NederlandReview

  Ervaringen Pink Gellac

  Wil jij ook graag van die mooie, lange nagels met een leuk kleurtje? Dan heb je wel eerst wat nagellak en andere nagelverzorging nodig. Pink Gellac kan je van deze nagelproducten voorzien. Maar wat kun je nou eigenlijk van dit merk nagelproducten verwachten? Hoe goed zal die nagellak dekken? Zal die lak er wel lang genoeg op blijven zitten of is hij er al zo af? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van Pink Gellac de starterset heeft bezorgd en je aan de slag kunt? En zal de klantenservice van Pink Gellac wel naar je luisteren als er toch iets niet helemaal goed gaat? Alleen klanten die al producten van Pink Gellac hebben gebruikt kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat hun mening over dit merk nagelverzorging nou eigenlijk is. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen zullen je over de gang van zaken bij Pink Gellac kunnen informeren.

  Over Pink Gellac

  Pink Gellac is een winkel voor persoonlijke verzorging en dan in het bijzonder voor de verzorging van je nagels. Je kent ze misschien wel van TV. Ze zijn regelmatig te zien geweest op zenders zoals MTV, 24 Kitchen en TLC. Ze hebben nagellak in vele kleuren en beloven dat hier ook de trendkleuren van het moment bij zullen zitten. Ieder jaar komen er namelijk weer een aantal collecties nieuw in de winkel. Je kunt dus regelmatig iets nieuws aantreffen. Misschien weet je eerst wel helemaal iet waat je moet beginnen. Dan kun je kiezen voor een starterset. Je stelt hierbij je eigen kleuren samen en kiest dus zelf hoe jouw starterset eruit komt te zien. Je kunt 4 kleuren kiezen en krijgt dan de vierde kleur gratis. Er zitten wat snelle instructievideo’s bij evenals een primer. Ook geven ze er een UV lamp bij zodat je nagels snel zullen drogen. Als de set blijkt te bevallen dan kun je hem natuurlijk aanvullen met nog wat andere kleuren. Ze hebben de meest uiteenlopende kleuren van geel tot blauw, groen, nude, paars, goud en zelfs oranje. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is grote kans dat Pink Gellac de kleur wel heeft. Kijk ook eens bij collecties zoals Tropical Island, Rebellion, Disco Glam, Majestic of Butterfly. Naast de nagellak zelf heeft Pink Gellac dan nog wat andere nagelverzorging. Er zijn nail wipes, removers, French manicure kits, polijstblokjes enzovoort.


  Een Pink Gellac promotiefilmpje.

  Diensten van Pink Gellac

  De nagellak van Pink Gellac kan gewoon onlinw worden besteld. Er is een speciale Pink Gellac bezorgservice die het potje nagellek of primer dan gewoon naar je opstuurt. Ook heeft Pink Gellac een klantenservice voor het geval er iets niet helemaal klopt.

  Klachten, Complimenten en Tips van Pink Gellac

  Heb jij je nagels wel eens gelakt met nagellak van Pink Gellac? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit merk nagelverzorging. Hoe makkelijk was het om een potje nagellak te bestellen? Is de kleur wel dekkend en kleurecht? En wat valt er te zeggen over de klantenservice en bezorgservice die Pink Gellac aanbiedt? Schrijf je eigen Pink Gellac review en laat ons weten hoe jij over deze nagellakwinkel denkt.

  Pink Gellac
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pink Gellac

  Uw beoordeling

  Fan van dit nieuwe merk!

  Heel leuk dat je altijd gratis kleuren krijgt! De kwaliteit vind ik ook goed, beter dan het huismerk dat ik hiervoor altijd gebruikte. Die ga ik nu allemaal wegdoen, want deze vind ik beter en ook mooier.
  Fan van dit nieuwe merk!

  Door: Jooske van Schouten07-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Mooie nagellak blijft beter zitten

  Blij met mijn bestelling, die nagellak is echt supermooi
  blijft beter zitten dan wat ik eerst had
  mogen van mij wel nog meer kleuren komen :-)

  Door: Janne29-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Pink Gellac een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Pink Gellac. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pink Gellac actief?

  Pink Gellac is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pink Gellac gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.