NederlandReview

    Ervaringen Remarkt

    Geweldig zeg! Wat anderen van Remarkt vinden. Remarkt is een van de grootste online shops voor refurbished computers. Het is een van de computer winkels waar je een goede deal kunt krijgen voor een betaalbare computer. Ook voor laptops kun je hier terecht. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over Remarkt kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes.

    Over Remarkt

    Remarkt is in 2001 opgericht en is hierdoor al meer dan 10 jaren het vertrouwde adres voor computers en laptops. Kijk naar de verschillende mogelijkheden om een goede deal te vinden op hun website. De core business is het verkopen van IT artikelen via de webshop en ook in grote partijen met partijhandel via Traders. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Weet ook dat er volop expertise aanwezig is in dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe de oude computers weer een tweede leven krijgen en helemaal tip top zijn. Het is heerlijk om te zien. Ze werken landelijk, maar ook buiten de grenzen van Nederland. Remarkt heeft deskundig personeel welke voorzien zijn van de juiste diploma’s. Het is mogelijk voor ze om computers voor een sterke en scherpe prijs aan te bieden. De Groothandel in Refurbished IT is gevestigd aan de Ellerweg 2, 6037 RS Kelpen-Oler in Nederland.

    my experience with remarkt.nl mijn ervaring met remarkt.nl WARNING

    Diensten van Remarkt

    Remarkt is een bedrijf wat oude computer partijen opkoopt, ze totaal nakijkt en daarna weer goed en actief maakt. Het is mogelijk om zo een computer nog een tweede leven te geven en om voor een zeer betaalbare prijs een computer aan te bieden. Het is goed om hier ook eens naar te kijken om zo een goede keuze te kunnen maken. Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goedkop e pc te kunnen kopen.

    Klachten, tips en complimenten over remarkt

    Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goede en zeer betaalbare computer te krijgen. Natuurlijk kan er ook een keer wat mis gaan bij een computer. Het is dan slim om een klacht in te dienen en om zo een oplossing te krijgen voor je probleem of in ieder geval een eerlijke uitleg. Hierna kun je een beoordeling over hun achterlaten op onze site NederlandReview.

    Heb jij ervaringen bij Remarkt

    Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over remarkt. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview

    Geweldig zeg! Wat anderen van Remarkt vinden. Remarkt is een van de grootste online shops voor refurbished computers. Dus goed idee om te kopen? Lees het hier.

    Remarkt
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    7
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Wel goed

    Een prima laptop gekocht voor een goede prijs. Ik herken me totaal niet in de review van mokie. Ik heb nu meer dan een jaar geleden mijn laptop hier besteld. Is natuurlijk niet de allerbeste en nieuwste, maar voor mijn huis-tuin-en-keuken gebruik echt prima, voor (dus) een zacht prijsje. En hij doet het nog prima, gaat alleen soms wat langzamer lopen. Dan reset ik de boel en knalt tie weer. En nee dit is niet een zelfgeschreven review van het bedirjf zelf, maar van een echte klant, die gewoon echt tevreden is.

    Door: Hans 10-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goedkope computer 'refurbished'

    Voor mij echt een uitkomst. Ik had een nieuwe computer nodig maar woon op kamers en heb gewoon niet zoveel geld te besteden dus het moest een goedkope computer zijn maar eentje die wel genoeg kan.

    Refurbished bleek echt de oplossing. De computer die ik kreeg was dan wel geen nieuwe hippe Mac, maar hij doet wat hij moet doen en is nog niet vastgelopen of niks. Dus het lijkt erop dat ik een goede deal heb, want hij was echt mega goedkoop.

    Door: Brammy 16-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Uitstekende service!

    Ik heb een laptop en een desktop computer besteld. Na een paar weken bleek de laptop de accu niet op te laden. Tja, met refurbished apparatuur kan dat gebeuren.
    Ik heb gebeld en een dag later had ik een nieuwe accu en was mijn probleem opgelost.
    Erg blij met deze snelle vriendelijke service!

    Door: Jos 06-10-2018
    nvt 25-02-2019

    welke service als je klachten hebt reageren ze niet

    rotzooi 28-02-2019

    ja welke service retour reageren ze niet op oplichter

    amstramgram 10-10-2019

    ## $$ ## bedrijf, absoluut te vermijden

    Arjan 11-06-2020

    Ik mij helemaal niet vinden in deze bevinding. Doe al jaren lang zaken en oplichters zijn het zeker niet. Altijd goed geholpen juist

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dell XT3 2x -Lenovo X220…

    3 laptops besteld precies gekregen wat er besteld was en op de zelf gekozen tijd afgeleverd kan niet anders zeggen dan SUPER wij zijn heel erg tevreden met onze "Nieuwe" Laptops een echte aanrader

    Door: Michel 13-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Laptop

    Prima verlopen allemaal

    Door: Pieter 22-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Memory modules

    Very attentive and fast response. Great service and great material too.
    Superb customer service. Thanks again from Carlos.

    Door: Carlos 12-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Laptop

    Goed verpakt, vlotte levering en TOP prijs kwaliteitsverhouding. Het gaat om een HP EliteBook met een i7 processor voor iets meer dan 100 euro.

    Ik wist niet dat zoiets nog bestond :) :D

    Door: Joris 01-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goedkope computer voor student ideaal

    Voor mij als student is refurbished de ideale oplossing.
    Computer nodig maar als hij niet splinternieuw is, maakt mij dat niet uit.

    Hij doet het prima en was echt niet duur.

    Door: Benjamin uit Rotterdam 10-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Elitebook

    Elitebook G1 i5 in gebruik van ReMark. Zeer nette laptop en de prestaties zijn we zeer te spreken over!!

