruiken.

    Eens maar nooit weer !!!!!!!

    Door: Jos Benders13-01-2018
    Rosefield Watches11-10-2018

    Hi Jos Benders! Excuses voor de late reactie en vervelend om te horen over uw ervaring met onze klantenservice. We zullen deze review website in de toekomst beter monitoren, zodat we onze klanten beter kunnen helpen. We waarden daarom ook uw feedback. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Geen service

    Geen service na levering defect horloge.

    Door: W. L. 10-01-2018
    Rosefield Watches 11-10-2018

    Hi W.L.! Excuses voor de vertraagde reactie en wat vervelend om te horen over uw ervaring. We zullen deze review website in de toekomst beter monitoren. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechtste service ooit meegemaakt

    De producten zien er mooi uit evenals de site en de advertenties. Ik had een bandje besteld voor kerstmis en deze was binnen een paar dagen geleverd. Nu bleek de maat niet goed waarmee de ellende is begonnen, het terugsturen,althans de poging daar toe. Rosefield zou in eerste instantie een retourformulier opsturen. Inmiddels heb ik 5 keer ge-e-maild en gebeld maar totaal geen reactie. Op dit moment wacht ik al 3,5 week maar ben bang dat ik op korte termijn nog steeds niet geholpen ga worden. Advies aan jullie: Bestel niet op de Rosefield site als je niet zeker weet of je het product 100% houdt.

    Door: Tom09-01-2018
    L. E10-01-2018

    Ook wij wachten al 3 weken op reactie. Het bestelde horloge is wel geleverd maar met een bobbel op de wijzerplaat. Klacht gemeld, maar nog steeds geen reactie op wat nu te doen. Terugsturen gaan we in ieder geval niet doen, want een nieuwe wordt dan vast niet geleverd en dan hebben we niets. Aankoopbedrag wordt ook vast niet teruggestort. Gelieve hier niets te bestellen. Geen service!

    Rosefield Watches 07-12-2018

    Hi L. E! Excuses voor de vertraagde reactie en wat vervelend om te horen over uw ervaring. We zullen deze review website in de toekomst beter monitoren, zodat we onze klanten beter kunnen helpen. We waarden daarom ook uw feedback. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Rosefield Watches 07-12-2018

    Hi Tom! Excuses voor de vertraagde reactie en wat vervelend om te horen over uw ervaring. We zullen deze review website in de toekomst beter monitoren, zodat we onze klanten beter kunnen helpen. We waarden daarom ook uw feedback. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    zeer onbetrouwbaar

    Horloge terug gestuurd wacht al vier weken op geld, geen contact mogelijk.

    Door: rik Bouwman03-01-2018
    Doris Pappers03-01-2018

    Bar slechte service: Weken gewacht op retourenformulier nu sinds weken wachten op terugstorten aankoopbedrag. Geen reactie op email, klantenservice niet bereikbaar. Geen service ????

    Rosefield Watches11-10-2018

    Hi Rik en Doris! Excuses voor de vertraagde reactie en wat vervelend om te horen over uw ervaring. We zullen deze review website in de toekomst beter monitoren, zodat we onze klanten beter kunnen helpen. We waarden daarom ook uw feedback. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Mooi horloge net op tijd geleverd

    Horloge besteld online besteld omdat het in de winkels 10 Euro duurder was. Na veel slechte ervaringen gelezen te hebben was ik zeer benieuwd of eea op tijd voor de kerst geleverd zou worden. Duurde iets langer maar toch op tijd binnen. Horloge is mooi.

    Door: Janette31-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Als ik dit had geweten had ik hier nooit iets besteld

    Als ik van tevoren had geweten dat Rosefield zo'n onbetrouwbare partij zou zijn dan had ik hier nooit maar dan ook nooit een bestelling geplaatst!

    Al een maand geleden een bestelling geplaatst en via de online chat hierover contact gezocht omdat de bestelling niet in orde was. Het duurde een half uur voordat iemand mij had geholpen en er werd toegezegd dat de juiste bestelling verzonden zou worden en dat ik deze in de loop van de week zou kunnen verwachten. De week ging voorbij maar nog steeds geen bestelling..

    Weer opnieuw contact gezocht, dit keer via de mail. Ik had print screens gemaakt van de chatberichten omdat ik al het gevoel had dat er iets niet klopte. Deze print screens als bijlage doorgestuurd met de vraag waar mijn bestelling bleef. Op maandag 18 december kreeg ik de reactie dat mijn bestelling onderweg was... Inmiddels is het al 30 december en ik heb nog steeds niks ontvangen.

    Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Je krijgt na een aantal seconden een bandje dat je een voicemail kan inspreken. Teruggebeld wordt er ook niet.

    Mensen bestel hier alsjeblieft niks want het is oplichterij..Ze komen over als een betrouwbare organisatie (mooie website en populair Instagram account) maar dit zijn ze allesbehalve.

    Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

    Door: Claudia30-12-2017
    Rosefield Watches11-10-2018

    Hi Claudia! Excuses voor de vertraagde reactie en wat vervelend om te horen over uw ervaring. We zullen deze review website in de toekomst beter monitoren, zodat we onze klanten beter kunnen helpen. We waarden daarom ook uw feedback. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Rosefield Watches11-10-2018

    Hi Claudia! Excuses voor de vertraagde reactie en wat vervelend om te horen over uw ervaring. We zullen deze review website in de toekomst beter monitoren, zodat we onze klanten beter kunnen helpen. We waarden daarom ook uw feedback. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Rosefield Watches11-10-2018

    Hi Claudia! Excuses voor de vertraagde reactie en wat vervelend om te horen over uw ervaring. We zullen deze review website in de toekomst beter monitoren, zodat we onze klanten beter kunnen helpen. We waarden daarom ook uw feedback. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Rosefield Watches11-10-2018

    Hi Claudia! Excuses voor de vertraagde reactie en wat vervelend om te horen over uw ervaring. We zullen deze review website in de toekomst beter monitoren, zodat we onze klanten beter kunnen helpen. We waarden daarom ook uw feedback. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    EXTREEM slechte service

    Blijkbaar niet de enige met een EXTREEM slechte ervaring.

    Pakje kwam niet na de beloofde 2-3 werkdagen, maar na 8 dagen. Daardoor niet op tijd voor Sinterklaas.

    Bovendien dusdanig verpakt dat de envelop finaal gescheurd is bij de post. Uiteraard meteen contact opgenomen per email, inmiddels 5 keer, zonder enige reactie. Contact opgenomen per telefoon, wordt niet opgenomen.

    Nu lijkt het er dus op dat dit cadeautje ondanks bestelling in november NIET op tijd zal zijn voor kerst.

    Serieus de slechtste ervaring ooit met een online winkel. Shame on you!

    Door: M. K.18-12-2017
    Jolanda megens29-12-2017

    Nou ook ik heb besteld bij rosefield en idd een lege envelop gekregen heb ook hun gebeld gemaild via facebook contact gezocht werd er niet vrolijk van ..... uiteindelijk een mailtje terug gekregen met 2 opties de order nog een keer verzenden of geld terug , heb gekozen voor de order nog een keer versturen en heb vandaag netjes mijn order (horloge en armband) in goede orde ontvangen !!!! Dus dank je wel Rosefield !!!!

    Rosefield Watches11-10-2018

    Hi M.K.! Excuses voor de vertraagde reactie en wat vervelend om te horen over uw ervaring. We zullen deze review website in de toekomst beter monitoren, zodat we onze klanten beter kunnen helpen. We waarden daarom ook uw feedback. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Niet leveren, wel adverteren

    Mooie website en producten zien er goed uit. Giftbox besteld, volgens website direct leverbaar. Het is net voor sinterklaas dus ik reken echt wel op wat extra levertijd. Intussen zijn we een week verder, heb ik twee keer gemaild naar de klantenservice en krijg ik twee keer een standaard antwoord terug. Vorige week zouden leveringen deze week worden verzonden, deze week staat in de standaard mail dat het over twee weken wordt verzonden . Maar wel overal blijven adverteren en ook op de website nog niet een kleine vermelding dat het iets langer kan duren.
    Bij bellen naar klantenservice krijg je een voicemail, je kunt inspreken maar terugbellen lukt kennelijk ook niet.
    Zeer teleurstellend als je twee weken voor een verjaardag een kado bestelt en het dan waarschijnlijk niet op tijd gaat zijn.
    Zo neem je je klanten niet serieus.
    Dus: tenzij een elfje bij Rosefield nu heel erg zijn/haar best gaat doen voor het verjaarskado van mijn dochter: nee, hier ga ik niet nog eens bestellen.

    Door: Mariska Schok11-12-2017
    Rosefield Watches 11-10-2018

    Hi Mariska! Excuses voor de vertraagde reactie en wat vervelend om te horen over uw ervaring. We zullen deze review website in de toekomst beter monitoren, zodat we onze klanten beter kunnen helpen. We waarden daarom ook uw feedback. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar marie@rosefieldwatches.com xoxo Rosefield

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Schrijf zelf een review over Rosefield Watches

    Uw beoordeling