NederlandReview

  Ervaringen Play Lifestyle

  Hoe goed je seksleven ook is, af en toe wil je misschien wel eens iets anders proberen. Je wilt toch de spanning erin houden en eens iets uitproberen. Je kunt bij Play Lifestyle wel wat artikelen vinden die het in de slaapkamer wat leuker kunnen maken. Maar wat zal de kwaliteit van hun vibrators zijn? Zal hun sexy lingerie je echt zoveel aantrekkelijker maken voor je partner of zul je jezelf er helemaal niet aantrekkelijk in voelen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Play Lifestyle de delay spray heeft bezorgd? En zal de klantenservice van Play Lifestyle je wel helpen als je ze nodig mocht hebben? Alleen mensen die de seksspeeltjes en lingerie van Play Lifestyle wel eens hebben geprobeerd kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om te ontdekken hoe het er bij Play Lifestyle echt aan toegaat. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Play Lifestyle kunt verwachten.

  Over Play Lifestyle

  Play Lifestyle is een seksshop die seksspeeltjes en sexy lingerie verkoopt. Hun hoofdkantoor kan gevonden worden in Rotterdam. Ze willen graag dat er in hun winkel voor ieder wat wils is. Dus als je een romantisch avondje samen wilt dan kun je eens een kijkje nemen in hun webshop. Daar vind je dan wat sexy lingerie evenals uitdagende outfits. Hieronder vallen bretels, mini jurkjes, babydolls, cami’s en nog andere sets voor vrouwen. Er is zelfs een selectie met grappig ondergoed. Maar ook voor mannen is er wat sexy onderkleding te vinden. Ook zijn er een aantal kostuums die je eens kunt uitproberen voor een rollenspel. Als je eerder gaat voor bondage dan kun je wat latex leggings, handboeien, touwen en nog veel meer vinden. En dan zijn er als laatste nog wat seksspeeltjes zoals vibrators, butt plugs enzovoort. Buiten dat zijn er nog lotions, delay sprays en massageoliën.


  Wat muziek voor in de slaapkamer.

  Diensten van Play Lifestyle

  De sexy lingerie en seksspeeltjes van Play Lifestyle kunnen online worden besteld. je kunt dan gemakkelijk een string of babydoll selecteren en de bestelling rondmaken. Er is een Play Lifestyle bezorgservice die erop zal toezien dat jouw vibrator netjes wordt ingepakt en op weg naar je toe wordt gestuurd. Zo hoef je niet zelf te winkel binnen. Ze zullen een discrete verpakking gebruiken zodat niet iedereen gelijk kan zien wat er in je pakketje zit of waar het vandaan komt. Ook is er een Play Lifestyle klantenservice die je bij kan staan als je wat hulp of advies nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Play Lifestyle

  Gebruik jij al één van hun seksspeeltjes of heb je je wel eens gekleed in wat van hun sexy lingerie? Dan willen we graag horen over jouw ervaring met deze seksshop. Hoe makkelijk was het om wat lingerie te bestellen via hun website? Kon het seksspeeltje jouw seksleven echt een boost geven? En wat voor een klantenservice kun je van Play Lifestyle verwachten als het even niet helemaal goed wil gaan? Schrijf je eigen Play Lifestyle review en vertel ons wat jouw mening over deze sekswinkel nou eigenlijk is.

  Play Lifestyle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Play Lifestyle

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Play Lifestyle een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Play Lifestyle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Play Lifestyle actief?

  Play Lifestyle is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Play Lifestyle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.