NederlandReview

  Ervaringen PrintAbout

  Of het nu gaat om boekverslagen, spreekbeurten, papers, vergaderverslagen of artikelen. Iedereen heeft tegenwoordig een printer nodig. Een printer kan vaak een dure uitgave zijn en ook inkt is niet gratis. Je wilt daarom een printer van hoge kwaliteit die niet tijdens het printen van je 4.000 woorden paper stukgaat. Je bent ook niet op zoek naar een printer waar de inkt elke week vervangen moet worden. Je wilt waar voor je geld. De webshop van PrintAbout heeft een groot assortiment printers en cartridges. Wil je eerst meer weten over de betrouwbaarheid van de webshop voordat je een nieuwe printer aanschaft? Op NederlandReview kun je reviews van echte klanten lezen, zodat je weet wat de webshop jouw te bieden heeft.

  Over PrintAbout

  De webshop van PrintAbout heeft aanbiedingen voor zowel de particulieren als de zakelijke klanten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe printer voor je bedrijf of thuis. Bij PrintAbout kan iedereen terecht. De webshop heeft alles wat je voor het printen nodig kunt hebben. In de webshop vind je printers, inktcartridges, toners en papier. De webshop heeft verschillende type printers, zoals A3 printers, apple airprint, kleurenprinters en wifi printers.


  PrintAbout nominatievideo voor de Business Succes Award.

  Voor de zakelijke klanten

  Elk kantoor heeft een printer nodig en PrintAbout biedt zakelijke klanten daarom een aantal extra’s. Via de webshop is het mogelijk een offerte op maat te maken voor jouw specifieke benodigdheden. Je kunt meteen betalen of je kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen op factuur. Ben je niet geïnteresseerd in het kopen van een printer, dan biedt PrintAbout ook een lease service voor printers. En voor zakelijke klanten heeft PrintAbout ook een reparatiedienst om storingen te verhelpen, de printer schoon te maken of preventief onderhoud te verrichten.

  Merken PrintAbout

  – Brother
  – Canon
  – HP
  – Dell
  – Samsung
  – Sharp
  – Lexmark
  – Dymo
  – Oki
  – Ricoh
  – Epson
  – Xerox
  – Kyocera
  – Konica Minolta

  Klachten over PrintAbout

  Heb je klachten, vragen of opmerkingen voor PrintAbout, dan kun je terecht bij de klantenservice van de webshop. Hier vind je alles over betalingen, verzendkosten, bezorging, retourneren, garantie, onderhoud en contact. Om contact op te nemen met de webshop kun je gebruikmaken van de chat op de website. Is de chat offline en wil je direct spreken met een medewerken, maak dan gebruik van het telefoonnummer. Je kunt bellen naar +31-182-618630. Je kunt ook altijd mailen naar klantenservice@printabout.nl.

  Voor persoonlijk contact is het mogelijk om langs te gaan bij PrintAbout op het bezoekadres.
  PrintAbout N.V.
  Grote Esch 600
  2841 MJ Moordrecht

  Heb jij ervaring met PrintAbout?

  Vertel klanten over jouw ervaringen met PrintAbout en schrijf een review. Staat jouw printer van PrintAbout de hele dag zonder problemen te draaien? Was de levering snel? Was het lastig om contact op te nemen met de klantenservice? Nieuwe klanten kunnen door jouw beoordeling de beste keuze maken voor hun printers.

  Wat zijn de ervaringen van klanten van PrintAbout? Ze hebben printers, inktcartridges, toners en papier. Hier vind je beoordelingen en reviews.

  PrintAbout
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  6.4
  56% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  6.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PrintAbout

  Uw beoordeling

  Cartridges origineel HP

  Op de Homepage wordt vaag de mogelijkheid van recycling beschreven:
  Wanneer u een bestelling plaatst bij ons voor nieuwe cartridges, ontvangt u ook – mits deze cartridge al door ons gerecycled kan worden – een speciale envelop om uw lege cartridges in op te sturen. Het gaat hierbij om cartridgemodellen van Canon en HP, u kunt namelijk nog niet voor elke cartridge een vergoeding aanvragen.
  Een envelop is niet meegestuurd en bij navraag bestaat die mogelijkheid ook helemaal niet! Ergerlijk.

  Door: Hendrik19-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Huismerk Toner TN-243BK

  Ben heel erg tevreden met mijn aankoop, had de toner gisteren besteld vanochtend al in huis. Kwam in een mooi en stevige doos! Erg tevreden👍🏼!

  Door: Niels Plaizier22-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Printer met huismerk toners

  Ontzettend goed geholpen door de klantenservice bij de aankoop! Had de producten de volgende ochtend al in huis. Ben er super blij mee!!!

