NederlandReview

  Ervaringen Rootsmann

  De industriële look en vintage meubelen zijn ontzettend populair op interieurgebied. Maar ja, er is natuurlijk maar een beperkte voorraad écht oude meubelen op de markt. Een goed alternatief hiervoor kun je vinden bij het meubelmerk Rootsmann. Zij ontwerpen new vintage en industriële meubelen naar oude modellen en hergebruiken materialen voor die unieke look die je zoekt. Op deze pagina kun je lezen wat zij te bieden hebben en wat de klanten zeggen over dit meubelmerk.

  Over Rootsmann


  Rootsmann is het eigen meubelmerk met new vintage en industriële meubelen van Mirjam Dekker. De meubelen die zij verkopen hebben allen een bijzonder verhaal en zijn ontworpen naar een oud model of gemaakt van oude materialen. Ieder meubelstuk van Rootsmann wordt voorzien van een mooie koker met daarin zijn eigen verhaal. Het bijzondere aan de meubels van Rootsmann is niet alleen dat zij een verhaal hebben, maar ook de kleurrijke vintage looks en het gebruik van materialen als oud ijzer en gebruikte autobanden maakt ze uniek. Naast het eigen merk leveren zij ook meubelen van Loods 5 en werken zij o.a. samen met het online Lionshome. De producten zijn vanuit eigen magazijn direct leverbaar, maar wil je het door jou gekozen meubelstuk eerst zelf bekijken, dan kan dat in het magazijn in Amstelveen of bij LOODS 5 in Zaandam, Sliedrecht of Sliedrecht.


  Arise Roots - Rootsman Town

  Diensten

  De producten die Rootsmann verkoopt zijn verdeeld in een paar categorieën:

  • Vintage kasten
  • Vintage lockerkasten
  • Sofa en accessoires
  • Oude deuren

  Op de website is verder een speciale pagina ingericht waar de klanten van Rootsmann hun mening kunnen achterlaten en er is een speciale servicepagina waar je alle informatie over openingstijden, bezorgkosten, achtergrondinformatie over het bedrijf en meer kunt vinden. Natuurlijk is er ook een contactpagina aanwezig. Bovendien vind je op de website een blogpagina met artikelen over verschillende tips en trends.

  Betaling en verzending


  Je kunt je bestelling o.a. betalen met iDeal of met je creditcard. Afhankelijk van het product wat je besteld hebt, zal de levertijd variëren van 1 tot uiterlijk 4 weken. Kleinere artikelen worden over het algemeen het snelst geleverd. Voor de bezorging hoef je soms geen kosten te betalen, tenzij je op de Waddeneilanden of in België woont. Bij ieder artikel staat vermeld wat de precieze bezorgkosten van dat artikel zijn.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over Rootsmann dan kun je deze mailen naar info@rootsmann.nl. Lukt het niet om onderling tot een oplossing te komen, dan is het ook mogelijk om het geschil aan te melden bij de Stichting Webwinkelkeur. Sinds 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

  Wat vind jij van de meubelen van Rootsmann?


  Ben jij erg blij met je unieke meubelstuk en zou je iedereen aanraden om ook een aankoop in deze webshop te doen of juist niet? En waarom dan? Vertel hier alles over jouw ervaringen met Rootsmann, zodat anderen een duidelijk beeld krijgen van deze aanbieder.

  Zijn de meubelen van Rootsmann volgens de klanten die ze kochten echt een aanwinst voor je interieur of valt de look die ze zochten in het echt tegen?

  Rootsmann
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  9.4
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rootsmann

  Uw beoordeling

  Boekenkast en werkkast

  Mooie producten.
  We hadden al een kast van Rootsmann meubelen en deze bevalt zeer goed.
  Daarom voor in de werkkamer een boekenkast met hout en werkkast met hout besteld. Super mooi alleen ik vond het blad vd werkkast niet zo mooi staan bij de boekenkast . Gebeld
  Geen probleem, kon kiezen ophalen en geld terug,andere kast of ander werkblad. Omdat ik de kast mooi en apart vindt gekozen voor een zwart werkblad. Binnen 1 week keurig netjes vervangen.
  Ze denken met je mee en geven advies.
  Zijn vriendelijk en persoonlijk.
  Netjes afgeleverd en op zijn plek gezet.
  Complimenten!
  Kom zeker nog eens terug!

  Door: Angela12-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Aankoop zwart lockerkastje met slot

  Zwart lockerkastje gekocht met slot.
  Geweldig kastje voor in mijn hal heeft de juiste uitstraling.
  Degelijk zwaar slot erbij met als extra attentie een leuk krukje.
  Geen minpunten,service is uitstekend.Heb nog een tv meubel besteld heb er alle vertrouwen in dat dit ook een goede aankoop zal zijn.

  Door: Geke van der Plas 11-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  Prima

  Prima levering, mooie kasten.

  Door: Mark Deventer02-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Rootsmann een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Rootsmann. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rootsmann actief?

  Rootsmann is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rootsmann gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.