    We gaan er nog een aantal bestellen, hopelijk met de zelfde tevredenheid

    Door: Snopek 07-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Supersnel

    Beste online IT winkel die ik ken, ze hebben een heel groot assortiment en ook bijna alle onderdelen, superhandig en supersnel geleverd!

    Door: Tim 30-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Monitor

    Goedkope monitor gekocht en ziet eruit als nieuw, helemaal top dus!!

    Door: Arjan 11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Laptop

    Snelle en goede levering. Tot nu toe nog geen klachten over de laptop

    Door: Janothan 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Laptop

    If i could, i would just give zero stars. It's the worst online shopping experience that I have I have ever encountered. If you're thinking of buying from this website and you have a few minutes to spare just read below.

    First of all, I bought a laptop from Remarkt on January 2020. The only good thing about this company is their prices. Anyway a month later there are some issues with my laptop and it couldn't charge properly so I send it back for repair since I got a 1 year warranty. It took a long time to repair and in between that time I had to move so I changed address. I tried to call them several times but no one would pick up the phone even though this happened before the Coronavirus hit the Netherlands, so these excuses they use about COVID-19 are just fake. They are just too lazy to deal with customers on the phone. Then they sent it back without any notification so of course it was delivered back to my old address and i had to deal with all that. Fortunately the place was still not rented and I had to pick it up from the closest PostNL spot.

    Almost a month after that I saw that there were still issues with the laptop's battery so I guess they didn't repaired it at all. however I really needed to use the laptop for the next couple of months so I couldn't send it back for the second time to be repaired.
    And we come to now, May 2020. I sent back the laptop for repair with a note inside that clearly states the problem of the battery and with big bold letters I wrote "when the laptop is ready please send it back to the following address" and of course I wrote my new address. Well guess what happened AGAIN. They sent it back to my old address. When I got the email from PostNL about the delivery I tried to call Remarkt so they can correct the address, but guess what happened AGAIN? No one answered the phone. So my laptop was delivered to my old address where the new tenant accepted it and I had to drive back there immediately (I was out of town that day) and find that person (and hoped he would give it to me), which fortunately did not open the box and didn't try to keep it for himself but he was very kind and he just returned it to me.

    Long story short, I'm never sending my laptop for repair back there even though I have 1 year warranty, and I'm definitely not buying anything from there ever again. And I hope no one else will do, so no one will have to go through all this I've been through these months.

    Door: Nicky E 12-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Laptop

    Laptop wat de de volgende dag bezorgd. Zo goed als nieuw en dat voor een fractie van die nieuwprijs!

    Door: Joris 03-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lenovo en een Dell

    Twee keer een laptop besteld. Kwaliteit is zeer slecht. 2.5 week geleden een lenovo besteld en geretourneerd. Tot op heden nog geen geld teruggestort. Op 3-4 april een nieuwe bestelling geplaatst. Pas op 11-4 (Dell) ontvangen. Helaas een exemplaar die niet eens opstart. Ik ben ZEER ontevreden over de kwaliteit maar ook over de afwikkeling.

    Door: Simsek 12-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    ReMarkt: Uw bestelling # 100050846


    Ik heb nu een week geleden een pc besteld. Op de zelfde dag iets anders bij een andere winkel. En ik heb het pakketje van de andere winkel de volgende dag gehad. Ik heb voor vrijdag 12 uur besteld en het is nu nog steeds uit voorraad leverbaar. Waarom duurt het dan een week en ik heb nog steeds geen track en trace gekregen. En jullie zijn telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op mails die ik stuur. Ik wil voor het weekend antwoord en zoniet een fikse korting of geld terug.

    Door: Kefira Netten 09-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    refurbished laptop

    Oplichterij.

    Een Lenovo laptop gekocht die na een tijdje niet meer wilde opladen. Terug gestuurd voor reparatie, kreeg een mail dat het aan de oplader lag, en niet aan de laptop. Nog voordat ik kon reageren op de mail werd hij al terug gestuurd. Toen ik de laptop terug kreeg bleek dat de batterij vervangen was door een versleten batterij.

    Nu, paar maanden verder, blijkt dat de laptop opeens weer niet meer wilt opladen, waarschijnlijk hetzelfde defect als de eerste keer.

    Mijn advies: ga met een wijde boog om Remarkt heen.

    Door: Ton van Mil 16-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    100044346

    Remarkt is een bedrijf wat verkoopt zonder tegenprestatie, met andere woorden je krijgt gewoon je bestelling niet. Laptop vorige week dinsdag besteld en zou donderdag worden geleverd. Via de mail kreeg ik nog wel een update dat dit i.v.m drukte een dag later zou worden. Echter is ook hier geen sprake van geweest en reageren ze niet op de mail en zijn ze telefonisch niet bereikbaar( meer als een kwartier op nummer 3 in de wachtrij).

    Door: Bjorn de jong 03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Een HP HP Elitebook 840 G3 - Touch

    Ik heb een bestelling gedaan, betaald en zou geleverd worden. Ik heb niks ontvangen, krijg geen reactie op mail en als ik bel wordt ik in de wacht gezet. Ik geloof niet dat het hier goed gaat en ik wil mijn geld terug. PER DIRECT!

    Door: Janice van den Bosch 30-01-2020
    Janice van den Bosch 30-01-2020

    Inmiddels is het gelukt om contact te krijgen en kunnen we alles goed in orde brengen! Dank daarvoor

    Bjorn 02-02-2020

    Bij mij hetzelfde, nog niks ontvangen..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    PC 2 monitor

    Geweldige survers staan u netjes te woord is er iets stuk heel vlug op te lossen andere dag meteen opgelost bedankt mensen

    Door: Smeekens 29-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Remarkt

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Remarkt een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 32 ervaringen geplaatst over Remarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Remarkt actief?

    Remarkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Remarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.