  Door: Amy22-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  printer

  Goed advies en op tijd geleverd

  Door: Jeffrey Deubel22-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  ongewenste cartridges van hun huismerk

  Ik koos bewust om originele Canon cartridges te kopen (ik heb geen goede ervaring met huismerken, en geloof ook niet zoveel van het zogezegde voordeel: die dingen zijn even groot en zien er even gevuld uit). Voor ik de bestelling kon afronden, kreeg ik expliciet een pop-up of ik wel zeker was en geen "voordeel" wilde halen uit het voordelige (maar duurdere) huismerk. Je moet hier bewust aangeven dat je dit niet wenst. Tot daar ok.

  Maar vervolgens word je opgebeld. Ten eerste laat ik geen telefoonnummer achter om een verkoper aan de lijn te krijgen, maar uitzonderlijk in geval van een probleem opgebeld te worden. Nu nam de huisgenoot op, die inderdaad op de hoogte was van de bestelling, maar niet goed snapte wat hun bedoeling was. Het leek erop alsof ze de originele canon cartridges niet konden leveren, en dat ze vroegen of ze toch niet het huismerk mochten opsturen. Maar het was dus niet duidelijk waarom, en er werd ook niet aangegeven dat dit duurder zou zijn, ze zouden immers de verzendkosten laten vallen. En als het huismerk niet zou passen (wat ons al eens was overkomen), mochten we ze kosteloos retourneren.

  Zelf had ik hier mijn bedenkingen bij, maar goed, de dingen werden geleverd, zonder enige extra factuur (noch per mail, noch op papier). OK dan maar, geen moeite om hierover te gaan moeilijk doen - één van de cartridges getest en het paste. Een maand later krijg ik plots een betaalherinnering in de bus. Pardon? Van wat? Bleek dat we toch een extra opleg moesten betalen, en dat de canon cartridges niet out of stock waren, maar dat dit hun verkooptechniek is: elke klant gaan opbellen of ze toch hun bestelling niet willen wijzigen. En zonder de besteller zelf te spreken, passen ze dan je bestelling aan.

  Ik gaf aan dat ik dan liever de hele handel terugstuurde (gewoon principieel), maar dat kon dus niet meer kosteloos, want er was reeds een maand verstreken. En het speet hen "dat ik er per abuis een verkeerde bestelling plaatste". Maar ik had helemaal geen verkeerde bestelling geplaatst, zij hebben die zonder mijn akkoord gewijzigd en pas na een maand een betalingsherinnering gestuurd! (voor een factuur die ik nog niet eerder gezien had)

  Voor mij dus ABSOLUUT GEEN betrouwbare leverancier & niet voor rede vatbaar - ik, alsook mijn omgeving, zal hier nooit meer bestellen.

  Door: Lisy30-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Dcp-l3550cdw

  Helemaal top

  Door: Marcel22-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  printer canon + cardridges

  printer werkte vanaf begin slecht. Printabout geeft geen garantie maar stuurt de klant door naar de leverancier. cardridges pasten later niet meer en printabout geeft geen gehoor.
  Zeer slechte service; klantenservice weigert iedere medewerking.

  Door: Broekhuis03-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Brother printer

  Printer gekocht, werkte vanaf dag 1 NIET!
  Ik moest allemaal instellingen veranderen en heel veel test prints maken maar niets werkte. PrintAbout weigert om de printer terug te nemen terwijl ik op de dag van ontvangst al heb laten weten dat de printer strepen gaf. Later kwam ik er achter dat het ook geen documenten kan printen, dan drukte hij random pagina's niet af. Ook vaker liggend afgedrukt terwijl ik staand had ingegeven. Uiteindelijk na een maand printte hij helemaal niets meer.

  PrintAbout heeft op geen enkele manier service verleend en alleen steeds gezegd dat zij het artikel niet terug nemen, en geen geld terug geven ondanks dat er garantie op zit.
  Ik ben bijna €200 euro armer en de printer heb ik naar de milieustraat gebracht.

  Ik hoop dat deze webshop snel failliet gaat!!!

  Door: Harrold07-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  printer

  Printer werd zonder dubbele doos bezorgd, twee weken na bestellen. Printer heeft het nooit gedaan, maar terug sturen kon niet, ik ben eindeloos lang aan het lijntje gehouden door de klantenservice, iedere keer kwamen ze met andere dingen die wel een konden werken maar niets werkte. Nu eindelijk terug kunnen sturen, zeggen ze dat het een gebruikt artikel is en je maar 10 % terug kunt krijgen van het aankoopbedrag. Terwijl het een niet gebruikte printer is, want hij heeft het nooit gedaan, en er hoort gewoon garantie op te zitten.

  Uiteindelijk mijn verlies genomen. KOOP NOOIT BIJ DEZE OPLICHTERS !!!!!!

  Door: Robin18-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is PrintAbout een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over PrintAbout. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PrintAbout actief?

  PrintAbout is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PrintAbout gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.